تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 45 از 136 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه ammar98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

تا هدفت چی باشه، هر کی واسه پولش میخواد بره پزشکی ، بهتره نره! شغل مقدسیه نباید از منظر پول و درآمدجویی بهش نگاه کرد.
    آیا من گفتم بخاطر پول ؟
    آیا حرف گذاشتن در دهان مردم کار خوبیست ؟ نه شما بگو کار خوبیست ؟

بخوابونم دهنت ؟ (شوخی بود جدی نگیری ها ، البته اینو من نگفتم بابا پنجعلی گفت )

ببینید وقتی آدم یه رشته رو انتخاب میکنه چه بخواد چه نخواد اگر به آینده ی شغلی اون رشته فکر نکنه بعدش پشیمون میشه که ای وای چرا فلان رشته رفتم ! گاهی وقتا موقعیت شغلی و آینده کاری هر رشته ای باعث میشه حتی آدم اون احساس اولیه ای که نسبت به اون رشته داره از بین بره ! البته همش جنبه ی مادی نیست ! پزشک اگر یک پزشک حاذق و خوبی بشه فرقی نمیکنه دندونپزشک میخواد بشه یا پزشک اون درآمد لازمه رو بدست میاره ! امـــا من به شخصه بخاطر پولش نمیرم !

خب این همه رشته هست که آدم می تونه راحت بره و پولش هم خوبه ! چرا بره پزشکی یا دندون بخونه که همش باید سرش تو کتاب ، آزمایشگاه ، جسد و... باشه ؟!
    چرا بره دندون که حتی ممکنه آسیب های به بدنش وارد بشه که میگن احتمال ابتلای دندانپزشکان به آرتروز خیلی زیاده !

و از اونطرف هم من حرف شما رو قبول ندارم که نباید از منظر پول و درآمدجویی بهش نگاه کرد ! خب آدم درس میخونه واسه چی ؟ درس میخونه که آینده خوبی داشته باشه ، موقعیت اجتماعی خوبی داشته باشه ! در جامعه از احترام خوبی برخوردار باشه امــــــــا چیزی که من بخاطر خیلی حرص میخورم و هرکیو می بینم میخواد پزشک بشه فقط بخاطر کورس گذاشتن با دختر و پسر مهین ، شهین و اقدس و عفت ، پسر خاله ، دختر عمه و... یا اینکه بخاطر یدک کشیدن لقب "دکتر" ! اینجور آدما حتی اگر وارد پزشکی بشن بعد از اتمام پزشکی دنبالش نمیرن همون پزشک عمومی می مونن و حالا کارمند یه بیمارستان میشه که نسخه استامینوفن و پنی سیلین بنویسه ! امــا کسی که علاقه داره میره دنبالش !

تا هدف نباشه هیچ رشته ای به درد آدم نمیخوره اگه واسه اینکه بیوفته توی بوق بخواد بخونه به هیچ جایی نمیرسه !

من به شخصه میخوام وارد پزشکی بشم بخاطر اینکه بتونم یه دردی رو از کسی کم کنم ! چون خودم نزدیک ترین کَسَم رو بخاطر ناشی بودن دکتر از دست دادم ! و نزدیکام از یک بیماری ژنی رنج میبرن ! اینا رو دیدم که انتخاب کردم ! اگر میخواستم تو بوق باشم که خب میرفتم بازیگر و فوتبالیست و... میشدم !

به هر حال من پزشکی یا دندون قبول بشم واسم فرقی نمیکنه مهم برداشتن دردی از شخصی باشه ! حالا دندون یا غیر دندون ... دروغ هم نگم ! آدم صادقی هستم در کنار این اهداف مثل هر کسی دیگه ای هدف مالی رو در درجات دوم دنبال میکنم !

اون بالا هم عرض کردم قصه ی دانشگاه رفتن من مثل کتاب داستان هستش

امیدوارم هر آنچه خیر و صلاح باشه همه بهش برسن و همه به آرزوهاشون برسن...

یه لره مادرشو بخاطر مشکل کبدی از دست میده
    خیلی ناراحت میشه !
    میشینه درس میخونه و تو سن 25 سالگی پزشکی قبول میشه و به "پدر پیوند کبد ایران" معروف میشه ! دکتر علی ملک حسینی

2. 2 کاربر از ammar98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نمره درس عنوان درس رديف
    58/7 زبان و ادبيات فارسي 1
    100/0 زبان عربي 2
    86/7 فرهنگ و معارف اسلامي 3
    89/4 زبان خارجي 4
    73/4 رياضيات 5
    79/3 فيزيك مكانيك 6
    75/3 شيمي 7
    f
    آیا این شخص یک انسان بوده ؟
    بفرمایید اینم عربی 100
    رتبه 104 امسال که الان برق شریف میخونه

4. 2 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه EternalWanderer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آیا من گفتم بخاطر پول ؟
    آیا حرف گذاشتن در دهان مردم کار خوبیست ؟ نه شما بگو کار خوبیست ؟

بخوابونم دهنت ؟ (شوخی بود جدی نگیری ها ، البته اینو من نگفتم بابا پنجعلی گفت )

ببینید وقتی آدم یه رشته رو انتخاب میکنه چه بخواد چه نخواد اگر به آینده ی شغلی اون رشته فکر نکنه بعدش پشیمون میشه که ای وای چرا فلان رشته رفتم ! گاهی وقتا موقعیت شغلی و آینده کاری هر رشته ای باعث میشه حتی آدم اون احساس اولیه ای که نسبت به اون رشته داره از بین بره ! البته همش جنبه ی مادی نیست ! پزشک اگر یک پزشک حاذق و خوبی بشه فرقی نمیکنه دندونپزشک میخواد بشه یا پزشک اون درآمد لازمه رو بدست میاره ! امـــا من به شخصه بخاطر پولش نمیرم !

خب این همه رشته هست که آدم می تونه راحت بره و پولش هم خوبه ! چرا بره پزشکی یا دندون بخونه که همش باید سرش تو کتاب ، آزمایشگاه ، جسد و... باشه ؟!
    چرا بره دندون که حتی ممکنه آسیب های به بدنش وارد بشه که میگن احتمال ابتلای دندانپزشکان به آرتروز خیلی زیاده !

و از اونطرف هم من حرف شما رو قبول ندارم که نباید از منظر پول و درآمدجویی بهش نگاه کرد ! خب آدم درس میخونه واسه چی ؟ درس میخونه که آینده خوبی داشته باشه ، موقعیت اجتماعی خوبی داشته باشه ! در جامعه از احترام خوبی برخوردار باشه امــــــــا چیزی که من بخاطر خیلی حرص میخورم و هرکیو می بینم میخواد پزشک بشه فقط بخاطر کورس گذاشتن با دختر و پسر مهین ، شهین و اقدس و عفت ، پسر خاله ، دختر عمه و... یا اینکه بخاطر یدک کشیدن لقب "دکتر" ! اینجور آدما حتی اگر وارد پزشکی بشن بعد از اتمام پزشکی دنبالش نمیرن همون پزشک عمومی می مونن و حالا کارمند یه بیمارستان میشه که نسخه استامینوفن و پنی سیلین بنویسه ! امــا کسی که علاقه داره میره دنبالش !

تا هدف نباشه هیچ رشته ای به درد آدم نمیخوره اگه واسه اینکه بیوفته توی بوق بخواد بخونه به هیچ جایی نمیرسه !

من به شخصه میخوام وارد پزشکی بشم بخاطر اینکه بتونم یه دردی رو از کسی کم کنم ! چون خودم نزدیک ترین کَسَم رو بخاطر ناشی بودن دکتر از دست دادم ! و نزدیکام از یک بیماری ژنی رنج میبرن ! اینا رو دیدم که انتخاب کردم ! اگر میخواستم تو بوق باشم که خب میرفتم بازیگر و فوتبالیست و... میشدم !

به هر حال من پزشکی یا دندون قبول بشم واسم فرقی نمیکنه مهم برداشتن دردی از شخصی باشه ! حالا دندون یا غیر دندون ... دروغ هم نگم ! آدم صادقی هستم در کنار این اهداف مثل هر کسی دیگه ای هدف مالی رو در درجات دوم دنبال میکنم !

اون بالا هم عرض کردم قصه ی دانشگاه رفتن من مثل کتاب داستان هستش

امیدوارم هر آنچه خیر و صلاح باشه همه بهش برسن و همه به آرزوهاشون برسن...

یه لره مادرشو بخاطر مشکل کبدی از دست میده
    خیلی ناراحت میشه !
    میشینه درس میخونه و تو سن 25 سالگی پزشکی قبول میشه و به "پدر پیوند کبد ایران" معروف میشه ! دکتر علی ملک حسینی
    منظورم شما نبودی! نقل قولم حذف کردم، خوبه؟!

به چند نکته توجه کنیم:
    1- برای موفقیت تو رشته های سخت باید هدف هایی بزرگ تر از پول داشت
    2- پزشکان اونقدر درگیر کارشون هستن که وقت اضافی ندارن تا پولهایی که در میارند رو خرج کنن

وبالاخره: شما بگو کدوم یکی بهتره:
    پزشکی که هیچی نداره و زندگی خیلی ساده ای داره. و اگه کسی وضع مالی بدی داشت ازش پولی قبول نمیکنه. همین پزشک وقتی میمیره یه شهر میان زیر تابوتشو میگیرن. چنین پزشکی اسمش جاودانه میشه.
    یا پزشکی که صبح تا شب دنبال درآمدزاییه و نه وقت میکنه پولش و خرج کنه و مردم ازش بد میگن. چنین پزشکی وقتی مرد بچه هاش سر ارثیه دعوا میکنن و چه بسا فحش هم نثار روحش میکنن.

سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز/مرده آن است که نامش به نکویی نبرند
    Last edited by EternalWanderer; 13-10-2013 at 14:47.

6. 2 کاربر از EternalWanderer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ammar98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

منظورم شما نبودی! نقل قولم حذف کردم، خوبه؟!

به چند نکته توجه کنیم:
    1- برای موفقیت تو رشته های سخت باید هدف هایی بزرگ تر از پول داشت
    2- پزشکان اونقدر درگیر کارشون هستن که وقت اضافی ندارن تا پولهایی که در میارند رو خرج کنن

وبالاخره: شما بگو کدوم یکی بهتره:
    پزشکی که هیچی نداره و زندگی خیلی ساده ای داره. و اگه کسی وضع مالی بدی داشت ازش چولی قبول نمیکنه. همین پزشک وقتی میمیره یه شهر میان زیر تابوتشو میگیرن. چنین پزشکی اسمش جاودانه میشه.
    یا پزشکی که صبح تا شب دنبال درآمدزاییه و نه وقت میکنه پولش و خرج کنه و مردم ازش بد میگن. چنین پزشکی وقتی مرد بچه هاش سر ارثیه دعوا میکنن و چه بسا فحش هم نثار روحش میکنن.

سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز/مرده آن است که نامش به نکویی نبرند

حرف شما رو تائید میکنم چون من نگفتم هدف پوله !

اما پول می تونه در هدف های بعدی قرار بگیره ... کسی رو نمیتونی پیدا کنی بگه من از پول بدم میاد !

هستن کسانی که پزشکان به نام و پولداری هستن و به کسانی که وضعیت مالی چندانی مناسبی ندارن به صورت رایگان عملشونو انجام میدن ! این منافاتی با پولدار شدن نداره ! پزشک قرار نیست واسه همه عمل رایگان انجام بده اما کسانی که واقعاً نیازمند هستن بــــله با جون و دل و بر اساس رسالت پزشکی و قسمی که خورده و یک کار انسانی باید انجام بده ! منم نگفتم حریص باشه !

8. این کاربر از ammar98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من امسال عمران شبانه قبول شدم و ثبتنام هم کردم البته چون نیم سال دوم هستم میخام همزمان برای کنکور 93 هم بخونم!!!!
    شاید یه دانشگاه یا شهر بهتر قبول شدم...
    به نظرتون کار خوبیه یا نه؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

من امسال عمران شبانه قبول شدم و ثبتنام هم کردم البته چون نیم سال دوم هستم میخام همزمان برای کنکور 93 هم بخونم!!!!
    آره کار خوبیه
    شما درسهایی عمومی که بین رشتهها مشترکه رو پاس کنی می تونی سال آینده توی رشته جدیدت ازش استفاده کنی و دیگه نخونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    بچه های کانون امروز چکار کردید؟ من که صبحونه نخورده بودم سر جلسه ضعف کردم اصلا دیفرانسیل و تحلیلی و گسسته رو صورت سوال ها رو هم نخوندم بقیه دروسم نصفی از سوالا روخوندم بقیه رو نتونستم یک ساعت هم زودتر از جلسه بلند شدم
    فقط عمومی ها رو نسبتا خوب زدم
    ترازم هم 5200 شد

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    اول اینکه شما باید ببینید از رشت هراضی هستید یا خیر.اگر علاقه ندارید تصمیم به کنکور مجدد بگیرید وگرنه شهر و روزانه یا شبانه بودن مهم نیست ...
    تا ترم بهمن ماه شما بیشترین تلاشتون را انجام بدید.به طور قطع با توجه به تجربه قبلی و با تلاش میتونید موفق بشوید...
    .و ترم اول رو هم چون دروس پایه رو میخونید در صورت تغییر رشته میتونید تطبیق بدهید
    موفق باشید

13. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

برق روزانه قبول شي بهتره.

15. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام
    دوستانی که شیمی شون رو خوب زدن و یا خوب میزنن یه راهنمایی بکنن برای روش خوندن.
    من روز 2 تا 3 ساعت میتونم بخونم ولی اصلا روش خوندنشو درست نمیدونم واسه همین درصد هام خوب نمیشه زیاد
    راستی مدرسه و کلاس هم نفرفتم
    دوستان راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •