دوستان الان که به تسک منیجر نگاه کردم یک گیگ از فضای رم درگیره
به خاطر امسی هست؟وقتی نسخه قبلیش بود 600 مگ از فضا درگیر بود.راستی من امسی با فایروال کومودو دارم
دوستان الان که به تسک منیجر نگاه کردم یک گیگ از فضای رم درگیره
به خاطر امسی هست؟وقتی نسخه قبلیش بود 600 مگ از فضا درگیر بود.راستی من امسی با فایروال کومودو دارم
ببینید برای اینکه سیستم با هر فایل از دیتابیس بیتدینفدر (هر کدام از 905 فایل) به خوبی سازگار باشه. باید هر فایل در بروزرسانی 2 بار آپدیت با سیستم هیبرید دریافت کرده باشه. اینکه هر فایل تا چه زمان دیگری 2 بار آپدیت میشه بستگی به آپدیت های بیت دینفدر و تعداد آپدیت های ما در روز داره.
به طور مثال ما در فایل های بیت دینفدر یک فایل با نام x داریم. خب ممکن این فایل x الان آپدیت بشه و 3 ساعت دیگه باز براش آپدیت بیاد. اگر ما الان بروز کنیم و 3 ساعت دیگه هم بروز کنیم خب این فایل دو بار آپدیت گرفته و با سیستم هیبرید به طور کامل مچ شده.
در حالت معمولی یا اسکن؟
این خیلی بعیده من سیستم 1.5 گیگ رم داره در حالت معمولی 200 مگ و در حالت اسکن 500 مگ رم بیشتر مصرف نمیکنه
سیستم را ری استارت کنید و دوباره ببینید
پراسس های امسی سافت در پرکارترین حالت ( فول اسکن )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دوستان قبل از نصب امسی رم زیاد درگیر نمود اما با نصب امسی خیلی درگیره.نکته جالبتر اینکه تسک منیجر هیچ پروسسی که مصرف خیلی بالایی داشته باشه نشون نمیده.
به نظرتون ناسازگاری امسی با نرم افزار دیگه ممکنه باعث این موضوع شه؟
سلام
میشه این مسئله را محتمل دانست
میشه لطف کنید یه شات از تسک منیجر بگذارید
همچنین نوع ویندوز و مشخصات سخت افزاری را ارائه کنید
ویندوز 7 سرویس پک یک و32 بیت -رم دو گیگ -سی پی یو :2.93GHz
![]()
Last edited by holyboy; 20-08-2013 at 21:36.
از منوی پراسس ها لطفا
یک مشکل دیگه وقتی که امسی آپدیت میشه و میخواد مجددا فایلهای قرنطینه رو اسکن کنه سیستم به طور وحشتناکی هنگ میکنه!!!
من فکر کنم امسی سافت با سیستم شما مشکل داره یا اینکه نرم افزاری نصب دارین که با امسی سافت سازگاری نداره
ضمن اینکه عکسی که انداختین اشتباست شما اول باید تیک show proccess from all user رو تو تسک منیجر تیک بندازین و بعدش عکس بندازین
.....
الان این مصرف امسی سافت در سیستم من با وجود باز بودن دو مرورگر و چندبرنامه دیگه ست
چهارمین پروسس
ما هم یه مدتی امسی سافتی شدیم تا ببینیم چی پیش میاد
البته انلاین آرمور نصب نشد به دلیل نصب بودن virtualbox و میگفت ناسازگاری داره که منم فعلا نمیتونم virtualbox رو حذف کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)