تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 281 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

داره خودمونی میشه AHRokal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اول تبریک بابت مدالا ...

من خودم به شیمی و بالطبع اون به رشته های شیمی علاقه مندم .... در ضمن با این رتبه عمران و مکانیک هیچ کدوم از دانشگاه های تاپ تهران قبول نمیشم

حالا به نظرتون مهندسی نفت بهتره یا شیمی؟؟ ( از نظر کار و درآمد)
    این دو رشته شباهت های زیادی به هم دارند! خیلی از درسهاشون مشترکه... نفت یه بحث های حفاری و استخراج داره که شیمی نداره ! کارهای مهندسی شیمی و نفت شبیه هم هست! ولی خب با توجه به اینکه کشور ما صنعت نفت داره برای بچه هایی که نفت می خونن کار هست! مخصوصا از دانشگاههای تاپ اگر فارغ التحصیل بشید که شما با این رتبه تون می تونید اونجاها قبول شید! از نظر ادامه تحصیل مهندسی شیمی توی مقاطع تحصیلات تکمیلی خیلی از نفت جلوتره! هر چند که بچه های نفت هم میتونن با توجه به شباهت درسهاشون به میم شیمی ارشد میم شیمی شرکت کنند!
    در کل اگر قصدت ادامه تحصیل تا مقاطع بالا هست پیشنهاد من میم شیمیه ولی اگه هدفت کار بعد از دوره کارشناسیه من نفت رو پیشنهاد میدم!
    باز هم میگم :به نظر من تفاوت اونچنان نیست! هر کدوم رو بزنی بعدا حسرت نخواهی خورد که چرا اون یکی رو نزدم!
    البته من رشته ام نفت و شیمی نیست! ولی چیزی که اطلاع داشتم رو در اختیارت گذاشتم! حتما این چند روز با بچه های که میم شیمی و نفت خوندن یا دارن می خونن صحبت و مشورت کن!
    موفق باشید

2. این کاربر از AHRokal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه استقلال قهرمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    navak

پيش فرض

سلام
    می خواستم ببینم واسه انتخاب رشته همین انتخاب رشته مجازی سنجش با گزینه 2 کفایت میکنه یا حتما برم پیش مشاور؟؟
    اگه میشه نظرتونو بگید

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اول تبریک بابت مدالا ...

من خودم به شیمی و بالطبع اون به رشته های شیمی علاقه مندم .... در ضمن با این رتبه عمران و مکانیک هیچ کدوم از دانشگاه های تاپ تهران قبول نمیشم

حالا به نظرتون مهندسی نفت بهتره یا شیمی؟؟ ( از نظر کار و درآمد)
    ببین مهندسی نفت یه رشته کاملا دولتی هستش ! با توجه به اینکه دانشگاه صنعت نفت وجود داره اکثر بچه های شرکت نفت از این دانشگاه استخدام میشن ( 70%) !
    راه دوم ورود به شرکت نفت پاتی هستش !
    راه سوم تحصیل در دانشگاه تاپ و کسب معدل بالا !
    اگه واقعا میخوای حرفه ای وارد این رشته بشی به نظر من گرایش بهره برداری رو برو ! چون واحد های مشترک زیادی با پلیمر داره و میتونی تو ارشد بری تو اون شاخه !

مهندسی شیمی هم خوبه ! تو این رشته باید ریاضیاتت فوق العاده باشه ! و اینکه زبانت هم باید در حد عالی باشه چون اکثر رفرنس های این رشته اینگلیسی هستش ! پس این 2 تا نکته مهم !
    ضمن اینکه به مکانیک سیالات خیلی شبیه هستش و تو ارشد میتونی سیالات بخونی !
    البته مهندسی شیمی نسبت به نفت کمتر دولتی هستش و بخش خصوصی و پیمانی هم وارد این حوزه شدند !

5. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

سلام

دوستان کسی هم باشه ما رو راهنمایی کنه ممنون میشم

ناجور بین سخت افزار و نرم افزار موندم

علاقم شدیدا به نرم افزاره(ضمن این که دانشچوی انصرافی مهندسی شیمی هستم و تقریبا مسایل دانشگاهی رو بلدم)

دوستان که گفتید که فکر تغییر گرایش در مقطع کارشناسی نباشم حالا سوالم اینه که مهندسی سخت افزار اگه بخونم چقدر ممکنه و چقدر سخت میشه اگه بخوام واسه ارشد برم گرایش نرم افزار یا هوش مصنوعی؟(سربازی هم معافم و از اون لحاظ مشکلی نیست و وقت دارم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

14

دوستان اگه شما جای من بودید کدوم یک از شهرهای اطراف تهران رو برای تحصیل انتخاب می کردید؟(قم.سمنان زنجان.قزوین.کاشان و....) همه این دانشگاهها رو قبول میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها چمران هم ظرفیت دخترها برگشت و کار مارو سخت تر کرد!!
    مهندسی معماری خوبه؟چه جور رشته ایه؟؟؟بنظرتون روزانه متالوژی بهتره یا شبانه برق و مکانیک؟؟؟؟؟؟؟اولویت کدوم باشه بهتره؟

1.برق و مکانیک و عمرن روزانه 2شبانه همینا 3.متالوژی روزانه 4.مهندسی کامپیوتر بعد معماری نمی دونم!!!!کمک.

مهندسی کامپیوتر بهتره یا معماری؟؟؟
    تفاوت مهندسی برق الکترونیک و قدرت چیه؟؟؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟بازار کار کدوم بهتره؟؟؟حیطه کاری هر کدوم چیه؟؟؟؟؟از ته دل کمک میخوام لطفا جامع شرح بدین!شما کار به علاقه من نداشته باشین نظر خودتونو بگین.
    Last edited by 12p; 08-08-2012 at 11:34.

داره خودمونی میشه ambian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    بین مهندسی شهرسازی ، عمران ،صنایع و دبیری فیزیک کدومش آینده و درامد بهتری داره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    بین مهندسی شهرسازی ، عمران ،صنایع و دبیری فیزیک کدومش آینده و درامد بهتری داره؟
    اول عمران و صنایع بعد شهر سازی سراغ دبیری فیزیک نرو

11. این کاربر از saeed 1428 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها چمران هم ظرفیت دخترها برگشت و کار مارو سخت تر کرد!!
    مهندسی معماری خوبه؟چه جور رشته ایه؟؟؟بنظرتون روزانه متالوژی بهتره یا شبانه برق و مکانیک؟؟؟؟؟؟؟اولویت کدوم باشه بهتره؟

1.برق و مکانیک و عمرن روزانه 2شبانه همینا 3.متالوژی روزانه 4.مهندسی کامپیوتر بعد معماری نمی دونم!!!!کمک.

تفاوت مهندسی برق الکترونیک و قدرت چیه؟؟؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟بازار کار کدوم بهتره؟؟؟حیطه کاری هر کدوم چیه؟؟؟؟؟از ته دل کمک میخوام لطفا جامع شرح بدین!
    شما که دیگه بین همه رشته ها موندید .یکم بیشتر روی علایق و توانایی هاتون فکر کنید تا بهترین انتخاب رو داشته باشید

13. 2 کاربر از saeed 1428 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

در مورد سه رشته دیگه نمیتونم بگم کدوم درآمدش بیشتره هر سه خوب هستن ولی دبیری فیزیک افتضاحه

15. این کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •