تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 98 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام.منم مثل شمام ولی بودجه ام 1400
    G15 هست کانن
    D3200 هست نیکون
    دست دوم 600D کانن

دوستان کدوم رو پیشنهاد میدن؟من تازه کارم
    همانطور که دوستان میدونن، من کلا با نیکون مشکل دارم
    پس d3200 رو بیخیال!

G15 هم سنسور کوچیکی داره! پس اونم بیخیال!

من شخصا از خرید لوازم دستدوم زیاد خوشم نمیاد! چون نمیدونم کاربر قبلی در چه شرایطی ازش استفاده کرده!(مگر اینکه شخص قابل اعتمادی باشه)
    پس 600D رو هم بیخیال!

بنظر من 2 راه داری:
    1:بودجه رو تا 1700 افزایش بدی رو 600D اکبند بگیری!(
    2: بقیمت حدود 1050 یه دوربین 1100D بگیری با لوازم برات حدود 1250 درمیاد! از نظر عکاسی عالی هست و مشکلی نخواهی داشت! ولی فیلم برداریش HD هست!(البته این HD شرف داره به FULL HD های دوربین های کمپکت)

2. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه B3ni's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

همانطور که دوستان میدونن، من کلا با نیکون مشکل دارم
    پس d3200 رو بیخیال!

G15 هم سنسور کوچیکی داره! پس اونم بیخیال!

من شخصا از خرید لوازم دستدوم زیاد خوشم نمیاد! چون نمیدونم کاربر قبلی در چه شرایطی ازش استفاده کرده!(مگر اینکه شخص قابل اعتمادی باشه)
    پس 600D رو هم بیخیال!

بنظر من 2 راه داری:
    1:بودجه رو تا 1700 افزایش بدی رو 600D اکبند بگیری!(
    2: بقیمت حدود 1050 یه دوربین 1100D بگیری با لوازم برات حدود 1250 درمیاد! از نظر عکاسی عالی هست و مشکلی نخواهی داشت! ولی فیلم برداریش HD هست!(البته این HD شرف داره به FULL HD های دوربین های کمپکت)
    ممنون.
    والا نهایت بودجه ام همینه و بیشتر نمیتونم
    راستش 1100 رو دوستم داره خوشم نیومد.چون میخوام حداقل فول باشه فیلمبرداریش
    میتونم بپرسم نیکون از نظر فنی مشکلی داره؟؟
    G15 رو یکی اقواممون داره خیلی راضیه و هی بهم میگه این مدل رو بخر..
    موندم الان
    Last edited by B3ni; 09-12-2013 at 12:08.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ممنون.
    والا نهایت بودجه ام همینه و بیشتر نمیتونم
    راستش 1100 رو دوستم داره خوشم نیومد.چون میخوام حداقل فول باشه فیلمبرداریش
    میتونم بپرسم نیکون از نظر فنی مشکلی داره؟؟
    G15 رو یکی اقواممون داره خیلی راضیه و هی بهم میگه این مدل رو بخر..
    موندم الان
    اندازه سنسور G15 حدود 7 برابر کوچیکتره از 1100D ! این یعنی نویز بیشتر! عکاسی در تاریکی ضعیفتر! کلا کیفیت پایینتر! اگه دنبال دوربین حرفه ای هستی، کلا بیخیال G15 باید بشی!

من از رنگ های نیکون خوشم نمیاد! یعنی بنظر من کنون خوشرنگ تر عکس میگیره!(ولی این موضوع سلیقه ای هست! یعنی چند پست قبلی رو بخونی، میبینی که یکی از دوستان هم نظرش کاملا برعکس من هست)
    و فکر کنم بادی D3200 موتور فکوس نداره!(مطمعن نیستم)
    این یعنی باید لنز دارای موتور فوکوس باشه و این یعنی لنز های گرونتر و سنگینتر!

و اینکه در یک سنسور نیم فریم، 24 مگاپیکسل خیلی زیاد هست و احتمالا این باعث افزایش نویز میشه.

داره خودمونی میشه b.khosravani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام.منم مثل شمام ولی بودجه ام 1400
    G15 هست کانن
    D3200 هست نیکون
    دست دوم 600D کانن

دوستان کدوم رو پیشنهاد میدن؟من تازه کارم
    خب با این بودجه ترجیح بر اس ال آر هستش که بعدا بتونین با لنز و ... اوضاع و بهتر کنین .
    600 دی دوربین خوبیه و من خودم همینو دارم ! اگه کنون میخواین نو بگیرین .
    و 3200 هم تو این رنج خیلی خوبه .
    اما دوربینو حتما نو بگیرین .
    با شرایط شما من بودم 3200 رو میخریدم.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان لنزCanon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM لرزشگیر نداره؟
    کسی قیمت داره؟
    ممنون
    حرف اختصاری IS در لنزهای کنون مخفف Image Stabilization یا همان لرزشگیر است.(در لنزهای نیکون هم VR نشانه وجود لرزشگیر است.) من 9 ماه پیش این لنز را از نمایندگی به قیمت 2,200 گرفتم که فکر نمی‌کنم الان تغییر چندانی کرده باشد.

7. این کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد این لنز چیه؟:
    Samyang 500mm Mirror MC

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

زمان مناسبی برای خرید کیت نورپردازی و لنز طی 1 - 2 ماهه آینده هست ؟

و در صورت آزه بودن جواب : چه نوع کیتی خوب هست ؟ ( بودجه ی کیت : تا 2 )

در آغاز فعالیت alireza-kia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوربین CANON 1100D
    قیمت حدودی 1100 تومن.
    با کیف/مموری/هود/فیلتر/... حدود 1300 براتون هزینه برمیداره.

ارزونترین DSLR موجود در بازار هست، ولی با کمپکت های موجود اختلاف کیفیت زیادی داره.(البته 1 2 مورد از کمپکت ها هم هستند که سنسور بزرگ و در نتیجه کیفیت عکس خوبی دارند)

بعدا هم اگه خواستید حرفه ای تر کار کنید، میتونید لنز های مختلفی تهیه کنید!
    سلام دوست عزیز
    بنده تازه کارم و میخام دوربین حرفه ای بگیرم بودجم به 5100 یا 600 میرسه اما سوالم از شما که 1100 رو داری کیفیت عکسا با دوربین های رده بالاترش برابره اگه اینطور باشه تفاوت اونارو لوازم بخرم مثلا دوتا رم یا باطری اضافه و فیلتر و البته کیف با کیفیت چون برای استفاده در طبیعت گردی میخوام
    ممنون از راهنمایی شما

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    بنده تازه کارم و میخام دوربین حرفه ای بگیرم بودجم به 5100 یا 600 میرسه اما سوالم از شما که 1100 رو داری کیفیت عکسا با دوربین های رده بالاترش برابره اگه اینطور باشه تفاوت اونارو لوازم بخرم مثلا دوتا رم یا باطری اضافه و فیلتر و البته کیف با کیفیت چون برای استفاده در طبیعت گردی میخوام
    ممنون از راهنمایی شما
    سلام
    شرمنده کمی دیر شد
    ببینید، کیفیت در تمام نیم فریم ها تقریبا یکی هست! چون سایز سنسور تقریبا یکسانه!
    ولی چیزی که متفاوت هست، امکانات و رزلوشن هست! مثلا 600d نمایشگرش متحرک هست!(بنظر من برای عکاسی در طبیعت نمایشگر ثایت بهتره چون احتمال خرابیش کمتره!)
    یا مثلا رزولیشن بالاتری داره وجزئیات بیشتری رو میتونه ثبت کنه!(البته همین افزایش رزلوشن، خودش در بارفتن نویز تا حدودی تاثیر داره)
    ولی برای تما کردن عکس در نمایشگر معمولی یا چاپ در سایز های کوچیک مثلا A4 یا A3 اختلاف کیفیت آنچنانی نخواهی دید!

من جای شما بودم، همون 1100d رو میگرفتم و باقی هزینه رو برای لوازم جانبی نگه میداشتم!
    مخصوصا که برای عکاسی در طبیعت میخوای، حتما باید هود و فیلتر UV بگیری!
    و یک 3 پایه! در حد امکان از این سبک ها نگیر چون تو طبیعت احتمال افتادنشون خیلی زیاد هست.
    مموری هم بهتره چند تا بگیری! مثلا بجای 16 گیگ، 2 تا 8 گیگ! یا 3 تا 4 گیگ! امنیتش بیشتره!(همین دیروز یه مموری 8 گیگم سوخت)
    مموری رو از فروشنده دوربین نگیر! چون بیشترشون چیزی نیستند که روی بسته بندی نوشته شده.(حداقل تو شهر ما اینطوریه)
    من حالا یه مموری Adata SDHC Card UHS-I 16GB CLASS 10 و یک مموری Transcend SDHC Card 8GB Class 10 استفاده میکنم که اولی رو 40 دومی رو 28 تومن گرفتم! عالی هم هستند( ولی توی دوربین فروشی مموری 16 گیگ زیر50 تومن نمیتونی پیدا کنی! تازه سرعتشونم برخلاف چیزی که روی بستبندی نوشته شده ،معمولا خیلی کمتر از این مموری ها هست)
    مثلا یه مموری کداک تست کردیم که روی بسته بندی نوشته شده بود 90 مگ در ثانیه، ولی از 10 تا بالاتر نمیرفت! ولی این مموری ترنسد تا 18 19 بالا میرفت!

در مورد باطری، اگه بخری، بهتره! ولی برای من پیش نیومده که باطریش تموم بشه! مگه اینکه جو گیر بشی رو بخوای تو یک روز 400 500 تا عکس بگیری که اون موقع بهتره باطری اضافی داشته باشی!

کیف هم بهتره یا ضذ آب باشه، یا محافظ داشته باشه!(یک کیسه ضد آب هست که وقتی بارون بارید بکشی روی کیف دوربین تا خیس نشه!)
    و اگه میخوای در آینده لنز های دیگه ای بخری، کیف رو بزرگ بردار!

12. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت alireza-kia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    شرمنده کمی دیر شد
    ببینید، کیفیت در تمام نیم فریم ها تقریبا یکی هست! چون سایز سنسور تقریبا یکسانه!
    ولی چیزی که متفاوت هست، امکانات و رزلوشن هست! مثلا 600d نمایشگرش متحرک هست!(بنظر من برای عکاسی در طبیعت نمایشگر ثایت بهتره چون احتمال خرابیش کمتره!)
    یا مثلا رزولیشن بالاتری داره وجزئیات بیشتری رو میتونه ثبت کنه!(البته همین افزایش رزلوشن، خودش در بارفتن نویز تا حدودی تاثیر داره)
    ولی برای تما کردن عکس در نمایشگر معمولی یا چاپ در سایز های کوچیک مثلا A4 یا A3 اختلاف کیفیت آنچنانی نخواهی دید!

من جای شما بودم، همون 1100d رو میگرفتم و باقی هزینه رو برای لوازم جانبی نگه میداشتم!
    مخصوصا که برای عکاسی در طبیعت میخوای، حتما باید هود و فیلتر UV بگیری!
    و یک 3 پایه! در حد امکان از این سبک ها نگیر چون تو طبیعت احتمال افتادنشون خیلی زیاد هست.
    مموری هم بهتره چند تا بگیری! مثلا بجای 16 گیگ، 2 تا 8 گیگ! یا 3 تا 4 گیگ! امنیتش بیشتره!(همین دیروز یه مموری 8 گیگم سوخت)
    مموری رو از فروشنده دوربین نگیر! چون بیشترشون چیزی نیستند که روی بسته بندی نوشته شده.(حداقل تو شهر ما اینطوریه)
    من حالا یه مموری Adata SDHC Card UHS-I 16GB CLASS 10 و یک مموری Transcend SDHC Card 8GB Class 10 استفاده میکنم که اولی رو 40 دومی رو 28 تومن گرفتم! عالی هم هستند( ولی توی دوربین فروشی مموری 16 گیگ زیر50 تومن نمیتونی پیدا کنی! تازه سرعتشونم برخلاف چیزی که روی بستبندی نوشته شده ،معمولا خیلی کمتر از این مموری ها هست)
    مثلا یه مموری کداک تست کردیم که روی بسته بندی نوشته شده بود 90 مگ در ثانیه، ولی از 10 تا بالاتر نمیرفت! ولی این مموری ترنسد تا 18 19 بالا میرفت!

در مورد باطری، اگه بخری، بهتره! ولی برای من پیش نیومده که باطریش تموم بشه! مگه اینکه جو گیر بشی رو بخوای تو یک روز 400 500 تا عکس بگیری که اون موقع بهتره باطری اضافی داشته باشی!

کیف هم بهتره یا ضذ آب باشه، یا محافظ داشته باشه!(یک کیسه ضد آب هست که وقتی بارون بارید بکشی روی کیف دوربین تا خیس نشه!)
    و اگه میخوای در آینده لنز های دیگه ای بخری، کیف رو بزرگ بردار!
    دمت گرم . راستی فیلم برداریش چطوره واسه پخش رو ال سی دی 32 اینچ البته فیلم زیاد نمیگیرم بعضی مواقع "ممنون از راهنماییت"

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •