تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 76 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 756

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira ← راهنمای تاپیک در پست دوم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود
    برنامه ای برای گرفتن آپدیت از خود آنتی ویروس هست که من دارم اما هیچوقت امتحانش نکردم.از آپدیت ساز اویرا هم میتونید استفاده کنید (برنامه فیوز باندل) که میتونید روی سیستمی که نت دارین هر روز آپدیتش کنین و اونها رو به لپ تاپتون انتقال بدین...با اینحال اون آپدیت ساز رو براتون آپلود میکنم ببینین کار میکنه یا نه؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن اگه لپ تاپتون به اینترنت دسترسی داره مطمئنا یا تنظیمات پ.رو.کسی تغییر کرده یا مشکل از پورتهاتون هست و یا اینکه انتی ویروسی قبلا روی سیستمتون بوده و دسترسی ها رو تغییر داده و این مشکلات هم قابل حل هستند...
    پیشنهاد من استفاده از فیوز باندل هست چون همیشه آپدیت بروز شده در اختیارتون هست و مثل آنتی ویروستون با یک کلیک آپدیت میشه و مال خود کمپانی اویرا هم هست...
    سلام

دان کردم اما موقع اجرا ارور میده . تصمیم براین شد که امروز یه انتی ویروس بخرم شما چی پیشنهاد میکنید. البته طبق گفته های خودتون فایر وال کومودو رو نصب کردم قبلا.

ممنون

داره خودمونی میشه Bento's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    من آویرا رو نصب کردم و به صورت آفلاین آپدیتش کردم و مشکلی نداشتم. فقط زیر قسمت آپدیت هنوز زده Not performed

همینطور میگه لایسنس شما منقضی شده. مگه آویرا فری نیست؟ از کجا می تونم لایسنس تهیه کنم؟

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام دوستان.
    من آویرا رو نصب کردم و به صورت آفلاین آپدیتش کردم و مشکلی نداشتم. فقط زیر قسمت آپدیت هنوز زده Not performed

همینطور میگه لایسنس شما منقضی شده. مگه آویرا فری نیست؟ از کجا می تونم لایسنس تهیه کنم؟
    درود دوست عزیز :
    توی همون صفحه ای که اویرا رو دانلود کردین پایینش یه کی-کلید -فعالساز هست که یک کیلو بایت بیشتر نیست..اونو دانلود و به اویرا معرفی کنید..بعد از اون تا زمانی که آپدیت بشه لایسنس نمیخواد...
    این هم لینک دانلود اویرا و کلید رایگان :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by aylar6888; 22-08-2013 at 23:23.

4. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید من وقت نکردم تو تاپیک سرچ کنم.
    به داییم یه آینترنت سکوریتی بی سر و صدا و (یا به قول شرکت بیتدیفندر) Silent Protcion معرفی کردم؛
    بین چند تا گزینه به آویرا راضی شد؛
    الان نسخه ی اینترنت سکوریتی اونو دانلود کرده؛میشه یه لایسنس براش و نحوه ی لایسنس کردنش رو بذارید؟خیلی ممنون میشم...
    راستی؛واسه آخرین ورژن؛تاپیک بهترین تنظیمات وجود داره تو تاپیک ؟ (البته فکر نکنم تنظیمات سختی داشته باشه اویرا)
    و آخرین سوال؛آویرا نفس و سرعت سیستم رو که نمیگیره احیانا؟؟؟مثل سال های دور سبکه هنوزه؟
    ممنونم

6. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید من وقت نکردم تو تاپیک سرچ کنم.
    به داییم یه آینترنت سکوریتی بی سر و صدا و (یا به قول شرکت بیتدیفندر) Silent Protcion معرفی کردم؛
    بین چند تا گزینه به آویرا راضی شد؛
    الان نسخه ی اینترنت سکوریتی اونو دانلود کرده؛میشه یه لایسنس براش و نحوه ی لایسنس کردنش رو بذارید؟خیلی ممنون میشم...
    راستی؛واسه آخرین ورژن؛تاپیک بهترین تنظیمات وجود داره تو تاپیک ؟ (البته فکر نکنم تنظیمات سختی داشته باشه اویرا)
    و آخرین سوال؛آویرا نفس و سرعت سیستم رو که نمیگیره احیانا؟؟؟مثل سال های دور سبکه هنوزه؟
    ممنونم
    سلام
    لایسنس آویرا کم پیدا میشه و زود بلاک
    بهتر بود این ترکیب رو بهش پیشنهاد میدادین که خود من رو سیستم خیلی از آشناها نصب کردم و به خوبی هم جواب میده
    آویرا رایگان+ویندوز فایروال

یا اینکه یک لایسنس اصلی براش خریداری کنید
    Last edited by jolan57; 28-08-2013 at 18:06.

8. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

اواست چطور؟
    اونم براش لایسنس کم پیدا میشه؟
    فکر کنم ترکیب مناسب تری باشه؛نه؟

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

اواست چطور؟
    اونم براش لایسنس کم پیدا میشه؟
    فکر کنم ترکیب مناسب تری باشه؛نه؟
    همه لایسنس های فیک یک روز دو روز 10 روز یک ماه ... بالاخره یک روزی مسدود میشن و آنتی ویروس غیرفعال میشه
    فکر نکنم دایی هم زیاد خودش رو درگیر آنتی ویروس و لایسنس و این حرفها کنه و نتیجه این میشه که سیستم ویروسی میشه!
    من نمیدونم چه اصراری به استفاده از محصولات غیرپولی با لایسنس غیرمجاز هست وفتی تفاوتی بین قدرت نسخه های رایگان آوست و آویرا با نسخه های پولیشون نیست
    فقط میمونه یک فایروال که فایروال ویندوز قوی تر از فایروال اینها نباشه ضعیف تر هم نیست

11. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moghaddas mfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

S@L@M

من چند روزی هست اویرا نصب کردم . اپدیت هم کردم. ولی هر وقت سیستمو خاموش وروشن میکنم ویندوز هر بار این پیام رو میده avira desktop reports that it is turned off رو گزینه turned on کلیک کردم .ولی بازم فرقی نکرد.

یه سوال دیگه: توی سایت ایران ستاپ نوشته بخاطر تغییر زیرساخت شبکه مخابرات ........انتی ویروس با اپدیت کردن دچار مشکل میشه ..باید چه کار کنم. ایا مشکلی پیش میاد؟
    Last edited by moghaddas mfa; 08-09-2013 at 07:51.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام
    دیروز اومدم Avira Antivirus Free رو دانلود کنم؛
    از صفحه ی اصلی خود سایت دانلود کردمش؛که یه فایل تقریبا 2 مگی بود که Installer برنامه بود؛
    سپس چیزی حدود 125 مگابایت دانلود کرد و قاعدتا باید آنتی ویروس نصب میشد ولی خبری ازش نیس با اینکه در آخر نوشت دانلود با موفقیت صورت گرفت!
    جریان چیه؟
    اصلا انگار نصب نشده؟
    دوباره باید دانلودش کنم؟

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان.من اویرا اینترنت سکوریتی نصب کردم و اپدیت کردم.یک لایسنس از اینترنت گرفتم و میشه گفت کرکش کردم.الان از لحاظ انتی ویروس و اپدیت مشکلی نداره و من 1 تست ویروس هم با کمک بخش تست انتی ویروس همین سایت انجام دادم و شناسایی کرد ویروس هارو.
    اما مشکل اینه بخش فایروال غیر فعاله و فعال نمیشه که به احتمال زیاد مربوط میشه به همون کرک شدن.ایا راهی هست بشه فایروال رو فعال کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •