تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 301 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

3_2 به نفع عبدالله کرمی
    قرارداد فصل آیندش سوبل میشه به لطف جوات خیابانی
    لامصب گیر بده به یه بازیکن دیگه گیر میده هااااااا
    دهن بیننده تلویزیونی رو آسفالت کرد با عبدالله کرمی
    نمیدونم چه اصراریه اینقد واسه خودش فحش بخره
    بعدم میگه چرا از بازیها استقبال نمیشه! حیف همون دو هزار تایی که رفتن استادیوم
    بقیه تیم ها یجور تو خونه بازی میکنن انگار اگر ببازن شرفشون میره بعد بازیکنای ما پاس میدن به حریف که راحت تر گل بزنه یا مثل میداوودی بجای اینکه بازیکن رو تعقیب کنن دستشونو بالا میگیرن تا به داور اعتراض کنن
    90 دقیقه هم 10 نفره بازی کردیم از دست آقای اکبرپور چون 90 دقیقه گم بود تو بازی که من نمیدونم تا کی قراره قلعه نوعی با اینا کار کنه
    کاش زودتر جباری برگرده و مثل بازی های فصل قبل بازی کنه هرچند بعیده

2. 4 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

همیشه باید تو گل هامون پای رحمتی در میون باشه ..... گل دوم مقصر اصلی بود .... زاویه بسته گل خورد .... میداوودی هم که هیچی ... نه تو حمله موثر بازی میکنه نه تو دفاع

البته من که اول بازی ترکیب تیم رو دیدم گفتم حقمون باخته .... وقتی تو آزادی و تو زمین خودت تک مهاجم بازی کنی و با ترس وارد بازی شی و محتاط باشی همینه ..... مستحق شکست بودیم و به حقمون رسیدیم ...
    +
    یه نکته ی دیگه که باید بگم اینه که اگه این بازی رو امتیاز میگرفتیم آقای قلعه نوعی یکم روش زیاد میشد چون هر بازی رو داره با ارائه دادن بازی ضعیف و زدن تنها یک گل میبره و 3 امتیازو میگیره ..... این شکست میتونه یه شوکی براش باشه شاید فرجی بشه .....

4. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب باخت خوبی بود ...

به 2 دلیل میگم باخت خوبی بود . 1 واسه اینکه هنوز در صدر جدولیم 2 واسه اینکه نیمه ی دوم خوب بازی کردیم

راجع به نیمه اول صحبت نمیکنم چون چیز خاصی نداشت ! یعنی نمیدونم چرا اکثر بازیهای ایرانی اینطوریه تا طرف احساس خطر نکنه درست بازی نمیکنه ! خوب همین بازی نیمه دوم رو نیمه اول انجام میدادین 4 تا میزدیم ! تا گل میخوریم باید رگ غیرتتون باد کنه؟

اما نیمه ی دوم بازیه خوبی بود . خوب بازی کردیم تمام گل هایی هم که خوردیم سر اشتباه مدافعامون بود . هر چی توی این 15 بازی عالی بازی کردن توی این بازی افتضاح بازی کردن . حتی منتظری که فوق ستاره ی دفاعی لیگ ایرانه !

وگرنه در بخش حمله بد کار نکردیم آمار قابل قبولی بود . ولی خوب بعد 15 تا بازی عالی دفاع کردن این یه بازی اینجوری شد . دلیل نداره همه چیو سر همه بشکونیم !

شمایی که میگی توی هر گلی پای رحمتی در میونه یه بار دیگه خلاصه بازی استقلال - سپاهان رو پلی کن . یه بار دیگه تک به تکایی که از اول فصل تا حالا گرفته نگاه بنداز . همه دارن میگن ستاره ی استقلال تو این هفته ها رحمتیه بعد شما میگی همیشه توی گل ها پای رحمتی در میونه؟

درسته باختیم اما با یه باخت دیگه همه رو زیر سوال نبرید دیگه ... آقایی که میگی با این ترکیب من از همون اول مطمئن بودم میبازیم شما بیا ترکیب مورد علاقت رو بگو ببینم چیه؟توقع داری با 3 مهاجم بازی کنیم؟

وقتی توزی جباری جان واریو زندی هیچکس و هیچکس در خط میانه همراه ما نیست وقتی میانه ما خالیه خالیه و کلا محو میشه وسط تیممون چه 10 تا حمله بذاره چه 1 دونه هیچ توفیقی نداره دوست عزیز !

ما هم توقع بازی بهتر از این رو نداریم . بنده هم به تیممون در نیمه دوم آفرین میگم و تحسینشون میکنم . با این وضع اینجور بازی کردن خوبه ( نیمه دوم رو میگم ) . تو پست قبلیم گفتم وقتی تیم میبازه دنبال مقصر نباشید دنبال دلیل باشید !

کلا کار خسرو حیدری و حمودی بدبخت 100 برابر شده ! دفاع هافبک حمله دفاع هافبک حمله دفاع ... یعنی همش میرن میان . خوب چرا؟چون اون وسط کسی نیست . چیکار میتونن کنن؟

شمایی که توقع تیمه هجومی و بترکون داری باید به مهره هات نگاه کنی و توقع داشته باشی ! با این مهره ها و این نیمکت و اینهمه فراری و مصدوم چه هافبکی برامون مونده؟اون بائو که بازیش بگیر نگیر داره؟اون ساموئل که افتضاحه توی اون پست؟یا اکبر پور که 10 سال زوج عنایتی و آرش بوده حالا رفته تو هافبک؟یا جواد که هافبک دفاعیمونه؟خوب اینا یعنی عملا هافبک صفره دیگه ! از دفاع بکش زیرش واسه حمله . غیر از اینه مگه؟ اما تیم ما اینکارو نکرد ! پاسکاری میکرد تلاش میکرد سعی میکرد بازیسازی کنه نه بکشه زیرش ... خوب شما توقع چی داری دیگه؟ پس به جای اینهمه ایراد گرفتن یه آفرین اول به این بچه ها بگید . بعدم دلیل باختو بررسی کنید .

من نمیگم اینجا کارشناسم فقط من درست نظر میدن بقیه هیچی نمیدونن نه ... منم وسط بازی به همه فحش میدم از همه عصبیم اعصابم خورده اما وقتی تموم میشه بازی یکم فکر میکنم که این تیم تشکیل شده از مهاجم و مدافع . با این حال داره خوب بازی میکنه دیگه انتظار معجزه نباید داشته باشم

حالا بذارید جباری و جان واریو و بقیه هافبکا اضافه شن اگه بد بازی کردیم اون موقع حق اعتراض داریم نه الان !

خسرو حیدری و حمودی و آرش و جواد از خوبای ما بودن تو این بازی . به نظر من تعویض اول فقط اشتباه بود . بائو بد بازی میکرد قبول اما بدتر از اون ساموئل بود ! میتونست ساموئل تعویض بشه نه بائو . اکبرپور هم که طبق معمول ... صادقی خوب بود اما منتظری امروز نه ! منوچهری همچنان یه مهاجم بسیار ساده و میلاد هم جاش اونجایی که بازی میکرد نبود ...

در کل نیمه ی اول بد و نیمه ی دوم خوب بودیم و باید شرایطو درک کنیم

این تیم قهرمانه با اضافه شدن هافبک هامون میتونیم همه رو بترکونیم

فعلا هم که در صدر جدولیم . به بچه ها خسته نباشید میگم

================================================== ==================================

این هم حرفهای قلعه نوعی که بهش اشاره کردم :

امير قلعه‌نويي پس از شکست 3 بر 2 استقلال برابر فولاد عنوان کرد: در ابتدا دو تبريک مي‌گويم. اول به فولاد و بازيکنان جوان و مربيان اين تيم که فوتبال مردانه و تاکتيکي بازي کردند و تبريک دوم به خاطر خود بازي که 5 گل داشت. پيش از بازي نيز گفتم اگر نتوانيم مهاجم و هافبک را از کنار راه بيندازيم به مشکل مي خوريم که همين گونه شد. دقايقي که حاکم بر بازي بوديم برخلاف روند بازي گل خورديم.

وي با اشاره به تعويض بازيکنش خاطرنشان کرد: به خاطر مردم تعويض کردم. به مردم احترام گذاشتم. ما بايد کار خود را کنيم، اما جايگاه پشت من، بازيکن را صدا کردند و من هم يک تعويض کردم. با غرور بازي کرديم. جوانان فولاد با غيرت و معرفت بازي کردند. فوتبال همين است. ما در نيم فصل دوم به جذب 6 بازيکن احتياج داريم. در غير اين صورت به مشکل مي‌خوريم. من 3 هفته است برنامه داده‌ام و فتح‌الله‌زاده بايد تغييرات انجام دهد تا بتوانيم براي 3 جام بجنگيم.

قلعه‌نويي در خصوص گل‌هايي که استقلال در اين ديدار دريافت کرد خاطرنشان کرد: به هنگام دريافت گل دوم خيلي تاکيد داشتيم که در حمله باشيم. افشين پشت حميدي رفت و پژمان و حمودي بهم خوردند و باعث شد گل خورديم. نقطه قوت ما سمت راست است که پنالتي هم گرفتيم. در اين ديدار به غير از 4 بازيکن بقيه خوب نبودند. سيد مهدي رحمتي 3 گل خورد اما روز خوبي داشت. فولاد لياقت برد را داشت که مبارک باشد. ما ضعف داريم که بايد درست کنيم.

وي درباره اشتباهات فردي بازيکنان استقلال يادآور شد: خوب بوديم اما استقلالي که مي خواهد به آسيا برود بايد با کيفيت تر باشد. بازي قبل قبل گفتم. همانند بعضي ها نيستم که با برد همه چيز را پوشش دهم. بازي با پيکان هم گفتم نياز به تغيير داريم. يقينا بايد تغيير داشته باشيم. اگر روي نيمکت بازيکن داشتيم از سازمان ليگ اجازه مي گرفتيم در اين بازي 6 تعويض داشته باشم. از برخي دوستان دلخورم چون فشار آوردند روي برخي بازيکنان. هاشم بيک زاده يک توپ هدر داد و 5 دقيقه عيله او شعار مي‌دادند. برخي هواداران مقصر هستند. اگر هاشم را داشتيم شايد دچار مشکل نمي شديم به خاطر مردم تعويض کردم اما بايد اجازه دهند ما کار خود را کنيم. ما با استقلال فاصله داريم.

وي افزود: ميلاد ميداودي بد نبود اما زمان کمي در اين بازي داشت او احتياج به 45 دقيقه زمان دارد. مردم مي خواستند که ميلاد بيايد و ما هم تعويض کرديم. ما بايد جناح چپ را تقويت کنيم. بايد بيشتر هافبک تقويت کنيم در غير اين صورت ناخودآگاه مجبور مي‌شويم سياوش را عقب بياوريم چون هافبک نداريم. مهاجم هم بايد بگيرم. بايد ديد کدام مهاجم را مي توانيم بگيريم .اول دعا کنيد پول بيايد بعد از کرواسي يا مصر باشد مهم نيست. پول بيايد مهم نيست از کجا بيايد.

وي درباره ساموئل تصريح کرد: ساموئل با توجه به سيستم ما سمت چپ بازي کرد در مجموع 6 بازيکن خوب نبودند يکي ساموئل بود. هافبک نداشتيم اگر داشتيم تعويض مي کرديم. هافبک ها بد و ضعيف بودند. فولاد باشگاه بزرگي است و به طرفداران اين تيم و فرکي تبريک مي گويم.

منبع : ورزش 3
    Last edited by MohammadT15; 29-11-2012 at 01:10.

6. 10 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

در کل بازی قشنگ و خوبی بود . باختیم و فهمیدیم که دفاعمون باید محکمتر از این حرفها باشه .
    خط هافبک همچنان لنگ میزنه و جای خالی جباری و جانواریو کاملا حس میشه. پاسور بازی ساز نداریم.
    گل آرش هم واقعا عجیب بود برام. آرش و این گلها ؟؟؟!!!

یه حرف جالبی هم قلعه نوعی گفته و واقعا سابقه نداشته!
    قلعه نوعی : به خاطر مردم تعويض کردم. به مردم احترام گذاشتم. ما بايد کار خود را کنيم، اما جايگاه پشت من، بازيکن را صدا کردند و من هم يک تعويض کردم.مردم مي خواستند که ميلاد بيايد و ما هم تعويض کرديم.
    تا حالا نشده بود قلعه نوعی تحت تاثیر حرف تماشاچی قرار بگیره.

اول فصل هم اگه قلعه نوعی شمشیر رو از رو واسه فرهاد نمی بست و از اون طرف ،فرهاد هم منطقی رفتار میکرد الان خط حمله مون وضعش خیلی بهتر بود.

در پایان هم باید گفت : بچه ها خسته نباشید. بازی بعد جبران کنید
    Last edited by federrer; 28-11-2012 at 22:34.

8. 8 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

10. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بچه ها کسی روزنامه فوق رو خونده؟
    معنی این تیتر چیه:بخاطر مردم تعویض کردم!
    نکنه منظوزش میلادمیداوودی بود؟
    بدبخت این میلاد نمیدونم چه کار کرده که مورد غضب امیر قرار گرفته!!
    بازی دادن به سیاوش اکبرپور تحت هر شرایطی و بازی کردن4دقیقه ای میداوودی نشون دهنده این مطلبه..اون حتی منوچهری رو به میلاد ترجیح میده..
    نمیدونم شاید بحث باند بازی و نوچه گرایی در تیم حاکم باشه.سیاوش که شاگرد مکت امیره و امثال منوچهری نوچه آقای انالیزور!!!!
    یکی از همکارهام میگفت امیر از جنوبی ها متنفره باورم نمیشد و در صورت اجبار به اونها بازی میده درغیر این صورت بای بای..
    دوستان مطلب فوق در حد درد دل بود همین...

12. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بدبخت این میلاد نمیدونم چه کار کرده که مورد غضب امیر قرار گرفته!!
    اگه اشتباه نکنم مقصر اصلی گل سوم همین اقا میلاد بود که یه توپ ساده رو نتونست دور کنه

14. این کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

قلعه نوعی از لحاظ اخلاقی ادم کاملی نیست اون از نرفتنش به مراسم ناصرخان اینم از تبعیض قائل شدن بین شاگرداش

16. 2 کاربر از tootam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

الکی شایعه نکنید .... هیچ تعبیضی وجود نداره ... میلاد میداوودی از دوران اوجش خیلی فاصله گرفته و هیچ کار مثبتی در زمین انجام نمیده ..... درسته اکبرپور هم هیچ کار مثبتی انجام نمیده اما در عوض در زمین دوندگی زیادی داره که میلاد نداره ..... نسبت به منوچهری هم که فعلا میلاد ضعیفتره ... با این حساب دلیلی نمیبینه که میلاد رو تو زمین بزاره ....

گل سوم استقلال تقصیر میلاد بود ....

18. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

درسته اکبرپور هم هیچ کار مثبتی انجام نمیده اما در عوض در زمین دوندگی زیادی داره که میلاد نداره ..... نسبت به منوچهری هم که فعلا میلاد ضعیفتره
    عجب استدلالی!
    اگه نصف سیاوش ویا منوچهری بهش توی پست تخصصیش بازی بدن اون وقته که میشه درموردش قضاوت کرد که از دوران اوجش فاصله داره یا نه!!
    گل سوم تقصیر میلاد بود؟
    درسته که توپ رو لو داد و قبول که بیشترین سهم رو در گل خوردن داشت اما اون جا جای بازی کردن میلاد نیست....
    افسوس که قدر نمیدونن.میلاد باید از تیم جدا میشد البته احتمالا نیم فصل شاهد این ماجرا خواهیم بود.هرتیمی که بره بدون شک فیکس بازی میکنه و مقابل استقلال خیلی چیز ها رو ثابت میکنه.درست مثل شریفات که کل خط هافبک استقلال رو مچل کرده بود...
    یاد مجاهد خزیراوی افتادم و اون ... نقش نوازی هم پررنگ بود.
    بی خیال.این نیز میگذره و میبینیم که چه خواهد شد
    Last edited by Ezel; 29-11-2012 at 23:31. دليل: ادبیات نامناسب

20. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •