یه چیزی بین صدای موریانه و تیک تیک ساعت هست بخصوص زمانیکه دستوری به سیستم داده یشه . بعضی از دوستان میگن هاردهای Seagate اینجوریند!
یه چیزی بین صدای موریانه و تیک تیک ساعت هست بخصوص زمانیکه دستوری به سیستم داده یشه . بعضی از دوستان میگن هاردهای Seagate اینجوریند!
یعنی کسی نیست سوال منو در رابطه با تایمینگ رم جواب بده؟
دوستان با hdd tune معلوم شد هارد دستگاه هیتاچی هست.لطفا اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه
جای نگرانی نداره اون صدا...
هارد لپتاپ اچ پی من هم هیتاچی هست و شبیه همین صدا رو داره...فقط وقتی که محیط خیلی خیلی ساکت باشه شنیده میشه...
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
این که گاهی در اتصال به اینترنت مشکل به وجود میاد مثلا وای فای رو پیدا نمیکنه یا به صورت limited هست و no internet access میده واسه چی هست ؟
که خب با ریستارت کردن درست میشه
ایا این مشکل مال لپ تاپ هست یا از مشکلات ویندوز 8 هست ؟
تو تهران جایی هست که هنوز n56 داشته یاشه؟
دوستانی که n56vb دارن آیا از شما هم دی وی دی درایوش هر موقع وارد ویندوز میشید یا هر موقع فلش به لپ تاپ میزنید صدا میده ؟
با سلام خدمت تمام اعضای انجمن
کمک میخواستم در مورد لپ تاپ asus N56VV
میخواستم مشکلاتشو برام بگید....صفحه نمایشش واقعا full HD هست؟
بین این لپ تاپ و lenovo Y510 p کدومو پیشنهاد میکنین...هر دوشون با کانفیگای core i 7
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
توسایت ایسوس برای مدل asus N56VV درایور ویندوز 7 ندارد از کجا میشه پیدا کرد چون با ویندوز 8 حال نمیکنم
Last edited by o3n; 14-02-2014 at 13:11.
مشکل ویندوز هست. اگر با ریستارت مشکل حل میشه پس از ویندوز هست
نه ! این افسانه ها چیه ؟ولی فن صداش در میاد. اونهم که طبیعیه.
بله fhd هم داره hd هم داره.
دو سری مختلف رو نمیشه با هم مقایسه کرد.
تاپیک بزنید لطفا
هست که تو سایتش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم. 4 گیگ هست. متاسفانه امکان آپلود برام وجود نداره. حجم بالایی هست و فضای درست و درمون ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)