لااقل یه جور بهتر از گلوله ها فرار میکرد.چند بار بگم. اگه میزد فیلم تموم میشد دیگه!
به هر حال بیشتر از این توقعی نیس همینم ساختن خودش خوبه.![]()
لااقل یه جور بهتر از گلوله ها فرار میکرد.چند بار بگم. اگه میزد فیلم تموم میشد دیگه!
به هر حال بیشتر از این توقعی نیس همینم ساختن خودش خوبه.![]()
یعنی :دی
تو یه جک هست. تو پروفم برو ببین جریانشو شاید پیدا کردی. یکم دقت کن تا پیدا کنی D:
بزار الارم گوشی یادت نره منم بیشتر یه چی یادم بره همینکارو میکنم
خوب شد یادم انداختی.نیما یا شهاب این کار رو خواهند کرد
جریان پرستاره چی بود؟! من که تو هنگ بودم!![]()
Last edited by Ghaioom; 09-06-2013 at 22:48.
دوستان سلام....
تکرارش چه ساعتی پخش میشه؟؟؟؟؟؟
![]()
14:35
//////
مسعود آب پرور غیر این سریال هوش سیاه کار دیگه ای هم تو تلویزیون ساختههوش سیاه که خیلی عالی شده
بین کارگردانای ایرانی مهدی فخیم زاده کارش حرف نداره هر چی سریال ساخته همشون عالی بوده![]()
پرستاره یکی از نیروهای همون سازمان تروریستی هست که کاظمی و شهاب و نیما و اون لادن نعمتی و ... توش عضو هستن.خوب شد یادم انداختی.
جریان پرستاره چی بود؟! من که تو هنگ بودم!![]()
اینطور که معلومه عموی کاظمی هم تو همون سازمان بوده و حذفش کردن.
راستی به نظر من این سازمان توی سریال نمیتونه مجاهدین باشه چون هیچ نشونی از مذهب دروغین و... نیست حتما یه سازمانی هست که مثل سریال های خارجی خودشون اختراع کردن.
یه سوال : گفت محدوده یررسی رو کم کردیم...
اومدن گشتن دنبال ماشینا ... به همه صاحبا سر زدن.... تا رسیدن به اینی که فروخته بود به اینا...
اینم ادرس رو داد .... رفتن خونه طرف.... خوب...
-اول از کجا معلوم که این اون ماشینه بود که رنگش رفته بود...
- دوم بدون اینکه ماشین ببینن مدرک ندیده طرف رو مقصر دونستن ؟ ریختن تو خونش و عکس و ....
تیکه تیر زدن وفرار کردنش هم جالب نبود... درسته نباید کشته میشد وگرنه فیلم تموم بود.ولی راههای دیگه هم برای فرار کردن بود..
همه صاحاب ماشینا رو بررسی کردن موند فقط این یکی که شد مضنون و رفتن سروقتش دیگه.
آره به نظر منم مثلا خودش زودتر فرار میکرد و بابک رو جا میذاشت بهتر بود.
عملیات 125 .
امشب اون سکانسی که یارو رو منفجر کرد باید یه کم زودتر کات میشد.
وقتی کات شد که صدای انفجار اومد و نشون داد فقط دود داره پخش میشه...من اولش فکر کردم بمب صوتی یا چیزی بوده که دود بده که نتونن ببیننش و اینم فرار کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)