ظاهرا داره کم کم وارد بازار میشه می تونین توی سرچ های خودتون ببینین بعضی سایتها آوردن ولی فعلا کانفیگهای متوسط![]()
ظاهرا داره کم کم وارد بازار میشه می تونین توی سرچ های خودتون ببینین بعضی سایتها آوردن ولی فعلا کانفیگهای متوسط![]()
آقايون بي زحمت هر وقت تو شيراز با چيزايي كه در زير ميگم اومد يه خبر به منم بديد. ممنون ميشم
1. حتما گارانتي داشته باشه
2.FHD + touch
3. بلوري و ويندوز و مقدار فضاي هارد هم مهم نيست.
4. رم 8 به بالا + گرافيك 4
قيمت هم زير 3600 باشه و گرنه نميخوام![]()
من تا پای خرید رفتم ولی قیمت رو کشیده بالا و میگه زیر 4300 نمیده... حالا یا داشت کلاس میذاشت یا هر چی میگفت فقط 2 تا ازش مونده!!!! تصمیم گرفتم کلا این لپتاپ رو دیگه نخرم و صبر کنم تا اینده.... هر روز قیمت رو داره میبره بالا... بازار ما بازار مشتری مداری نیست.. کلا لپتاپهایی وارد میشه که بازار پسند باشه و سود بیشتری نصیب وارد کننده بشه... با این وضعیت هیچ انتضاری نمیشه داشت... وقتی قیمت 1 لپتاپ یک سوم قیمت یک ماشین صفر هست باید بزنیم تو سر خودمون....
یعنی هیچکس نیست جلوی اینارو بگیره!دلار اومده پایین اینا دارن میکشن رو قیمت.یعنی اینقد بی صاحابه اینجا ؟بالاخره باید یکی گزارش بده که اینا هر کاری دلشون میخواد نکنن.همین n56vb سه روز پیش 3350 بود دیروز شد 3450 امروزم 3680...
4300![]()
فکر کنم فروشنده داره این تاپیک رو میخونه.
اصلا هم لپ تاپ خوبی نیست![]()
این مدل با دلار 3500 تومانی قیمتش 3 ملیون و 700 بود چطور الان با دلار 3 تومانی 4 ملیون و 200 هست ؟؟؟!
یعنی هیچ نظارتی به فروشندگان تو بازار نمیشه عایااا ؟!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
[QUOTE=blueman200;7921361]ظاهرا داره کم کم وارد بازار میشه می تونین توی سرچ های خودتون ببینین بعضی سایتها آوردن ولی فعلا کانفیگهای متوسط
چون تاچ نیست میگین کانفیگ متوسط?کانفیگ بهترش چه فرقی با این داره?
ممنون از پاسخ
فرمايش درستي داريد
اصلا چيزي كه برخي فروشنده ها مد نظر ندارند مشتري و حقوق اون هست
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)