شما تو صفحه مسیجتون از گزینه More میری رو Add Item بعد میری رو Picture(other)r ( آخرین گزینه) و تصویر Wbmp رو انتخاب می کنی و تمام.نوشته شده توسط shervin0311
شما تو صفحه مسیجتون از گزینه More میری رو Add Item بعد میری رو Picture(other)r ( آخرین گزینه) و تصویر Wbmp رو انتخاب می کنی و تمام.نوشته شده توسط shervin0311
خیلی ازتون ممنونم![]()
درست شد![]()
با استفاده از چه برنامه ای میشه فیلمهایی که با گوشی گرفتیم رو تو کامپیوتر ببینیم؟
بعدشم میشه روی کا 750 فارسی ساز ریخت؟ یعنی بشه sms فارسی نوشت.
این فرمت (wbmp) رو با چه نرم افزاری میشه درست کرد؟
سخته
بعدا یه تاپیک درست میکنم واسه آموزش این کار .امیدوارم به درد بخوره
چطور ميتونم فونت نوشته هاي گوشي رو تغيير بدهم؟ (سوني اريكسون K750)
سلام
آيا راهي وجود داره كه فونت نوشته هاي گوشي را عوض كنم؟ مثلاً به جاي فونت Times New Roman آن را روي Tahoma يا Koodak بگذارم؟ با برنامه هاي Theme Creator امتحان كردم اما آن برنامه ها فقط رنگ ها و تصاوير را عوض مي كردند و گزينه اي براي تغيير فونت نداشتند.
لطفاً راهنمايي كنيد.
خيلي ممنون
با سلام دوستان
من گوشي 3650 داشتم فروختم حالا مي خواهم يه كا750 بخرم رفتم تو سايت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش تصویریشو گذاشتم اینجا
گوشيهاي سريال اصلي حدود 230 هزار و گوشي هاي سريال غير اصلي، 25 هزار تومان ارزانترند. تنها تفاوت سريال اصلي با غير اصلي اين است كه گوشي هاي سريال اصلي به صورت قانوني وارد كشور شده و مخابرات شماره آنها را در سيستم خود ثبت كرده است در حالي كه سريال غير اصلي، به صورت غير قانوني آمده و ثبت نشده است. مخابرات تهديد كرده كه سريالهاي غير اصلي را از كار خواهد انداخت. اما از آنجا كه اولاً فعلاً اين تهديد خود را عملي ننموده و ثانياً اگر هم عملي كند، حتماً راه حلي براي رجيستر كردن گوشي هاي غير اصلي فراهم خواهد آورد، توصيه مي شود همان غير اصلي را بخريد.با سلام دوستان
من گوشي 3650 داشتم فروختم حالا مي خواهم يه كا750 بخرم رفتم تو سايت
قيمتها فرق مي كرد وپايين اومده بود
آيا اينها ريجستر اصلي اند يا دستي؟
فرق آنها چيست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)