سلام علیکمخوبی بابک جان؟ اگه به من بود الان 100 تا سوال برات ردیف میکردم اما به گفته ی هومان جان سوال ها طبقه بندی شده باشه بهتره و مثلا شاهد همچین سوال هایی نباشیم که هفته ای چند بار میری حمام
![]()
والا در زمینه ای تخصص داری که من یکی ازش سر در نمیارم و از بدترین درس های دوره ی دبیرستانم میتونم به زمین شناسی اشاره کنم . حالا توش نجوم هم بود دیگه
به همین خاطر اکثر سوال ها عمومی و راجع به خودته بیشتر ... آماده ای؟
1 : توی اکثر فروم ها فیس بوک و چت رومها و خلاصه تمامی موارد هر جا که کلمه ی درباره ی من رو ببینی یا مشخصات یا یه چیزی تو همین مایع ها بازش که بکنی میبینی همه چی توش هست الا اون چیزی که باید باشه . حتی مال شما . حتی شاید مال خودم . و 90% مردم ایران . دلیلش چیه ؟ سوالها خیلی واضح هست مثلا مکان زندگی . نام . شغل . علایق . بیوگرافی . اما 90% مردم جامعه ما اینجور چیزها رو توی اینترنت با تخیلات ذهنیشون پر میکنن دلیلش چیه؟ مثلا نام رو میزنن بی ناممحل زندگی رو میزنن به توچه
شغل رو میزنن مگه فضولی
علایقو میزنن نمیدونم
خلاصه همه چی میزنن الا اون چیزی که باید بزنن . نظرت چیه؟
2 : با همسرت چجوری آشنا شدی ؟ میشه کامل و بدون سانسور و مفصل تعریف کنی که نحوه ی آشنایی با همسرت و ازدواج و اینا از کجا شکل گرفت تا من و بچه ها از کنجکاوی سکته نزنیم؟
3: قبل از همسرت با دختر دیگه ای رابطه داشتی ؟ منظورم رابطه خاصی نیست همین قضایای دوست دختر و اینا اگه داشتی توضیح بده و اگه نداشتی به نظر من فقط میتونه یه شعار باشه
4 : الان وضعیت زندگیت رو چطور میگذرونی؟ بابام همیشه به من میگه تو الان به جای اینکه به فکر آینده و درس و زندگی باشه به فکر اینی که PS4 اومد کی -- میشه یعنی تا آخر عمرت میخوای بازی کنی؟حالا شما . چطور اینجا ناظری؟خوب ناظری مستلزم سر زدن مداوم هست دیگه . چطور خانواده رو کنترل میکنی؟چطور سر کار میری؟ کلا چجوری زندگیت رو تقسیم بندی کردی؟به نظرت منم میتونم در آینده روزی 6 7 ساعت بازی کنم و زندگیم رو هم بچرخونم؟
5 : توی صندلی داغ قبلی که سروش قسمتیش رو گذاشته بود درباره ی این گفته بودی که مدیریت توی ایران یعنی ایراد گیری و عدم محبوبیت . من با جملت کاملا مخالفم . بر چه مبنایی این حرف رو میزنی؟ مثال هم زدی که ناظرم مدرسه ها و رئیس جمهور و ... همیشه در معرض اعتراض قرار دارن در صورتی که اصلا اینجوری نیست . من توی مقاطعی که درس خوندم از ابتدایی تا دبیرستان و پیش دانشگاهی حدودا چند تا ناظم داشتیم . ناظم ابتداییمون یک فرد زبون نفهم و بسیار عقده ای بود که با شلنگ بچه های 7 ساله رو میزد ! خوب مسلمه این ناظم کارش باید بره زیر سوال . تنها نمیتونیم تکیه کنیم که چون ناظمه و وظیفه سنگینی داره نباید بهش معترض شد . همه توی حیاط بهش فحش میدادن . عوضش ناظم دوره ی پیش دانشگاهیمون یه فرد تحصیل کرده و بسیار با شخیت و متین بود . خوب وقتی این ناظم پاشو میذاشت توی کلاس همه به احترامش بلند میشدن . میومد توی حیاط 1000 نفر دورش رو میگرفتن و همه میگفتن خدا پدرشو بیامرزه خیلی مرد باحالیه .میگفت موها رو با دور 4 بزنید فردا یه نفر نبود نزنه ! خوب اون ناظم بود اینم ناظم بود . مردم ایران یا بچه های مدارس به جفتشون معترض نیستن صرفا به خاطر اینکه ناظمن . اما به اولیه فحش میدادن قربون صدقه دومیه میرفتن ! غیر از اینه ؟ سیاسیت و ریاست جمهوری هم جاش اینجا نیست اما مردم خوب و بد رو تشخیص میدن بعد اعتراض میکنن . مدیریت توی فروم ها هم همینه . بعضی از مدیرا هستن آدم دوست داره تیکه تیکشون کنه . همیشه پشت سرشون فحشه مطمئن باش . اما بعضیا هستن واقعا بری پروفایلشون علاقه ی کاربرا رو نسبت بهش با چشم میبینی . همه دوسش دارن همه میگن آقا مدیر فلان بخش عجب آدم دوست داشتنیی هست . پس مردم تشخیص میدن خوب رو از بد . و به نظر من این دلیل که آقا ایشون مدیره دلیل به احترام 2 برابر و خسته نباشید گفتنو اعتراض نکردن نیست . آدم توی هر جایگاهی هست باید اونقدر بدرخشه که به بهترین مقامها برسه با حمایت مردم . کسی که اخلاق مدیریت نداره نباید مدیر بشه . برات مثال هم میزنم توی این انجمن نه اما 2 3 سال پیش توی یه انجمن دیگه برام تجربه جالبی شد . 2 جا پست من پاک شد . یه جا مدیرش سریع بعد از پاک کردن پستم پیغام خصوصی داد که محمد جان خسته نباشید و ... کلی احترام و آخر هم گفت به این دلیل بود پستت رو پاک کردم . اون یکی پستم که از یه قسمت دیگه پاک شد به مدیرش پیغام دادم برای چی پاک کردی جواب داد لزومی نداره دلیلش رو برای شما توضیح بدم من تشخیص دادم این پست نباید باشه دیگه هم برای پاک شدن پستت پیغام نده ! ببین هر جفتشون مدیرن . اما اولیه رو توی کل فروم همه قربون صدقش میرفتن دومیه فحش پشت سرش بود فقط . پس مردم دسته بندی میکنن بعد اعتراض میکنن . مدیری که وقت مدیریت نداره نباید مدیر شه . مدیری که حوصله چونه زدن با کاربر نداره نباید مدیر شه ... در کل این حرفام مربوط به اون حرفایی بود که تو صندلی داغ قبلی زدی و مخاطبم اصلا مدیرهای این فروم نبود چون اصلا موردی برای من پیش نیومده در این باره. نظرت چیه در مورد این حرفام؟
6 : خودت بیشتر بچه دختر دوست داری یا پسر؟ فرق نمیکنه تو کت من نمیره به هر حال آدم یه کشش و علاقه ای داره دیگه نمیشه بگه فرق نمیکنه که
7 : هدف بعدیت توی زندگیت چیه ؟ آدم هر روز به هدف داره شاید هر ماه شاید هر سال که براش برنامه ریزی میکنه بهش برسه . مثلا هدف قبلیه من این بود شرکت ADSL رو عوض کنم و دارم این کارو میکنم و به هدفم میرسم . توام هدف جزئی بعدیت توی زندگی چیه که ممکنه امشب فردا یا هفته دیگه بهش برسی و براش تلاش میکنی؟
خوب بابک جان سوالها رو همونطور که سوالها طولانی پرسیده شد شما هم تا جایی که میشه اون جاهایی که توضیح خواستم کامل توضیح بده و مثل سوال وستا جان که پرسید معرفی کن فقط نوشتی بابک مارو نپیچونچون یه موقع بلایی که سر حامد اومد سر توام میاد
![]()