تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 45 از 218 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان یه مقدار اطلاعات از تیم بوسنی میدید ؟
    زیاد اسمشو نشنیدم کلا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو گروه خودش تو مقدماتی جام جهانی به عنوان اولین تیم صعود کرد هرچند گروهش اونقدر سخت نبود ولی تو گروهش یونان رو یه دفعه 3-1 شکست داده !

2. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من میگم نیلسون کلین شیت تغییر ملیت بده بزاریمش دروازه

البته وقتی پول خرج تیم های بزرگ میشه که 6، 7 تا بازیکنشون تیم ملی هست (الان نصف بیشتر تیم ملی از استقلال پرسپولیس هست) غیر مستقیم و از پایه داره به تیم ملی تزریق میشه خوب
    اولا اینکه این تیمها نباید اصلا زیر نظر دولت باشن و باید خصوصی سازی بشه که اصلا هیچ ادعایی بر استفاده از بیت المال نداشته باشن
    دوما حالا هم که یه عده نمیخوان این تیم ها برن جزو بخش خصوصی نباید که تیم ملی کمبود داشته باشه . به قول معروف چراغی که خانه رواست به مسجد حرام است .
    و سوما هم اینکه واقعا کاش این پولایی هم که خرج اینا میشه به قول تو غیر مستقیم به تیم ملی برسه ولی حیف

چند میلیارد دادیم پیرمردها میلان اومدن اینجا بازی کردن در حالی که بهانه مسئولین برای بازی های تدارکاتی هزینه بازی هاست .

4. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

12

تمایل علی کریمی برای بازگشت به تیم ملی و حضور در جام جهانی 2014 برزیل

محتوای مخفی: مصاحبه علی کریمی در این مورد 
    کریمی: تکلیف من برای حضور در جام‌جهانی در دست خداست/ از صحبت‌های کی‌روش خودتان همه چیز را قضاوت کنید

هافبک سابق تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: من کار خودم را انجام می‌دهم و تابع تصمیم کادر فنی تیم ملی هستم.
    علی کریمی در خصوص بازی‌های جام جهانی و قرعه‌کشی انجام شده صحبت‌هایی را انجام داد که در زیر می‌خوانید:
    -همانطور که شما هم می‌دانید جام جهانی قرعه‌کشی شد. نظر شما در این باره چیست؟
    نظر خاصی ندارم. چون همه قرعه‌کشی را دیدند و به نظرم همین که اسم ایران در این قرعه‌کشی بود به نظرم باعث افتخار مثل تیم‌های دیگر بود. خیلی از این بابت خوشحالم که تیم ملی ایران در جام جهانی حضور دارد.
    - نظرت در مورد قرعه‌کشی چیست؟
    32 تیم از بین بالای 100 تیم به جام جهانی آمدند و حتما همه خوبند که به این رویداد بزرگ آمدند. به خاطر همین من نظر خاصی نمی‌توانم بدهم چون آنهایی که باید نظر بدهند نظراتشان را می‌بینید.
    -منظورت چیست؟
    بالاخره اساتید نظر داده‌اند و من هم فقط می‌توانم برای تیم ملی کشورم از صمیم قلب در این مسابقه بزرگ آرزوی موفقیت کنم. همه چیز در قرعه‌کشی‌ها مشخص است.
    فارس: برای حضور موفق در جام جهانی باید چه کاری انجام دهیم؟
    مشخص است، هیچ کاری. اجازه دهید بازی‌ها شروع شود تا ببینید گروه ما آسان است یا سخت. اجازه دهید بازی‌ها شروع شود تا ببینید تیم‌هایی که با ما رقابت می‌کنند آسان هستند یا سخت. صبر کنید بازی‌ها شروع شود همه چیز مشخص می‌شود.
    - نظر شما چیست؟
    به نظر شما یک تیم ساده به جام جهانی می‌آید؟ هر 32 تیم تیم‌های خوبی هستند و من نمی‌دانم چطور برخی می‌گویند تیم آسان و یا تیم سخت. مخصوصا تیم آسان. ما تیم‌های بسیار قوی در تورنمنت جام جهانی می‌بینیم و امیدوارم که بتوانیم در این رویداد بزرگ موفق باشیم.
    - آیا علی کریمی در جام جهانی برزیل حضور دارد؟
    بالاخره هر بازیکنی دوست دارد به تیم ملی کشورش در جام جهانی خدمت کند و من هم از این موضوع مستثنی نیستم ولی با حرف زدن و صحبت کردن کسی به تیم ملی دعوت نمی‌شود و باید هر کسی خودش را ثابت کند.
    -چطوری؟
    بالاخره با نوع بازی، خوب بودن، عملکرد مثبت به آدم شانس می‌دهد تا در لیست تیم ملی باشد یا نباشد. همه دوست دارند در لیست نهایی تیم ملی در جام جهانی باشند چون اتفاق بزرگی است که قرار است در زندگی یک فوتبالیست بیفتد. لذت خاص خودش را دارد مخصوصا در آن جمع.
    فارس: می‌شود راحت‌تر صحبت کنی؟
    جو خاصی دارد. حال و هوای جام جهانی همیشه خاص است. البته نمی‌شود آرزو کرد که حتما یک نفر در جام جهانی باشد چون همه نمی‌توانند به جام جهانی بروند. اینطور نمی‌شود. تعداد بازیکنان مشخص است و مربی همیشه سعی می‌کند بهترین‌ها را به جام جهانی ببرد.
    - آیا علی کریمی در جام جهانی برزیل حضور دارد؟
    من هم کار خودم را می‌کنم. معلوم نیست. تابع تصمیم کی‌روش و کادر فنی هستم. من فعلا در تراکتور‌سازی تلاش می‌کنم که تیم موردنظرم به خواسته خودش برسد. دیگر همه چیز دست کادر فنی تیم ملی است و باید ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.
    فارس: حتما می‌دانی که برای رفتن به جام جهانی نیاز به بازی‌های تدارکاتی خوب داریم؟
    بله. همه تیم‌ها با برنامه به جام جهانی می‌روند. 6 الی 7 ماه تا جام جهانی مانده و همه از برنامه پرواز، هتل حتی ساعت شام و ناهارشان گرفته هماهنگند تا سایر مسائل. کار خیلی سختی داریم.
    - نظر شما در مورد آرژانتین، نیجریه و بوسنی چیست؟
    من زیاد دوست ندارم راجع به این موضوع حرف بزنم چون همه حرف زده‌اند اما در برخی از برنامه‌ها شنیدم که می گویند گروه آسانی داریم و یا غیر از آرژانتین بوسنی و نیجریه حریفان آسانی هستند اما من این سوال را می‌کنم نیجریه چطور به جام جهانی راه پیدا کرده؟ غول‌های آفریقا مگر کامرون، مصر، غنا، الجزایر و خیلی از بزرگان آفریقا را شکست نداده که به اینجا رسیده؟ بازیکنان این تیم کجا بازی می‌کنند؟ مگر می‌شود بگوییم این حریفان ساده هستند؟
    -یعنی شما می‌گویی نظرت مخالف سایرین است؟
    نه. بنشینید و ببینید. باید منتظر باشیم هرچه زودتر جام جهانی تمام شود تا آن موقع قضاوت کنیم. من نمی‌دانم دلیلش چیست که می‌خواهیم همه چیز را آسان بگیریم. بالاخره آقای کی‌روش سرمربی تیم ملی است و خودش تجربه لازم را دارد. وقتی که ایشان اینطور حرف می‌زند که در رسانه‌ها می‌بینید خودتان قضاوت کنید.
    فارس: اما آرژانتین و مسی؟
    آرژانتین تیم بزرگ و خوبی است. باید با برنامه مقابل این تیم قرار بگیریم. بالاخره مسی هم یکی از بزرگان فوتبال است. باید با برنامه به جام جهانی برویم. از برخی صحبت‌ها واقعا تعجب می‌کنم و باید منتظر پایان جام جهانی باشیم و آن موقع ببینیم آیا تیم ضعیف هم وجود داشت اما من از صمیم قلب برای تیم ملی کشورم آرزوی موفقیت می کنم چون دوست دارم دل تک تک این مردم بعد از رفتن به جام جهانی شاد شود. کار در جام جهانی سخت است. بهترین‌های جهان آمده‌اند و امیدوارم که جام جهانی خوبی را داشته باشیم. چیزی به جام جهانی نمانده پس بهتر است اگر می‌خواهیم کاری انجام دهیم زودتر دست به این کار بزنیم. تکلیف من هم دست خداست و باید ببینم آیا قسمت می‌شود در جام جهانی باشم یا خیر اما من همیشه آماده کمک به تیم ملی کشورم هستم.
    - در پایان اگر در مورد تراکتور‌سازی حرفی دارید بگویید.
    وضعیتمان خوشبختانه در بالای جدول خوب است. از حمایت هواداران تراکتور‌سازی که همیشه در کنار ما بوده‌اند تشکر می‌کنم و انشاءالله همین روند را تا انتهای مسابقات ادامه دهیم. کار سخت است اما خوشبختانه بچه‌ها خوب تلاش کردند و چند روز گذشته نیز سه امتیاز خوبی گرفتیم. خیلی خوشحالم که در خانه مقابل هواداران خونگرممان اینطور پیروز شدیم.

6. 6 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ارزش مسي بيشتر از ايران، نيجريه و بوسني

مهاجم تيم ملي آرژانتين به تنهايي از مجموع ارزش تمامي بازيکنان رقباي آلبي‌سلسته در گروه F جام‌جهاني 2014 برزيل باارزش‌تر است.

مجله اقتصادي - سياسي «BAE» آرژانتين در گزارشي اعلام کرد ارزش ليونل مسي، مهاجم تيم ملي فوتبال آرژانتين به تنهايي بيشتر از مجموع ارزش تمامي بازيکنان رقباي اين تيم در گروه F جام‌جهاني است. شاگردان آلخاندرو سابيا در مرحله گروهي جام‌جهاني 2014 برزيل با ايران، نيجريه و بوسني‌وهرزگوين هم‌گروه هستند.

به نقل از تسنيم، مسئولان باشگاه بارسلونا پيش از اين عنوان کرده‌اند که ستاره آرژانتيني‌شان فروشي نيست و رقم فسخ قرارداد او را 300 ميليون يورو تخمين زده‌اند، اين در حالي است که مجموع ارزش تمامي بازيکنان نيجريه، ايران و بوسني‌وهرزگوين روي هم‌رفته 216 ميليون يورو است.

پس از آرژانتين تيم نيجريه با مجموع ارزش بازيکنان 96.1 ميليون يورو در جايگاه دوم است. بوسني هم با 94 ميليون و 600 هزار يورو در مکان سوم و تيم ملي ايران با 25 ميليون و 175 هزار يورو در پله آخر ايستاده است. بر اساس اين گزارش ارزش مجموع بازيکنان تيم آرژانتين از اين حيث 6 برابر بوسني و نيجريه و البته 25 برابر ايران ارزش دارد.

با توجه به ارزش اعلام شده ليونل مسي از سوي باشگاه بارسلونا اين بازيکن آرژانتيني 13 برابر جان اوبي ميکل، ستاره نيجريه که در بازار نقل‌و‌انتقالات 22 ميليون يورو ارزش دارد، مي‌ارزد. همچنين مهاجم بارسلونا 11 برابر ادين ژکو، گرانقيمت‌ترين بازيکن بوسني (27 ميليون يورو) قيمت دارد.

اين اختلاف بازيکنان وقتي خودش را نشان مي‌دهد که مسي را با اشکان دژاگه، گران‌قيمت‌ترين بازيکن ايران که ارزشي معدل 3 ميليون و پانصد هزار يورو دارد، مقايسه کنيد. ليونل از اين حيث 85 برابر هافبک ايراني فولام مي‌ارزد.

در کنار ليونل مسي مي‌توان به نام سرخيو آگوئرو، ديگر مهاجم آرژانتين اشاره کرد که در حدود نيمي از مجموع ارزش بازيکنان نيجريه و بوسني مي‌ارزد. مهاجم منچسترسيتي با پيشنهادي کمتر از 50 ميليون يورو حاضر به ترک اين تيم ليگ برتري نيست. مهاجم گلزن آلبي‌سلسته همچنين به تنهايي 2 برابر مجموع ارزش بازيکنان ايران قيمت دارد.

منبع : ورزش 3

+

یعنی رسما لهمون کرد

8. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بخش ورزشی سایت اسکای ایتالیا در گزارشی تیمهای حاضر در گروه F جام جهانی را بررسی کرد.

به گزارش اوج و به نوشته این سایت، تیم ملی ایران چهارمین حضورش در جام جهانی را تجربه می کند و روی نیمکت آن مربی سرشناسی به نام کارلوس کی روش نشسته است.

ایران با سیستم 1-3-2-4 به مصاف حریفانش می رود و رضا قوچان نژاد و اشکان دژاگه چهره های سرشناس این تیم محسوب می شوند.

در تیم کی روش، جواد نکونام در میانه زمین توانایی های زیادی دارد و کی روش روی سرعت و فرصت سازی اشکان دژاگه حساب ویژه ای باز کرده است.

اسکای البته از قوچان نژاد و دژاگه به عنوان تنها بازیکنان خارجی فوتبال ایران نام برده و اشاره ای به دنیل داوری، استیون بیت آشور، مسعود شجاعی و مجتبی جباری نکرده است.

به نوشته این سایت، ایران در سه دوره قبلی حضورش در جام جهانی، در همان مرحله اول حذف شده است و تنها پیروزی این تیم در جام جهانی، به برد حساس این تیم مقابل امریکا در جام جهانی 98 برمی گردد.

اسکای، جواد نکونام را مهره کلیدی تیم ملی ارزیابی کرده است.

10. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

كاش كريمي برگرده! حتي فرهادم هم برگرده تيشه به ريشه آرژانتين بزنيمراحت به عنوان تيم اول از گروهمون ميايم بالا!!نصف شبي جوگير شدم ببخشيد

ولي رفتيم برزيل يه پا دوپا زدن بلد يكي باشه خوب ميشه! تا مبادا بچه هاي برزيل سرخورده بشن(يهو هاشِمُ ديدن!)
    Last edited by نادر1368; 14-12-2013 at 02:12.

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

متاسفانه ایران در هر سه بازی بازندس چون هیچ بازی دوستانه ای نداره کره جنوبی تا الان 10 تا بازی دوستانه انجام داده من که اصلا بازی ها رو نگاه نمیکنم

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

ارزش مسي بيشتر از ايران، نيجريه و بوسني

مهاجم تيم ملي آرژانتين به تنهايي از مجموع ارزش تمامي بازيکنان رقباي آلبي‌سلسته در گروه F جام‌جهاني 2014 برزيل باارزش‌تر است.

این کار خیلی غلطه من از یجا دیگه خوندم که نوشته بود مسی از همه ی بازیکنای تیمای گروهش بیشتر می ارزه
    یعنی چی یه بازیکن بیشتراز بقیه تیما می ارزه؟؟؟؟
    این حرف به نظر من توهینه به کل بازیکنای ایران و نیجریه و بوسنی ...هرکدوم از این ادما یه شخصیتی دارن و اینجوری راجع به ادما قضاوت کردن اشتباهه (میدونم منظور از لحاظ مالیه ولی میتونست یجور دیگه بگه)
    درسته یه مشت بیشعور و عقده ای رفتن آبرو بری کردن مثلن بگن ما باحالیم ولی این کار هم غلطه اون بازیکنی که تو بوسنی کلی زحمت کشیده و تو پیشرفت تیمش کمک کرده خیلی بده که بگن نصف مسی از کل تیم شما بیشتر می ارزه

درسته خیلی توهمه ولی کاش جلو آرژانتین خیلی خوب بازی کنیم مثلن مساوی کنیم حالشون گرفته بشه
    پ.ن:شاید بگین زیادی شلوغش کردم ولی خب به نظرم یخورده لازم بود
    Last edited by Aryana_b; 14-12-2013 at 23:43.

14. 2 کاربر از Aryana_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کشف تازه کی روش/یک چشم بادامی در راه تیم ملـی+تصویـر

سرویس ورزشی خرداد: «آریا جسورو هاسگاوا»، هافبک ایرانی - ژاپنی شاغل در لیگ ژاپن به نظر می‌رسد فوتبالیست مورد نظر کی‌روش برای دعوت به تیم ملی فوتبال کشورمان باشد.

پدر «آریا جسورو هاسگاوا» ایرانی و مادرش ژاپنی است. این هافبک 25 ساله در تیم اف‌سی توکیو ژاپن بازی می‌کند و سال جاری نیز به عنوان بهترین بازیکن ماه سپتامبر ژاپن انتخاب شده است.

16. 3 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

آریا جسورو هاسگاوا؟
    مسخره کردن کار درستی نیست ولی کدوم عاقلی یه اسم ایرانی رو با یه فامیل ژاپنی به این ضایعی ترکیب میکنه؟
    Last edited by E.N.A.Y.A.T; 15-12-2013 at 21:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •