تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 79 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 784

نام تاپيک: بحث و گفتگو درباره نتايج کلی كاروان ايران

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان از مراسم احیا اومدم
    فینال کشتی رو دیدم و بعد رفتم
    یه راست رفتم سراغ جدول مدال ها و ایران 12 ام
    واقعا اشک تو چشام جمع شد

وقتی بالاتر از ژاپن هستیم
    وقتی بالاتر از اسپانیا و سوئد و برزیل و ... هستیم
    و همه اینها وقتیه که کمه کم رو 2-3 تا طلای دیگه می تونیم حساب کنیم

ماشالله ایران ........

2. 17 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

امشب چه شبی شب مدال است امشب
    امشب واقعاً با وجود دسترسی به 10 15 تا کانال باز کم آورده بودم کدوم رقابتو ببینم
    بهترین نتیجه تاریخ المپیکمونو همین امشب قطعی کردیم. دم همشون گرم خداییش کشتی فرنگی که ترکوند المپیکو. بهداد و سجاد که بی دردسر 1 و 2 گرفتن
    فقط این وسط واقعاً ناراحت شدم و اعصابم ریخت بهم سر عبدولی که واقعاً حقش طلا بود شانس اولم بود ولی اسیر ناداوری و عدم نفوذ ما در فیلا با این همه سابقه ای که تو کشتی داریم شد
    و ناراحتی بعدیم بیشتر به خاطر احسان حدادی بود که خداییش حقش طلا بود و خیلی زحمت کشید و حیف که اون پرتاب عالیش ، به خاطر یه اشتباه بد موقعی که سر برخورد پاش با خارج محوطه پرتاب پیش اومد طلا از چنگش در اومد چون اون چیزی که من دیدم بیش از 69 متر پرتاب کرد که یعنی طلا مال احسان میشد. ولی بازم ایول به احسان

اگر این 2 تا طلا رو میگرفتیم امشب میتونستیم بریم جزء 10 کشور اول که این برای کشوری در سطح و امکانات ورزشی ما فوق العاد میشد که حیف نشد
    ولی ایشالا با تلاش ورزشکارا و دعای خیر مردم و حمایت معنوی تو این شبای عزیز چنتا مدال خوش رنگ دیگه هم % 100 خواهیم آورد.

از جناب گرافیکار هم تشکر میکنم به خاطر مطلب زیباشون
    طاعاتتون قبول و در پناه حق

4. 8 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

واقعا میشه به جرات گفت امشب بهترین شب تاریخ ورزش ایران بود . دوتا طلا و دوتا نقره . و شاید طلای عبدولی که اگه عادلانه قضاوت میشد از دست نمیدادیم.
    صدای صلوات ایرانیای ورزشگاه موقع بلند کردن وزنه انوشیروانی واقعا زیبا بود . و ورزشگاهی که ایرانیا قبضه کرده بودن.
    با کمی همت شاید ایران جز ده تیم برتر المپیک هم جا بگیره . انشالا

6. 5 کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arz268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از یه چیز به شدت لذت بردم.اونم سالن اکسل بود که 90 درصد ایرانی بودن یک صدا تشویق میکردن.آخرشم که سرود ایران پخش شد لذت بردم که همه یک صدا سرود میخوندن بی حجاب و با حجاب ایرانی و اسلام.فرقی نمی کرد.ولی از چند تا چیز تا الان میسوزم.یک چرا حدادی طلا نگرفت چرا الهه احمدی برنز نگرفت و چرا تو کشتی و بوکس با ناداوری حذف شدیم.
    اگه چهارتا مدال تو کشتی میگرفتیم.؟چه حالی میداد.

8. 4 کاربر از arz268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

تازه 7 نفر از کشتی آزاد مونده . میریم که چین رو مهار کنیم !
    [حذف شد]
    Last edited by pcforlife; 09-08-2012 at 12:45. دليل: بخش حذف شده = حذف پست نقل قول شده

10. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

12. 4 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arz268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تازه 7 نفر از کشتی آزاد مونده . میریم که چین رو مهار کنیم !

بلا نسبت . البته بعضی از فوتبالیست های ما واقعا مفت خور هستن .
    اصلاح میکنم ایشالا اون قلیونیای بی غیرت بمیرن.نه یکی مثل جواد نکونام علی کریمی فرهاد مجیدی و....
    واااااااااااااااااااااااا اااااای خدا چرا عبدولی رو حذف کردن ایشالا سکته کنی سرطان بگیری بمیری خودم خاکت کنم بی ... .... ایشالا آتیش بگیری که اونطوری ورزشکارمونو به گریه انداختی.آخیییییییییی!
    یه روزی سراع چین میریم البته نه تو مجموع طلا ها چون جمعیتمون نمیرسه بلکه تو قهرمانی رشته ها.خدایااااااااااا شکرت.

