یک مدار می خوام برای ایجاد موج انفجار برای فعال سازی تی ان تی لطفا برام میل بزنید.aidin_puursarbaz@yahoo.com منتظرم ها
یک مدار می خوام برای ایجاد موج انفجار برای فعال سازی تی ان تی لطفا برام میل بزنید.aidin_puursarbaz@yahoo.com منتظرم ها
سلام مدار درایور Igbt رو می خواستم ممنوم اگر کمک کنید
سلام من نقشه مدار یک اسپلیتر Adsl رو می خوام اگر کسی برام بفرسته ممنون میشم به همراه قطعات مورد نیازش
یا علی
سلام
مدار تستر تریستور رو میخواستم/.
ممنون
Last edited by shazdeh23; 03-06-2008 at 23:57.
دوستان من در حال نوشتن پروژه ای با اسمبلی هستم که موضوعش گاهنامه(تقویم)سال 1387 است وشبیه به گاه نامه های دیواریست.
در همین هین استاد مدار ما هم از ما خواسته با چیزایی که گفته یه گیت ببندیم.
تو همین هیری ویری استاد آزمایشگاه ما هم کار کردن با curciut maker یا proteus از ما خواسته
من هم می خواهم با همون اسمبلی که نوشتم روز و ماه و سال را در lcd نشان دهم.
اگه تو هر کدوم از درس ها که بلد هستید(مخصوصا avr و مدار) از ابتدا بگویید چی به چی هست و وسایلش را بگویید که بخرم.
سپاس گزار
با سلام از اساتید محترم استدعا دارم نقشه و نرم افزار پروگرمر super pru 5004gpو یا super pro 580uرا در صورت امکان به ایمیلم ارسال نمایید بسیار ضروری است متشکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من از الكترونيك و مخابرات كمتر سر رشته دارم.من مي خام يه فرستنده گيرنده داشته باشم كه شرايط زير رو داره.
1 - ترجيح مي دم كه در شعاع كم كه من مد نظرمه كار كنه مثلا 5 متر و در شعاع بيشتر كار نكنه(لطفا يه توضيح مي ديد كه اصلا چه چيزي تعيين كننده اين موضوع است(
2- 10 عدد data رو ارسال كنه
در ضمن مي خام بدونم فركانس گيرنه فرستنده به چه چيزايي وابسته است و در كار سيستم چه تاثيري دارد.
با سلام لطفا یک مدار اینورتر خوب معرفی کنید که بتواند حداقل تلوزیون ودو تا مهتابی را ساپورت کند متشکرم
اگر میشه یک ups می خواستم برق را به مدت 3 ساعت در خود ذخیره کند
ورودی 200 تا 250 ولت و خروجی آن همان 220 باشد
برای استفاده خانی می خواهم برای موقعی که برق می رود ازش استفاده کنم
سلام
آیا کسی شکل ندار های داخلی حافظه فلش( البته منظورم کول دیسک نیست) رو داره به من بده آخه برای یک پروژه به این شکل احتیاج دارم.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)