تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 396 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

شما اطلاعات رو بزار،ما تشکر میکنیم

پ.ن:بابا مگه یه تشکر چیه که میگین بخاطرش پست نمیدم؟!

2. 2 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akbar"22"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

2

سال پیش این انجمن خیلی سرحال تر از امسال بود
    امسال اصلا آدم رمق نمیکنه اطلاعات جدید بزاره
    من یه عالمه اطلاعات جدید از بخش Career Mode دارم
    ولی اگه اقلا 7 8 تا تشکر نسبت به این پیام نبینم یعنی هیچ کس علاقه نداره...
    پس Like کنین تا اطلاعات رو براتون بزارم
    اطلاعاتی که با منت (Like) باشه من صد سال سیاه نمیخوام .

4. 3 کاربر از Akbar"22" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

سال پیش این انجمن خیلی سرحال تر از امسال بود
    امسال اصلا آدم رمق نمیکنه اطلاعات جدید بزاره
    من یه عالمه اطلاعات جدید از بخش Career Mode دارم
    ولی اگه اقلا 7 8 تا تشکر نسبت به این پیام نبینم یعنی هیچ کس علاقه نداره...
    پس Like کنین تا اطلاعات رو براتون بزارم
    واقعا كه !‌ شرم آوره ... يه اطلاعات گذاشتن اينقدر منت داره ؟
    منم قبول دارم سر حال نيست اين تاپيك ولي ديگه اين حركت جالبي نيست ...

6. 2 کاربر از irmpmn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه دوستان گلم
    سو تقاهم پیش اومد
    من اصلا منظورم این نبود که حتما با تشکر نشون بدین که شما هم مثل من تو کفین
    همین که چند نفر بعد از پست من بنویسن که دلشون میخواد که اطلاعات رو داشته باشن هم کافیه
    من منظوری نداشتم عزیزانم...

8. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

منظور DR-Shahrooz اینه که علاقه ی بیشتری به پست های مفیدی که داده میشه،بشه...

10. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

91 داده Gamemaster ...که عالیه !

12. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب گویا دوستان هم مثل من به شنیدن مطالب علاقه دارن
    اما Career Mode
    خیلی چیزا به این بخش اضافه شده و طبق نظر سنجی خود فیفا ، اکثر پلیر ها میخوان اولین چیزی که تو فیفا بازی کنن هم همین بخش باشه
    از این به بعد وقتی میخواین یک بازیکن رو تو Career Mode بخرین این گزینه ها رو دازین :
    Add To Shortlist : که این قبلا هم بود و میتونین یه بازیکن رو تو لیستتون قرار بدین که هروقت پولو اینا داشتین،به لیستتون سر بزنین و بخرین
    Enquire About The Player : یعتی پرس و جو در مورد بازیکن ... یه جورایی همون ذیر ذره بین قرار دادن بازیکن و اینکه تو باشگاه خودش چطوریاس ، آیا روند رو به رشد داره ؟ آیا خریدش به صرفست ؟! این گزینه ، یه گزینه ی جدیده
    Approach The Team To Buy
    Approach The Team To Loan : که این 2 گزینه ها وقتیه که بخواین به باشگاه نزدیک شین و بازیکن رو یا بخرین یا قرض کنین
    وقتی میخواین یه بازیکن رو بخرین ، علاوه بر محلی که باید مبلغتون رو بنویسین ، زیرش گزینه ای وجود داره به نام : And/Or Player که مثلا میتونین بگین این پول + این بازیکن رو میدم به جاش بازیکن شما رو میگیرم ! که این گزینه ها جدیده
    بچه هایی که مثل من تو Career Mode تیم های داقون برمیدارن تا هی ببازن و طعم سخت تیم داری داقون رو بچشن ، میخوام بهشون 2 تا بازیکن معرفی کنم که قیمت زیاد بالایی ندارن ولی واقعا به درد بخورن
    یکیش : ُDarren Mattocks هست که ST هستش و فقط 900 هزار یورو پولشه با درامد هقتگی 5000 یورو . این بازیکن ST هست و Overall ش هم 67 هست ، سنشم 21 سالشه و جای پیشرفت داره
    یکی هم D.Nugent که فوق العاده گل میزنه و قیمتی هم نداره
    اما حالا وقتی یکی به بازیکن شما پیشنهاد میده باز 4 تا گزینه هست که یکیش جدیده :
    Stall : یعتی نه نه نه آره !!!
    Accept Offer : قبول پیشنهاد
    Reject Offer : رد پیشنهاد
    اما گزینه ی جدید گزینه ایه به نام : Counter Offer که میشه ضد پیشنهاد !!!! مثلا فلان تیم میگه فلان بازیکن شما رو 1000 تومن میخرم !!!! در حالی که اون بازیکن 3 تا 4 هزار تومن می ارزه ! اینجاس که شما یه Counter Offer میدین و قیمت خودتونو پیشنهاد میکنین که مثلا من این بازیکن رو 3500 تومن میفروشم !!!! اینجاس که باید صبر کرد و دبد که آیا تیم حریف با رقم پیشنهادی موافقت میکنه یا نه...
    از این به بعد هم شما یه همکار دارین که مسئولیتش اینه که پیشنهاد های ملی ای که برای مربی گری شما تو تیم ملی مطرح میشه رو بررسی کنه و به شما خبر بده.بدیهیه که هرچقدز شما بهتر باشین ، تیم های ملی بزرگتری به شما پیشنهاد همکاری میدن
    بقیه ی چیزا مثل آکادمی جوانان و تربیت بازیکن های جوان و اینا مثل فیفا 12 س ....
    همین ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akbar"22"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نه دوستان گلم
    سو تقاهم پیش اومد
    من اصلا منظورم این نبود که حتما با تشکر نشون بدین که شما هم مثل من تو کفین
    همین که چند نفر بعد از پست من بنویسن که دلشون میخواد که اطلاعات رو داشته باشن هم کافیه
    من منظوری نداشتم عزیزانم...
    پس زود باش اطلاعاتو در مورد Career Mode بزار

ویرایش شده :

خب گویا دوستان هم مثل من به شنیدن مطالب علاقه دارن
    اما Career Mode
    خیلی چیزا به این بخش اضافه شده و طبق نظر سنجی خود فیفا ، اکثر پلیر ها میخوان اولین چیزی که تو فیفا بازی کنن هم همین بخش باشه
    از این به بعد وقتی میخواین یک بازیکن رو تو Career Mode بخرین این گزینه ها رو دازین :
    Add To Shortlist : که این قبلا هم بود و میتونین یه بازیکن رو تو لیستتون قرار بدین که هروقت پولو اینا داشتین،به لیستتون سر بزنین و بخرین
    Enquire About The Player : یعتی پرس و جو در مورد بازیکن ... یه جورایی همون ذیر ذره بین قرار دادن بازیکن و اینکه تو باشگاه خودش چطوریاس ، آیا روند رو به رشد داره ؟ آیا خریدش به صرفست ؟! این گزینه ، یه گزینه ی جدیده
    Approach The Team To Buy
    Approach The Team To Loan : که این 2 گزینه ها وقتیه که بخواین به باشگاه نزدیک شین و بازیکن رو یا بخرین یا قرض کنین
    وقتی میخواین یه بازیکن رو بخرین ، علاوه بر محلی که باید مبلغتون رو بنویسین ، زیرش گزینه ای وجود داره به نام : And/Or Player که مثلا میتونین بگین این پول + این بازیکن رو میدم به جاش بازیکن شما رو میگیرم ! که این گزینه ها جدیده
    بچه هایی که مثل من تو Career Mode تیم های داقون برمیدارن تا هی ببازن و طعم سخت تیم داری داقون رو بچشن ، میخوام بهشون 2 تا بازیکن معرفی کنم که قیمت زیاد بالایی ندارن ولی واقعا به درد بخورن
    یکیش : ُDarren Mattocks هست که ST هستش و فقط 900 هزار یورو پولشه با درامد هقتگی 5000 یورو . این بازیکن ST هست و Overall ش هم 67 هست ، سنشم 21 سالشه و جای پیشرفت داره
    یکی هم D.Nugent که فوق العاده گل میزنه و قیمتی هم نداره
    اما حالا وقتی یکی به بازیکن شما پیشنهاد میده باز 4 تا گزینه هست که یکیش جدیده :
    Stall : یعتی نه نه نه آره !!!
    Accept Offer : قبول پیشنهاد
    Reject Offer : رد پیشنهاد
    اما گزینه ی جدید گزینه ایه به نام : Counter Offer که میشه ضد پیشنهاد !!!! مثلا فلان تیم میگه فلان بازیکن شما رو 1000 تومن میخرم !!!! در حالی که اون بازیکن 3 تا 4 هزار تومن می ارزه ! اینجاس که شما یه Counter Offer میدین و قیمت خودتونو پیشنهاد میکنین که مثلا من این بازیکن رو 3500 تومن میفروشم !!!! اینجاس که باید صبر کرد و دبد که آیا تیم حریف با رقم پیشنهادی موافقت میکنه یا نه...
    از این به بعد هم شما یه همکار دارین که مسئولیتش اینه که پیشنهاد های ملی ای که برای مربی گری شما تو تیم ملی مطرح میشه رو بررسی کنه و به شما خبر بده.بدیهیه که هرچقدز شما بهتر باشین ، تیم های ملی بزرگتری به شما پیشنهاد همکاری میدن
    بقیه ی چیزا مثل آکادمی جوانان و تربیت بازیکن های جوان و اینا مثل فیفا 12 س ....
    همین ...

دست گلت درد نکنه
    Last edited by Akbar"22"; 08-09-2012 at 14:23.

15. این کاربر از Akbar"22" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

چند تا تیم توشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

خدایی پارسال این موقع ها اینقدر اینجا بحث داغ بود که من از دستم در میرفت ... حداقل این روزا 70-80 بودیم ...
    دمو بیاد یه من خوب میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •