سلام دوست عزیز من اون استیم جدید را که گذاشته بودید را دانلود و نصب کردم اما حالا وقتی میخوام وارد بازی بشم صفحه سیاه میاد و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟![]()
سلام دوست عزیز من اون استیم جدید را که گذاشته بودید را دانلود و نصب کردم اما حالا وقتی میخوام وارد بازی بشم صفحه سیاه میاد و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟![]()
سلام ... شما کارت گرافیک رو آپدیت کن .... اگه امکانش هست ویندوز رو هم آپدیت کن .....
ممنون مشکلم حل شد فقط یکم تو لود شدن مراحل و سیو کردن طول میکشه مشکل از سیستم منه؟گرافیکشم احساس میکنم کمتر از سری های قبله درسته؟نوشته شده توسط ;7389790
این بازی واسه بعضی ها هنوز بالا نیومده ... بازم شاکر باش که بازی برات اجرا میشه ... حالا دیر سیو شدن رو تحمل کن ....
آره گرافیک بازی نسبت به نسخه های قبل افت داشته ......
این که می ره تو همان سایت قبلی گه گفتی ؟؟؟![]()
از اینجا فایل رو دانلود کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی میکنم![]()
آقا همان کاری که شما گفتی کردیم این خطا را می دهد:
the procedure entry point_except_handler4_commin could not be located in the dynami link library msvcrt . dll.![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین کار را انجام داده ام ولی همان اخطار را می دهد ؟؟؟چی کار کنم؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)