تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 87 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 862

نام تاپيک: Google Nexus 7 تبلت آندرویدی گوگل

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovely_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GAMERS LAND

پيش فرض

دوستان من گاهی اوقات تبلتم یهو شارژ خالی میکنه و با هشدار 14% باطری متوجه میشم شارژ یهو خالی شده.
    مثلا امروز حدود 33% شارژ داشت. 2-3 ساعت بعد پیغام کمبود شارژ داد. 1-2 بارش تبلت سعی میکرده دیتای بازی رو دانلود کنه ولی wifi خاموش بود.
    باطری مشکل داره یا
    ممکنه به این خاطر این همه شارژ کم شده باشه؟

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

دوستان من گاهی اوقات تبلتم یهو شارژ خالی میکنه و با هشدار 14% باطری متوجه میشم شارژ یهو خالی شده.
    مثلا امروز حدود 33% شارژ داشت. 2-3 ساعت بعد پیغام کمبود شارژ داد. 1-2 بارش تبلت سعی میکرده دیتای بازی رو دانلود کنه ولی wifi خاموش بود.
    باطری مشکل داره یا
    سلام دوست عزیز

نرم افزار هایی که در پس زمینه باز هستند مصرف باتری رو بالا می برند (مثلا همون بازی ای که در حال دانلود دیتا بوده).
    نرم افزار هایی مثل Advanced Task Killer رو نصب کنید و وقتی دیگه با تبلت کاری ندارین نرم افزار ها رو ببندید.

موفق باشید

3. این کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lofboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

امروز خریدمش . الان نمی دونم چرا وای فای هر چی سرچ میکنم نمیاد ! سیم کارت هم توش اصلا نیست . بلوتوث هم میفرستم نمیره براش

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

امروز خریدمش . الان نمی دونم چرا وای فای هر چی سرچ میکنم نمیاد ! سیم کارت هم توش اصلا نیست . بلوتوث هم میفرستم نمیره براش
    دوست عزیز این تبلت wifi اش مشکل داره اما باید بیاد اسم مودمتون یا روترتون ربطی نداره ! اگه فایل با فرمت apk میفرستید نمیاد (defender تبلت نمیزاره فایل اجرایی بلوتوث کنی بهش , به خاطر امنیت تبلت اینکارو میکنه !), چون تو همه تبلت ها همینطوره باید فایل apk رو zip کنید بعد بفرستید , به غیر از فایل Apk باید همه رو بفرسته مشکلی نداره , موفق باشید .

6. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

باطری مشکل داره یا
    دوست عزیز اگه جدیدا با تبلت در حال شارژ کار میکردی مطمئن باش باتریش به فنا رفته چون واسه فامیلمون که نکسوس 7 رو از آمریکا آورده هم با اینکار باتریش خراب شده ! در غیر اینصورت برنامه های در حال usage زیادی active ان !

8. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lofboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز این تبلت wifi اش مشکل داره اما باید بیاد اسم مودمتون یا روترتون ربطی نداره ! اگه فایل با فرمت apk میفرستید نمیاد (defender تبلت نمیزاره فایل اجرایی بلوتوث کنی بهش , به خاطر امنیت تبلت اینکارو میکنه !), چون تو همه تبلت ها همینطوره باید فایل apk رو zip کنید بعد بفرستید , به غیر از فایل Apk باید همه رو بفرسته مشکلی نداره , موفق باشید .
    تنظیم کارخانه ای رفتم و وای فای درست شد . بلوتوث هم دفندر رو ورداشتم فرستادم
    الان برای این مشکل وای فای دقیقا چه کار کنم تا دیگه اونجوری نشه و تنظیم کارخونه ای نکنم .

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

تنظیم کارخانه ای رفتم و وای فای درست شد . بلوتوث هم دفندر رو ورداشتم فرستادم
    الان برای این مشکل وای فای دقیقا چه کار کنم تا دیگه اونجوری نشه و تنظیم کارخونه ای نکنم .

عزیز اگه دوباره اینطور شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این راهو پیش برو درست میشه , موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovely_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GAMERS LAND

پيش فرض

دوست عزیز اگه جدیدا با تبلت در حال شارژ کار میکردی مطمئن باش باتریش به فنا رفته چون واسه فامیلمون که نکسوس 7 رو از آمریکا آورده هم با اینکار باتریش خراب شده ! در غیر اینصورت برنامه های در حال usage زیادی active ان !
    نه در حال شارژ که زیاد بهش دست نمیزنم

3 روز پیش زدمش فول شارژ و گذاشتمش کنار ببینم خالی میکنه یا نه. فقط هر 5-6 ساعت یه بار با برنامه task killer که دوستمون معرفی کردن برنامه ها رو می بستم. روزی حدود 10% شارژ خالی میکنه. چطوره اوضاعش؟ مال شما چقدر شارژ خالی میکنه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

نه در حال شارژ که زیاد بهش دست نمیزنم

3 روز پیش زدمش فول شارژ و گذاشتمش کنار ببینم خالی میکنه یا نه. فقط هر 5-6 ساعت یه بار با برنامه task killer که دوستمون معرفی کردن برنامه ها رو می بستم. روزی حدود 10% شارژ خالی میکنه. چطوره اوضاعش؟ مال شما چقدر شارژ خالی میکنه؟
    روزی 10 درصد طبیعیه ! مشکلی نداره به نظر من . چون اینطوری 10 روز standby جواب میده که واسه این باتری ضعیف (نسبت به رقبا ) طبیعیه .

13. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

روزی 10 درصد طبیعیه ! مشکلی نداره به نظر من . چون اینطوری 10 روز standby جواب میده که واسه این باتری ضعیف (نسبت به رقبا ) طبیعیه .
    از من هم همینجوری بود بعدا فهمیدم GPS روشن بوده که خاموش کردم درست شد با بستن برنامه های اضافی روزی ۲٪ کم میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •