مموپد رو با گوگل نگسوز 7 ورژن 2012 مقایسه می کنند. شاید روی کاغذ مموپد گزینه به صرفه تری باشه ولی هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری!
ظاهرآ کیفیت ساخت مموپد در بین تبلت های 7 اینچی در رده اخر قرار میگیر! (البته منهای تبلت های چینی)
![]()
مموپد رو با گوگل نگسوز 7 ورژن 2012 مقایسه می کنند. شاید روی کاغذ مموپد گزینه به صرفه تری باشه ولی هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری!
ظاهرآ کیفیت ساخت مموپد در بین تبلت های 7 اینچی در رده اخر قرار میگیر! (البته منهای تبلت های چینی)
![]()
با سلام دوستان من خودم مموپد 173 مدل 16 گیگشو دارم امروز داداشم نسخه جدیدشو 175 که دوسیمکارته خرید اولش که با زبان فارسی مشکل داشت اما با یه اپدیت 6.5مگی حل شد ولی بازم اون نوار ابشاری تنظیماتو که از بالای صفحه میکشم پایین بعضی از ایکن ها ی تنظمات مثل بلوتوث دیده نمیشه دوربینش رو هم با تبلت خودم مقایسه کردم کیفیتش خیلی کمتره هنوز سیمکارت بهش وصل نکردم ببینم چجوریه otg رو کامل ساپورت میکنه هم با فلش 16 گیگ هم با هارد اکسترنال 640 گیگ تست کردم اکثر فرمتها رو پشتیبانی میکنه برای بازی هم خوبه ولی من از تبلت خودم که سیمکارت نمیخوره بیشتر راضیم بنظرم بهتر از اینه اگه اونم otgساپورت میکرد دیگه هیچ کم وکسری نداشت بچه هایی که مدل دوسیمکارتشو دارن لطفا بگن که کیفیت دوربینشون چجوریه و اینکه اونا هم با فارسیش مشکل دارن؟
otg ساپورت میکند
asus memo pad hd7-me175-dual sim
تست شد
هم هارد 1 ترا آورد بالا
هم کیبورد و هم موس و هم گیم پد.هرکی گفته نمیاره 2زار اطلاعات نداره.
دوستان 1 هفتست این تبلت رو خریدم .
*در اینجا تحلیل و تجربیات خودمو می خوام در اختیار دوستان بزارم که ایشالا به کارتون بیاد*
مزایا :::
کیفیت خیلی خوب نمایشگر
تاچ مناسب و خوب
سخت افزار خوب
کیفیت بدنه مناسب
سیم کارت خور بودن و پشتیبانی از 2g 3g gprs و مکالمه و...
باطریه خوب
حافظه جانبی خوردن و امکان send2sd card برای پر نشدن حافظه داخلی
پشتیبانی از otg
معایب:::
دوربین پشت نسبتاً ضعیف
دوربین جلوی خیلی ضعیف
نداشتن فلش دوربین
بازیهای تست شده و کیفیت اجرای آن :::
آسفالت 8 »»»» خوب در حد medium بدون لگ
فیفا 14 »»»» عالی
واکینگ دد»»»» عالی
نید فور اپید مست وانتد »»»» عالی
پس 2012 »»»» عالی
دووس ایکس »»»» عالی
مدرن کم بت 3-4 »»»» عالی
دد اسپیس »»»» عالی
انگری برد استاروارز جدید(2) »»»» عالی
و بازیهای ضعیفتر »»»» عالی و بدون لگ
تمامی بازی های قید شده نصب شده و اجرا شده و بصورت عالی اجرا شده و فقط در آسفالت 8 در تنظیمات high اجازه نخواهید داشت.
تمامی بازیها قابل ارسال به حافظ جانبی اس دی بوده بجز دد اسپیس حتی دیتاها نیز move to sd cad شدند.
تمامی فیلمها با هر کیفیتی عالی اجرا و نمایش داده شدند
انواع نرم افزار ها تست و بدون مشکل اجرا گردید.
عملکرد وای فای و آنتن سیم کارت های آن در حد عالی و خیلی خوب
صدا در حد خیلی خوب و خوب
عمکرد otg و تست آن با هارد 1ترا و موس و کیبورد و پد گیم انجام گردید و مشکل خاصی مشاهده نشد و اوکی بود.(گفتنیست حتی روت هم نمیخواست فقط نرم افزار یو اس بی استیک رو نصب کنید)(چون آندرویدش بالاتر از 4 هست نیازی به روت نیست برای بالا آوردن و شناخت otg)
گفتنیست تبلت حتی نیاز به روت ندارد و تمامی این تست ها و تجربیات بدون روت انجام گرفته است.
از نظر من در این رنج قیمت و هم رده خود، بهترین تب میباشد و با تب های دیگر در این رنج قیمت قابل مقایسه نیست.
با تشکر از همه مشکلی بود در خدمتیم.
با سپاس از سایت
یاسی اس 30
Last edited by yasi_s30; 24-04-2014 at 02:52.
دوستان فقط یه سوال کسی تونسته این تلتو بدون مشکل روت کنه؟(ممنون میشم کمکم کنین)
asus memo pad hd7 dual sim me175
و اینکه گیم پد رو وصل میکنم روشن میشه ولی توی چه بازی تاحالا امتحان کردین و برای فیفا14 چطور میشه این کارو کرد و با چه نرم افزار یا گیم پدی.
من تقریبا همه نرمافزارارو تست کردم نشد که بعضیاش الته روت میخواست؟!!!!!!![]()
از خود شما ها که این تبلت رو دارید میپرسم!
fonepad بهتر نبود؟؟
کسی میتونه بگه asus meo pad hd7 dual sim me175kg رو چطور میشه روت کرد؟؟؟
هر کاری میکنم با هر نرم افزاری نمیشه؟؟!!! برای استفاده از نرم افزار siatex میخوام که روت می خواد برای تعرف گیم پد توی همه بازی ها از جمله فیفا14
تورو خدا یعنی کسی نیست کمکمون کنه!
من تبلت asus memo pad hd7 173X خودمو با این برنامه روت کردم
امیدوارم رو تبلت شما هم جواب بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب برنامه و روت کردن، دستگاه رو ریستارت کنید
Last edited by saied.1992; 26-04-2014 at 21:17.
با فاراموت روت نمیشه داداش
کلاً فرق داره با me173
کسی نیست کمک کنه درباره روت کردن asus memo pad hed7 me175kg
از motochoper استفاده کن حتما جواب خواهد داد
بالاخره مشکل otg در memopad 173x حل شد یا نه؟ پس این آپدیتی که قولشو داده بودند نیومد؟ کسی خبر نداره کی کیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)