رام رسمی یا کاستوم ؟
رام رسمی یا کاستوم ؟
رام رسمی N7100XXALJ3
الان اینو دارم N7100XXALIH
اونو بریزم یا همین خوبه؟؟؟
گفتم اگر مولتی ویندوز داره همین خوبه.
به هر حال اگر خواستید عوض کنید ، میشه full wipe نکرد گوشی رو و اطلاعات سر جاش بمونه.
بچه ها Need For Speed Most Wanted دیروز اومده.....حتما دانلود کنین..گرافیک فوق العاده عالی.... بدون لگ و روون
پیشنهاد می کنم برای اینکه مطمنن بشین ارا میشه فایل APK رو دانلود کنید بعد بزارید بازی خودش Data رو دانلود کنه( تقریبا 580 MB ) و بعدش از بازی Back up بگیرید
من خودم یه DATA 483 MB ( تنها DATA موجود تو اینترنت) رو دانلود کردم بعد بازی رو اجرا کردم ماشین ها بودن ولی جاده سیاه بود...بعدش با خود بازی دیتا رو دانلود کردم مشکل حل شد
می خواستم فایل دیتا خودم رو براتون آپلود کنم...گفتم شاید رو بقیه دستکاه ها جواب نده
فایل APK رو آپلود کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی فعلا فقط به صورت آنلاین میاد بالا و بعد از update Checking میتوند دکمه Home رو بزنید ، از بازی خارج بشین و اینترنت رو قطع کنین و بازی رو ادامه بدید
دیتا Mali هم اومد....(نسخه آفلاین)
از این لینک دانلود کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by d.b23; 31-10-2012 at 13:20.
اینجا چقدر سوت کور شده
لوازم جانبی من هنوز اینجا هیچی پیدا نکردم
من امروز علائدین بودم...
تقریبا اکثر مغازه ها توت 2 رو داشتن...قیمت = 2.280 با گارانتی
یکی از دوستام که اونجا فروشنده هست بعد از یکم حرف 30یاسی گفت حدود 70 تومن از هفته قبل ارزون تر شده
و اینکه میگفت از فروشش ناراضی هست و از وقتی اورده 3تا بیشتر نفروخته
با گوشی هم کار کردم.. از نوت1 بهتر بود
اما وقتی نوت1 و گذاشتیم کنارش انصافا نوت 1 خوش قواره تر بود و طول صفحه ی نوت 2 خیلی زیاد بود
چیزی که هست اینکه قیمت سایتا خیلی بالاتر از علائدین و.. هست فعلا...
راستی آیفون 5 هم انصافا خیلی خیلی شیک بوت (:
Last edited by AbKhiar; 31-10-2012 at 20:10.
دوستان کابلهای ارتباطیش از قبیل MHL و USB Host و... رو از کجا میشه گیر آورد؟ کابلهای GS3 به نوت2 میخوره؟
من که میگفتم قیمتش بالاخره تدریجاً مثل همه ی گوشیهای دیگه میاد پایین. البته هنوز شروع کاره!
قابل توجه دوستانی که هی میگفتن قیمتش دیگه هیچوقت پایین نمیاد!
بقول معروف: نخوابیدید، شب درازه!
دوست عزیز باید هم از فروشش ناراضی باشه.
با این آشفته بازار دوستت میخواد روزی 50 تا بفروشه از این گوشی!!!!(مردم نزدیکه نون و شیر و ماست نتونن بخرن چه برسه به گوشی 2.500 تومنی)
2.500 مگه کم پولیه؟پارسال با 2.500 یه لپ تاپ با کانفیک خرکی میشد خرید ولی امسال 2.500 شده قیمت گوشی!!!
من باهاش کار کردم نوت2 واقعا عالیه و بنظرم فعلا بهترین گوشی آندروئیدیه بازاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)