تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 752 اولاول ... 354142434445464748495595145545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا بلندیه صدای ep630 از cx300 بیشتره ؟
    اگه این مقایسه در شرایط معادل صورت گرفته (محیط مشابه - بلندی صدای مشابه پلیر - تست با چند نوع مختلف موسیقی) و این تفاوت از نظر شما قابل توجه هستش ، جالبه ... (شاید جالب باشه بدونید که اصلا ما دیسک هایی داریم برای تست صدا ... تا ارزیابی نسبتاً معتبر واسه کاربر عادی هم ممکن باشه - مثلا یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

بهرحال از نظر مشخصات CX300 حساسیت معادل 112 db داره و 630 حساسیتی معادل 106 db ... بنابراین باید اندکی بلندتر به گوش بیاد ... (که همونطور که گفتم تحت تاثیر عوامل مختلف ممکنه اینطور هم به نظر نیاد؛ مثل ایزوله شدن در گوش / نوع موسیقی / ...)

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان قیمت این px100 چند تومن هست ؟ از نظر بلندی و کیفیت چقدر ساپورت میکنه ؟ صداش که تیز نیست ؟ ....صداش رو تا اخر ببرم بالا تق تق نکنه بترکه !!!! ... پس روی سر تکون نمیخوره نمیخوام باهاش بدوم ولی وقتی باهاش تند راه میرم هی نباید بیام درستش کنم هر 30 ثانیه یه بار !!!! ...
    نمایندگیش توی تهران کجاست ؟ توی پایتخت کدوم مغازه داره ؟ ... قیمتش چنده ؟ یه بررسی تخصصی هم میکنم .....
    راستی PMX100 نبود ؟ پس چرا PX100 میگید؟ اهان اون یه مدل دیگه بود ...
    دوستان نظرتون درباره ی PX200 چیه ؟ خوبه این رو به جای PX100 بخرم ؟ فقط خیلی فوری هست ...
    خیلی ممنونم ....
    اغلب این سوالات در مورد قیمت و محل خرید در گذشته پاسخ داده شده ، کافیه یه سرچ کنی ...

دوستان در مورد تجربه کار با این مدل هم نظر داده ان ... من هم نظر داده ام ... این هم کافیه سرچ کنی ..

در مورد تفاوت px100 و px200 ، تفاوت اصلی شون در گوشی شون هستش که px100 حالت معمولی از جنس فوم داره و px200 حالت بالشتکی داره که راحت تر و بهتر هستش ... و یه مقدار کیفیت بهتر ...(یه مقایسه خوب رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید)

4. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنون فقط میخوام بدونم توی پایتخت گیر میاد و نمایندگی داره اونجا ؟ همین ...
    ممنون میشم کمک کنید ...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

راستی نظر یکی از دوستان رو توی این تاپیک درباره px200 خوندم :

امیدوارم قبل از خرید اینو بخونی
    به هیچ وجه سراغ px200 نرو!
    من وقتی رفتم بازار که px100 بخرم طرف بهم گفت px200 بگیر صداش عینه px100 ه در عوض به جای ابر روی گوشی چرم داره و دوامش بهتره.
    منم اعتماد کردم و کلی ام پوله اضافه دادم 200 رو گرفتم وقتی اومدم خونه و صداشو شنیدم با تمام خستگی از کرج دوباره راه افتادم سمت تهران و 200 رو پس دادم 100 گرفتم!
    به هیچ وجه به حرف فروشنده اعتماد نکنی یه موقع که تنها چیزی که توی سرشون میگذره پول و سود خودشونه!
    اگه صدای توپ میخوای 100 رو بگیر اصلا هم فکر نکنی 200 چون عددش بالاتره مدل ارتقا یافته ی 100 هست
    200 فرقش اینه که close هست و اصلا صداش خوب نیست.
    اگه تو این سبک خواستی بازم بیشتر خرج کنی بورو سراغ HD238 هر چند که جدیده و ایران بعیده باشه ضمن این که px100 هم ارزونه هم صداش عالیه.
    به نظر من px100 بگیر.

خوب من کمی اینجا گیج شدم ... چه کنیم ؟ ...

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض نرو نرو وایسا یه دقه

دوستان کسی نیست جوابمو بده من 2 ساعت دیگه میخوام برم بگیرم ... ممنون میشم کمکم کنید ...
    من px100 حدودا ماه پیش خریدم اصلا صداش تیز نیست کیفیتش هم نسبت به قیمتش خیلی خوبه رو سر محکم وا میسته واسه کار شما که فکر نکنم اصلا تکون بخوره من که الان بودجه پلیر ندارم به گوشی وصلش کردم که کار خیلی ضایعی هست واسه همین کیفتش وقتی بلندش میکنی تا اخر کم میاره البته محسوس نیست ولی مطمئن باش اگه یه پلیر توپ ساپورتش کنه میترکونتت.
    من هم الان دغدغه اصلی خرید پلیر خوبه تا واقعا بتونم هدفونو حس کنم و باش حال کنم.
    من به پیشنهاد یکی از بچه های همینجا و راهنمایی بقیه اینو خریدم ولی caruso که رفته بود px200 خریده بود بعد مثله اینکه تفاوت صداش با px100 زیاد بوده بعد رفته پس داده px100 گرفته البته px200 close هستش و با توجه به این صداش پایین تر از px100 open هست حالا پلیرتو ببر اونجا تست کن.
    خلاصه اگه فاکتور درز کردن صدا به اطراف رو از px100 بزاری کنار و واست مهم نباشه انخاب خیلی خوبی هستش با این قیمت (70) تومن حد اقل واسه من و caruso اینجوری بود حالا و خود دانی
    هر کدمو که دوست داشتی بگیر و صرفا رو پست من تصمیم نگیر
    یا علی
    Last edited by mamad gonzo; 26-08-2009 at 15:46.

8. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

تصمیم همون px100 شد با توجه اینکه open هست بهتره ...
    خوبه فقط یک چیز دیگه ای توی پایتخت نمایندگی داره ؟ منظورم پاساژ پایتخت هست اسم نمایندگی چی هست ؟ ...
    ممنون میشم .. .سپاس ...

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

خوبه فقط یک چیز دیگه ای توی پایتخت نمایندگی داره ؟ منظورم پاساژ پایتخت هست اسم نمایندگی چی هست ؟ ...
    ممنون میشم .. .سپاس ...
    یه مغازه طبقه ی پایین (فکر کنم همکف یا زیر زمین بود) پایتخت محصولات سنهایزر رو داره که قیمتاش اگه 3 برابر نباشه 2 برابر هست. فقط یه نمونه بگم که مدل HD485 که نمایندگی میده 110 تومن میداد 260 تومن!
    اگه میخوای سنهایزر بخری فقط از نمایندگی بخر.

11. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

ممنون میشم .. .سپاس ...

اگه تو صفحه های قبل یه سرچی میکردی متوجه میشدی و چون اوضات اضطراری و میخوای بری بخری میگم
    زنهایزر فقط یه نمایندگی رسمی داره اونم توی جمهوریه ولی اونطوری که من متوجه شدم توی پایتخت یه مغازه
    هست قیمتاش وحشتناکه طفش نرو برو جمهوری اینم شمارش یه سوالی بکن ببین داره یا نه الکی نرو اونجا الاف شی خدا نکرده ندشته باشه 2166950405
    باش چونه بزن 10 15 تومن ارزونتر میده
    گرفتی امشب نظرتو همینجا بذار
    یا علی

13. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خیلی ممنون دوستان ولی اسم این فروشگاه چی هست اونوقت ؟ نمایندگی رسمی محصولاتش هست دیگه ؟ ...
    ادرس دقیق میشه بگید ...
    ممنون ...

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

خیلی ممنون دوستان ولی اسم این فروشگاه چی هست اونوقت ؟ نمایندگی رسمی محصولاتش هست دیگه ؟ ...
    ادرس دقیق میشه بگید ...
    ممنون ...
    شمارشو که گذاشتم واست زنگ بزن ادرسو بگیر
    نمایندگیه رسمیه من من خودم ازش خریدم دیگه خیالت راحت
    فقط اول زنگ بزن ببین داره یا نه ادرشم بگیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •