امیدوارم اپیا به اندازه اسم و نامه خودش بتونه به پرسپولیس کمک کنه
امیدوارم اپیا به اندازه اسم و نامه خودش بتونه به پرسپولیس کمک کنه
درود.
خب الان که این مصدومیت پیش اومد ، میشه از اردو بیاد دیگه علی کریمی (هر چند هنوز هستش) و این حاشیه ها ختم به خیر بشه ؟ چرا بحث و حاشیه رو تمومش نمیکنند و تکلیف واسه ی همیشه یک سره نمیشه ؟
ورزش3:
علي کريمي 4 هفته نميتواند بازي کند
پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: علي کريمي چهار هفته از ميادين دور خواهد ماند و محمد قاضي روزي دو جلسه فيزيوتراپي ميکند.
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، وجيه الله چشمه سري گفت: جواب عکس MRI علي کريمي آمده و او با پارگي درجه دو همسترينگ مواجه شده و حدود چهار هفته از ميادين دور خواهد ماند.
وي افزود: عليرضا نورمحمدي از ناحيه چهار سر دچار التهاب شده و تحت درمان است. محمد قاضي هم روزي دو جلسه فيزيوتراپي را در دستور کار دارد. حميدرضا علي عسگري امروز همچون ديگر بازيکنان دور زمين دويد و مشکلي براي تمرينات گروهي نخواهد داشت.
چشمه سري در خصوص مصدوميت مهرزاد معدنچي تصريح کرد: بر اثر تکلي که از پشت روي پاي او زده شد، وي از ناحيه مچ و زانو دچار پارگي ليگامنت داخلي شده و بايد درمان شود.
در حاليکه پزشک پرسپوليس مدت غيبت کريمي را يکماه عنوان کرده اما اين بازيکن هم اکنون در اردوي تيم ملي حضور دارد و البته جدا از ساير بازيکنان تمرين ميکند.
آندو: به آپیا گفتم به تیم بزرگی میروی
خبرگزاری پرسپولیس : فکر میکنم بازیکنی چون او که سابقه بازی در یوونتوس و فنرباغچه را دارد، میتواند به پرسپولیس کمک کند.
آندو وقتی داشت چمدانهایش را تحویل میگرفت تا از فرودگاه خارج شود چشمش خورد به یکی از دوستانش که همراه یک بازیکن سیهچرده بود. نه آندو این بازیکن را میشناخت و نه او آندو را. بعد از صحبت با همراه بازیکن سیهچرده، آندو تازه فهمید که این بازیکن همان آپیای معروفی است که قرار شده پیراهن شماره 3 پرسپولیس را به تن کند. گپ و گفت با آپیا دلیلی شد تا سراغ تیموریان برویم و دقایقی با او صحبت کنیم.
کی به ایران آمدی؟
چهارشنبه شب حول و حوش ساعت 10-9 رسیدم تهران تا در تمرینهای تیم ملی حاضر شوم.
با آپیا همسفر بودی؟
نه من از قطر راهی تهران شدم و آپیا از دبی به ایران آمده بود.
او را میشناختی؟
نه، من او را نمیشناختم و نه او من را. البته درباره او زیاد شنیده بودم اما نخستین بار بود که آپیا را میدیدم.
پس چطور با هم گپ میزدید؟
من اصلاً نمیدانستم آن بازیکن سیه چرده استفان آپیا هافبک سابق یوونتوس است. شخصی که همراه او بود (آقای مشیری) از دوستان قدیمیام محسوب میشود. مشیری وقتی مرا دید کمی با هم صحبت کردیم و شماره مرا گرفت و از من خواست با هم برای تفریح به تورین برویم. بعد هم که آپیا آمد مرا به او معرفی کرد و او را به من. تازه فهمیدم این بازیکن همان آپیای معروفی است که قرار شده پیراهن پرسپولیس را به تن کند.
با آپیا هم حرف زدی؟
حدود چهار پنج دقیقه با هم حرف زدیم.
با چه زبانی؟
انگلیسی.
حالا به او چه گفتی؟
بحث پرسپولیس به میان آمد و من به آپیا گفتم این تیم خیلی بزرگ است و طرفداران بسیاری دارد. به آپیا گفتم به کشوری آمدی که مردم فوتبال را خیلی دوست دارند. به خصوص پرسپولیس و استقلال که طرفداران بسیاری دارند. به او گفتم تیم بزرگی را انتخاب کردی!
حتماً میدانی که استفان آپیا چند ماهی است تیم ندارد اما همچنان به آقای عضله معروف است. بدن او چطور بود، اضافه وزن داشت؟
نه، بدن پری داشت و اصلاً اضافه وزن نداشت. فکر میکنم بازیکنی چون او که سابقه بازی در یوونتوس و فنرباغچه را دارد، میتواند به پرسپولیس کمک کند.
وضعیت خودت چطور است؟ انگار مصدوم هستی؟
در بازی آخر الخریطیات مصدوم شدم اما دیروز MRI گرفتم که نشان داد مصدومیتم جدی نیست و مشکلی برای تمرین و بازی مقابل ازبکستان ندارم.
وضعیت الخریطیات چندان مناسب نیست، قبول داری؟
صد درصد. ما تیم آخر جدول ردهبندی هستیم اما بازی آخرمان را 3-2 بردیم که من 3 پاس گل دادم و بعد مصدوم شدم. امیدوارم بتوانیم از انتهای جدول لیگ قطر خارج شویم چرا که بازیکنان خوبی در ترکیب تیم ما حضور دارند.
با توجه به اینکه یکی دو روز است در اردوی تیم ملی حضور داری فکر میکنی بتوانیم ازبکستان را شکست دهیم؟
چرا که نه. بازی در تهران برگزار میشود و ما میتوانیم از حمایت 100 هزار تماشاگر خود سود ببریم. ضمن اینکه جو بسیار دوستانهای در تیم ملی حاکم است و همه بچهها یکدل شدهاند تا ازبکستان را ببریم و به جام جهانی نزدیکتر شویم
شک و تردید پرسپولیس درباره وضعیت بازیکن نامدار غنایی؛ ۱/۵ میلیارد تومان برای بازیکن خارجی مصدوم؟
سعید شیرینی، سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس میگوید: طبق نظر ژوزه، این بازیکن تا دو سه روز آینده با تیم تمرین میکند و در صورت تایید نهایی سرمربی سعی خواهیم کرد با او قرارداد امضا کنیم./ مدیر برنامههای این بازیکن غنایی در این باره میگوید: آپیا تست نمیدهد لطفاً این را اصلاح کنید.
تنها چون ۴ ماه بازی نکرده پریسکا اوگننویچ مدیر برنامههایش به من لطف کرده و اجازه داده برای اینکه Fitness بودنش تأیید شود ۲ روز با تیم تمرین کند.
بالاخره استفان آپیای معروف به تهران آمد و با پرسپولیس تمرین کرد. از وقتی حضور این بازیکن غنایی در پرسپولیس جدی شده به اندازه شهرت این بازیکن شایعه و خبر دور و اطرافش هم زیاد است و مصدومیت کهنه وی یکی از مهمترین مسائلی است که در خصوص این بازیکن مطرح میشود.
البته در کنار آپیای غنایی یک بازیکن خارجی دیگر نیز به نام دیوید کارنی نیز قرار است از کشور انگلیس به جمع سرخپوشان اضافه شود تا دو هدف خارجی پرسپولیس جهت تقویت در نیم زیر نظر کادر فنی این باشگاه قرار گیرند.
پرسپولیس: آپیا تست میدهد/ مدیر برنامههای آپیا: تست نمیدهد
دیدهها و شنیدهها همه از این حکایت دارند که استفان آپیا از این پس بازیکن پرسپولیس است؛
این در حالی است که باشگاه و مسوولان پرسپولیس همچنان اصرار دارند که او تنها برای امتحان کردن شانسش به تهران آمده و اگر تست فنی و پزشکیاش بدون مشکل باشد سرخپوش خواهد شد.
در این بین سعید شیرینی، سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس میگوید: هر چند آپیا در تمرینها حضور پیدا کرده اما به معنای این نیست که با او توافقی کرده باشیم. طبق نظر ژوزه، این بازیکن تا دو سه روز آینده با تیم تمرین میکند و در صورت تایید نهایی سرمربی سعی خواهیم کرد با او قرارداد امضا کنیم. نظر ژوزه برای تایید نهایی بسیار مهم و ضروری است.
اما اینکه بازیکنی در این سطح که سابقه بازی در تیم فوتبال یوونتوس ایتالیا را هم در کارنامه خود دارد، بعید است که برای حضور در یک تیم، حاضر به انجام تست فنی شود.
مدیر برنامههای این بازیکن غنایی در این باره میگوید: آپیا تست نمیدهد لطفاً این را اصلاح کنید. تنها چون ۴ ماه بازی نکرده پریسکا اوگننویچ مدیر برنامههایش به من لطف کرده و اجازه داده برای اینکه Fitness بودنش تأیید شود ۲ روز با تیم تمرین کند. اتفاقاً امروز (جمعه) وقتی پیراهنش را درآورد همه با دیدن عضلات او ترسیدند!
بازیکن غنایی مصدوم است؟
سه ماه گذشته را استفان آپیا بدون تیم و دور از فوتبال گذراند که دلیلش شاید همان مصدومیت کهنهای باشد که سالها پیش گریبانش را گرفته بود؛
طبق اخباری که در رسانه ها منتشر شده است زمانی که آپیا برای فنرباغچه بازی میکرد و در یکی از بازیهای تیمملی غنا زانویش آسیب دید. تا خط آخر فصل ۲۰۰۷- ۲۰۰۶ فاصله زیادی نداشتیم که آپیا مدعی شد از یک تیم آلمانی پیشنهاد دارد و میخواهد از ترکیه برود.
مدیر برنامههایش حتی با آلمانیها به توافق هم رسیده بود اما باشگاه ترکیهای به او اجازه خروج نداد. جالب اینکه در تمام این مدت او همچنان با مصدومیت زانو دست به گریبان بود. در اکتبر ۲۰۰۷ و در حالی که مصدومیتش شدت گرفته بود دست پزشکان ترکتبار را رد کرد و برای درمان راهی ایتالیا شد تا فنرباغچه غیبتش را غیرموجه بخواند و یک درگیری تازه آغاز شود.
آپیا مدعی شد در ترکیه به درستی درمانش نکردهاند و پاسخ طرف ترکیهای این بود که میخواسته او را برای درمان به آمریکا بفرستد که خودش نپذیرفته.
درست یک سال بعد استفان آپیا تصمیم به فسخ قرارداد با فنرباغچه گرفت و پاسخش، شکایت باشگاه به فیفا بود. آپیا اما آنطور که خواسته بود و به بهانه رفتارهای غیرمتعهدانه باشگاه ترکیهای قراردادش را یکطرفه فسخ کرد و بهخاطر همین از سوی شورای حل اختلاف فیفا به پرداخت غرامت محکوم شد.
هر چند که چندی بعد دادگاه حکمیت در ورزش با اعلام اینکه او و فنرباغچه دینی به هم ندارند، ماجرا را حل و فصل کرد. به ژانویه ۲۰۰۹ که رسیدیم، آپیا خیال بازی در لیگ برتر انگلستان را در سر داشت و در تاتنهام تست فنی هم داد اما نگرانیها درباره زانوی آسیبدیدهاش، مذاکرهها را به بنبست کشاند.
روبینکازان هدف بعدی بازیکن غنایی بود که البته در تست فنی و پزشکی این تیم رد شد. در این مدت تنها پایگاه فوتبالی استفان آپیا در تیمملی غنا بود و البته او در نوامبر ۲۰۰۹ قرضی به بولونیای ایتالیا رفت.
در آگوست ۲۰۱۰ خودش را به چزنا رساند و در دسامبر ۲۰۱۱ بودیم که «دیلیمیل» نوشت: «آپیا در راه بلکبرن.» اگر چه که این انتقال را هم همان مصدومیت کهنه نافرجام گذاشت. تیم صربستانی افکیووجوودینا هم آخرین تیمی بود که استفان آپیا از فوریه تا آگوست ۲۰۱۲ یازده بار برایش بازی کرد و توانست یک گل هم بزند.
شائبه مصدومیت کهنه زانو اما همچنان با اوست. حتی امروز که به تهران آمده تا بازیکن پرسپولیس باشد و برای رهایی از تردیدها، تست پزشکی هم داده و این باشگاه و فدراسیون پزشکی ورزشی ایران هم سلامتش را تایید کردهاند.
شایعه بیماری و مصدومیت آپیا را هم سرپرست پرسپولیس اینگونه تکذیب کرده: کادر پزشکی پرسپولیس به صورت جداگانه با انجام تستهای لازم سلامتی این بازیکن را مورد ارزیابی قرار خواهد داد و قطعا پیش از عقد قرارداد، نتیجه آزمایشها را در اختیار باشگاه خواهد گذاشت تا همهچیز طبق برنامهریزی و به درستی انجام شود.
مبلغ قرارداد آپیا لو رفت: ۵۵۰ هزار دلار برای ۲۰ بازی
حضور استفان آپیا در پرسپولیس، چیزی بالای یک و نیم میلیارد تومان برای باشگاه هزینه برمیدارد. پرسپولیسیها البته درباره مبلغ قرارداد این بازیکن غنایی صحبتی نکردهاند و بدون شک قیمتهای مطرح شده هم از جانب آنها تایید نخواهد شد.
حال آنکه گفته میشود پیشنهاد اولیه این بازیکن برای حضور چند ماههاش در پرسپولیس چیزی بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار دلار بوده که با چانه زنیهای باشگاه و شرط و شروطهای تعیین شده، سر آخر قرارداد او با ۵۵۰ هزار دلار به امضا رسیده است.
حال آنکه تا پیش از پایان فصل، پرسپولیس ۲۰ بازی دیگر پیش رو دارد و برای این تعداد بازی باید مبلغی بالای یک و نیم میلیارد تومان را به بازیکن غنایی و تازهواردش بپردازد که البته رقم سنگینی است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسي اول، انصاريفرد چهلوهشتم/ برترين گلزنان 2012
فدراسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال فهرست برترین گلزنان دنیا در سال 2012 را اعلام کرد
سايت گل- در فاصله یک ماه تا پایان سال ميلادي، فدراسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال فهرست برترین گلزنان دنیا در سال 2012 را اعلام کرد که در این فهرست کریم انصاریفرد مهاجم فصل گذشتهی سایپا و بازیکن فعلی تیم ملی و پرسپولیس با 21 گل زده در ردهی 48 دنیا قرار دارد.
رتبههاي اول و دوم اين ردهبندي در اختيار ليونل مسي و رونالدو، ستارههاي بارسا و رئال مادريد است و در قاره آسیا انصاریفرد با 21 گل زده پس از ناصر الشمرانی مهاجم الشباب عربستان در ردهی دوم قرار دارد.
ردهبندی 10 گلزن برتر جهان در سال 2012:
1- لیونل مسی، آرژانتین 50 گل
2- کریستیانو رونالدو، پرتغال 46 گل
3- هرناندز، کلمبیا 35
4- باس دوست، هلند 32 گل
4- بوراک ایلماز، ترکیه 32 گل
6- رابین فان پرسی، هلند 30 گل
7- کلاس یان هونتهلار، هلند 29 گل
8- زلاتان ابراهیمویچ، سوئد 28 گل
9- اوریبه پرالتا، مکزیک 28 گل
10- سیدو دومبیا، ساحل عاج 28 گل
2012/11/10
هرچند دیر تولد علی کریمی این اسطوره فراموش نشدی فوتبال ایران رو تبریک میگم
بازیکنی که به هیچ عنوان به حقش از فوتبال نرسید انگیزه و سقف آرزوهاشو نمیدونم اینکه چه مشکلات شخصی داشته هم همینطور ولی بعضی جاها تصمیمات اشتباهی گرفت یا مشاوره غلط باعث شد به جایگاه واقعیش نرسه بازم همیشه محبوب هواداران خواهد بود قرمز و آبی هم فرقی نداره فکر می کنم همه کریمی رو دوست دارن!هرچقدر هم که این چند سال افت کرده و بداخلاق و پر حاشیه شده .یادم نمیاد کی نوشته بود اما سر همین ماجرا اختلافات با پرسپولیس میگفت اگه چند روز دیگه دیدید کریمی پاشو گرفت و گفت دیگه بازی نمی کنم تعجب نکنید!اصلا نمیخوام بگم این مصدومیت غیر واقعی یا تعمدی هست ولی تو این شرایط عجیب هم بود!خلاصه بر خلاف هاشمیان مهدوی کیا و ... بعید میدونم کریمی بعد از دوران فوتبالش با توجه به خصوصیاتش تمایلی به مربیگری داشته باشه و برای همیشه خواهد رفت ... حداقل تو این سالهای آخر با این یکی درست برخورد کنیم!
در حیرتم از مرام این مردم پست / این طایفه زنده کش مرده پرست/تا هست به ذلت بکشندش به جفا/گر مرد به عزت ببرندش سر دست
مورد بعدی با احترام به همه هواداران پرسپولیس که موفقیت تیمشون رو میخوان وقتی خبرهایی میخونم در مورد اینکه برای تامین قرار داد ولاسکو فدراسیون والیبال با چه مشکلاتی مواجه هست و بعد تو فوتبال برای این بازیکنها خارجی چه رقمهایی (جیرینگی!) پرداخت میشه خیلی متاسف میشم ...
خوب استفان آپیا هم با پرسپولیس به توافق نرسید ! و جذب این بازیکن منتفی شد .
این همه مانور رسانه ای روی این خبر بود ولی آخرش هیچ اتفاقی نیفتادو آپیا به پرسپولیس منتقل نشد .
این هم متن خبر:
فوري: پرسپوليس با آپيا به توافق نرسيد!
استفن آپيا با باشگاه پرسپوليس به توافق نرسيد
سايت گل- استفن آپيا با باشگاه پرسپوليس به توافق نرسيد و به اين ترتيب پيوستن او به باشگاه منتفي شد.
ساعتي قبل از طريق سايت گل به اطلاع شما رسانديم كه روند مذاكرات مسئولان پرسپوليس با بازيكن غنايي چندان اميدواركننده نبوده و احتمال پيوستن او به پرسپوليس بسيار ناچيز است. در نهايت همين اتفاق رخ داد و مذاكرات طرفين به نتيجه مثبتي منجر نشد.
به گزارش گل دقايقي قبل مذاكرات مسئولان پرسپوليس با استفن آپيا بازيكن سابق يوونتوس بينتيجه به پايان رسيد و توافقات لازم براي عقد قرارداد حاصل نشد. به اين ترتيب پيوستن اين بازيكن سياهپوست به پرسپوليس كلا منتفي شد.
به نظرم مبلغ 600-700 هزار دلار واسه یه فصل همچین بازیکبنی مناسب بود اما 550 هزار دلار واسه یه نیم فصل خیلیه ...
این مصدومیت کریمی هم بد موقعی بود... هم واسه بازی تیم ملی هم واسه برگشتنش به پرسپولیس...چون الان خدا میدونه تو این فوتبال خاله زنکی ایران(منظورم پر حرفه)تا یه ماه دیگه چه اتفاقاتی بی افته چه بحث هاییی پیش بیاد .. فقط این وسط خدا به تیم پرسپولیس و هواداراش رحم کنه
![]()
حالا تبلیغات و ... به کنار اما مثل اینکه واقعا مصدوم هم بوده
به نظر من در اوجش بازیکن خوبی بود اما سالهاست خبری ازش نبوده
من از اومدن این بازیکن به شرط آماده بودن استقبال میکردم اما وقتی خوب نگاه میکنم میبینم ما به یه هافبک طراح بیشتر از یه هافبک دفاعی نیاز داریم
پولادی رو داریم که به راحتی میتونه در سیستم فعلی تیم که سه دفاعه بازی میکنه در پست هافبک دفاعی بازی کنه اما واقعا هافبک طراح و در عین حال دونده نداریم
امیدوارم یه بازیکن خوب خارجی در نیم فصل در این پست به تیم اضافه بشه
به نظر من جذب آپیا ارزش اینهمه تبلیغ و پولی که قراره باشگاه بهش بده رو نداره.درسته بازیکن نامداری بوده با این وجود حتما الان باید حداقل تو تیم های رده پایین لیگ برتر بازی میکرد نه اینکه پاشه بیاد تو ایران تست بده.مطمئنا اونم یه چیزای در مورد اینکه تیم های ایرانی چیزی بنام تست پزشکی ندارن اومده ایران.میدونم امکانش نیست ولی اگه قراره باهاش قرارداد ببندن یه جوری باهاش امضاء کنن که در ازای هر بازی که فیکس باشه بهش پول پرداخت کنن.و نکته بعدی با این هزینه که قراره نصیب آپیا و دیگران بشه(؟)خواهشا سردار بده سپاسی و رضایت نامه حقیقی رو بگیره که بسیار برای پرسپولیس سودمنتر از جذب آپیا خواهد بود.در ضمن من هم موافق اینم که این تیم الان به یه هافبک طراح بیشتر از هافبک دفاعی نیاز داره.
در مورد عدم تایید آپیا اینم بگم امیدوارم فقط آماده نبودن یا مصدومیتش دلیلش باشه.اینجوری که میگن خوزه هم بدش نمیاد چندتا از بازیکنای خودش تو لیگ مصر را قالب باشگاه کنه.خواهشا مسولان باشگاه دقت بیشتری نسبت به جذب بازیکن تو نیم فصل داشته باشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)