سلام
شرمنده کمی دیر شد

ببینید، کیفیت در تمام نیم فریم ها تقریبا یکی هست! چون سایز سنسور تقریبا یکسانه!
ولی چیزی که متفاوت هست، امکانات و رزلوشن هست! مثلا 600d نمایشگرش متحرک هست!(بنظر من برای عکاسی در طبیعت نمایشگر ثایت بهتره چون احتمال خرابیش کمتره!)
یا مثلا رزولیشن بالاتری داره وجزئیات بیشتری رو میتونه ثبت کنه!(البته همین افزایش رزلوشن، خودش در بارفتن نویز تا حدودی تاثیر داره)
ولی برای تما کردن عکس در نمایشگر معمولی یا چاپ در سایز های کوچیک مثلا A4 یا A3 اختلاف کیفیت آنچنانی نخواهی دید!
من جای شما بودم، همون 1100d رو میگرفتم و باقی هزینه رو برای لوازم جانبی نگه میداشتم!
مخصوصا که برای عکاسی در طبیعت میخوای، حتما باید هود و فیلتر UV بگیری!
و یک 3 پایه! در حد امکان از این سبک ها نگیر چون تو طبیعت احتمال افتادنشون خیلی زیاد هست.
مموری هم بهتره چند تا بگیری! مثلا بجای 16 گیگ، 2 تا 8 گیگ! یا 3 تا 4 گیگ! امنیتش بیشتره!(همین دیروز یه مموری 8 گیگم سوخت

)
مموری رو از فروشنده دوربین نگیر! چون بیشترشون چیزی نیستند که روی بسته بندی نوشته شده.(حداقل تو شهر ما اینطوریه)
من حالا یه مموری Adata SDHC Card UHS-I 16GB CLASS 10 و یک مموری Transcend SDHC Card 8GB Class 10 استفاده میکنم که اولی رو 40 دومی رو 28 تومن گرفتم! عالی هم هستند( ولی توی دوربین فروشی مموری 16 گیگ زیر50 تومن نمیتونی پیدا کنی! تازه سرعتشونم برخلاف چیزی که روی بستبندی نوشته شده ،معمولا خیلی کمتر از این مموری ها هست)
مثلا یه مموری کداک تست کردیم که روی بسته بندی نوشته شده بود 90 مگ در ثانیه، ولی از 10 تا بالاتر نمیرفت! ولی این مموری ترنسد تا 18 19 بالا میرفت!
در مورد باطری، اگه بخری، بهتره! ولی برای من پیش نیومده که باطریش تموم بشه! مگه اینکه جو گیر بشی رو بخوای تو یک روز 400 500 تا عکس بگیری که اون موقع بهتره باطری اضافی داشته باشی!
کیف هم بهتره یا ضذ آب باشه، یا محافظ داشته باشه!(یک کیسه ضد آب هست که وقتی بارون بارید بکشی روی کیف دوربین تا خیس نشه!)
و اگه میخوای در آینده لنز های دیگه ای بخری، کیف رو بزرگ بردار!