14. 3 کاربر از arz268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

احتمال داره یه رقمی شیم؟...
    یا این جدول همش در حال بالا پایین شدنه؟

16. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام
    آقا با این وضعی که برای ما تو این المپیک پیش آوردن ، اصلا مدل ها بهم نمیچسبه ، فقط و فقط در صورتی دلچسب هست که ایران رو بالای فرانسه و آلمان ( داورهای نامرد ) و... ببینم .

خیلی سخته فرانسه ایی که 8 تا طلا داره رو بگیریم ، ولی باور کنید پتانسیلشو داریم .
    من که خیلی امید دارم .

موفق باشید.

احتمال داره یه رقمی شیم؟...
    آره ، راحت میشه .

یا این جدول همش در حال بالا پایین شدنه؟
    بالا پایین که میشه ، مثل اینکه سر شب ما یازدهم بودیم ، الان شدیم 12 هم . فعلا مجارستان و کوبا و بلاروس و مخصوصا کره ی شمالی نزدیک ترین تعقیب کننده هامون هستن .

راستی دقت کردید تو برنامه های المپیکیمون عکس های قهرمانامون رو تو دکور برنامه استفاده میکنن ؟ برای چین چجوریه ؟ الان که ما امسال انقدر طلا گرفتیم و میگیریم ، برنامه های آینده عکس های کدوم قهرمان رو میزنن ؟ اینم خودش معضلی شد برای برنامه ها
    Last edited by Mr.Mazmamfi; 08-08-2012 at 04:11.

18. 3 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تبریک میگم به همه که این شب طلایی رو داشیتیم .
    واقعا از این هیچ چیز ناراحت نشدم جز باخت شیطونک کشتی ایران کسی که خستگی ناپذیر هست با اینکه کمی خودش مقصر بود اما تو تایم اول کاملا حقش رو خوردن ولی تایم دوم اشتباه خودش بود و داور هم از همون اول باهاش سر ناسازگاری داشت و اعصاب سعید رو به هم ریخت کسایی که ورزش حرفه ای کردن میدونن من چی میگم کلا من احتمال مدال عبدولی رو بیشتر از سوریان میدونستم و همون اول 2 طلا نوروزی و عبدولی رو قطعی میدونستم ولی برای سوریان رو 50% به خاطر روحیه ضعیفی که داشت اما قاسم رضایی واقعا گل کاشت و اصلا احتمال نمیدادم طلا بگیره که خدا رو شکر گرفت و مشت محکمی به مارتینتی سوییسی و روس ها زد البته تو کشتی کلا ناداوری هست حتی تو مسابقات داخلی خودمون اما تو این سطح از مسابقات اینجور داوری عجیب هست .
    دو میدانی هم خیلی دوست داشتم طلا بیاره اما نشد که بشه و واقعا حیف شد تو وزنه برداری هم از همون اول طلا و نقره برای ایران بود و بقیه باید برای برنز میجنگیدن اما خیلی دوست داشتم تو وزنه برداری 2 تا طلا بیاریم ولی نشد که بشه.
    تو کشتی آزاد هم به همه امید دارم به غیر از وزن55 کیلو یعنی حسن رحیمی(قلبا دوست دارم مدال بگیره) کسی که حقش اصلا دوبنده تیم ملی نبود و به خیلی ها که تو ایران از خودش بهتر بودن باخت ولی چه میشه کرد .
    کلا امید اول مدال ازاد تقوی تو66 و یزدانی تو 96 هست و شانس بعدی تو 84 لشکری هست . صادق گودرزی هم کشیتی گیر خوبی هست ولی 74 ( وزنی که خودم میگرفتم) وزن سنگینی و گرفتن مدال سخت هست چون سلطان این وزن تو چند دوره سایتیف روس بود و همه رو تو حصرت مدال المپیک گذاشته بود وبا کناره گیریش همه دندون تیز کردن برای طلای این وزن . راستی یادم رفت بگم گودرزی 2تا نقره و یک برنز جهان داره . تو تاپیک کشتی تا فردا اطلاعات دقیقتری میزارم.باید برم فیلم کشتی هامو نگاه کنم ببینم چی به چی هستش.
    راستی یک نکته بگم که شاید باورش سخت باشه اما سعید عبدولی بعد از قهرمانی تو مسابقات جهانی 2011 انکارا فقط بهش یک پتو (احتمالا گلبافت) جایزه دادن.
    Last edited by steps; 08-08-2012 at 04:51.

20. 3 کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •