تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 251 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

لیست اسکیل کارت ها در PES 2013 که نسبت به 2012 و 2011 خیلی از کارت ها اضافه شده و یک سری هم که جدید هستند
    خیلی حال میکنم با S14

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

منم با همون حال میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسایی که دموی دوم رو بازی کردن بیان بگن چطوری شده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

speed merchant یعنی چی؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

بازی رو دانلود کردم و ریختم...
    اولا که بازی تایمش همون دو تا نیمه 5 دقیقه اس یه نفر انگار نوشته بود رو 10 دقیقه میشه گذاشت نه از این خبرا نیست همون 5 دقیقه اس
    تراینینگ گذاشته که حرکات دبستانی موجود در بازی رو یاد میده برای شما این قسمتش نسبتا جالبه فقط نوشته هاش و راهنمایی هاش بیشتر شما رو به اشتباه می ندازه و چند تا از این حرکات قابل اجرا نیست و فقط شانسی اتفاق می افته
    تعداد تیم ها هم خیلی زیاد نیست
    رئال / بارسا / والنسیا / بیلبائو / منچستر / بایرن / یونتوس توی قسمت مچ هستند و بوکا جونیورز / سانتوس و دو تا تیم جدید دیگه که توی دمو 1 نبودن هستند دقیق یادم نموند کدوم بودن
    اما گیم پلی سخت شده شما اجازه شوت زدن ندارید به این راحتی ها واقعا نسبت به دموی قبلی سخت تر شده و این سختی رو میشه از افزایش سرعت بازیکنان حریف فهمید شما اگه توی ریگولار بازی کنید و جا بمونید از مهاجم مطمئن باشید گل رو می خورید و از پشت نمی تونید به مهاجم برسید تازه این توی ریگولاره هنوز توی درجات سختی بالا واویلا میشه در مورد گیم پلی بازی بخوام بگم باید گفت که حقیقتا چیز خاصی به باز اضافه نکردن استیل ضعیف و معمولی همیشگی PES رو داره به دوش می کشه این نسخه هم حتی یک اپسیلن درصد هم فکر نکنید امسال PES تحول ایجاد کرده یا می تونه برای فیفا شاخ بشه نه حقیقتا این طور نیست و این نسخه هم مثل نسخه های قبل یه نسخه متهم به شکست هست متاسفانه اونی که از کونامی انتظار می ره نمی تونه کونامی ارائه بده باز هم دریبلینگ بد استایل ادامه داره حمل توپ یه مکافات هست بازیکنان تیم هم طوری هستند که توی شعاع 10 متری هم نمیان یعنی وقتی شما به دام می افتید خیلی سخت اتفاق می افته که یه هم تیمی به دادتون برسه و هوشمندانه بیاد تا شما بتونید باهاش پاس کاری کنید این مسئله بیستر در کناره ها مشهوده... در کل بگم شما حس خاصی از بازی کردن این دمو بدست نمی آرید در واقع همون PES2012 هست فقط با RT شما می تونید پاتون رو بذارید روی توپ و اینور اونر قل بدید احتمالا لحضات مفرحی رو برای گیمر بوجود میاره برای من که نیاورد...
    اما عقیده من در مورد این نسخه اینه: به نظر من بزرگ ترین مشکل PES اینه که فکر می کنه باید با کسانی که حرفه ای بازی می کنن باید جنگید... ببینید ساده تر بگم شما وقتی چند ساله که فوتبال گیمینگ می کنید یه سری لم ها فوت و فن ها یاد می گیرید... یه جورایی وقتی می تونید علم فوتبال گیمینگتون رو خرج کنید لذت بخشه ولی وقتی می بینید این علم به دردتون نمی خوره سر خورده میشید بیشتر حرکات تکنیکی توی PES به کار نمی آن البته این تنها مشکل PES نیست مشکل بزرگ تر اینه که خیلی سخت خلق می شن و شما ریسک انجام دادنشون رو خیلی کم به گردن می گیرید تغییر مسیر هم که یک انیمیشن بیشتر نداره که خیلی موثر نیست. به همین دلیل هست که می گم فوتبال گیمر حس نمی کنه که داره یه تجربه متفاوت از فوتبال گیمینگ رو می بینه دروازبان ها هم مثل سابق غیر عادی هست قدرت هاشون به جای اینکه توش شوت ها از راه دور مطمئن نشون بدن توی توپ های تک به تک و موقعیت های خطرناک مطمئن نشون می دن... درست برعکس دنیای واقعی که دروازبان های حتی بزرگ توی موقعیت های تک به تک یا خطرناک به راحتی توپ رو نمی گیرن ولی اینجا یه امر طبیعی هست برعکس یه شوت عادی و معمولی که از فاصله دور شلیک میشه دروازبان رو به خطر می ندازه...
    به هر حال این نسخه هم با این روند... برام باعث تاسف و نا امیدی هست با وجود فیفا خیلی خیلی خیلی سخته که آدم بخواد PES رو انتخاب اولش قرار بده چون تمام ویژگی های یک فوتبال گیم کسل کننده رو داره توی خودش و متاسفانه این نسخه هم از این نقیصه نتونست خودش رو مستثنی کنه امیدواری های زیادی با دیدن نسخه اولیه دمو پیدا کردم ولی باز هم کونامی نشون داده که اینکاره نیست.

سعی می کنم بیشتر بازی کنم تا ریزه کاری های بیشتری رو ببینم نمی دونم شایدم در ائامه خوشم اومد از بعضی چیزاش ولی خیلی بعیده خیلی! این فیفا توی چند سال اخیر خیلی میزان انتظار فوتبال گیمر ها رو بالا برد

6. 15 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امروز اول سپتامبر هستش. امیدوارم دموی دوم هرچه سریعتر بیاد

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز دموی دوم فکر میکنم اومده !!!!
    2-3 سال پیش خیلی به تحول در فوتبال کونامی امید داشتیم و تو تاپیک های PES کلی با اساتید بحث و گفتمان میکردیم و اونموقه من از دشمنای سرسخت فیفا بودم ولی از وقتی ایکس باکس خریدم متوجه شدم که کونامی چه بلایی به سر بهترین و خاطره انگیزترین عنوان ورزشی دهه گذشته آورده و چقدر عقب افتاده از EA
    سال قبل که اصلا PES رو بازی نکردم ولی امسال امیدوارم که کونامی حداقل یه بازی بده که ارزش بازی کردن داشته باشه

9. 3 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منظورم برای کامپیوتر بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امروز بعد سالها پی اس 6 رو نصب کردم و یاد قدیما چندتا بازی زدم
    اما چندتا چیز بود که واسم خیلی عجیب بود که چرا توی نسخه 2013 بازی نیست اما توی ورژن 7سال پیش کوناموی این موارد وجود داره!!!!!

1- صحنه های ورود به زمین در پی اس 6 بسیار بهتره (حداقل در تیم های باشگاهی). تماشاچیان پرچمهای تیم ها رو دارن، فشفشه های دودزا روشن کردن، کاغذهای رنگی پرتاب میکنند و ...

2- تنوع چمن ها وکیفیتش واقعا از بازی 7 سال بعد خودش بسیار بهتره

3- زمین برفی هم جزو آب و هوا هست

4- تعداد تماشاچی های استادیوم چه برای تیم میزبان و چه میهمان قابل تنظیم شدنه که واقعا خیلی جالبه

5- در هوای سرد بخار از دهن بازیکنها بیرون میاد

6-لباس ها و شرت بازیکنان در زمین خیس در زمان تکلها گلی و کثیف و در زمین خشک به خاطر کشیده شدن روی چمن سبز میشه

7- داور بعد از آوانتاژ اگه خطای بدی انجام داده باشی بعد از توقف بازی بهت کارت میده

8- بعد از پایان نیمه داور توپ رو از وسط زمین بر میداره یا اگه فاصله اش تا توپ زیاد باشه نزدیکترین بازیکن داخل زمین توپ رو بر میداره و بعداز سوت مثل واثعیت کمک داورها به سمت داور وسط زمین میان که با هم به خارج زمین برن

9- بین دو وقت اضافه بازیکنها رو نشون میده که دارن زمین ها رو عوض می کنن و مثل الان نیست که این صحنه ها نشون داده نشه

10- زمان تعویض تابلوی تعویض نشون داده میشه و چه 1 یا 2 و یا 3تا بازیکن رو تعویض کنی هر سه رو نشون میده و مثل الان نیست که فقط تعویض های یک نفری رو نشون بده اونم فقط برای تیمی که نتیجه ی بازی رو جلوست و اصلا تعویض های تیمی که عقب افتاده و یا حتی بازی مساویه رو نشون نمیده

11- صحنه های دریافت کاپ بسیار زیباتر هست و حتی صحنه های انداختم مدال بر گردن بازیکنها و گرفتن جام و دور زدن با اون رو هم داره

12- در پی اس 6 حتی نمای خارجی استادیوم رو همراه با آتش بازیهاش نشون میده که خیلی جالبه

13- توی آسمون ابرها درحال حرکته

14- در زمان مصدومیت، بازیکن رو نشونمیده که دارن با برانکارد به بیرون از زمین میبرنش

فعلا همینها بیشتر یادم نیومد. نمی دونم چرا بعد از 7 سال همچین مواردی که واقعا زیبایی بازی رو خیلی بیشتر میکنه رو حذف کردن و هیچ چیز جدیدی رو اضافه نکردن!!!

واقعا اگه همین مواردی که 7-8 سال پیش در بازیش بود رو توی نسل جدید بازیش حفظ می کرد بازهم بازی شماره یک باقی می موند.
    همینه که خیلی عاشق پی اسم و با تمام سوتی ها و خنگول بازی های نسل جدیدش بازهم دوسش دارم و گرنه افتش در حد تیم منتخب جهان هم بیشره و حتی نسبت به بازی 7 سال پیش خودش هم خیلی افت کرده چه برسه به بازیهای رقیب!!!

من که کوچکترین شکی ندارم و مطمئنم که این نسل به همین منوال خواهد گذشت مگه نسل بعد یه تکونی به خودش بده

12. 4 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله پدرام جان همون موقع که پرو ایوولوشن ساکر یه فوتبال گیمینگ حرفه ای بود که کلوپ ها رو تسخیر کرده بود سری فیفا یه گیم جاست فور فان بود که سرگرمی محسوب میشد و خیلی کودکانه بود من تمام فیفا های از 2000 به اینور رو بازی کردم البته واسه اینکه پز دادن نباشه اینو بگم که چند سال پیش از یه سایت کل دمو های قابل بازی که از 2001 به اینور داده بود رو دانلود کردم و گیم پلی هاش رو دیدم حقیقتا ضعیف و کودکانه و عادی بودن در مقایسه با پرو ساکر و وینینگ الون ولی خوب با شروع سال 2007 فیفا جهش پیدا کرد حتی نسخه های 07 و 08 بازی هم واسه کارنت حرفه ای و جذاب بود چه برسه به نسخه های نکستش که از 2010 به اینور ترکوندن
    این نسخه بعد چند سال چیز فوق العاده ای ارائه نکرده... البته شاید بهترین چیزی که اضافه کرده فاینس شوت هست که از فیفا کپی کرده کجاس اون نابغه که می گفت فیفا از PES کپی کرده!!!

14. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •