اصل خبر مربوط به قبل بازی:
فرانچسکولی: مسی بهتر از مارادوناست
اسطوره 50 ساله فوتبال آمریکای لاتین زبان به تمجید از ستاره ریزنقش بارسا گشوده و او را بهتر از دن دیگو نامیده
سایت گل- انزو فرانچسکولی، یکی از اسطوره های جاودان فوتبال اروگوئه در صحبت هایی به تمجید از لیونل مسی پرداخته و او را بزرگترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال و فراتر از دیگو آرماندو مارادونا دانسته.
این اسطوره 50 ساله که به عنوان میهمانی در برنامه تلویزیونی «برای ورزش» آرژانتین شرکت کرده بود در این باره گفت:« مسی بی نظیر است و من شخصا معتقدم که او حتی بهتر از مارادوناست.»
اسطوره سابق باشگاه ریورپلاته درادامه از زین الدین زیدان هم تمجید کرد . لازم به یادآوری است که فرانچسکولی یکی از الگوهای فوتبالی زیدان بوده و زی زو تا حدی شیفته بازیهای فوتبال این اسطوره اروگوئه ای بود که نام فرزندش را به یاد فرانچسکولی، انزو گذاشته. این اسطوره اروگوئه ای دراین باره گفت:« زیدان مرد بزرگی است و خیلی لطف داشته که نام من را برای پسرش برگزیده.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2012/10/13
خب ترجمه درست این خبر قرار گرفت:
مسی: خوشحالم هواداران آرژانتین من را مثل هواداران بارسا دوست دارند
در دیدار شب گذشته آرژانتین مقابل اروگوئه که با پیروزی 3-0 میزبان به پایان رسید، مسی دو بار گلزنی کرد و پاس گل سرخیو آگوئرو را نیز فراهم کرد.
سایت گل- لیونل مسی، ستاره تیم ملی آرژانتین، از تشویق های هواداران هموطنش در دیدار شب گذشته مقابل اروگوئه ابراز خشنودی کرد.
در دیدار شب گذشته آرژانتین مقابل اروگوئه که با پیروزی 3-0 میزبان به پایان رسید، مسی دو بار گلزنی کرد و پاس گل سرخیو آگوئرو را نیز فراهم کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من همیشه از بازی کردن برای آرژانتین خوشحال می شوم. وقتی پیروزی می شوید، شرایط راحت تر است و لذت بردن از شرایط ساده تر می شود.
خوشحالم که هواداران آرژانتین با علاقه زیاد با من رفتار می کنند. این اتفاق در ورزشگاه ریورپلات افتاد؛ بعد از در کوردوبا و اکنون در مندوسا. خوشحالم که هواداران آرژانتین مانند هواداران بارسا با من رفتار می کنند."
کاپیتان آلبی سلسته در مورد پیروزی مقابل اروگوئه و همچنین دیدار پیش رو مقابل شیلی گفت:" این پیروزی بسیار مهم بود و اگر ما بتوانیم مقابل شیلی پیروز شویم، گام بلندی به سوی صعود به جام جهانی برخواهیم داشت.
دیدار مقابل شیلی بسیار دشوار است زیرا آنها تیم فوق العاده ای هستند و نیاز به پیروزی دارند. دیدار دشواری خواهد بود."
مسی در این دیدار گل دومش را با یک ضربه آزاد هوشمندانه و با رد کردن توپ از زیر دیوار دفاعی به ثمر رساندو
او در مورد این گل گفت:" دیدم که دروازه بان بیرون آمده و می دانستم که دیوار دفاعی آماده بالا پریدن است. به تازگی دیدم که پیرلو و رونالدینیو به این شکل گلزنی کردند. تردید داشتم اما ضربه را زدم و توپ به همان جایی رفت که باید."
سرخیو آگوئرو، دیگر گلزن آرژانتین نیز با ابراز خشنودی از این پیروزی، گفت:" احساس می کنم خیلی به جام جهانی نزدیک شده ایم. هواداران برای این رقابت ها انتظار زیادی از ما دارند. هنوز راهی درازی تا جام جهانی باقی مانده و زمان داریم تا به آن رقابت ها فکر کنیم.
ما می توانستیم در نیمه اول گلزنی کنیم اما در نیمه دوم توانستیم در همان سطح خوب بازی کنیم و سرانجام به گل رسیدیم. شرایط فیزیکی ام خوب است. مصدومیتی ندارم. ضربه ای به پایم خورد اما شرایطم خوب است."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
By Behnam Jafarzadeh
2012/10/13