تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 103 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من جا موندم
    اصلا فرصت ندادین تو بحث شرکت کنم
    از بین موارد لیست شده فقط Blood+ و Btooom رو دیدم . Btooom چنگی به دل نمیزد و اگر نبینید چیزی رو از دست ندادید . انیمه Neon Genesis Evangelion قشنگ هست و پیشنهاد میکنم تماشا کنید . ولی آخر داستان یکمی ... (لو ندم بهتره) .

دنبال انیمه ای میگردم مشابه Neon Genesis Evangelion ، چیزی پیدا میشه ؟
    من Btooom رو بخاطر این گفتم چون تنها دو سه سبک دیدم ایشون هدف بیشتر داره و این هم شاید مد نظرش باشه ( زود پیش قضاوت بهش نده - بزار سبکش رو کشف کنه راحت تر می تونه انتخاب کنه)

باسه Neon Genesis Evangelion مجموعه اش بخاطر اینکه هنوز مانگا تموم نشده بود اخرش رو خراب کردن ولی بعدا با ساخت فیلم از نسخه کامل مانگا جبران کردن
    الان هم یک نسخه جدید به صورت 4 فیلم داره میاد با داستان نویسی جدید که تا الان سه قسمتش منتشر شده خواستی ان را هم ببین

درود .
    دوستان شاید پرسشم یک کم خنده دار باشه با این حال میخواستم بدونم انیمه ترسناک هم داریم ؟!
    تا دلت بخواد

ممنون
    حالا واقعا این انیمه ها ترسناک هستن ؟! نریم دانلود کنیم بعدش ضدحال بخوریم .
    خواستی
    highschool of the dead
    Ergo Pro- Xy
    Blood+
    Hellsing
    Vampire Hunter D
    Blood: The Last Vampire
    Shingeki no Kyojin
    Steins;Gate

را یک چک بکن ببینم سطح ترسناکی و سنی رو چطوری می خوای؟ معمولا یکم سرچ کنی و ببینی می تونی سبک و رده سنی مناسب خودت رو پیدا کنی.

باز هم ممنون

من میرم Another رو دانلود کنم ببینم راضی کننده هست یا نه ؟!

انیمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دیدین ؟!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من عاشق این انیمه هستم ... شاید بیشتر از 10 بار اونو دیدم ولی هنوز برای من جذابیت داره
    توی این مایه ها انیمه ای سراغ دارین ؟!

خیلی وقته انیمه درست و حسابی ندیدم ... یک جورایی انیمه خونم اومده پایین و تنظیمش به هم خورده
    مواظب باش زیاد ببینی ممکنه از ان ور بام بیوفتی ها

سلام به همگی انیمیشن dance in the vampire bund رو حتما ببینید خیلی زیبا و عشقولانه هستش . شبیه به فیلمTwilightمی مونه فقط مثلث عشقی این کارتون فرق میکنه فیلم Twilight 2تا پسر بود(گرگنام ،خون آشام) که عاشق یه دختر (انسان)میشن. تو این کارتون دوتا دختر هستن(خون آشام ، انسان) که عاشق یه پسر (گرگ نما) میشن . هم رمانتیکه هم ترسناک .

12 قسمت هم بیشتر نیست . حتما ببینین
    ای بابا فقط فرقش این بود که پسره گرگنما بود دختره خون اشام

درسته

جدا توصیه میشه به دلیل بعضی صحنه هاش حتما تنها ببینیدش ولی متاسفانه خط داستان قویی نداره
    پبشنهاد می کنم اگر خیلی به داستانش علاقه داری مانگای داستان رو بخون چون انیمه تنها بخش کوچکی از داستان رو شامل میشه.( و یکم هم دست برده شده تو داستان )

کسی کارتون عشقولانه مثل elfen lied و dance in the vampire bund سراغ نداره به من پیشنهاد کنه ؟ الان تنها کارتونی که میبینم ناروتو هستش . دلم کاتون می خواد
    انیمه عاشقانه به گروه خونی من به هیچ وجه نمیخوره ! تا حالا فقط یه انیمه دیدم عاشقانه که اونم دلیلی که دیدمش کمدی بالاش بود و بیشتر به خاطر کمدیش معروفه :
    Midori no Hibi یا همون Midori Days .
    انیمه Sword Art Online هم بیشتر رو فانتزی تمرکز داره ولی خوب به اندازه کافی Romance هم داره .(البته لازم به ذکره که انیمه ایست بسیار محبوب ولی من به شخصه تا وسطش دیدم بعدش ازش متنفر شدم و همونجا دراپش کردم و اصلا هم پشیمون نیستم !)
    پس کمدی زیاد می بینی

انیمه Amnesia.2013 فکر کنم به گروه خونی شما بخوره

دو روز پیش دانلودش کردم بعد از دیدن قسمت دوم دیگه واقعا داشت حالم بهم میخورد کلا گذاشتمش کنار

زیرنویس فارسیش هم هست

چقدر اینجا عاشق زده داریم

خواستی اینارو هم چک کن
    Ookami Kodomo no Ame to Yuki
    Clannad
    vampire knight
    True Tears
    Hyouka
    Brothers Conflict
    Kimi no Iru Machi

سلام
    يه سئوال داشتم. از كجا مي شه انيمه سانسور شده پيدا كرد؟
    منظورم اينه كه سايتي سراغ داريد كه انيمه ها رو سانسور كنه؟
    من هم الان دنبال سانسور شده ي همين انيمه هستم. اگر سراغ داشتيد بگيد لطفا.

انیمه ی سانسور شده روی نت پیدا نمیکنی، باید بری پیش این ویدیو کلوپ ها ببینی انیمه ی دوبله شده چی دارن، همونا رو بگیری. مثلاً الان Naruto, Detective Conan, Code Gease و یه سری انیمه ی دیگه دوبله ـشون تو بازار موجوده اما خوب به کسی توصیه نمیکنم اینا رو ببینه، هم دوبله اش افتضاحه هم اینکه کلاً داستانو عوض کردن. مثلاً تو نارتو برداشتن شخصیتای ساسکه و ساکورا رو خواهر و برادر کردن، و کلی از اینجور خرابکاری ها، یعنی نابود کردن داستان رو. همچنین دوبله ـشون هم نیمه کاره موند.

بنابراین انیمه سانسور شده نداریم، بگرد دنبال انیمه هایی که چندان صحنه ی خاصی نداشته باشن.

بگو برای چه سنی میخوای ؟ دختر یا پسر ؟ شاید بتونم چنتا پیشنهاد بدم....
    در ادامه و کامل کردن بحث:
    دنیای انیمه انقدر بزرگه که برای همه گروه های سنی ( از خردسال تا بزرگسال ) انیمه هر سال عرضه میشه ( و نه یکی دو تا ، هر فصل ما 30 - 40 تا انیمه داریم + انیمه های قدیمی که هنوز دارن پخش می شن و عمر بعضی هاشون به دهه داره می رسه

همانطور که mestry گفت نسخه های سانسور شده وطنی هستن ولی حرفه ای های انیمه بین به هیچکی توصیه نمی کنن چون به شدت از داستان زدن و یا دست بردن و اصلا با داستان اصلی نمی خورد. ( همین الانش من دارم فوتبالیستا نسخه اصلی رو می بینم.)
    از انجایی که بیشتر ماها ادم بزرگ هستیم ( معمولا از نوجوانی شروع می کنند انیمه هارو دیدن چون می توانند زیرنویس هارو بخونند )معمولا دنبال انیمه هایی می ریم که به رده سنیمون بخوره.
    پیشنهاد می کنم اطلاعاتتون را در محدوده انیمه افزایش بدین و تگ های انیمه هارو بشناسید تا بتونید انیمه های مناسب خودتون رو ببینید. ( چون به اندازه کافی انیمه مناسب موجود هست و لازم نیست انیمه های مارو به صورت ناقص و بدرد نخور ببینین و هیچی هم ازشون نفهمین.)
    پیشنهاد می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را مطالعه کنید تا راحت تر بتوانید در این محدوده سرچ و انیمه مورد نظرتون رو پیدا کنید.
    Last edited by zed2; 17-09-2013 at 21:46. دليل: -

2. 8 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

یعنی اگه تک تک پستا رو جواب ندی، روحت آروم نمیگیره ؟!

4. 5 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

سلام!
    بچه ها، میخوام نظرتون رو درباره انیمه Shingeki no Kyojin بدونم!
    نظر من: The best anime that You can see in your life

در آغاز فعالیت elmira.saadati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام . من یک سوال دارم کارتون highschool of the dead رو من دیدم منتهی فقط 12 قسمت بود . تموم هم نشد ، آخرش جوری بود که ادامه باید می داشت اما دیگه قسمت دیگه ای نبود که ببینم . . یعنی همش 12 قسمته ؟ پس ادامه کارتون چی میشه ؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام . من یک سوال دارم کارتون highschool of the dead رو من دیدم منتهی فقط 12 قسمت بود . تموم هم نشد ، آخرش جوری بود که ادامه باید می داشت اما دیگه قسمت دیگه ای نبود که ببینم . . یعنی همش 12 قسمته ؟ پس ادامه کارتون چی میشه ؟
    فصل دومش هنوز نیومده

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

سلام!
    بچه ها، میخوام نظرتون رو درباره انیمه Shingeki no Kyojin بدونم!
    نظر من: The best anime that You can see in your life
    نظر من اینه که انیمه ی قشنگیه، اما مطمئناً شاهکار نیست. شاهکار به انیمه هایی نظیر Hajime no Ippo میشه گفت....

خیلی از انیمه ها داستانشون رو باید برید تو مانگا بخونید، نمیدونم چرا دوست دارن تو انیمه ها داستان رو نیمه کاره ول کنن !
    در ضمن، اینا کارتون نیستن، انیمه هستن، بین کارتون و انیمه تفاوت وجود داره.

9. 4 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

نظر من اینه که انیمه ی قشنگیه، اما مطمئناً شاهکار نیست. شاهکار به انیمه هایی نظیر Hajime no Ippo میشه گفت....
    به چه دلیل شاهکار نیست؟

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خلاصه فرصت شد Another رو کامل دیدم، موضوع جالبه ولی خیلی کند و کسل کننده پیش رفت و هیچ افت و خیز خاصی تو خط داستان مشاهده نشد که جذابیت رو ببره بالاتر، هیچ انگیزه ای برای دیدن قسمت بعدی نداشتم فقط هدف این بود که قسمت آخر رو ببینم داستان جمع بشه، منطق بعضی جاها در حد بچه های ابتدایی هم نبود، اگر یکم دقیق هم داستان رو دنبال کنید خیلی راحت میشه شخصیت اصلی رو پیدا کرد... در کل (6/10) ، فرصت بشه میرم سراغ Monster یا Ergo Proxy ...

12. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

خلاصه فرصت شد Another رو کامل دیدم، موضوع جالبه ولی خیلی کند و کسل کننده پیش رفت و هیچ افت و خیز خاصی تو خط داستان مشاهده نشد که جذابیت رو ببره بالاتر، هیچ انگیزه ای برای دیدن قسمت بعدی نداشتم فقط هدف این بود که قسمت آخر رو ببینم داستان جمع بشه، منطق بعضی جاها در حد بچه های ابتدایی هم نبود، اگر یکم دقیق هم داستان رو دنبال کنید خیلی راحت میشه شخصیت اصلی رو پیدا کرد... در کل (6/10) ، فرصت بشه میرم سراغ Monster یا Ergo Proxy ...
    من که نفهمیدم کدومه ولی می دونستم اونایی که داستان داره روشون تایید میکنه نیست

اگه بنظرت این 12 قسمت another کش دار بود سراغ monster نرو که تو این زمینه دست همه رو بسته. اما اگه می خوای بگی تو عمرم یه انیمیشن با کیفیت و داستان حساب شده و دقیق دیدام حتما ببینش.

14. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من که نفهمیدم کدومه ولی می دونستم اونایی که داستان داره روشون تایید میکنه نیست

اگه بنظرت این 12 قسمت another کش دار بود سراغ monster نرو که تو این زمینه دست همه رو بسته. اما اگه می خوای بگی تو عمرم یه انیمیشن با کیفیت و داستان حساب شده و دقیق دیدام حتما ببینش.
    داستان اگر جذاب باشه و با افت و خیز؛ کند بودن تا حدی حتی لذت بخشه، مثل Death Note که شخصیت اصلی رو با موضوعات مختلفی درگیر میکنه یا از سریال لاست که اینقدر سوال برای بیننده ایجاد میکنه تا یک قسمت رو هم از دست نده، ولی این انیمه یک موضوع رو تو 2 - 3 قسمت اول مطرح کرد و دیگه هیچ چی نداشت، تا اینکه تو قسمت آخر خیلی ساده و پیشبینی شده جمعش کرد و تنها سوال برا بیینده این هست که شخصیت اصلی کیه، اگر درست نگاه کنیم کلا 3 تا گزینه جلومون هست، یکی رو خودشون خط میزنند از اون 2 تا هم میشه راحت نفر اصلی رو شناسایی کرد ، بیشتر توضیح نمیدم که داستان لو نره؛ برا همین میگم کسل کننده بود.

حالا با این حال سراغ Monster برم؟

16. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •