8
اونایی که مشکل کرش توی فصل دوم دارن برنامه i68Regenerato رو مطابق اموزش اجرا کنن و یه کریر مود جدید بسازن 99% مشکل حل میشه
8
اونایی که مشکل کرش توی فصل دوم دارن برنامه i68Regenerato رو مطابق اموزش اجرا کنن و یه کریر مود جدید بسازن 99% مشکل حل میشه
تنظیمات دسته ام با این روش هم درست نشد! :|
همچنان مشکل آنالوگ سمت راست دارم من!
پس دیگه چاره ای نیست باید از نرم افزار X360 استفاده کنی
انالوگت راه میوفته اما یه مقدار حرکت بازیکنا کند میشه.
حالا خودت متوجه میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزانی که مشکل کرش دارند , نه نیاز هست که دسترسی به فایروال رو قطع کنید , نه رزولوشن رو پایین بیارید , نه ... فقط وقتی که دارید وارد بازی می شید . زمانی که خط player warming up پر می شه , کلید alt+tab و یا ویندوز رو فشار بدید تا بازی مینیمایز بشه . بعد دوبار بازی رو ماکسیمایز کنید . دیگه کرش نمی کنه
از بازی لذت ببرید , ما رو هم دعا کنید![]()
Last edited by Parsa_20; 30-10-2013 at 23:51.
سلام دوستان یه مشکل عجیب تو دسته های بازی داشتم
تو فیفا 13 داخل منو ها باید دکمه A روی دسته باید می زدی تا چیزی رو انتخاب کنه
ولی حالا تو فیفا 14 شده Y کلا بر عکس شده تو بازی هم دکمه ها قاطی پاتی هست و نمیشه بازی کرد هر کاری هم می کنم درست نمیشه
برنامه x360 نسخه قدیمیش هم استفاده کردم ولی بازی اجرا نشد یه نسخه جدیدش هم بود اون اصلا دسته ها رو نمیشناسه
دوستانحالا من چی کار کنم؟
کرک ورژن 4 بریزید
به پست 442 (بالای همین صفحه) و به(روش تغییر تنظیمات کلیدهای دسته بازی FIFA14)مراجعه شود![]()
آقا کسی تونسته رو windows 8.1 بازی رو اجرا کنه![]()
با اون نرم افزار که باز اجرا نمیشه!
بچه ها بازی کرش میکنه.
اون دوستی هم که میگه alt +tab بزن.مال من زمان نمیشناسه.فقط قبل از بازی میاد بیرون.مثلا داخل کریر.داری ترکیبتو درست میکنی یا انتقال انجام میدیاز بازی میاد بیرون.دسترسی به نتش رو هم م نمیتونم قطع کنم.چون فیفا14جز برنامه های نصب شده نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)