تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 47 اولاول ... 3541424344454647 آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 470

نام تاپيک: صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

سلام علیکم خوبی بابک جان؟ اگه به من بود الان 100 تا سوال برات ردیف میکردم اما به گفته ی هومان جان سوال ها طبقه بندی شده باشه بهتره و مثلا شاهد همچین سوال هایی نباشیم که هفته ای چند بار میری حمام

والا در زمینه ای تخصص داری که من یکی ازش سر در نمیارم و از بدترین درس های دوره ی دبیرستانم میتونم به زمین شناسی اشاره کنم . حالا توش نجوم هم بود دیگه

به همین خاطر اکثر سوال ها عمومی و راجع به خودته بیشتر ... آماده ای؟

1 : توی اکثر فروم ها فیس بوک و چت رومها و خلاصه تمامی موارد هر جا که کلمه ی درباره ی من رو ببینی یا مشخصات یا یه چیزی تو همین مایع ها بازش که بکنی میبینی همه چی توش هست الا اون چیزی که باید باشه . حتی مال شما . حتی شاید مال خودم . و 90% مردم ایران . دلیلش چیه ؟ سوالها خیلی واضح هست مثلا مکان زندگی . نام . شغل . علایق . بیوگرافی . اما 90% مردم جامعه ما اینجور چیزها رو توی اینترنت با تخیلات ذهنیشون پر میکنن دلیلش چیه؟ مثلا نام رو میزنن بی نام محل زندگی رو میزنن به توچهشغل رو میزنن مگه فضولیعلایقو میزنن نمیدونمخلاصه همه چی میزنن الا اون چیزی که باید بزنن . نظرت چیه؟

2 : با همسرت چجوری آشنا شدی ؟ میشه کامل و بدون سانسور و مفصل تعریف کنی که نحوه ی آشنایی با همسرت و ازدواج و اینا از کجا شکل گرفت تا من و بچه ها از کنجکاوی سکته نزنیم؟

3: قبل از همسرت با دختر دیگه ای رابطه داشتی ؟ منظورم رابطه خاصی نیست همین قضایای دوست دختر و اینا اگه داشتی توضیح بده و اگه نداشتی به نظر من فقط میتونه یه شعار باشه

4 : الان وضعیت زندگیت رو چطور میگذرونی؟ بابام همیشه به من میگه تو الان به جای اینکه به فکر آینده و درس و زندگی باشه به فکر اینی که PS4 اومد کی -- میشه یعنی تا آخر عمرت میخوای بازی کنی؟حالا شما . چطور اینجا ناظری؟خوب ناظری مستلزم سر زدن مداوم هست دیگه . چطور خانواده رو کنترل میکنی؟چطور سر کار میری؟ کلا چجوری زندگیت رو تقسیم بندی کردی؟به نظرت منم میتونم در آینده روزی 6 7 ساعت بازی کنم و زندگیم رو هم بچرخونم؟

5 : توی صندلی داغ قبلی که سروش قسمتیش رو گذاشته بود درباره ی این گفته بودی که مدیریت توی ایران یعنی ایراد گیری و عدم محبوبیت . من با جملت کاملا مخالفم . بر چه مبنایی این حرف رو میزنی؟ مثال هم زدی که ناظرم مدرسه ها و رئیس جمهور و ... همیشه در معرض اعتراض قرار دارن در صورتی که اصلا اینجوری نیست . من توی مقاطعی که درس خوندم از ابتدایی تا دبیرستان و پیش دانشگاهی حدودا چند تا ناظم داشتیم . ناظم ابتداییمون یک فرد زبون نفهم و بسیار عقده ای بود که با شلنگ بچه های 7 ساله رو میزد ! خوب مسلمه این ناظم کارش باید بره زیر سوال . تنها نمیتونیم تکیه کنیم که چون ناظمه و وظیفه سنگینی داره نباید بهش معترض شد . همه توی حیاط بهش فحش میدادن . عوضش ناظم دوره ی پیش دانشگاهیمون یه فرد تحصیل کرده و بسیار با شخیت و متین بود . خوب وقتی این ناظم پاشو میذاشت توی کلاس همه به احترامش بلند میشدن . میومد توی حیاط 1000 نفر دورش رو میگرفتن و همه میگفتن خدا پدرشو بیامرزه خیلی مرد باحالیه .میگفت موها رو با دور 4 بزنید فردا یه نفر نبود نزنه ! خوب اون ناظم بود اینم ناظم بود . مردم ایران یا بچه های مدارس به جفتشون معترض نیستن صرفا به خاطر اینکه ناظمن . اما به اولیه فحش میدادن قربون صدقه دومیه میرفتن ! غیر از اینه ؟ سیاسیت و ریاست جمهوری هم جاش اینجا نیست اما مردم خوب و بد رو تشخیص میدن بعد اعتراض میکنن . مدیریت توی فروم ها هم همینه . بعضی از مدیرا هستن آدم دوست داره تیکه تیکشون کنه . همیشه پشت سرشون فحشه مطمئن باش . اما بعضیا هستن واقعا بری پروفایلشون علاقه ی کاربرا رو نسبت بهش با چشم میبینی . همه دوسش دارن همه میگن آقا مدیر فلان بخش عجب آدم دوست داشتنیی هست . پس مردم تشخیص میدن خوب رو از بد . و به نظر من این دلیل که آقا ایشون مدیره دلیل به احترام 2 برابر و خسته نباشید گفتنو اعتراض نکردن نیست . آدم توی هر جایگاهی هست باید اونقدر بدرخشه که به بهترین مقامها برسه با حمایت مردم . کسی که اخلاق مدیریت نداره نباید مدیر بشه . برات مثال هم میزنم توی این انجمن نه اما 2 3 سال پیش توی یه انجمن دیگه برام تجربه جالبی شد . 2 جا پست من پاک شد . یه جا مدیرش سریع بعد از پاک کردن پستم پیغام خصوصی داد که محمد جان خسته نباشید و ... کلی احترام و آخر هم گفت به این دلیل بود پستت رو پاک کردم . اون یکی پستم که از یه قسمت دیگه پاک شد به مدیرش پیغام دادم برای چی پاک کردی جواب داد لزومی نداره دلیلش رو برای شما توضیح بدم من تشخیص دادم این پست نباید باشه دیگه هم برای پاک شدن پستت پیغام نده ! ببین هر جفتشون مدیرن . اما اولیه رو توی کل فروم همه قربون صدقش میرفتن دومیه فحش پشت سرش بود فقط . پس مردم دسته بندی میکنن بعد اعتراض میکنن . مدیری که وقت مدیریت نداره نباید مدیر شه . مدیری که حوصله چونه زدن با کاربر نداره نباید مدیر شه ... در کل این حرفام مربوط به اون حرفایی بود که تو صندلی داغ قبلی زدی و مخاطبم اصلا مدیرهای این فروم نبود چون اصلا موردی برای من پیش نیومده در این باره. نظرت چیه در مورد این حرفام؟

6 : خودت بیشتر بچه دختر دوست داری یا پسر؟ فرق نمیکنه تو کت من نمیره به هر حال آدم یه کشش و علاقه ای داره دیگه نمیشه بگه فرق نمیکنه که

7 : هدف بعدیت توی زندگیت چیه ؟ آدم هر روز به هدف داره شاید هر ماه شاید هر سال که براش برنامه ریزی میکنه بهش برسه . مثلا هدف قبلیه من این بود شرکت ADSL رو عوض کنم و دارم این کارو میکنم و به هدفم میرسم . توام هدف جزئی بعدیت توی زندگی چیه که ممکنه امشب فردا یا هفته دیگه بهش برسی و براش تلاش میکنی؟

خوب بابک جان سوالها رو همونطور که سوالها طولانی پرسیده شد شما هم تا جایی که میشه اون جاهایی که توضیح خواستم کامل توضیح بده و مثل سوال وستا جان که پرسید معرفی کن فقط نوشتی بابک مارو نپیچون چون یه موقع بلایی که سر حامد اومد سر توام میاد
    Last edited by MohammadT15; 16-02-2013 at 12:56.

2. 15 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بازم سلام خوبی خوشی بازم اومدم .. کلا من این دورو برا زیاد میام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :بابک
    بابک هستم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : نمیشه یه سوال تقلب برسونی که نتونی جواب بدی دلمونو شاد کنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بابک احساس ترس بده یا خوب ؟ اینکه یه عده از آدم بترسن ..خودت چی تاحالا شده از کسی بترسی ؟

شاید بعضیا ندونن ایشتیباه کردم ببخشید
    ایشالا پسرتم منجم مبشه دیگه تا اون موقع دلار ارزون شده ازش تلسکوپ مجانی میگیریم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :بابک چرا ادمین ها نمیان تو بحث ها شرکت کنن ؟ به نظرت باشن بهتر نیست ؟مثل حضور تو یا بعضی ارشد ها توی بحثها که

باعث میشه بچه ها بیشتر علاقه مند بشن تو بحث ها شرکت کنن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مدیریت کدوم یک از ارشدها یا مدیرها یا ناظرها رو میپسندی ؟ (چه گذشته چه الان) + از کار خودت راضی هستی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : محبوب ترین دانشمند در نظرت کیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به نظرت ایران چیزی برای افتخار داره ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تا حالا مغرور شدی؟ از آدمای مغرور خوشت میاد ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : میدونم وقتت کمه سوال زیاد نمیپرسم ولی بازم میام

4. 17 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام خوبيد؟

دورهاي قبلي صندلي داغ رو من فعاليت چنداني در انجمن نداشتم يا هنوز عضو نشده بودم. نميدونم اين سوالام تكراري هست يا نه.
    متاسفانه اشنايي و برخورد چنداني با شما نداشتم و چيز زيادي درموردتون نمي دونم پس سوالام كلي مطرح ميشه.

1. اگه بخوايد خودتون رو به كسي معرفي كنيد و بشناسونيد، چطور اين كارو انجام ميديد؟
    پـــــ :

2.دروغ ، دروغ مصلحتي ؛ نظرتون درموردشون چيه؟
    پـــــ :

3.ادم رك باشه بهتره يا محافظه كار؟
    پـــــ :

4.همونطور كه خودتون گفتيد كار نجومي انجام ميديد و اهل نجوم هستيد، توي سفرهايي كه احتمالا رفتيد زيباترين اسمان شبي كه براي رصد انتخاب كرديد كجا بوده؟ درسته كه ميگن اسمان كوير زيباترين اسمان شب ِ ؟
    پـــــ :

5. بچه كه بوديد خجالتي و اروم بوديد يا شيطون و سرتق؟
    پـــــ :

6. ديدتون به مسائل كليه يا نه به جزئيات اهميت بيشتري ميديد؟چرا؟
    پـــــ :

7. اهل ادبيات هم كه گويا هستيد، از بهترين كتابهايي كه خونديد ميشه چندتاشون رو نام ببريد؟اخرين باري كه وقت صرف مطالعه كرديد كي بوده و چه مطلبي رو خونديد؟
    پـــــ :

از وقتي كه صرف جواب دادن به سوالهام ميكنيد ممنونم.

موفق باشيد.

6. 17 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

های بابی

صندلی و داغش کنیم دیگه یکم باشه؟

سوالات من بیشتر مربوط به ایدئولوژی ها و نگرش ها به زندگی ه...
    سعی کن طفره نری و از کلمه جواب نمیدم و ... کمتر استفاده کنی
    بعضی مسائل مشکل ساز و نمیپرسم، میدونم نم پس نمیدی...

شروع کنیم؟

1. آیا ناسا در مواردی پنهان کاری میکنه؟ بعضی چیزهای خیلی مهم هست که ناسا میدونه و از بشریت پنهانش کرده؟ مثلآ یوفوها...

2. بشقاب پرنده هایی که دیده شدن و میشن چین مشخصآ؟ ابزار نظامی؟ تکنولوژی پیشرفته برخی کشورها که نمیخوان لو برن؟ یوفوها که از یه جا دیگه میان و هی سرک میکشن و یه هدفی دارند؟ نمیدونی که واقعآ چین؟ کدومش؟

3. سیاستهای کلی آمریکا رو چجور میبینی؟ کشور ایالت متحده لیاقت رهبری جهان و داره؟ به رهبریش امتیاز چند میدی از 1 تا 10؟

4. جامعه آمریکا چجوری اداره میشه؟ همون چیزی که در ظاهر میبینیم؟ انتخابات...بالا اومدن سناتورها...رئیس جمهور شدن....اداره آمریکا...
    یا:
    دستهایی پشت پرده هست که آمریکا رو به نحوی دیگه اداره میکنه و اینا همش ظاهرسازی ه...

5. فکر میکنی قبل از بیگ بنگ چی بوده بابک؟
    6. در طی زندگی و تاریخ انسانها از گذشته تابکنون، آیا انسانهایی بودن که بنا بر هر دلیلی آینده بشر و دیدن؟ یا همش خرافه هست؟
    7. در مورد کلونینگ انسان توسط موجودات فضایی و کاشت جوانه های زندگی بشر توسط آنها در اوایل شکل گیری حیات چه فکر میکنی؟ این تئوری شاید درست باشه؟ یا کلآ امکان نداره؟

8. شبیه سازی انسان؟
    لازم برای پیشرفت علم؟
    غیر اخلاقی؟
    دخالت در آفرینش؟
    کدام یک؟

9. بنظر من جنگ پایدار برای صلح پایدار اجتناب ناپذیر، و اخلاقی ه... نظر تو در مورد جنگ ملتها چیست؟

10. فرض کن در کشوری زندگی میکنی که نظریات حکومت کشور تو، منطبق با ایدئولوژی های تو هست...
    جنگ جهانی سوم رخ میده و کشور تو در یکی از جبهه هاست؟ چکار میکنی؟
    چشمت و میبندی روی همه چیز زندگی؟ پوتین میپوشی و میری تا از ایدئولوژی هات دفاع کنی؟
    یا این کار و نمیتونی بکنی؟

11. اعدام؟
    A نباید اجرا شود
    B اجتناب ناپذیر برای کنترل جوامع

12. شهابسنگی دیروز از کنار کره زمین با فاصله اندکی گذشت؟
    از ته دل دوست داشتی بخوره به زمین و یک آنارشیسم بسیار گسترده در مقیاس وسیع جهانی رخ بده؟ یا همون بهتر که رد شد و رفت؟

13. روز موعود ما دوستداران نجوم و شاید بشریت فرا رسیده
    هوش فرازمینی بطور رسمی سفینه اش رو در آسمان نیویورک پارک کرده و سلام دوستانه به بشر داده
    از هر کشور یک نفر میتونه با رهبر فرازمینی ها ملاقات کنه و سوالی بپرسه
    تو هم هستی
    اولین سوالت چه خواهد بود؟

14. بابک بگو ببینیم
    کمونیسم یا لیبرالیسم؟
    پادشاهی یا پارلمان؟

15. یک جمله برای یک کلمه
    وطن پرستی
    ترافیک تهران
    پلیس راهنمایی و رانندگی
    سرعت نور
    گیاهخواری
    اسرائیل
    بیمار روانپریش
    بمب اتم
    انیشتین
    هاوکینگ
    نابودی تمدن بشر
    مارتین لوتر کینگ: (حقوق برابر سیاهان و سفیدان را به ارمغان آورد)
    آبراهام لینکلن: (برده داری را در آمریکا لغو کرد)
    باراک اوباما

مرسی از حوصلت...مرسی از مدیریتت...مرسی از صبوری هات.....
    مرسی از بابک عزیز
    Last edited by shabe.saket; 16-02-2013 at 18:26.

8. 21 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بابک جان من هم یک سری سوال بپرسم. این سری سوالات همه مرتبط با علم هستن

1. توضیح دادی که چگونه علاقه ات به نجوم شکل گرفت٬ اما چقدر به سایر شاخه های علم علاقمندی؟ فیزیک بطور عمومی٬ و به خصوص بیولوژی؟

2. چقدر با دست آوردهای روز علمی نجوم به روز هستی٬ منظورم اخبار و خبررسانی ها نیست٬ منظورم نتایج تحقیقات روزه که در ژورنال ها و کنفرانس های علمی معتبر چاپ میشه. آیا دنبال می کنی؟

3. من خیلی از شب ها به آسمان نگاه می کنم (به خصوص وقتی اینجا ابری نیست‌ )٬ و همیشه یه احساس عجیب بهم دست میده. سوالات بسیار زیاد و در حین حال٬ یه آرامش عجیب. تو قطعا به آسمان نگاه کردی ()٬ درباره این احساس خودت بگو.

4. چقدر علم (و دونستنش)‌ در زندگی برات مهمه (خارج از شغل و حرفه). آیا به فرزندت این اهمیت رو یاد میدی٬ که هر شغل و حرفه ای که داشت و حتی اگه مرتبط با علم هم نبود٬ ولی باز هم برای یادگیری و فهم علم وقت بگذاره یا نه؟

