آیا من گفتم بخاطر پول ؟
آیا حرف گذاشتن در دهان مردم کار خوبیست ؟

نه شما بگو کار خوبیست ؟
بخوابونم دهنت ؟

(شوخی بود جدی نگیری ها ، البته اینو من نگفتم بابا پنجعلی گفت

)
ببینید وقتی آدم یه رشته رو انتخاب میکنه چه بخواد چه نخواد اگر به آینده ی شغلی اون رشته فکر نکنه بعدش پشیمون میشه که ای وای چرا فلان رشته رفتم ! گاهی وقتا موقعیت شغلی و آینده کاری هر رشته ای باعث میشه حتی آدم اون احساس اولیه ای که نسبت به اون رشته داره از بین بره ! البته همش جنبه ی مادی نیست ! پزشک اگر یک پزشک حاذق و خوبی بشه فرقی نمیکنه دندونپزشک میخواد بشه یا پزشک اون درآمد لازمه رو بدست میاره ! امـــا من به شخصه بخاطر پولش نمیرم !
خب این همه رشته هست که آدم می تونه راحت بره و پولش هم خوبه ! چرا بره پزشکی یا دندون بخونه که همش باید سرش تو کتاب ، آزمایشگاه ، جسد و... باشه ؟!
چرا بره دندون که حتی ممکنه آسیب های به بدنش وارد بشه که میگن احتمال ابتلای دندانپزشکان به آرتروز خیلی زیاده !
و از اونطرف هم من حرف شما رو قبول ندارم که نباید از منظر پول و درآمدجویی بهش نگاه کرد ! خب آدم درس میخونه واسه چی ؟ درس میخونه که آینده خوبی داشته باشه ، موقعیت اجتماعی خوبی داشته باشه ! در جامعه از احترام خوبی برخوردار باشه امــــــــا چیزی که من بخاطر خیلی حرص میخورم و هرکیو می بینم میخواد پزشک بشه فقط بخاطر کورس گذاشتن با دختر و پسر مهین ، شهین و اقدس و عفت ، پسر خاله ، دختر عمه و... یا اینکه بخاطر یدک کشیدن لقب "دکتر" ! اینجور آدما حتی اگر وارد پزشکی بشن بعد از اتمام پزشکی دنبالش نمیرن همون پزشک عمومی می مونن و حالا کارمند یه بیمارستان میشه که نسخه استامینوفن و پنی سیلین بنویسه ! امــا کسی که علاقه داره میره دنبالش !
تا هدف نباشه هیچ رشته ای به درد آدم نمیخوره اگه واسه اینکه بیوفته توی بوق بخواد بخونه به هیچ جایی نمیرسه !
من به شخصه میخوام وارد پزشکی بشم بخاطر اینکه بتونم یه دردی رو از کسی کم کنم ! چون خودم نزدیک ترین کَسَم رو بخاطر ناشی بودن دکتر از دست دادم ! و نزدیکام از یک بیماری ژنی رنج میبرن ! اینا رو دیدم که انتخاب کردم ! اگر میخواستم تو بوق باشم که خب میرفتم بازیگر و فوتبالیست و... میشدم !
به هر حال من پزشکی یا دندون قبول بشم واسم فرقی نمیکنه مهم برداشتن دردی از شخصی باشه ! حالا دندون یا غیر دندون ... دروغ هم نگم ! آدم صادقی هستم در کنار این اهداف مثل هر کسی دیگه ای هدف مالی رو در درجات دوم دنبال میکنم !
اون بالا هم عرض کردم قصه ی دانشگاه رفتن من مثل کتاب داستان هستش
امیدوارم هر آنچه خیر و صلاح باشه همه بهش برسن

و همه به آرزوهاشون برسن...
یه لره مادرشو بخاطر مشکل کبدی از دست میده
خیلی ناراحت میشه !
میشینه درس میخونه و تو سن 25 سالگی پزشکی قبول میشه و به "پدر پیوند کبد ایران" معروف میشه ! دکتر علی ملک حسینی