در صورتی که صدر نشین بشیم مرحله بعد احتمالش هست که با برزیل تو 1 گروه نباشیم ؟؟؟؟
در صورتی که صدر نشین بشیم مرحله بعد احتمالش هست که با برزیل تو 1 گروه نباشیم ؟؟؟؟
ای بابا حالمون به هم خورد چه وضع پخش اخه همش سانسور
کلا داریم بازی رو به شکل صحنه های اهسته میبینیم![]()
توهین به بیننده شاخ و دم میخواد ؟ متاسفم واسه خودم که مجبورم از همین شبکه نگاه کنم بازی رو
واقعا تا الان که از شبکه سه میدیدم نمیدونستم چند چند شده بازی . یعنی تا این حد . الان رفتم تو یه سایت ورزشی نتیجه رو تازه نگاه کردم . فکر کردم ست دوم هنوز ادامه داره![]()
دوستانی که همسایشون ما**واره داره و دارید از اونجا نگاه میکنیدمیشه بگید کدوم شبکه در حال پخشه؟؟؟؟؟
منم حالم بهم خورد خدایا هرچی زن هست از روی زمین حذف کن تمام بازی ها هم ایران میزبان باشه که خانم ها ورزشگاه حق ندارند برن الهی تا اینقدر به شعورمون توهین نشه
من که تلویزیون و خاموش کردم
ست سوم و از سایت ورزش 3 میبینم
شبکه
Polsat sport hd /sd
البته سیسیکم میخواد و رایگان نیست
این قدر بدم میاد تا یه موضوع طرفدار پیدا میکنه و معروف میشه هزار تا صاحب پیدا میکنه
اگه روی همین والیبال تبلیغ نمیشد و به عامه نمیرسید الان شبکه hd صدا وتصویرش ناهماهنگ نمی بود
دقیقا همون لحظه ای که توپ میخواد بخوابه تصویر میپره معلوم نمیشه چی شد
مصدومیت محمودی موقعیت خوبی رو به وجود آورده که غفور خودی نشون بده و شناخت کواچ هم از تیم بهتر بشه
حتی یه لحظه هم قرا اومد تو زمین که نشونه مثبتیه چون ما باید از تمام پتانسیلی که داریم استفاده کنیم
نتیجه بازی اهمیت چندانی نداره از نظر من
همین که به عنوان بازی تدارکی برای حضور در فینال بیشترین استفاده رو از بازی ببریم شاید مهمتر باشه
یه نکته ای تو این بازی توجهم رو جلب کرد که واقعا برام لذت بخشه:
تو این 2-3 سال اخیر که ایران نامی برای خودش دست و پا کرده همیشه در بازی برابر قدرت های جهان چه بازیهایی که برنده میشدیم و چه بازیهایی که میباختیم، چه اونهایی که تو ایران بود چه اونهایی که خارج ایران بود، همیشه تیم ما بود که برای رسیدن به امتیاز خودش رو به آب و آتیش میزد
یعنی حریف که سرویس میزد، دریافت به سختی انجام میشد و معمولا هم با پاسهای بلند توپها با هزارتا و سلام و صلوات تبدیل به امتیاز میشد و در رالی بعد حریف ( همین لهستان، یا ایتالیا و ...) به یه پاس سرعتی توپ رو میخوابوندن و دوباره روز از نو روزی از نو
ولی امروز جلوی لهستان (و البته بازیهای قبلی لیگ امسال) بچه هامون واقعا راحت بازی میکنن، راحت سرویس میزنن و در واقع جای تیم برتر و تیم ضعیف تر قشنگ مشخصه که عوض شده
حالا لهستانه که هر چی داره تو زمین میذاره تا امتیاز رو بگیره
از طرفی تیممون داره با ثبات بازی میکنه و این از مشخصه های یه تیم برای قهرمانی در تورنومنتهای بزرگه
شاید به قول ولاسکو زود باشه از قهرمانی ایران حرف بزنیم ولی باید همچین نگاهی داشته باشیم
تو گروه B هم صربستان 3-0 آمریکا رو زد!
این طوری ممکنه تمام معادلات به هم بریزه
اگه توی بازی بعدی صربستان با هر نتیجه ای برنده بشه بالاتر از آمریکا قرار میگیره و اون طرف هم روسیه با کسب حداقل 4-5 امتیاز مقابل بلغارستان میتونه صدرنشینیش رو قطعی کنه
اون وقت تیم ما با صربستان هم گروه میشه و آمریکا بالکل حذف میشه!
یه حسی بهم میگه بچه های ما نمیخوان برزیل بیاد بالا..
منم هرچی میخوام اینجوری فکر نکنم نمیشه،ی طوری بازی میکنن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)