سلام.کسی میدونه چرا بعد از نصب این بازی کامپیوترم این پیعام رو میده؟
this application has failed to start because d3dx9_27.dll was not found.re-installing the application may fix this problem.
سلام.کسی میدونه چرا بعد از نصب این بازی کامپیوترم این پیعام رو میده؟
this application has failed to start because d3dx9_27.dll was not found.re-installing the application may fix this problem.
سلام دوست خوبthis application has failed to start because d3dx9_27.dll was not found.re-installing the application may fix this problem.
حتما دایرتیکس 9 رو نصب نکردی . توی دیوی دی اکثر بازی ها این دارتیکس هست که میتونی نصبش کنی . پیشنهاد میکنم هر جور شده نصبش کن واقعا بازی توپیه .
هیچ کدوم !!!!سلام دوستان میخواستم بدونم Stronghold Crusader EXTREME 2008 بیشتر شبیه قلعه ی 2 یا 3 ؟
فکر کنم بیشتر شبیه قلعه 1 باشه
بله شبيه يكه.ولي بعضي مرحله هاش واقعا ديوانه كنندس.اينطور نيست؟
دوستان نقشه های جدید آپلود کردم یه سری به ادرس داخل امضا بزنید
ولی اگه شبیه قلعه 3 بود خیلی بهتر بود . اخه من با نسخه 3 خیلی خیلی حال کردم .
یعنی میگید از قلعه 1 و 2 و 3 بهتره ؟بله شبيه يكه.ولي بعضي مرحله هاش واقعا ديوانه كنندس.اينطور نيست؟
از کجا شنیدید ؟
اگه بهتر باشه که من همین حالا از اینترنت میخرمش
من نگفتم بهتره.گرافيكش مثل قلعه1 هست ولي خيلي خيلي سخت تره.بدرد حرفه اي ها ميخوره من تا مرحله 6 رفتم بدش بازي پاك كردم!تازه اول بازي هستي كه يه لشكر كامل بهت حمله مي كنند. توجه:اين بازي را براي افرادي كه ناراحتي قلبي دارن توصيه نميكنيم!![]()
بازی زیادم سخت باشه جذابیتش میاد پایین . پس در نتیجه فایده نداره !!!من نگفتم بهتره.گرافيكش مثل قلعه1 هست ولي خيلي خيلي سخت تره.بدرد حرفه اي ها ميخوره من تا مرحله 6 رفتم بدش بازي پاك كردم!تازه اول بازي هستي كه يه لشكر كامل بهت حمله مي كنند. توجه:اين بازي را براي افرادي كه ناراحتي قلبي دارن توصيه نميكنيم!![]()
یه چیز جالب !!!
امتیاز نسخه جدیدش یعنی 4 یا 2008 از گیم اسپات شده 3.5 !!!!!!!!
پس مفت گرونه !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)