تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 328 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کریس رونالدو در مصاحبه با CNN درباره شخصیت خود صحبت کرد. مهاجم پرتغالی درباره تصویر خود از دید عموم گفت: " شاید گاهی اوقات، آره قبول دارم که تو زمین از خودم تصویر بدی ساختم چون خیلی جدی هست. "

وی همچنین درباره غرور خود گفت: " نمیخوام درباره این شکایت کنم، اما گاهی اوقات آره. فکر نکنم مردم حق داشته باشن که خلق و خوی من رو عوض کنن. "

رونالدو از تصویر خود در رسانه ها گلایه کرد: " اگه شما واقعاً من رو بشناسین، اگه یکی از دوستام باشین، یه روز دعوتتون میکنم بیاین خونم تا ببینین که من واقعاً از باختن بدم میاد. من گاهی اوقات قربانی همین موضوع میشم، اما اینم جزئی از زندگی هست. من اینم.

وی همچنین گفت که غرورش نباید با حس رقابت پذیریش اشتباه گرفته شود: " گاهی اوقات که با دوست دختــرم تو استخر هستم، دوست داریم با هم مسابقه بدیم. گاهی اوقات باید بهش یه شانسی بدم تا خوشحالش کنم، اما من میبرم، چون از باخت متنفرم. "

رونالدو انتقادها را قبول کرد: " من اکثر کسایی که من رو مغرور خطاب میکنن رو جالب میبینم. دوست دارم باهاشون یه جا بشینم و گپی بزنیم تا ببینم دقیقاً چرا من رو مغرور خطاب میکنن. چرا که فکر میکنم اونا باید با من بشینن تا بفهمنن کریس رونالدوی واقعی کی هست. "

2. 12 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

آئودی های 2013 تحویل داده شد

بازیکنان تیم اصلی رئال مادرید ، امروز خودروهای جدیدشان با مارک کمپانی آلمانی آئودی را دریافت کردند که در خارامادا دور زدند .
    بازیکنان به دو دسته تقسیم شدند و در این مسابقه کار با خودروها شرکت کردند .
    بازیکنانی نظیر پهع په ، کایخون و ژاوی حتی در تست سرعت هم شرکت کردند که مارک گنه و میگل مولینا در کنارشان بودند و آنها را همراهی می کردند .
    مانوئل کابایرو ، نماینده آئودی در اسپانیا و فلورنتینو پرز ، در این مراسم حاضر بودند .
    بازیکنان رئال و مورینیو خودروهایشان را دریافت کردند .
    خودروی Q7 پر طرفدار ترین بود که سیزده بازیکن آن را انتخاب کردند . کریستیانو رونالدو اما R8 کوپه را ترجیح داد .
    بنزما نیز RS5 را برگزید که اسپورت تر بود .
      محتوای مخفی: تصاویر 

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازگشت کوئنت رائو به تمرینات گروهی

رئال مادرید پس از بازی چمپیونزلیگ مقابل بورسیا دورتموند به تمرینات برگشت که خبر مهم ٰ‌بازگشت فابیو کوئنت رائو بود که بالاخره با تیم تمرین کرد .

مورینیو و دستیارانش تیم را به چند دسته تقسیم کردند .
    در یک دسته فیکس های بازی با بورسیا نظیر راموس واران په په آربلوا رونالدو دی ماریا و اوزیل بودند که با شدت کمتری تمرین کردند . در یک دسته دروازه بان ها بودند و در دسته دیگر باقی بازیکنان . یورنته دفاع راست رئال مادرید سی نیز در این تمرین حضور داشت .

مرجع اخبار رئال
    Last edited by CRIS Joon CR7; 09-11-2012 at 14:19.

4. 11 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    زیر سایه خدا

پيش فرض

زمان انتخاب بهترین بازیکن سال جهان کی هست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

زمان انتخاب بهترین بازیکن سال جهان کی هست؟
    (فکر کنم) اواخر نوامبر سه نفر اصلی مشخص میشن و چند روز بعدش هم نفر اول.../

اوزیل و ضربه ی کاشته
    "چرخشی "

دیدن گل کاشته اوزیل به دورتموند در جهان فوتبال عادی نیست . حرفه ای این ضربه را " چرخشی " می دانند . در حقیقت این ضربه مثل بازی پینگ پنگ است که طوری با راکت به توپ ضربه می زنند که حریف به سختی می تواند حدس بزند که توپ کجا به زمین می خورد و به کدام سمت می رود و
    اصطلات ضربه کات دار میگویند و کاملا سورپرایز می شود .
    اوزیل هم همین کار را کرد ، اما با پایش که بی تردید کار مشکل تری بود . او این مسیر را طی کرد : بدنش را به عقب خم کرد ، با درون پای چپ به توپ ضربه زد و طوری به توپ ضربه زد که اوج بگیرد و دقت ضربه اش به شکلی بود که دقیقا به کنج دروازه حریف می رفت .
    در حقیقت او بین تکنیک و قدرت ، یک تعادل کامل برقرار کرد . از طرفی ضربه اش به شکلی بود که مانع از آن شد که دروازه بان یک واکنش به موقع داشته باشد .

اوزیل در تمرینات بارها روی این ضربه کار کرده است . او بدش نمی آید که مثلا کرنر ها را طوری بفرستد که وارد دروازه شوند . او به خوبی تمرین کرده و می داند که چطور به توپ ضربه بزند که دروازه بان محو شود .
    هم تیمی ها از گل بازیکن آلمانی سورپرایز نشدند . در تمرینات چنین حرکتی را از او دیده بودند . او مقابل دپورتیوو نیز چنین ضربه ای زده بود .
    وقتی کایخون به زمین افتاد و داور به سوتش دمید ، اوزیل کاملا مطمئن بود . کریستیانو توپ را به او داد و کاملا به این بازیکن روحیه داد . این جا برای او جدید نبود . او به ده خیا نیز از چنین مکانی یک کاشته را به ده خیا ، دروازه بان اتلتیکو زده بود که گل شده بود .

بی تردید نحوه حرکت توپ و شدتش فوق العاده بود . پدخا میاتوویچ ، یکی از متخصصان ضربه کاشته می گوید :" زدن چنین ضرباتی را ضربه چرخشی می خوانند . در پینگ پنگ مرسوم است اما انجام آن با پا خیلی مشکل است . یک بازین باید خیلی تکنیکی باشد تا چنین کاری کند . "

مرجع اخبار رئال

7. 14 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرخیو راموس، مدافع باتجربه باشگاه رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا در صحبت هایی به این نکته اشاره کرده که در دنیا هیچ تیمی بهتر از رئال مادرید نیست و به علاوه اعلام کرده که دوست داشته یک گاوباز باشد
    این ستاره 26 ساله که 7 سال پیش به تیم اصلی رئال مادرید پیوست ، پس از آن افتخارات زیادی را بارئال کسب کرد که از این جمله می توان به سه قهرمانی در لالیگا اشاره کرد.
    راموس که حالا عنوان کاپیتان دوم رئال را یدک می کشد، در صحبت هایی به روزنامه آ.اس گفت:« رئال مادرید بهترین تیم دنیاست و من برای این تیم بازی می کنم. وقتی جوان هستی ، مهم است که رویاهایی درسر داشته باشی. من در آن زمان دوست داشتم تا یا گاوباز شوم و یا فوتبالیست. ولی مادرم مرا از اینکه به گاوبازی بپردازم ترساند. به همین خاطر به سراغ فوتبال آمدم که خطرات کمتری دارد.»
    راموس در ادامه به این نکته اشاره کرد که بازیکنانی که برای رئال بازی می کنند و جامهایی که برای این تیم کسب شده،باعث شده تا او رئال را فراتر از هر تیم دیگری ببیند:« هویت باشگاه در طول سالها،باعث شده تا رئال مبدل به تیمی بی نظیر شود. رئال مادرید بهترین تیم دنیاست؛ حتی اگر تیم محبوب خیلی ها نباشد. درهر صورت این یک واقعیت است. بازیکنان بزرگی که به رئال آمده اند و جامهای کسب شده توسط این تیم،همگی به باشگاه مادریدی پرستیژ داده.»

9. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

تست کردن کریستیانو در خط حمله در آخرین تمرین
    مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید روز جمعه تمریناتش را برای بازی با لوانته ادامه داد که مورینیو در این تمرین به محک گزینه ها در خط حمله در غیاب کریم بنزما و گونزالو هیگوائین پرداخت .
    به نظر می رسد که کریستیانو رونالدو در پست مهاجم نوک قرار گیرد تا بیش از پیش قوای تهاجمی خود را نشان دهد . در مقابل دورتموند پس از حضور کایخون در زمین ، کریستیانو تبدیل به مهاجم نوک شده بود .
    مورینیو به علت مصدومیت نمی تواندروی هیگوائین و بنزما حساب کند . خدیرا تقریبا ریکاوری کرده اما هنوز آماده نیست و حضور کوئنت رائو نیز مشخص نیست .
    کوئنت رائو اگر از نظر بدنی در تمرینات آتی خوب باشد به ترکیب بر می گردد . بدین ترتیب آربلوا دفاع راست خواهد شد و سرجیو راموس در مرکز خط دفاع قرار می گیرد .

واران :"مورینیو به من فرصت داد تا خودم را اثبات کنم"
    مرجع خبري رئال مادريد : رافائل واران تبدیل به یکی از قطعات کلیدی تیم مورینیو در خط دفاعی شده است . این بازیکن جوان در این مدت به خوبی روند رو به رشدش را پشت سر گذاشته است . او در مصاحبه با بی وین گفت :" ما جامهایی را با هم بردیم . سعی می کنم که در هر چیز جنبه های مثبت را نگاه کنم و این باشگاه نیز خیلی بزرگ است . "
    او شماره 2 را در رئال به تن می کند . شماره ای که چندو ، پانوچی ، میشل سالگادو و آربلوا هم سابقه پوشیدن آن را دارند . او در این باره می گوید :" این برای من یک مسئولیت است اما خوشحالم که این شماره را بدست آوردم . به آن افتخار می کنم . "
    وی ادامه می دهد :" مورینیو به من چیزهای زیادی داد . به من فرصت داد و به من اجازه داد تا خودم را اثبات کنم . من نیازهای ورزش قهرمانی را یاد گرفتم . چیزهای زیادی از او یاد گرفتم . "
    واران در مورد حضورش در مرکز خط دفاع در کنار په په ابراز خرسندی کرد و البته به تمجید از لانس پرداخت :" شادترین لحظه عمرم وقتی بود که دوران فوتبالم را در لانس شروع کردم ، همین طور لحظاتی که با رئال جام بردم . آمدنم به این جا فوق العاده بود . "
    وی در مورد بازی با لوانته هم گفت :" بازی مشکلی خواهد بود . می دانیم که تیم خوبی هستند و باید در تمامی لحظات بازی حواسمان جمع باشد . این بازی خیلی فیزیکی خواهد بود . "

کلاس خصوصی مورینیو برای مودریچ
    مرجع خبري رئال مادريد : مودریچ برنامه ورود به ترکیب را با موفقیت به اتمام نرسانده است . زمانی که به نظر می رسید پس از بازی با ساراگوسا ، جایگاهش را در ترکیب اثبات کرده ، در بازی با چمپیونزلیگ کارش جالب نبود . فیکس شد اما هیچ چیز از خود نشان نداد و نمره مردودی گرفت . اسین بین دو نیمه به جایش به زمین آمد که این باعث شد که رئال مادرید خیلی بهتر باشد .
    مورینیو می داند که اضافه شدن مودریچ به ساختار تیمی کار آسانی نیست . دیروز با دفترچه ای آموزشهای لازم را به او داد . کارانکا مسئول بود . آیتور که مسئول بررسی حرکات بازیکنان است ، نزدیک به 10 دقیقه برای مودریچ صحبت کرد و در مورد مشکلات تاکتیکی بازی مودریچ برایش صحبت کرد .
    مورینیو برای مودریچ کلاس خصوصی گذاشته است . مربی پرتغالی می داند که فوتبالی که بازیکن کروات در لیگ انگلیس باز یمی کرد خیلی متفاوت بوده است . او به رئالی آمده که توقعات زیاد است و همه منتظر نتیجه گیری سریع هستند . بدین ترتیب فشاری که این بازیکن نسبت به زمان حضورش در تاتنهام متحمل می شد ، خیلی بالاست .
    البته بخشی از این مشکل مربوط به اسین است . در حقیقت این بازیکن که سابقه کار با مورینیو را دارد ، مقابل دورتموند بهترین بازیش را از زمان پیوستن به رئال داشت تا بیش از پیش مودریچ را زیر سوال ببرد .
    مورینیو دیر به تمرینات رئال اضافه شد و پیش فصل نداشت . رئالی ها می گویند که رونالدو هم در روز آخر فصل نقل و انتقالات آمد و مشکلی هم پیش نیامد . تازه مودریچ در تابستان بر طبق تمریناتی تمرین کرد که مورینیو برایش در نظر گرفته بود .
    مودریچ مقابل ساراگوسا گل زد . این باعث شد برای بازی با بورسیا اعتماد به نفسش افزایش یابد . او فیکس شد و عملکرد چندان خوبی هم نداشت . چند حرکت قابل توجه داشت اما همچون بازی در وست فالن ، عملکردش چندان جالب نبود .

11. 10 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادریددر گفتگو با مجله فرانس فوتبال که در روز 6نوامبر منتشر شد صحبت های جالبی را برزبان آورده بود. تیتر این شماره فرانس فوتبال این بود:« رونالدو:اگر می توانستم برای توپ طلا به خودم رای می دادم.»
    البته حالا ستاره پرتغالی از چاپ چنین تیتری به شدت ناراحت است و اعلام کرده که صحبت های او تحریف شده و او این پاسخ را با لحن طنزآلودی دراین گفتگو برزبان آورده بود.آن هم در زمانی که از نظر او، گفتگوی رسمی به پایان رسیده بود و صحبت های خودمانی مطرح شده بود.

محتوای مخفی: ادامه 
    ناراحتی رونالدو از خبرنگاران مجله فرانس فوتبال وقتی بیشتر شد که فهمید که خبرنگاری که با اومصاحبه کرده، دوست مسی بوده و اکثریت سوالاتی که از او پرسیده شده، به این هدف بوده که تیترهای داغ و جنجالی از این مسابقه درآورده شده تا وجهه و تصویر او را زیر سوال ببرند و همین طور هم شد و مجله فرانس فوتبال با تیترها و جملات جنجالی رونالدو روی پیشخوان ها قرارگرفت. البته قبل از چاپ نهایی، مسئولان مجله ، متن این گفتگو را دراختیار سران رئال قراردادند تا مطالعه ای ضمنی داشته و نظرشان را ابرازکنندو سران رئال و خود رونالدو هم بعد از مطالعه، نظر مثبتشان را برای چاپ ابراز کرده اندولی درنهایت این مجله با تیتری جنجالی و متفاوت با آنچه مورد تائید قرار گرفته بود چاپ شد. کریس معتقد است که سران رئال نباید اجازه می دادند که این مجله فرانسوی جمله های او را تحریف کند.

کریستیانو معتقد است که تمام رسانه های بارسلونا در تلاش هستند تا چهره ای خوب و دوست داشتنی از مسی ارائه دهند ولی سران باشگاه رئال در چنین شرایط سخت و حساسی، او را در شرایطی سخت قرار داده اند.
    رونالدو به علاوه ازاینکه در مراسم انتخاب بهترین بازیکن سال یوفا که روز 30 آگوست درموناکو برگزار و اینیستا به عنوان برنده این عنوان معرفی شد، سران رئال به اندازه کافی از او حمایت نکردند و حتی فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی برای حمایت از او به موناکو نرفته و این درحالی بود که ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسا، مسی را همراهی می کرد.

13. 12 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

خوب ... اول سلام ...
    عجب واتر پلویی بودش :دي
    رونالدو هم دمش گرم ...
    نیمه ی اول ۱ هیچ تموم شدش ... زمین هم که استخر بود قشنگ ... کلی موقیت خراب شدش سر همین قضیه ... چند تا جای زمین خیلی آب داشت یکی همین جلوی دروازه ی لوانته بودش ...
    کاش بیشتر بشه گل بزنیم ..

لطفا عکس رونالدو رو وقتی ترکید یکی بزاره ...

15. 3 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مردیم و زنده شدیم ، گفتم چشمش ترکید
    خدا بخیر گذروند ، غیرت رو عشق است یه چشمی به بازی ادامه داد /
    زمین بازی هم خیلی مزخرفه/ کلا پیروزی توی این بازی خیلی سخته/ خیلی عالی شد که گل اول رو زدیم/
    کایخون هم خداییش خوبه همچنین کوئنترائو توی این زمین بازیکن مستقیمشو دریبل میکنه.
    به امید حفظ نتیجه|
    2-1 پیروزی رئال مادرید/
    خیلی بازی سختی بود ، ما که جلو TV نشسته بودیم اعصابمون ریخت به هم دیگه وای به حال بازیکنا/
    امیدوارم مصدومیت رونالدو مانع از بازی کردنش تو بازی های آینده نشه...
    کاکا هم خوب بود اگه زودتر میومد میتونست بیشتر به چشم بیاد.
    گل موراتا هم نجات دهنده ی مورینیویی شد که اخیرا مشکلاتی با آکادمی پیدا کرده بود...
    شب خوش|
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 533885_379475808800961_1814327508_n.jpg  
    Last edited by CRIS Joon CR7; 12-11-2012 at 02:00.

17. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

خوب بازی رو بردیم... با ۲ گل موراتا و رونالدو ...کاکا هم خوب تلاش کرد :دي پاسش یه کایخون خوب بودش .... تقصیر زابی نبودش پنالتی خراب شد... نخواست ریسک کنه با اون وضع زمین زدش وسط ...
    دی ماریا هم خوب بازی کرد و خوب دووید ...
    گلشون هم افساید بود ...
    ولی با این وضع زمین چندین تا صحنه ی خیلی خوب دیدم که خیلی حال داد ... خداییش خیلی باحال بودش دریبل های الکی الکی ... توپو پرت می کردن این ور اون ور از بازی کنا رد می شدن ...
    یه چیز جالب هر وقت مورینیو تعویض دفاعی می کنه بعد از یه گل همون موقع ها گل می خوره :دي

19. 3 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •