تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 138 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

خدا کنه مصدومیت اسکار طولانی باشه تا ماتا همیشه فیکس باشه.
    مصدومیتش طولانی نیست . به احتمال زیاد به بازی بعدی میرسه

2. 2 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آرسنال هم فعلا دست بردار صدر نیست اما مطمئنم که در وسط راه آرسنال کم میاره و صدر جدول برای خودمونه
    آرسنال 3 بازی پیاپی با اورتون، من سیتی و چلسی داره
    اگه میخواد قهرمان بشه باید از این بازیا سربلند بیاد بیرون

4. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آرسنال 3 بازی پیاپی با اورتون، من سیتی و چلسی داره
    اگه میخواد قهرمان بشه باید از این بازیا سربلند بیاد بیرون
    ارسنال این فصلم نهایتا سوم میشه.رقابت قهرمانی بین چلسی و من سیتیه.اگه مورینیو بتونه سیستم دفاعی تیمو درست کنه شانس اولیم. دیشبم تو بازی که 3تا گل مفت خوردیم هازارد بهترین بازیشو انجام داد

6. 4 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

ارسنال این فصلم نهایتا سوم میشه.رقابت قهرمانی بین چلسی و من سیتیه.اگه مورینیو بتونه سیستم دفاعی تیمو درست کنه شانس اولیم. دیشبم تو بازی که 3تا گل مفت خوردیم هازارد بهترین بازیشو انجام داد
    البته بهترین بازی هازارد نبود
    تو همه ی بازیا تغریبا بهترین بازیکن تیم و زمینه
    دفاع تیم هم خیلی کند هست به نظرم تری تو کارای سریع کم میاره و بیشتر به درد کارای ایستایی میخوره
    از لوییز چرا استفاده نمیکنه ؟

8. 4 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دفاع تیم واقعا ضعیفه. کیهیل یه مدافع خیلی معمولیه، تری هم سنی ازش گذشته و همیشه نمی تونه عالی باشه. لوییز هم مصدومه گویا ولی اونم تو دفاع آخر زیاد مطمئن نیست. ایوانویچ رو باید بزاره کنار تری دفاع وسط، آزپیلی راست و اشلی کول هم چپ. برای فصل بعد هم صد در صد باید یه مدافع خیلی خوب مثل Mangala از پورتو یا Subotic رو از دورتموند بگیره. دفاع چپ هم باید بگیره، اصلا از اینکه آزپیلی رو میزاره چپ خوشم نمی یاد، دفاع چپ باید چپ پا باشه وگرنه تو کار هجومی هیچ نقشی نداره.

10. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

قبل از دفاع باید روی مهاجمامون کار کنیم، به قول دوستان ما تا الان با گلهایی که هازارد و لمپارد زدن خودمونو بالا نگه داشتیم
    سوارز تا الان با 9 بازی 13 گل زده، هر سه مهاجم ما توی لیگ روی هم 4 تا بیشتر نزدن
    نقل و انتقالات یه مهاجم خوب نگیریم کلامون پس معرکست، مگه اینکه شانس بیاریم و خط هافبکیمون تا آخر فصل همینجوری به گلزنی ادامه بدن

12. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

متاسفانه تو روزی که میتونستیم خودمونو از مدعیان جدا کنیم از استوک شکست خوردیم!

بی دقتی های مدافعان و مهاجمان داره کار دستمون میده اینهمه موقعیت گل داشتیم اما 2 گل بیشتر نتونستیم بزنیم

روی گل اول استوک پیتر چک اشتباه کرد و خروج اشتباهی انجام داد گل دومشون هم روی اشتباه داوری فکر میکنم زده شد اما گل سوم دیگه نظری نمیشه در موردش داد و هیچ دروازه بانی نمیتونست بگیرتش

شورله دیروز خیلی خوب و آماده نشون داد و 2 گل زد و یکی هم به تیر دروازه زد

اما مصدومیت لوییز دست مورینیو را بسته و دائما از زود کیهیل و تری استفاده میکنه که هر دو در چند بازی قبل پراشتباه ظاهر شدند

14. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مورینیو حیا کن، چلسی رو رها کن! ما منتظر یورگن کلوپ هستیم!
    با این وضعی که تیم بازی میکنه، جزو 4 تا بشه شاهکاره!

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مورينيو: چلسي تيمي فيزيکي نيست

سرمربي پرتغالي چلسي پس از شکست شاگردانش برابر استوک سيتي اعتراف کرد آبي‌پوشان لندن به دردسر افتاده‌اند و لازم است که پيشرفتي شگرف در اين تيم او به وجود آيد.

چلسي شب گذشته (شنبه) درهفته پانزدهم ليگ برتر انگليس، در خانه استوک سيتي با نتيجه 3 بر 2 تن به شکست داد و به رده سوم جدول سقوط کرد. اين شکست به معناي آن است که فاصله چلسي با صدر جدول به 7 امتياز افزايش پيدا خواهد کرد اگر آرسنال امشب در خانه خود اورتون را شکست دهد.

ژوزه مورينيو در کنفرانس خبري پس از اين بازي به انتقاد از عملکرد شاگردانش پرداخت و اذعان داشت که آنها به دردسر افتاده‌اند و غريزه کشندگي خود جلوي دروازه رقبا را از دست داده‌اند.

مورينيو اظهار داشت: من آنقدر احساس راحتي نمي‌کنم که به شما بگويم چه حسي درباره اين بازي دارم. ما به دردسر افتاده‌ايم. بعد از 30 دقيقه از شروع بازي ما بايد 3 بر صفر يا 4 بر صفر جلو مي‌افتاديم اما اينطور نشد. زماني که اينقدر خوب بازي مي‌کنيد و براي پيدا کردن فضاي حمله کار سختي نداريد، زماني که 3 بازيکن پشت مهاجمان عالي کار مي‌کنند، بايد کلک حريف را بکنيد اما ما اين کار را نکرديم.

وي افزود: ما در اين ابتداي بازي حيرت‌آور کار کرديم. خوان ماتا، ادن هازارد و شورله بسيار، بسيار خوب بازي کردند اما ما به اندازه کافي گل نزديم و علاوه بر آن مرتکب اشتباهات دفاعي شديم و گل خورديم. فکر مي‌کنم تيم ما تيمي است که در هر بازي مي‌تواند 3 گل بزند. چلسي با توجه به شيوه بازي‌اش بايد از موقعيت‌هاي که به وجود مي‌آورد نهايت بهره را ببرد، چون ما يک تيم فيزيکي نيستيم.

آقاي خاص تصريح کرد: چلسي تيمي نيست که شرايط دفاع برابر تيم‌هاي فيزيکي را داشته باشد و به همين خاطر است که مي‌گويم وقتي بازي در دست ما است بايد کار حريف را يکسره کنيم.

با وجود اين شکست مورينيو تاکيد کرد که ذهنيت شاگردانش را دوست دارد هرچند عملکرد آنها در دقايق پاياني بازي پايين‌تر از حد استاندارد بوده است. او خاطرنشان کرد: تيم مي‌خواهد حمله کند. تيم مي‌خواهد توپ را در اختيار داشته باشد و حملاتش را آغاز کند. در بخش پاياني بازي اما ما خوب کار نکرديم، چرا که به شيوه‌اي بازي کرديم که استوک اجازه کنترل بازي را به دست آورد.

به گزارش تسنيم

17. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

مورینیو حیا کن، چلسی رو رها کن! ما منتظر یورگن کلوپ هستیم!
    با این وضعی که تیم بازی میکنه، جزو 4 تا بشه شاهکاره!
    دوست عزیز مورینیو یک استوره واسه باشگاه چلسی به حساب میاد
    یه موی گندیده مورینیو به صد تا مربی دیگه میارزه

19. 3 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •