قابلیت تیونینگ ماشین ها توی این سری وجود داره ؟!
قابلیت تیونینگ ماشین ها توی این سری وجود داره ؟!
آره وجود داره ولی Detail اش زیاد نیس ، درحد متوسط !
نه دیگه یو زیادی گندش میکنی ،اینطوریام نیس ، دیگه نمرات بازی هم میتونه تایید کنه ک بازی عالی هسش اما نه در حد nfsmw2005 ک این توضیح داده شد چرا !بازی رو میشه در یه جمله توصیف کرد . همون hot pursuit با شکل و شمایل most wanted . که البته این کارشون گند زده به بازی . به هیچ وجه که MW نیست بماند حتی در حد HP هم نیست . فقط گرافیک داره .
من موندم چه مرگشونه این همه ورداشتن ماشین گذاشتن تو بازی . مسخره بازی ای شده . توی MW چقد پدرمون در میومد که از بین سه چهار تا بهترین ماشین ها یکی رو نهایتا انتخاب کنیم اما این تا میای با یه ماشین عادت کنی ماشینت عوض میشه . EA این چندوقته خودش رو به شدت مسخره کرده . فقط داره از اسم و عناوین معروف سو استفاده میکنه .
اون از فیفاش که اینهمه میتونست ارتقا بده بازی رو و اخر دست این شد . اینم از این که توهینی کرده به نسخه MW قبلی . دیگه موندم چی به سر بازی های دیگه اش میخواد بیاره فقط به خاطر فروش . خدایی این همه عنوان از اول سال اومده ولی فقط یکی دوتاش اسمشون بازی بود مخصوصا : Dishonored
من ب این وجو داشتن همه ی ماشینا میگم نوآوری ، درواقع سنت شکنی کرده !دی ! دیگه تا کی باید این روند پول جم کن ماشین بخر وجود داشته باشه ! حالا اینجا اومده Tunning رو ملاک قرار داده
درمورد EA آره قبول دارم گند زده !
یعنی چی؟
منظورت تنظیمات موتور و اسپورت کردنشه؟
تنها بدیش تو اینکار اینه که خودش خود به خود انجام میده
اصلا نمیفهمی رو ماشین چه اتفاقی افتاد
مثلا من الان گالاردو رو فقط برام اخرین درجه ی نیتروش مونده که یه مسابقه هست نمیتونم برم :|
من چه جوری اون مسابقه که میگه 150m باید پر کنی رو برم؟
لامصب اخه نقشه مسابقه همش پیچ در پیجه
یه راهنمایی بکنید پلیز![]()
به لطف دوستان ما هم بازی دار شدیم
ولی حس میکنم یه کم گرافیکش کمه!
به خاطر BLACK BOX بودن نیست؟
کیفیت دموهای بین مسابقات کاهش یافته. نه کیفیت داخل بازی!
========
وای چقدر باحال شده. البته سخت هم هست ولی سختی بازی هم لذتی داره
جدی گرافیک رو دیدم سرعت ماشین ها اصلا آدم میره فضا
با اینکه چند دفعه توی یه مسابقه پیش میاد که وسط بازی میرم از اول (بخاطر موانع باحالی که هست) ولی خسته نمیشم.
Last edited by pcsoft; 02-11-2012 at 11:50.
من ماشين most wanted 10 را انداختم ولي از کجا بايد مال خود کنم به عبارت ديگه از کجابايد پيداش کنم؟
اونطور که خود Black Box گفته نه کیفیت بازی کم شده و نه کیفیت دموها
![]()
آقا من نسخه ی بلک باکس رو از دانلود ها دان لود کردم...فقط یه پیشنهاد میکنم به دوستان اگه دانلود کردید بزارید یک سره دانلود بشه ...از resume و pause اسفاده نکنید چون فایل ها ارور میده و با repair رو این چیزا هم درست نمیشه.من یه گیگ رو مجبور شدم دوباره دانلود کنم :(
تا اینجای کار که سالم بوده...ولی نسبت به run خیلی پیشرفت کرده...گرافیک فوق العاده ای داره به نظرم....اون تیکه های آتیشی که وقتی به یه جسمی برخورد میکنی یا کثیف شدن صفحه وقتی با سرعت زیاد از تو آب و اینا رد میشی خیلی جالبه...
صدا ها ی بازی هم خیلی طبیعی شده انصافا.حس هیجان زیادی داره ...اما تو run اصلا اینجوری نبود....
تا حالا که فقط یکی دوتا event رو رفتم تا بعدا میام نظرات تکمیلی میدم :ددی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)