تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 64 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 631

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | فصل 2013-2014

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

با این ترافیک خط میانی، اونوقت کدوم هافبکی پیدا میشه که بیاد بایرن؟!
    احتمال خیلی زیاد شایعه هست ولی اگه صحت داشته باشه، باید منتظر خروج یه بازیکنی مثه کروس از تیم باشیم.
    +
    Caner Erkin از تیم فنرباغچه هم انگار با بایرن یه قرارداد تا 2019 امضا کرده.
    وینگر/دفاع چپ هست
    البته به صورت رسمی خود بایرن چیزی نگفته و به صورت شایعه هست هنوز

2. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

FCBayern.ir- باشگاه منچستر یونایتد این روزها دست به هرکاری می زند تا شاید بتواند هافبک ملی پوش باشگاه بایرن مونیخ آلمان را تصاحب نماید.در تازه ترین اخبار باشگاه منچستر یونایتد اعلام نموده به کمک اسپانسر قدرتمند وجدید خود یعنی کمپانی شورلت آمریکا می تواند دستمزد هفتگی خود را به به مبلغ 50 هزار پوند در هفته برای تونی کروس را افزایش دهد.
    به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: به گفته رسانه های بریتانیایی باشگاه منچستر یونایتد اعلام کرد کمپانی خودروسازی شورلت که از فصل اینده در کنار نایک به عنوان اسپانسر باشگاه یونایتد فعالیت خود را آغاز خواهد نمود متعهد شده میتواند پیشنهاد هفتگی تونی کروس را به مبلغ 50 هزار پوند دیگر در هفته افزایش دهد وان را به مبلغ 300 هزار پوند در هفته برساند همچنین این کمپانی بیان داشته این امادگی را دارد که در صورت پیوستن تونی کروس به باشگاه منچستر یونایتد در کنار مسائل مالی یک دستگاه سواری یا استیشن اخرین مدل (2014) شورلت را نیز به دلخواه کروس به این بازیکن اینده دار فوتبال آلمان هدیه نماید.
    تونی کروس در اخرین مصاحبه خود یاداور شده که هیچ عجله ای برای انجام مذاکرات با باشگاه بایرن مونیخ تا پس ازمسابقات جام جهانی برزیل را ندارد.یادور می شود مبلغ پیشنهادی 300 هزار پوند در هفته باشگاه انگلیسی تقریبا 3.2 برابر مبلغ دستمزد هفتگی تونی کروس در حال حاضر در باشگاه بایرن مونیخ آلمان می باشد.
    +
    چرا باید قبول نکنه ؟
    - دستمزد بسیار بالا
    - ترافیک بالا در خط هافبک بایرن
    - پیشنهاد از یک تیم پرافتخار و محبوب
    - بازی در بهترین لیگ دنیا
    - ...

4. 3 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

چرا باید قبول نکنه ؟
    - دستمزد بسیار بالا
    - ترافیک بالا در خط هافبک بایرن
    - پیشنهاد از یک تیم پرافتخار و محبوب
    - بازی در بهترین لیگ دنیا
    - ...
    اینکه کروس تو بایرن با دستمزد کمتر بازی کنه دلایل زیادی براش هست.
    بازی تو بهترین تیم دنیا
    بازی کنار بهترین نگیم ولی بازیکن های درجه 1 دنیا
    بازی زیر نظر یکی از موفق ترین مربی های دنیا
    در اختیار داشتن یکی از بهترین تیم های پزشکی
    درصد بالای کسب افتخارات بین المللی، بره تو منچستر سال بعد احتمال خیلی زیاد خبری از سی ال براش نیست.

6. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

در اختیار داشتن یکی از بهترین تیم های پزشکی
    خدايي اين يكي رو راست ميگه
    Last edited by yuseph; 06-03-2014 at 08:49.

8. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دیشب تیم ملی آلمان جلو شیلی بازی داشت.
    نیمه اولش رو که میدیدم، دفاع شدیدا ضعیف بود.
    شواینی خیلی نا آماده بود، یه جا سوتی داد نزدیک بود گل بخوریم. پاس اشتباه هم زیاد داشت.
    کلا شیلی بهتر بازی می کرد ولی خب ما بردیم
    کروس و اوزیل و گوتزه باهم تو ترکیب بودن که گوتزه تونست رو پاس اوزیل گل بزنه.

البته بردن شیلی که فک کنم با اسپانیا مساوی کرده و انگلیس رو برده، نتیجه خوبیه اما این دفاع آلمان اصلا در حد یه دفاع یک تیم مدعی نیست.

10. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دیشب تیم ملی آلمان جلو شیلی بازی داشت.
    نیمه اولش رو که میدیدم، دفاع شدیدا ضعیف بود.
    شواینی خیلی نا آماده بود، یه جا سوتی داد نزدیک بود گل بخوریم. پاس اشتباه هم زیاد داشت.
    کلا شیلی بهتر بازی می کرد ولی خب ما بردیم
    کروس و اوزیل و گوتزه باهم تو ترکیب بودن که گوتزه تونست رو پاس اوزیل گل بزنه.

البته بردن شیلی که فک کنم با اسپانیا مساوی کرده و انگلیس رو برده، نتیجه خوبیه اما این دفاع آلمان اصلا در حد یه دفاع یک تیم مدعی نیست.
    فقط دفاع که نیست. من نمیدونم این یوگی اصلا این 3-4 سال اخیر فوتبال های اروپایی رو دنبال کرده؟! اصلا در جریان هست که الان تیم های بزرگ دنیا چجوری بازی میکنن؟! وقتی توپ از دست میدن چطور فضاها رو میبندن و توپ رو سعی میکنن در کمترین زمان بگیرن؟! وقتی بازی شروع شد گفتم خب این شیلی خیلی باانگیزه است و مهره هم خوب داره و طبیعیه که با پرس از جلو اوایلِ بازی تیم رو اذیت کنه. حتی پیش خودم گفتم از 10دقیقه دیگه آلمان لهشون میکنه اما هیچ خبری از این وضعیت نشد. هربار توپ از دست میرفت (که خیلی هم زیاد بود) دیگه فضایی تو زمین نبود که تیم آلمان به بازیکن های شیلی نده. اینقدر راحت بودن که هرجور موقعیتی که تو فوتبال ممکنه رو دروازه بوجود آوردن. فقط گل نزدن.
    یک مجموعه از بازیکن هایی که سال گذشته کل فوتبال اروپا رو تو سطح باشگاهی قبضه کردن، وقتی میان تو تیم ملی شبیه یک تیم جوانان ناپخته و پراشتباه بازی میکنن. یکی که بازیهای بایرن و حتی دورتموند رو ببینه و بعد بیاد بازی این تیم ملی رو ببینه مغزش سوت میکشه. خب همینه که وقتی تو تورنمنت های بزرگ در مقاطع حساس پایانی میخوریم به یک تیم بزرگ، حسابی و با تمام وجود میبازیم.
    دیشب با دیدن بازی خیلی حس بدی پیدا کردم چون بنظرم این دقیقا آلمانی خواهد بود که تو جام جهانی هم می بینیم. حسم حتی بعد از دیدن بازی ایتالیا و اسپانیا بدتر شد. چقدر اون دو تیم پخته و حرفه ای و مدرن دفاع میکنن و از همون حمله شروع میکنن به بستن فضاها و آلمان چقدر ناشیانه باز و بی نظم دفاع میکنه. جالب اینجا بود که هربار دوربین میرفت رو چهره یوگی کاملا عصبانی بود و انگار خودش هم نمیدونست چرا بازی اینطور شده! یعنی واقعا نمیدونی مشکل از کجاست؟!!!!
    البته ضعف چند بازیکن هم هست که خب وقتی تیم اینقدر ستاره داره اصلا نباید بچشم بیاد. به عنوان نمونه آرزو دارم مرتساکر یجوری جام جهانی رو از دست بده تا از شر این بازیکن کندذهن و کندپا خلاص بشیم. هیچی از جاگیری و بازیخونی حریف نمیدونه. فقط نیم دوجین صحنه تو آرشیو مغز خود من هست که تو اون این آقا با قد 198سانت بخاطر جاگیری افتضاح توپ از سرش رد میشه و یک بازیکن 180سانتی پشتش سر میزنه، صحنه های جاموندنش رو زمین که دیگه بماند. خط حمله هم با روند فعلی و ادامه لجبازی کیسلینگ باید تغییر تاکتیک بده. اولویت رو بذارن رو False 9 با مثلا مولر خیلی بهتره تا کلوزه با کندی الانش ثابت بازی کنه
    ولی بازهم میگم این تیم با این همه ستاره حیفه اینطور بازی کنه. اگر قراره چیزی جلوی قهرمانی آلمان رو بگیره اون چیز فقط باید بدشانسی باشه نه بازیهای مزخرفی مثل بازی جلوی ایتالیا تو یورو یا تو جام جهانی 2010 جلوی اسپانیا

12. 6 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

اشکالی نداره .. این همه وقت رو تحمل کردیم ، این جام جهانی هم روش !
    به جاش بعدش یوپ هاینکس کبیر میاد ..

+
    درسته قرار داد لو رو تمدید کردن ولی من حدسم اینه یه بندی چیزی هم توش گنجاندن که راحت تر بشه ردش کرد ..

14. 3 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مورینیو: بایرن در حال بهتر و بهتر شدن است

مربی سابق رئال مادرید، رقیب دیرینه ی خود پپ گواردیولا را ستایش کرده و گفته پپ ساختاری را که لوئیس فن خال و یوپ هانکس ایجاد کردند منسجم تر کرده است.

آی اسپورت- سرمربی تیم فوتبال چلسی خوسه مورینیو گفته است رقیب دیرینه اش پپ گواردیولا بایرن را به سطح بالاتری ارتقا داده است.

باواریایی ها فصل گذشته تمام رقیبانشان را پشت سر گذاشتند و توانستند لیگ قهرمانان، بوندسلیگا و جام حذفی را با یوپ هاینکس کسب کنند و گواردیولا پس از آن در تابستان به این تیم اضافه شد.

پس از نه ماه مربی گری در آلمان، بایرن با 20 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم در صدر رقابت های لیگ فوتبال آلمان قرار دارد و تقریبا با نتیجه ای که در خانه ی آرسنالی ها رقم زده اند تقریبا به دور یک چهارم نهایی صعود کرده اند.

مورینیو که برای دو فصل در لالیگا با گواردیولا رقابت داشت فکر می کند "دی روتن" در زمان مربیگری گواردیولا پیشرفت کرده و البته وام دار مربیان سابق این تیم لوئیس فن خال و یوپ هاینکس است.

او به یاهو گفت:« فکر می کنم بایرن در حال بهتر و بهتر شدن است. فکرمی کنم بایرن جدید با لوئیس فن خال شروع شد. او شروع به یک پاکسازی در تیم کرد و با بازیکنانی مثل توماس مولز، شوانشتایگر، بادشتوبر و کروس حرکت بزرگی را در لیگ قهرمانان اروپا آغاز کرد و به فینال این رقابت ها در سال 2010 رسید.»

« پس از او یوپ هاینکس آمد که بی نظیر کار کرد و تیم باز هم بهتر و بهتر شد و حالا با گواردیولا آن ها استثنایی کار می کنند و در حال طی کردن رشد طبیعی شان هستند. در چند سال اخیر آن ها تیم بسیار خوبی بوده اند.»

اگر چلسی بتواند در برابر گالاتاسرای 0-0 مساوی کند می تواند در مرحله ی یک چهارم نهایی برابر بایرن گواردیولا به میدان رود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mourinho: Bayern are getting better and better

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این چه وضعشه آخه؟
    اول بازی بایرن گل خورد و ما هم با اشتیاق کامل بازی رو دنبال کردیم ولی دیگه بعد گل سوم بایرن بازی رو ول کردم

18. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

منکه اومدم بازی رو نگاه کنم هی قط و وصل میشد. دیگه اعصابم خورد شد بیخیالش شدم. تا 1-1 رو دیدم.
    همینکه ریبری برگشته خیلی نکته ی خوبیه.
    به این تیم یه هافبک جنگنده مثه مارتینز فصل پیش اضافه بشه دیگه تیم کامل کامل میشه.

20. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •