سلام حالا چه فرقی میکنه
شردر یا شیدر
مهم اینه همه ما اینجا الان الافیم به شبیه سازی که نتونه بازی رو به درستی اجرا کنه چه فایده
سلام حالا چه فرقی میکنه
شردر یا شیدر
مهم اینه همه ما اینجا الان الافیم به شبیه سازی که نتونه بازی رو به درستی اجرا کنه چه فایده
آقا سلام.من یه مشکلی داشتم و اون این بود که هر سری برنامه ps1 رو میبندم،دفعه بعد میگه bios نامعتبره.مجبور میشم مجدد بایوسی که مهدی جان زحمت کشیدن گذاشتنو دانلود کنم.و بعدشم میگه کارت حافظه باید فرمت شه.
میشه بهم بگین مشکل از کجاست و چطوری درست میشه؟
ممنونم
میتونی پیغامهای انگلیسی رو دقیقا بنویسی؟!
برنامه فارسی شده و دقیقا مینویسه که bios نامعتبره!بد تر از اون سیوام همش رفت.
این بایوس ها رو دریافت کن و با اینا کار کن، ببین بازم ایراد میگیره؟ اگه باز هم ایراد گرفت، شبیه ساز رو از سایت اصلیش دریافت کن و با اون اجرا کن(برنامه به زبان انگلیسی باشه ترجیحا).اگه باز هم ایراد گرفت.... کیبوردت رو وردار بکوب تو مانیتورت!!!!
شوخی کردم. اینم بایوسها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بیچاره 5 ماه پیش تو صفحه ی 26 یه سوال پرسیدم هنوز کسی جواب نداده: بازی Digimon World 4 رو دانلود کردم و به جای Iso چنتا فایل داده که برنامه نمیتونه بخونش. نام اون فایلها: suicide.nfo suicide-dw4p.001 suicide-dw4p.002 suicide-dw4p.003 . . . suicide-dw4p.010 suicide-dw4p.sfv و چنتا فایل دیگه. چیکار کنم؟ دی وی دی رایتر هم ندارم. ریختمشون تو یه ایزو هم کار نکرد.
سلام
فکر کنم فایلهای 001 تا 010 Split یعنی تکه تکه شدن. حالا با WinRAR یا برنامه های دیگه... شما اول باید فایلهاتونو به هم وصل کنید. اگه با WinRAR تکه تکه شده کافیه که Extractش کنی،همین. اگه هم با برنامه دیگه ای تکه تکه شده باید با همون برنامه به هم متصلشون کنی.
راستی برای اینکه بفهمی با کدوم برنامه کار کنی، برو تو همون سایتی که فایلهاتو دریافت کردی و راهنماییشو بخون. به احتمال قوی با WinRAR کارت راه می افته.![]()
نه اینطوری نیست.
اینا فایل هاییه که تو دی وی دی بازی هست.
اینا اول رر شده بود. که استخراجشون کردم.(خود ررش رو هم نمیخوند.)
از سایتی در یافتش نکردم. با emule دانلود کردم.
تو سایتایی هم که برا دانلود گذاشتن گشتم ولی هیچ توضیحی ندادن.
وقتی میریزمشون تو یه ایزو و اجرا میکنم میگه فایل system.cnf وجود نداره.
من هیچ وقت به emlue اعتماد نداشته و ندارم...فکر کنم فایلهایی که دریافت کردی ناقصن. errorش هم حرف منو تایید میکنه. راستش چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)