سلام
من 3 هفته پیش این مدل رو از پاساز پایتخت و فول اچ دی خریدم 16 رو 3700 با گارانتی الماس 8 داشت که بعدا فخمیدم 3300 طبقه بالا دو تا مغازه فقط داشت
سلام
من 3 هفته پیش این مدل رو از پاساز پایتخت و فول اچ دی خریدم 16 رو 3700 با گارانتی الماس 8 داشت که بعدا فخمیدم 3300 طبقه بالا دو تا مغازه فقط داشت
خب دوستان بعد از 7 8 ماه کار با این لپ تاپ واقعا باید بگم ازش راضیم . هیچ مشکلی نداشتم باهاش .
فقط اینکه کسی تونسته گرافیک دوم یا فن دوم رو واسش پیدا کنه ؟
گرافیک دوم که چندتا سایت دیدم اگهی کرده بودن
مثلا تو آل دیجیتال دیدم اگهیشو . ولی خب با قیمت فضایی 1 میلیون ( تازه کار کرده )
ولی من اگه فنش گیرم بیاد حتما میگیرم ! این دی وی دی که هیچ کاربردی نداشته واسه ما
کانفیگ منم full hd - 24gig SSD
دوستان
آیا نرمافزاری هست که بشه با استفاده از اون طوری تنظیم کرد که به صورت همزمان، هم باتری وصل باشه و هم برق؟ و زمانی که باتری به درصد خاصی رسید، باتری رو disconnect کنه و از برق مستقیم استفاده کنه؟
دوس ندارم بدون باتری از اون استفاده کنم!
بعضی مواقع یه سری مشکلات بوجود میاد!
منم از صفحه نمایش این لپ تاپ شدید ناراضی هستم، اصلا مناسب نیست ( نسخه hd )
ولی در سخت افزار خوبی داره
و باز خدا رو شکر که Z510 نخریدم
اما کماکان پشیمونم که E531 گیرم نیومد و صبر نکردم بخاطر اون
مژدگانی به دوستی که فروشگاهی معرفی کند که y410p داشته باشد
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
سلام دوستان
من شنیدم که یه هارد هیبریدی وسترن دیجیتال زده فقط برا y510 ..که 256 گیگ اس اس دی داره و یک ترابایت 7200RPM ....
شما خبر دارین؟؟؟قیمتشو میدونید؟؟کار کردن با این هارد 5200RPM این لپ تاپ و این Mکانفیگهای قدرتمند مثل اینکه با ترمز دستی بالا رانندگی بکنی..
هاردش مناسب این قطعات نیست خیلی ضعیفه
رفقا من ویندوز سون 64 را به صورت UEFI نصب کردم اما هرچی گشتم نتونستم اکتیوش کنم
شما سراغ ندارید؟
اقایون حرفه ای !!
مطمئنین که هارد ssd ngff به اینا میخوره؟
یعنی اونایی که سوکت ssd معمولی ندارن، همه سوکت ngff دارن؟
سفارش برم برام بیارن ؟
میدونم بهترین راه باز کردن لپ هست، ولی خب کسایی که میدونن بگن خواهشا!
البته چندوقته اینقدر این تاپیک سوت و کور شده که فکر نکنم کسی بیاد ببینه![]()
من یه رابط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براش خریدم و ssd رو گذاشتم داخلش و وصل کردم بجای دیویدی رام!پشت لپتاپم باز نمبکنی با این روش!
سلام دوستان دو روز که نور مانیتور را نمی تونم کم و یا زیاد کنم دکمه fn را همزمان با دکمه فلش بالا مگیرم نور صفحه تغییری نمی کنه ممنون
سلام دوستان لبتاب من سمت چپ کیبرد جای کلید ESc لقه یعنی قاب زیر کیبرد بالا پاین میشه وقتی بازی میکنم گرم میشه میره سر جاش و کیپ میشه باید چه کار کنم؟
کسی این مشکل داشته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)