5. نظرت درباره آینده انرژی دنیا چیه؟ زودتر یا دیرتر باید با سوخت های فسیلی خداحافظی کنیم و با اینکه الان شاید چند ده جایگزین مطرح شدن٬ هیچ کدومش راحت و بدون دغدغه نیستن. از انرژی خورشیدی گرفته که نسبت به فضایی که مورد نیازه به اندازه کافی بهمون انرژی نمی ده٬ تا انرژی هسته ای که شرایط تولیدش سخت و دشواره و قابل استفاده برای خیلی کاربرها نیست٬ و همینطور ترس از اینکه در دستان افراد بد بیفته. به نظرت این جست و جو برای پیدا کردن انرژی ارزان٬ ایمن و قابل بازسازی چطور پیش خواهد رفت؟

6. نظرت درباره رابطه انسان و طبیعت چطوره؟ طبیعت شرایطی رو بوجود آورد که ما انسان ها بتونیم تکامل پیدا کنیم و به اینجا برسیم٬ و بعد از اون انسان ها طبیعت رو به میل خودشون تغییر دادند٬ و حالا شاید در 30 سال اخیر دوباره انسان ها به اهمیت بسیار زیاد طبیعت پی بردند و صحبت از مشکلاتی است که ما برای طبیعت بوجود آوردیم و الان اهمیت به طبیعت تبدیل به یکی از موضوع های روز شده و تقریبا در هر سیاست گذاری بهش توجه میشه. آینده این رابطه رو چطور می بینی؟

10. 20 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    ماشالا برای این سری صندلی داغ با سرعت نور سوال پرسیده میشه و فکر کنم اگه چند دقیقه دیگه می اومدم دیگه هیچ سوالی باقی نمی موند برای پرسیدن
    خب بابک جان فعلا یه سری سوال در زمینه های مختلف ازت می پرسم :

- اینکه شما یا فرضا Stream (خیلی دم دست بود ) به عنوان اون رده بالاهای سایت که خودتون جزو مدیریت کل سایت قرار دارین بعد به طور جدا به عنوان مدیر چندین انجمن مختلف هم هستین دلیلش چیه؟ مگه غیر از اینه که با توجه به اینکه شما مدیریت کل هستین خود به خود بر روی اون انجمن های مورد نظر هم مدیریت می کنید؟

- اولین انجمن هایی که توی پی سی ورلد وجود داشتن رو یادت هست که کدوم انجمن ها بودن؟

- نظرت کلا در مورد کسانی که یه دفعه بنا به دلایلی قهر می کنن از سایت میرن چیه؟ آیا در مواقعی حق رو به اونا هم میدی؟

- یکی از بهترین خاطراتی که توی پی سی ورلد داشتی رو می تونی تعریف کنی؟

- توی تصمیم گری های مختلفی که داری مثلا در زمینه اخطار یا بن و کلا اینجور موارد آیا سن فرد مورد نظر و سطح آگاهی اون نسبت به فروم رو هم در نظر می گیری؟ مثلا یه نفر که 14 سالشه با یه نفر که 28 سالشه در این زمینه برات هیچ فرقی ندارن؟

- بهترین دوستت توی انجمن بعد از میثم کیه؟

- من جایی ندیدم که در زمینه فوتبال زیاد صحبت کرده باشی و اینکه طرفدار چه تیمی هستی کلا در حال حاضر فوتبال های مختلف رو دنبال می کنی؟ کلا طرفدار چه تیم های باشگاه و ملی هستی؟

- بازیکنایی توی فوتبال هستن که واقعا اونا رو خیلی قبول داشته باشی؟ اگه آره چند تا مورد می تونی نام ببری؟

- در زمینه موسیقی آیا بابکی که مثلا 5-6 سال پیش(دقیق نمی دونم) مدیر انجمن موسیقی بودش با الان از نظر سلیقه خیلی تغییر کرده؟ کلا الان بیشتر چه نوع موسیقی هایی رو دوس داری گوش کنی؟

- فکر می کنی در زمینه موسیقی از نظر استعداد هنرمندان داخلی ایرانی در سطح هنرمندان خارجی هستن و اگه امکانات برای اونا فراهم بشه می تونن بدرخشن؟

- تقریبا همون سوالی که در زمینه موسیقی کردم رو اینبار در زمینه فیلم دارم و آیا سلیقت نسبت به چند سال پیش تغییر کرده؟ الان چه ژانری رو در سینما بیشتر دنبال می کنی؟

- یه تاپ 10 در زمینه فیلم های مورد علاقت می تونی بذاری؟ می دونم یکمی سخته چون خودم توی صندلی داغ های قبلی همچین سوال هایی رو تجربه کردم ولی در زمینه فیلم یه جورایی راحتره چون بالاخره آدم فیلم هایی که براش خیلی تاثیرگذار بودن رو یادشه... ولی فعلا تاپ 10 های دیگه رو ازت نمی پرسم تا کارت سخت نشه فقط اگه یکمی در مورد فیلم ها و موارد خاصی که از اونا به ذهنت می رسه بگی خیلی خوب میشه...

- و به عنوان آخرین سوال آیا اصلا بازی های کامپیوتری رو هم گاهی وقتا بازی می کنی و کلا به اونا علاقه داری؟ آخرین بازیی که انجام دادی کدوم بازی بود؟

تقریبا همه سوال های قبلی رو خوندم. امیدوارم سوال تکراری نپرسیده باشم...
    سعی می کنم بازم بیام. البته برای نفر قبلی هم این وعده رو دادم ولی متاسفانه عملی نشد

12. 17 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

سلام بایک جان

1-شما خودت روزی مدیر انجمن موسیقی بودی, ولی حالا چرا هیچ فعالیتی نداری؟

2-
    پی سی ورلد الان چه طور میبینی؟تا چند سال دیگه به کجا میرسه؟

3-یه خاطره خوب و بد از خودت تو انجمن بگو؟
    4- چرا بعضی ها زیاد تو انجمن شیطونی میکنن؟

5-چه سبک فیلم هایی رو بیشتر میبینی؟

6-ایران رو از لحاظ علم و نجوم تو دنیا در چه سطحی میبینی؟

7-ادم رکی هستی یانه؟

8-دوست داری پسرت (خدا حفظش کنه) چی کاره بشه؟

9-و یه اهنگ خوب معرفی کن ؟

حالا زیاد نشه

فعلا

14. 15 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

مخلص بابک خان
    چند سوال آسون میپرسم

1 - برند مورد علاقت چیه ؟ و دلیلش
    2 - دوست داری تو چه کشوری به غیر از ایران زندگی کنی ؟
    3- سیستم عامل گوشیت چیه و کلا به گوشی بازی و اشنایی با تکنولوژی های سیستم عامل ها و سخت افزار و .. علاقه داری؟
    4- غیر از انجمن p30world در انجمن دیگه ای هم فعالیت داری ؟
    5- برنامه تلوزیونی مورد علاقت ؟
    6- تیم مورد علاقت؟
    7- چقدر از وقتت رو تو فیس بوک میگذرونی؟
    8 مخلصیم ، هر جا هستی موفق و پیروز باشی
    Last edited by biostar; 16-02-2013 at 18:28.

16. 13 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام بابک جان، خیــلی خوشحالم از اینکه صندلی نشین هستی
    سلام . من خوشحالم که تو هستی در کنارمون
    اولین پکیج...

1- پی سی ورلد آرمانیِ بابک چطوریه؟ تا الان چقدرش محقق شده و باید چه کارهایی انجام داد تا محقق بشه؟
    خب . خیلی دقیق فکر نکرده بودم به این موضوع. پی سی رویایه من اینه که همه انجمن ها به تعداد کافی و موثر ناظر و مدیر داشته باشن. بتونیم عمده بحث ها رو پوشش بدیم. حذف و ترش و اخطار کمتر باشه. فضا هم تعاملی بین مدیر و کاربر. اما اینکه چقدرش محقق شده. پی سی همین الان هم برای من ارمانیه که اگه نبود وقتمو اینجا تلف نمیکردم. راستش کار زیادی نمیشه کرد. که مثلا یه دکمه رو بزنیم همه مشکلات حل شه. یه کارایی شد که کمی محیط مثبت تر بشه و مشکلات کمتر. مثل اومدن همیار ادمین و بعدش دستیار ادمین . شاید کاربر ها کمتر متوجه نقش موثر این دو شده باشن .اما تیم میران قطعا بیشتر تشخیص دادن تغییرات رو. اما در کل تا تعامل و همکاری مشارک نباشه بین کاربر و مدیر امکان نداره شما محیط ارمانی داشته باش. من پی سی رو تفکیک نمیکنم از اجتماعمون. مردممون مدیر نیست. مدیریت نمیکنن. و نشستن و انتظار دارن یکی از اون بالا یه کاری کنه همه مشکلات مملکت حل بشه. این شدنی نیست. تو انجمن هم همینطوره. از اون طرف مدیر ها هم باید فاصله شون رو با کاربر ها کمتر کنن. ترکیب این دو تاست که انجمن رو بهتر میکنه.
    در نهایت اما پایایانی نداره این تغییر. هر چقدر بهتر میشی انتظارات ازت بالاتر میره.
    یه نکته رو میخوام بگم اینجا. جامعه ما خوب ها رو از بین میبره. نابودشون میکنه. ازشون میخواد استعفا بدن. با رفتن خوب ها کی میمونه ؟ بد ها. و تحمل جامعه مون برای مدارا با بد ها خیلی خیلی بالاست.
    مطمئنم که هر چه بهتر بشیم سنگ های بیشتری طرفمون پرتاب میشه. هر چه کمتر تو اوج باشیم موفق تریم و در زمان سقوط ضربه کمتری میخوریم. این واقعیته که البته مطبوع هیچ کس نیست. شرمنده که حرفام شبیه شعار ها و رویا ها نیست. ام پی سی ارمانی کشته میشه قطعا.

2- تو تنها کسی هستی که همکار، مدیر، مدیر ارشد و سرپرست ناظرین بودی. هر کدوم از این سمت ها چقدر باهم فرق دارن؟ مخصوصا دوتای آخری
    صادقانه خاطره زیادی از دوران همکاریم ندارم. حد دسترسی هام چی بود یا چه کار میکردم.
    مدیریت بهترین دوران بود .فضا عالی. وقت بالا. همکار ها یکی از یکی بهتر. خودت, دیوونه جون, سالی, ماکسیمو (حمید) و ... .
    وقتی ارشد شدم به وضوح بالا رفتن فعالیت باعث شد وقت مستقیم کمتری برای هر موضوع داشته باشم. فرضا زمان مدیریم من یادمه فقط یک نفر رو ما حذف دسترسی دادیم به موسیقی. فرصت کافی
    داشتم که با نفر نفر کاربر ها ارتباط مستقیم برقرار کنم و گپ بزنیم. احتمال برخورد خیلی کمتر میشد و سو تفاهم ها کمتر و کمتر. خوب زمان ارشدیم این محیط کاملا تغیر کرد. نمیتونستم سر هر موضوعی پی ام بدم به کاربرا یا چونه بزنم یا هر چیز دیگه. نتیجتا مستقیم میرفتم سراغ ابزار های مدیریتی. حذف پست و ویرایش و ... . خب کسی دوست نداره پستش رو دست کاری کنن یا اخطار بگیره. طبعا دیگه اون فضای سابق رو نمیتونستم حفظ کنم. از اون طرف تعدد برخورد ها کم کم خسته ام کرده بود . خصوصا توی انجمن متفرقه قدیم که یه جورایی کابوس بود.
    سرپرستی زیاد فرقی نداره محیطش با ارشد بودنم. با این تفاوت که الان دو تا ارشد داریم تو انجمن ( یه دوره ای من زمان ارشد بودنم عملا تنها بودم تو فروم) ادمین ها فعال ترن. دستیار ادمین هست. و انجمن وحشتناکی مثل اون متفرقه نداریم دیگه. همه اینا به نسبه محیط رو اروم تر کرده نسبت به اون زمان.

3- چند سال پیش بعد از اون دوران خوش پی سی یه موج مخربی بوجود اومد که باعث ایجاد محدودیت ها از جمله بسته شدن متفرقه شد، فکر میکنی دوباره همچین چیزی خواهیم داشت یا نه، اون یه مورد خاص بود؟
    موج مخرب رو درست متوجه نشدم منظورت چیه. متفرقه سه مدیر رو تجربه کرد در خودش. مافیا, امین, و من. و ما هر سه تا رسما اونجا قربانی شدیم. متاسفانه جو متفرقه هر روز بد تر از دیروز بود. درگیری های بیشتر. تنش بیشتر. تاپیک های هر چه چرت تر. تک و توک کمک های کاربران خوب هم برای جلوگیری از اون وضع در مقابل سیل اسپم و درگیری راه به جایی نبرد. اینجوری که بعد از بازنشسته شدن من متفرقه رو بستن ادمین ها. خب بستن متفرقه خیلی کاربر ها رو دور کرد از انجمن. فضا هم سنگین تر شد (چون محیط گپ و رفیق بازی دیگه نداشتیم) گروه ها هم نتونستن جای متفرقه رو پر کنن. این یکی از اون اتفاقاته که بهش میگن رکود. این اگر رکود باشه رکودیه که نتایج مثبتی در پی داشت. بن کمتر اخطار کمتر. دعوای کاربر ها کمتر. و انجمن بیشتر شبیه شد به یه محیط اموزشی.
    بعید میدونم اشتباه ایجاد یک انجمن بدون چارچوب دیگه تکرار بشه. متفرقه جدید هم کاملا مشخصه که هدف داره و چارچوب. فکر نمیکنم اون اتفاقات دوباره بیوفتن.

4- فضای پی سی ورلد چند درصد متاثر از فضا (تحرک یا رکود) دنیای واقعی هست؟ به نظرت در همین جو و فضا هم میشه دوران طلایی رو تکرار کرد یا نه، هر دوره ای یه سری ویژگی های خاص داره که تکرار شدی نیست...
    4- سوال چهارم رو جور دیگه ای میپرسم، انجمن اکتیو و با نشاط 2005 ، 2006 و انجمن راکد بعد از اون، چقدر بدلیل فضای عمومی جامعه بود و چقدر بدلیل مسائل داخلی و مدیریتی پی سی ورلد؟ (و بی ارتباط با فضای دنیای واقعی)
    بخشیش که همونطور که گفتم مربوطه به بستن متفرقه. خیلی ها فروم ما میومدن به خاطر متفرقه فقط.
    دوم بودن رقبایی قدرتمندی مثل فیس بوک. فیس بوک یه محیط ازاد و بدون کنترله. هر چی دلت بخواد مینویسی اونجا و کسی نیست اخطار بده و بنت کنه. ( هر چند میدونم فروم و فیس بوک مقایسه شون بی معنیه)
    در حالی که ما یه نسخه وطنی هستیم از کالایی که هزار و یک محدودیت داره. در مقابل کالای خارجی بدون محدودیت چه رقابتی میشه داشت ؟ خودت قطعا بیشتر از من نگران هستی که ایا فرضا این تاپیکی که امروز زده شده فروم رو فیل تر میکنه یا نه. ایا اخطار میاد از ارشاد یا نه. کجا مدیری تو فیس بوک همچین دغدغه ای داره ؟
    مورد بعدی بله فضای جامعه. جامعه الان کاملا افسرده شده. نگرانه . پر از استرسه. ادمایی که تو فروم هستن از فضا نمیان که. اکثرا تو همین کشورن. قطعا نگرانی های بیرون دخیل میشه در حس طراوت انجمن.

5- چند وقتی هست که شاهد یه سری تغییرات هستیم، تغییراتی که به نوعی با معرفی "سرپرست ناظرین" کم کم شروع شد، با معرفی "دستیار ادمین" عمومی تر شد، فکر میکنی این تغییرات رکود چند سال پیش رو بتونه جبران کنه؟
    فکر میکنم ما الان مشکل کمتری داریم. کار ها و درخواست ها سریع تر انجام میشه. یادمه اوایل یه ناظر شاید سه چهار ماه منتظر میموند که بیاد تو تیم. این زمان الان کمتر از یک هفته شده. من بیشترین نقش رو حضور فعال خود ادمین میثم میدونم. اول و اخر همه راه ها به ادمین ختم میشه اینجا. و وقتی ادمین هر روز تو انجمنه مشکلات کمتر میشه. مدیر ها راضی ترن. و وقتی مدیری میبینه درخواستش به سرعت یه نتیجه میرسه با رغبت و روحیه بهتری فعالیت میکنه تو انجمنش. این چرخه جریان داره. موضوع سرپرست ناظر یا دستیار ادمین صرفا کمک هایی بوده برای ادمین. بگیرید دست راست و چپش. که برخی کار های اونو ما انجام بدیم و اون با فراغ بال برسه به مسایل مهم تر.

با تشکر مهران...
    ممنون مهران جان

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی fati ghasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

خواستم مهمای انیشتنو برات بزارم گفتم بچه گناه داره
    هدفت از پا گذاشتن به این دنیا
    هدفت از زندگی
    دوست داری چه فردی باشی
    بهترین جمله ای که یه نفر بت گفته و خیلی روت تاثیر گذاشته
    ]چقد به جمله ای که برای امضات گذاشتی اعتقاد داری؟
    بهترین خصوصیت اخلاقی + بدترین
    دوست داشتنو در یک جمله تعریف کن
    به هر سوالی که عشقت کشید میتونی جواب بدی

19. 12 کاربر از fati ghasemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •