تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 720 اولاول ... 354142434445464748495595145545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

منم بالاخره چشمم به جمال این جناب وی بیست روشن شد.
    این نمایندگی های پاناسونیک اکپرا یا تی وی هاشون خاموشه یا اینکه همش روشن نیست، ولی تو یکی از اونا که همش روشن بود دیدم یه تی وی غیر مشکی کنار یه ال سی دی و یه پلاسمای دیگه س و از اونجا که عکسشو دیده بودم از فروشنده پرسیدم که گفت این وی بیسته، بغلیش یو بیست یا یه همچین چیزی.
    به نظرم صفحه ی تی وی بیشتر طوسی پر رنگ اومد تا مشکی اون یو بیسته و اون یکی پلاسما که به نظرم فول اچ دی هم نبودن تصورشون مشکی غلیظ تر و رنگهای روشن و براق تری داشتتد ولی وی بیست تصویر سرد تر و کمی مات تر و البته با کیفیت و طبیعی تری داشت، نظر شخصی من اینه که بالای 1.5 پول برای این تی وی و یا پلاسما 42 اینچ دادن اشتباه است.
    اینی که میفرمائید نظر شخصی شماست و قابل احترام . اما نظر تمام سایتای علمی و مقایسه کننده تی وی ها و البته بیشتر دوستان که بدون تعصب نظر میدن (البته نه اونایی که متعصبن ) در رابطه با مشکی این پنل ، اشباع رنگ و زنده بودن تصویر خلاف نظر شماست .
    جالبه تو این تاپیک همه متفق القول هستند که این پنل فوق العاده س و وقتی هم که دوستی نظر مخالف میده که البته کاملا قابل احترام و قابل بررسی هستش کسانی آماده باش هستن که ازش تشکر کنن و تو دلشون بگن آخیش یکی هم پیدا شد که از این پنل بد بگه و دلمون رو خنک کنه

2. 3 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lebowski's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

امیر خان حرف شما کاملا تائید میشه کلا یه عده معلوم الحال همیشه تو این تاپیک هستن که برتری پنلای شرکتای رقیب فشار سنگینی بهشون وارد میکنه و بالاخره باید از یه جایی تخلیه بشن دیگه

4. 3 کاربر از lebowski بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من هم G10 رو کنار یه LCD دیدم و هم V20 رو، ولی هیچ کدوم از نظر اشباع رنگ و ایجاد حس شادابی و گرمی به پای LCD ها نمیرسیدن، تو LCD تصویر طوریه که انگار جلوتره نسیت به Plasma ، شما وقتی پلاسما رو نگاه میکنی انگار تصویر دورتر به نظر میرسد.
    البته اگر زیر 1.5 این TV رو گیر بیارم ممکنه بخرم ولی با 1.8 ترجیح میدم یه LCD بگیرم.

6. 4 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من هم G10 رو کنار یه LCD دیدم و هم V20 رو، ولی هیچ کدوم از نظر اشباع رنگ و ایجاد حس شادابی و گرمی به پای LCD ها نمیرسیدن، تو LCD تصویر طوریه که انگار جلوتره نسیت به Plasma ، شما وقتی پلاسما رو نگاه میکنی انگار تصویر دورتر به نظر میرسد.
    البته اگر زیر 1.5 این TV رو گیر بیارم ممکنه بخرم ولی با 1.8 ترجیح میدم یه LCD بگیرم.
    از نظر براقیت تصویر حرف شما درسته . البته مطمئن باشید V20 رو مد دینامیک و کنتراست 100 نبوده . برای اینکه صحت حرف بنده برای شما تائید بشه میتونید تشریف ببرید همون مغازه و ازش بخوائید که تنظیماتی رو که خدمتتون عرض کردم براتون انجام بده . V20 با این تنظیمات از تمام ال سی دی های که من تا بحال دیدم براقتره و تو طولانی مدت حتی چشم رو اذیت میکنه .
    سپاس

8. 2 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

توی ال سی دی تصویر کلا مصنوعیه و رنگا کاملا غیر واقیعه تازه توی اتاق معمولی اصلا نمیتونه مشکی نشون بده و کنتراستش خیلی کمتر از پلاسماس شما مشکلت اینه که داری اینارو زیر نور مغازه مقایسه میکنی ولی وقتی بیای زیر نور خونه رنگای السیدی washed oud میشه و متوجه عمق کم رنگ مشکی میشی البته اینا تجربه من بود به عنوان کسی که هم ال سی دی داشته هم پلاسما در ضمن اشباع رنگ پلاسما خیلی بالاتر از ال سی دی هست البته ال سی دیای پاناسونیک اشباع رنگ و برایتنسشون از همه ال سی دیای بازار بالاتره ولی مشکیشون خیلی ضعیفه اما نه زیر نور مغازه چون رنگ فیلم ال سی دیا مشکیه تو اتاق با نور زیاد مشکین ولی وقتی نور اتاق کم بشه آبی رنگ میشه که دلیلش لامپ بک لایته.
    Last edited by lebowski; 29-09-2010 at 10:17.

10. 4 کاربر از lebowski بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

البته من منظورم از LCD شامل LED هم میشود.
    الان LED های خوبی تو بازار موجوده که رنگ ها رو شاد و طبیعی نشون میدن، مثلا در یک فروشگاه سونی که LED و LCD ها در کنار هم بود شما با نگاه کردن به سادگی می تونستی پی ببری که مدل های جدید رنگ های شاداب و طبیعی تری نسبت به مدل های قدیمی تر دارند مثلن در مدل قدیمی رنگ سبز برگها پر رنگ تر بود و با کیفیت کمتر و حالیت مصنوعی تر داشت ولی در مدل های جدیدتر رنگ سبز زیباتر و طبیعی تر بود، کلن مدل های جدید سونی و الجی و سامسونگ پیشرفت خوبی نسبت به مدل های قدیمی تر دارند به خصوص سونی و ال جی،البته من بودجم به مدلهای جدید این محصولات نمیرسه، من طرفدار برند خاصی نیستم، در حال حاضر CRT دارم بنابراین به همه ی تی وی ها با دید بی طرف و به چشم یک منتقد نگاه میکنم و دنبال بهترین گزینه با توجه به بودجم هستم.
    Last edited by Artam01; 29-09-2010 at 10:11.

12. 3 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شما اگه تو نمایندگی سامسونگ بری بتونی یه ال ای دی با یه ال سی دی پیدا کنی که فیلم یه جور پخش کنن و منوهاشونم دستکاری نشده باشه مطمئن باش میگی ال سی دی بهتره دلیلش اینه که متوجه برتری کنتراست ال ای دی زیر نور مغازه نمیشی ولی تو کشورای خارجی درست و درمون توی فروشگاها یه اتاقایی هست که نورشون کنترل شده و شبیه سازی شدس به اندازه نور خونه مردم میرن اونجاها پنلارو با فیلمای دلخواهشون مقایسه میکنن نه با دموهای تقلبی سازنده ها نمونش اتاقای مگنولیا تو قروشگاهای best buy آمریکا ولی تو ایران اصلا ملت نمیدونن پول بالای چه چیزی میدن چون اطلاعات مردم ضعیفه و مطالعه نزدیکه صفره از نظر مردم ایران قیمت بیشتر = جنس بهتر !!
    به این فروشنده های اکثرا متقلب ایرانی نگا نکن چون من خودم دیدم وقتی یه جنسی تو انبارشون زیاد میشه یا براشون سود بیشتری داره چه جوری پشت ویترین دستکاریش میکنن تا بهتر به نظر بیاد.
    خلاصه این حرفایی که به شما زدم بخشیش تجربس بقیشم ماله مطالعه تو سایتای تخصصیه و ار خودم در نیاوردم.
    Last edited by lebowski; 29-09-2010 at 10:26.

14. 4 کاربر از lebowski بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من LCD C650 و LED C6900 رو در زیر یک نور و با یک فیلم دیدم،که LED برتری محسوسی داشت هم از نظر رنگ و هم کیفیت تصاویر البته تفاوت قیمتشون حدود 500 بود که به بودجه من نمی خورد.

داره خودمونی میشه love021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من LCD C650 و LED C6900 رو در زیر یک نور و با یک فیلم دیدم،که LED برتری محسوسی داشت هم از نظر رنگ و هم کیفیت تصاویر البته تفاوت قیمتشون حدود 500 بود که به بودجه من نمی خورد.
    استاد جسارت نباشه ولی شما مطمئنی همه اینایی که میگیو دیدی چون من تو نمایندگی سامسونگ c695 و بقل c6960 یا یه همچین چیزایی روشن دیدم ولی همه کسایی که اونجا بودن میگفتن تصویر c695 بهتره در مورد پلاسماهایی که شما قبلا دیدی تجربت خیلی عجیبه چون بر عکس نظر همه حرف میزنی شما!!! فکر کنم کلا شما دیدت با همه فرق داره!

17. 3 کاربر از love021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

استاد جسارت نباشه ولی شما مطمئنی همه اینایی که میگیو دیدی چون من تو نمایندگی سامسونگ c695 و بقل c6960 یا یه همچین چیزایی روشن دیدم ولی همه کسایی که اونجا بودن میگفتن تصویر c695 بهتره در مورد پلاسماهایی که شما قبلا دیدی تجربت خیلی عجیبه چون بر عکس نظر همه حرف میزنی شما!!! فکر کنم کلا شما دیدت با همه فرق داره!
    صحبت شما تائید میشه . همیشه بهترین ال سی دی ها از بهترین ال ای دی های حاشیه ای بهترن . با توجه به اینکه تمام ال ای دی های ساسمسونگ از نوع حاشیه ای هستن .
    ولی در مورد فول ال ای دی ها قضیه برعکسه .
    سپاس

19. این کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •