تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 308 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این پسر واقعا فوق العادس
    ای کاش این بازیش نزدیک به دادن توپ طلا نبود تا پست من حرکتی در جهت بزرگ کردن مسی تعبیر نشه

نیمه اول بازی آرژانتین اروگوئه رو ببینید
    من حقیقتا در برخی از زمانها تحت تاثیر قرار گرفتم
    دوستان جوانی که دوست دارن ببینن افسانه مارادونا چی بوده به بازی مسی دقت کنن
    انگار روح مارادونا رفته بود تو جلدش همون حرکاتی رو میکرد که مارادونا توی 90 یا 94 انجام میداد
    کاپیتانم که شده دیگه مو نمیزنه خداییش

شاید بعضی از طرفدارای دو آتیشه مسی که این بازیکن رو برتر از مارادونا هم میدونن از این حرفم بدشون بیاد اما این فقط یه احساس بود که به من دست داد

ضربه ایستگاهیش که روی زمین زد واقعا هوشمندانه بود یا ضربه ای که نیمه اول به تیر زد
    اما اوج هنرش پاسی بود که روی گل دوم به دیماریا داد و دیماریا هم یه پاس عرضی داد تا گل دوم زده بشه

پاسش واقعا بینظیر بود

مقایسه لئو با بازیکنی از این نسل جنایت نیست ...
    سینا جان حقیقتا نمیدونم چی بگم استدلالش واقعا جالبه چون سه بار به مسی دادینش یه بارم بدینش به رونالدو
    و از همه مهمتر انتخاب کلمه جنایت هم آدم رو به سکوت بیشتر دعوت میکنه

حرف من نه با مورینیو نه با کساییه که حق رای دارن
    با خودمونه
    رونالدو در سال 2012 فوق العاده بوده و آمار بسیار بالایی داره اما بدشانسی یا تقدیر رونالدو اینه که درست در این سال یه بازیکن دیگه هست که آمارش اینقدر عجیب و غریب بوده که هیچ فوتبال نویسی نمیتونه موقع خوندن این آمار جلوی حیرت خودش رو بگیره
    ندیدن این آمار جنایت نیست اما خود رو به ندیدن زدنه خود رو به خواب زدنه
    مسی در سال 2012 سه تغییر اساسی کرد که هیچ بازیکنی حتی ژاویستا و رونالدو نتونستن این تغییرات رو در بازیشون بدن

1-پیشرفت کاملا مشهود در زدن ضربات ایستگاهی
    2-دادن پاسهای گلی که هم شبهات عجیبی به همدیگه دارن و هم گل نکردنشون سخته
    پاسهایی که دقیقا در زاویه 6 قدم داده میشه جایی که بازیکن گیرنده پاس در وضعیتی بهتر نسبت به دروازبان قرار میگیره
    3- و از همه مهمتر متحول شدن در بازیهای ملی

ندیدن اینها هم برگرداندن صورت از حقیقته

مسی امسال از هر سال دیگه ای که توپ طلا رو گرفته برای گرفتن این جایزه استحقاق بیشتری داره
    Last edited by گرافيكار; 13-10-2012 at 15:51.

2. 16 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بعضی وقت ها زبان در ابهت چیزهایی که می بینیم ناتوان میشه. چیزی نمیشه گفت.

به نظر من عدم موفقیت پارسال بارسا و آرژانتین باعث شد مسی به بازیکن بهتری تبدیل بشه. تمرینات پیش فصل کاملی رو داشت و کاملا مشخصه تمام تلاشش رو کرده بازیکن بهتری بشه. مسلمه مسی بازیکن جاه طلبی در فوتباله و دوست داره همیشه موفق باشه و در صورت عدم موفقیت به جای اینکه روحیه اش رو از دست بده، نگاه به نقاط ضعفش می کنه تا بهتر بشه. درباره ضربه های آزادش که اصلا چیزی نمیشه گفت، اصلا فکر نمی کردم ممکن باشه بازیکنی در این مدت کم اینقدر پیشرفت داشته باشه!

هیچکس بیشتر از مسی لایق عنوان بهترین بازیکن دنیا نیست.

4. 12 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از دست ندید: آرژانتین ۳-۰ اروگوئه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بلاروس ۰-۴ اسپانیا

جدی میگم، این دیگه کیه
    ما بارسایی ها رو هم غافلگیر میکنه
    یه کارایی میکنه تو بارسلون هم ازش ندیدیم
    واقعا نابغه است. چطوری میشه به این سرعت ضربه آزاد رو مستر شد
    اون بزرگ راست گفت چیزی که بیشتر وحشتناکه اینه که مسی هنوز به اوج فوتبالش نرسیده

در حاشیه بازی اسپانیا
    چیپای پدرو منو یاد مسی انداخت
    زمانی که محدودتر از الان بود ولی اینارو ایده آل میزد
    حیف ضربه ویا به تیر و همینطور دو سه حرکت فوق العاده مسی گل نشد
    استغفرلا، یه کاری میکنن بگیم اسپانیا بهتر از بارسلونا نتیجه میگیره و آرژانتین هم زیباتر بازی میکنه

6. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درباره ضربه های آزادش که اصلا چیزی نمیشه گفت، اصلا فکر نمی کردم ممکن باشه بازیکنی در این مدت کم اینقدر پیشرفت داشته باشه!
    شباهت عجیب ضربه آزاد مسی در بازی با اروگوئه به ضربه آزاد رونالدینهو در بازی با وردربرمن
    عکس رو دوست عزیزم بهنام کسرا بهم داد

ویرایش: پدرو هم که واقعا داره یه پا مسی میشه برای خودش
    چیپهای قشنگی میزنه اعتماد بنفسش هم داره بالا میره

اگر اگر خط دفاعیمون اینقدر مصدوم و غایب نداشت واقعا وضعیت آمادگیمون مثل سال اول حضور پپ در بارسا بود
    حیف...
    Last edited by گرافيكار; 13-10-2012 at 16:51.

8. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اصل خبر مربوط به قبل بازی:

فرانچسکولی: مسی بهتر از مارادوناست

اسطوره 50 ساله فوتبال آمریکای لاتین زبان به تمجید از ستاره ریزنقش بارسا گشوده و او را بهتر از دن دیگو نامیده

سایت گل- انزو فرانچسکولی، یکی از اسطوره های جاودان فوتبال اروگوئه در صحبت هایی به تمجید از لیونل مسی پرداخته و او را بزرگترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال و فراتر از دیگو آرماندو مارادونا دانسته.

این اسطوره 50 ساله که به عنوان میهمانی در برنامه تلویزیونی «برای ورزش» آرژانتین شرکت کرده بود در این باره گفت:« مسی بی نظیر است و من شخصا معتقدم که او حتی بهتر از مارادوناست.»

اسطوره سابق باشگاه ریورپلاته درادامه از زین الدین زیدان هم تمجید کرد . لازم به یادآوری است که فرانچسکولی یکی از الگوهای فوتبالی زیدان بوده و زی زو تا حدی شیفته بازیهای فوتبال این اسطوره اروگوئه ای بود که نام فرزندش را به یاد فرانچسکولی، انزو گذاشته. این اسطوره اروگوئه ای دراین باره گفت:« زیدان مرد بزرگی است و خیلی لطف داشته که نام من را برای پسرش برگزیده.»

2012/10/13

خب ترجمه درست این خبر قرار گرفت:

مسی: خوشحالم هواداران آرژانتین من را مثل هواداران بارسا دوست دارند

در دیدار شب گذشته آرژانتین مقابل اروگوئه که با پیروزی 3-0 میزبان به پایان رسید، مسی دو بار گلزنی کرد و پاس گل سرخیو آگوئرو را نیز فراهم کرد.

سایت گل- لیونل مسی، ستاره تیم ملی آرژانتین، از تشویق های هواداران هموطنش در دیدار شب گذشته مقابل اروگوئه ابراز خشنودی کرد.

محتوای مخفی: ادامه 
    در دیدار شب گذشته آرژانتین مقابل اروگوئه که با پیروزی 3-0 میزبان به پایان رسید، مسی دو بار گلزنی کرد و پاس گل سرخیو آگوئرو را نیز فراهم کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من همیشه از بازی کردن برای آرژانتین خوشحال می شوم. وقتی پیروزی می شوید، شرایط راحت تر است و لذت بردن از شرایط ساده تر می شود.

خوشحالم که هواداران آرژانتین با علاقه زیاد با من رفتار می کنند. این اتفاق در ورزشگاه ریورپلات افتاد؛ بعد از در کوردوبا و اکنون در مندوسا. خوشحالم که هواداران آرژانتین مانند هواداران بارسا با من رفتار می کنند."

کاپیتان آلبی سلسته در مورد پیروزی مقابل اروگوئه و همچنین دیدار پیش رو مقابل شیلی گفت:" این پیروزی بسیار مهم بود و اگر ما بتوانیم مقابل شیلی پیروز شویم، گام بلندی به سوی صعود به جام جهانی برخواهیم داشت.

دیدار مقابل شیلی بسیار دشوار است زیرا آنها تیم فوق العاده ای هستند و نیاز به پیروزی دارند. دیدار دشواری خواهد بود."

مسی در این دیدار گل دومش را با یک ضربه آزاد هوشمندانه و با رد کردن توپ از زیر دیوار دفاعی به ثمر رساندو

او در مورد این گل گفت:" دیدم که دروازه بان بیرون آمده و می دانستم که دیوار دفاعی آماده بالا پریدن است. به تازگی دیدم که پیرلو و رونالدینیو به این شکل گلزنی کردند. تردید داشتم اما ضربه را زدم و توپ به همان جایی رفت که باید."

سرخیو آگوئرو، دیگر گلزن آرژانتین نیز با ابراز خشنودی از این پیروزی، گفت:" احساس می کنم خیلی به جام جهانی نزدیک شده ایم. هواداران برای این رقابت ها انتظار زیادی از ما دارند. هنوز راهی درازی تا جام جهانی باقی مانده و زمان داریم تا به آن رقابت ها فکر کنیم.

ما می توانستیم در نیمه اول گلزنی کنیم اما در نیمه دوم توانستیم در همان سطح خوب بازی کنیم و سرانجام به گل رسیدیم. شرایط فیزیکی ام خوب است. مصدومیتی ندارم. ضربه ای به پایم خورد اما شرایطم خوب است."

By Behnam Jafarzadeh

2012/10/13

10. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دیروز حرفهای مسی رو در مورد اینکه پیرلو الگوش در زدن ضربات آزاد بوده رو خوندم
    و امروز جواب قشنگ پیرلو به حرفهای مسی رو

مسی نه تنها فراتر از یک بازیکن 25 ساله بازی میکنه
    بلکه فراتر از یک انسان 25 ساله هم فکر میکنه

گاهی اوقات واقعا باور نمیکنم که مسی با طی کردن تنها نیمی از عمر فوتبالیش این رکوردها رو زده باشه
    ای کاش در سال 2012 با زدن یک گل دیگه در الکلاسیکوها، به رکورد اسطوره دوست داشتنی رئال در تعداد گل در الکلاسیکوها میرسید تا کلکسیونش در این سال تکمیل میشد
    پیش از این خیلی از بزرگان عصا بدست فوتبال روی کاناپه لم دادن و با لبخندی بر چهره، شکسته شدن رکوردشون توسط مسی رو تماشا کردن

و احتمالا بزودی دی استفانو بزرگ هم باید با یک لبخند شاهد شکسته شدن رکوردش بدست مسی باشه

12. 9 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

10

باید بگم بازیکنانه بارسایی تو اسپانیا واقعا تیم اسپانیا رو بالا میکشن
    سبک پاسکاری کوتاه و بلند و دقیقشون تو بازی با بلاروس مشخص کننده واقعیت بود
    پدرو یه تموم کننده عالی بود امیدواریم اینجور گلها رو هم تو بارسا هم بزنه
    فقط یه موقعیت عالی رو از دست داد که میتونست 4خودشو تایی کنه....
    و حیف شد شوته قشنگه ویا به تیر خورد
    ژاوی هم با اون پاسهای گلش پیروزی اسپانیا رو زیبا کرد....
    اما لیونل مسی

اون پشت هیجده گلش نشون داد هوش این بازیکن چقدره
    مسی میتونست راحت هتریک کنه اما اگه تیرک دروازه حریف میزاشت!!!
    لیو داره(به بعضی منتقدهای افراطیش) نشون میده فقط تو بارسا موفق نیست.
    Last edited by Iman-Emperatour; 14-10-2012 at 18:00.

14. 8 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چابی: فوتبال تیم مورینیو بیش از حد فکری است؛ (سبک) او به تاریخ نخواهد پیوست

ستاره اسپانیایی معتقد است که مورینیو با فلسفه بازی بارسلونا جور در نمی آید

سایت گل- چابی ارناندس ستاره کاتالان باشگاه بارسلونا در گفتگو با رادیو کاتالونیا در مورد مسائل روز فوتبال اسپانیا و همچنین رئال مادرید، حریف دیرینه آبی اناری ها صحبت کرده است.

مغز متفکر تیم کاتالان در تعریف از تیتوویلا نووا مربی بارسا گفت:« تیتو و پپ تفاوت های کمی از نظر تاکتیکی دارند و تقریبا مثل هم هستند. گواردیولا در جلسات تمرینی بیشتر به بازیکنان نزدیک بود و ویلانووا دورتر تمرینات را دنبال می کند ولی او سبک و ایده هایش را به تو منتقل می کند. تیتو واقعا مرا متعجب ساخته، چون به نظر خیلی آماده می رسد. ایده های خیلی روشنی دارد و فلسفه بارسا را کامل درک کرده.»

البته چابی درادامه اعلام کرد که دین زیادی هم به گواردیولا دارد:« بدون آنکه از ارزش های تیتو کم شود، باید بگویم که دلمان برای پپ خیلی تنگ شده. او برای من یک الگوی بزرگ به عنوان یک بازیکن و یک مربی بود. او به من کمک زیادی کرد که چطور در زمین حرکت کنم و لیدر رختکن تیم باشم. او به من قدرت لیدری و رهبری خوبی داد.»

چابی درمورد مورینیو هم صحبت کرد و گفت:« او هیچ وقت با سبک بازی بارسلونا تطبیق پیدا نمی کند و دراین تیم جا نمی افتد. من محبت خاصی به مورینیو دارم. چون او سه سال اینجا بود ولی فوتبال او، آن سبکی که ما دوست داریم نیست. فوتبال مورینیو بیش از حد مبتنی بر فکر است و بیش از حد بر روی عملکرد تیم حریف زوم می کند و به همین ترتیب به نظر من او به تاریخ نخواهد پیوست.»

چابی درمورد لیونل مسی گفت:« در رختکن بارسا این لیونل مسی نیست که دستور می دهد. او یکی از ساکت ترین اعضای رختکن کرد. او انسان فوق العاده ای است. مسی شماره 1 است و از نظر من بهترین بازیکن تاریخ است و از همه بزرگان پیشی گرفته. مسی الگوی بزرگی در دنیای فوتبال است. او گل می زند و به تیم و شرایط تیم نگاه می کند. مسی بهترین است و تفاوت زیادی میان او نفرات بعدی وجود دارد. بازیهای مسی خیلی بهتر از بازیهای رونالدوست.»

چابی در پاسخ به این سوال که آیا فصل پیش رو می تواند فصل موفقی برای بارسا باشد یا خیر گفت:« احساس خوبی داریم ولی هنوز خیلی زود است. ما دوست داریم تا بیشتر در جریان بازی مشارکت کنیم و بازی های ترکیبی هوایی را به خوبی پیاده کنیم. ولی گاهی وقتها در برخی بازیها نیاز به این است که از بیرون محوطه جریمه شوتزنی کنیم و باید این را هم تست کرد.»

بخش پایانی صحبت های چابی درمورد جو حاکم در ورزشگاه نوکمپ بود. او ادامه داد:« زمانی که وارد زمین چمن نوکمپ می شوی و موزائیک هایی که به شکل پرچم جدایی طلبان ایالت باسک شکل می گیرد را می بینی، حس خیلی زیبایی است. مو بر بدن فرد راست می شود. مردم به ما درس تشویق تیم و دموکراسی دادند. این مردم حق دارند که آنچه حس می کنند و دوست دارند را انجام دهند و ما هم آماده ایم تا کارهای که مردم کاتالونیا می خواهند را انجام دهیم.»

Xavi hails Messi as 'the best ever', while taking a swipe at 'speculative' Mourinho

2012/10/14

مسی: گل زدن به دروازه بان بزرگی مثل کاسیاس افتخار است

او در دیدار هفته گذشته بارسا مقابل رئال، هر دو گل تیمش را به ثمر رساند و تعداد گل های زده اش در این دیدار را به 17 رساند.

سایت گل- لیونل مسی، ستاره بارسا، از اینکه توانسته گل های زیادی در ال کلاسیکو به ثمر برساند، اظهار خوشحالی کرد.

او در دیدار هفته گذشته بارسا مقابل رئال، هر دو گل تیمش را به ثمر رساند و تعداد گل های زده اش در این دیدار را به 17 رساند.

ستاره آرژانتینی در گفتگو با شبکه C5N گفت:" من خوش شانس بوده ام که تا با حال توانستم گل های زیادی در ال کلاسیکو به ثمر برسانم. این دیدار همیشه با همه دیدارهای دیگر متفاوت است."

او همچنین ایکر کاسیاس، دروازه بان رئال، را مورد ستایش قرار داد و گفت:" به خاطر همه این گل ها خیلی خوشحالم. زیرا توانستم مقابل دروازه بانی مانند کاسیاس به ثمر برسانم. ایکر یکی از بهترین های دنیاست. او واقعا دروازه بان فوق العاده ای است. بعضی اوقات بعد از بازی ها به من می گوید باز هم به من گل زدی."

مسی همراه با رونالدو و رادامل فالکائو، از مدعیان اصلی کسب عنوان آقای گلی این فصل لالیگاست.

Messi: Casillas is one of the best goalkeepers in the world

2012/10/14

16. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بکن باوئر:مسي بايدتوپ طلاي امسال رابه خانه ببرد

در حالي که مورينيو اين روزها تاکيد عجيبي دارد که توپ طلا حق کريس رونالدوست، بکن باوئر اعتقاد دارد که مسي بايد توپ طلاي امسال را به خانه ببرد.

--------------------------------------------------------------------------------

فرانتس بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان معتقد است که ليونل مسي، ستاره آرژانتيني باشگاه بارسلونا شرايط بهتري براي کسب توپ طلاي امسال دنيا دارد و درعين حال به اين نکته اشاره کرده که رونالدو هم شايستگي دريافت اين جايزه را دارد.

به گزارش گل، بکن باوئر در ستون اختصاصي اش در آژانس خبري dpa نوشت:« تنها لغزش مسي تا به اينجا، اين بوده که او نتوانسته عملکرد درخشانش در ترکيب بارسا را در تيم ملي کشورش نيز پياده کند. الان ديگر نمي توان بيش از اين دراين باره صحبت کرد؛ چرا که مسي اخيرا دو گل براي آرژانتين زده و گل سوم تيمش مقابل اروگوئه را نيز براي سرخيو آگوئرو ساخته و پرداخته کرد تا آرژانتين در آن بازي با نتيجه 0-3 اروگوئه در ديدار دو تيم در مرحله مقدماتي جام جهاني 2014 را شکست دهد.»

در ادامه اين مطلب مي خوانيم:« ژوزه مورينيوهمه کاري مي کند تا اين بار توپ طلا به رونالدو برسد. اما مسي شرايط بهترين براي کسب چهارمين توپ طلاي متوالي اش و کسب عنوان بهترين بازيکن دنيا دارد. البته به نظر من رونالدو به خاطر قابليت بالايش براي گلزني هم شايسته کسب توپ طلا هست.»

18. 7 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مسي: خوشحالم گل‌هاي زيادي به رئال زدم

اسطوره آرژانتيني بارسلونا ديدگاه خود را در خصوص کاپيتان رئال مادريد و اسپانيا بيان کرد و او را يکي از بهترين دروازه‌بانان جهان دانست.

ليونل مسي با تمجيد از ايکر کاسياس تأييد کرد که از اينکه توانسته گل‌هاي زيادي به او بزند، شگفت‌زده است.

به گزارش فارس، وي در اين باره خاطرنشان کرد: شانس زيادي داشتم که توانستم گل‌هاي زيادي در ال‌‌کلاسيکوها بزنم، اين مسابقات هميشه رقابت‌هاي بزرگي بوده‌اند.

اسطوره تيم ملي فوتبال آرژانتين از گلزني مقابل کاسياس ابراز خوشحالي کرد و گفت: خوشحالم زيرا ايکر يکي از بهترين‌هاي جهان است. او دروازه‌بان بزرگي است.

مسي با اشاره به آخرين رويارويي بارسا و رئال که با تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد، تأکيد کرد: گاهي وقتي بازي مي‌خواهد شروع شود، فقط به خودم مي‌گويم که بايد گل بزنم.

ژاوي: اظهارات په‌په درباره اينيستا نابجا بود

هافبک باتجربه بارسلونا بر اين باور است که اظهارات مدافع مادريد نابه‌جا بود و بارسا بهتر از رئال بازي مي‌کند.
    ژاوي هرناندس از اظهارات په‌په پس از ال‌کلاسيکو در خصوص اينيستا انتقاد کرد.

لژيونر پرتغالي مادريد پس از تساوي 2 بر 2 در ال کلاسيکو هافبک هجومي بارسلونا را به تمارض متهم کرد و وي را يک بازيکن نمايشي خواند. ژاوي بر اين باور است که په‌په بايد نظرش را براي خودش نگه دارد.

به گزارش فارس، ژاوي در گفت و گو با راديو مارکا اظهار داشت: اظهارات په‌په نا به جا است. آنها هيچ‌کاري نکرده‌اند و به هيچ موفقيتي نرسيده‌اند. اينيستا صادق‌ترين بازيکن زمين است.

هافبک تأثير گذار بارسلونا سپس عقيده خود را نسبت به شيوه بازي دو تيم بيان کرد و گفت: بارسا فوتبال بهتري نسبت به حريف سنتي خود ارائه مي‌دهد.

وي اظهار داشت: هنوز هم معتقدم که بهتر از رئال مادريد بازي مي‌کنيم. به هر حال بايد تأييد کنم که آنها تيم بسيار خطرناک و تأثيرگذاري هستند.

ژاوي تيم ملي اسپانيا را متفاوت با بارسلونا دانست و گفت: فکر مي‌کنم که اسپانيا از لحاظ فيزيکي قوي‌تر از بارسلونا است. به هر حال بارسا احتمالا استعدادهاي فردي بيشتري دارد.

تيم ملي اسپانيا در حال حاضر خود را براي بازي فردا شب مقابل فرانسه در رقابت‌هاي مقدماتي جام‌جهاني 2014 آماده مي‌کند.

20. 8 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •