یعنی تا حالا هیچکس همچین مشکلی نداشته که مجبور بشه طول مسیر خطش رو چک کنه و ما رو راهنمایی کنه؟!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
یعنی تا حالا هیچکس همچین مشکلی نداشته که مجبور بشه طول مسیر خطش رو چک کنه و ما رو راهنمایی کنه؟!
كسي غير از مخابرات نمي تونه كاري براي شما انجام بده.
شما كه مودم رو بردي سر خط چك كردي يعني كار شما تمامه!
حالا باز نويز داري اول بايد ببيني چقدر نويز داري و ... كه آموزشش هست. بعد مشكلت چيه كه لينك مي ره يا افت سرعت داري.
از اونجايي كه مخابرات هم معمولا كار زيادي انجام نمي ده مي مونه سرويس دهنده كه با پايين اوردن دان استريم براي شما وضعيت خط رو بهتر كنه.
برو مخابرات منطقه قسمت MDF مشکلتو بگو مامور میفرستن خط رو چک میکنه من این کارو کردم
اگه هم کوتاهی کردن یکی از مامورایی که میبینی تو خیابون داره رو خط تلفن کار میکنه مشکلتو بهش بگو شیرینیش رو هم متقبل شو برات درستش میکنه
معمولا" میاد از سر خط بر میگرده به عقب چک میکنه ببینه نویز داری یا نه چون از خود مخابرات به اینور کمتر مشکل پیش میاد ، ولی تو خیابون ها چون کار ساختمانی انجام میشه خرابی و فرسودگی سیم ها بیشتره و بلطبع نویز هم بیشتر میشه
--------------------------------------------------------------------------------------
کدوم شرکت الان نامحدود با قیمت مناسب میده ؟
کسی لیستی از شرکت های ارایه دهنده ی ADSL تو اهواز داره ؟
تماس گرفتم با سیمبان محل ، اینبار خوش شانس بودم چون گفت کوچه ی جفتی داریم خطوط رو درست میکنیم بعدش میایم سمت شما.
در این بین منم بیکار نبودم! سیم کشی پریز رو دستکاری کردم و سوکت داخلی پریز رو سیماشو وصل کردم و سیم مودم رو بدون دوشاخه به همون سوکت سرخود پریز وصل کردم، بعد چک کردم دیدم نویز یکم کمتر شد! و تقریبا کیفیت خط بهتر شد!
بعد (همین چند دقیقه پیش) سیمبانه رسید و یه نگاهی انداخت سیم رو برامون مستقیم کرد و گفت اگه همچنان مشکلی بود بگو بریم سر کافو چک کنیم.
البته با این کارش اصلا تفاوتی ایجاد نشد، ولی همینکه اومد چک کرد باعث دلگرمی بود
خلاصه با همون اتصال مودم به سوکت سرخود پریز تلفن فعلا مشکل حل شده! ولی باید یه مدت بگذره تا بهتر بشه نظر داد.
Last edited by B.i.r.i.y.a; 14-05-2014 at 12:25.
چرا به سایت های isp ها سر نمیزنی؟!
همشون لیست طرح های خودشون رو توی سایت زدن.
ولی بهرحال همه ی شرکت های مطرح الان تو اهواز adsl ارائه میدن:
پارس آنلاین ، شاتل ، هایوب ، آسیاتک و...
منم لیستی از تمام شرکتها میخوام
!!!
توی سایت هر کدوم از شرکت ها که برید میتونید متوجه بشید که شهر مد نظرتون رو پوشش میدن یا نه.
خداحافظی نامحدود با مخابرات
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
سرویس های نامحدود برداشته شد ولی سرعت ها بالا رفته و پینگ عالی هست. 256 محدود دارم و با 80 دانلود میکنم.
دوستان دان استریم خط شما روی چند هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)