همه کار ها رو که توسکار کرد
راستی اون سبز بزرگه تاید هانتره؟ همش میچرخید اون وسط!
همه کار ها رو که توسکار کرد
راستی اون سبز بزرگه تاید هانتره؟ همش میچرخید اون وسط!
اصل کار رو Tusk ، اسنایپر و PL (با این که لفت داده بود ولی چون از همشون فول آیتم تر بود و اتکر بود(و منم قصد فرار نداشتم) فرقی بین لفت دادن و نبودنش نبود و کارشو داشت می کرد) می کردن .
آره تاید هانتر بود ، دلیل چرخیدنش این بود که من Battlefury داشتم و یه Crit رو یکیشون نصف HP بقیه رو می برد : دی
به نظر من PL که گند زده بود چون mana burn نداشت
اسنایپرم گند زده بود چون تا زمانی که در نرفتی نباید از ultimate استفاده می کرد و mini stun هاش رو مخ هیرو های دشمن میره اساسی
تاید هانترم که اصلا بحث نکنیم روش بهتره
فانتوم اگه پا بگیره همینطوری میشه ...
دستت درد نکنه از ویدئوت لذت بردم بازم از اینکارا(آپلود کردن ویدئو)بکن![]()
PL مانا Burn داشتا !
اسنایپر دو روش هست برا Ult ـش : بعضیا اول فایت میزنن تا اگه زیادی طول کشید فایت آخرش بتونن دوباره بزنن .
تاید که کلا شوت بود !
BKB نجاتم داده بود .
اینم صفحه نتایج بازی اگه خواستید آیتمای همه رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدفم تو بازی از پیک کردن PA بازی کردن با اون Helm بود که پریروز گیرم اومد : دی
اقا یه بازی با ریکی کردم
وقتی با ریکی بازی می کنم سعی می کنم نفر اخری باشم که پیک می کنم تا به تیم حریف اجازه ندم هیروهای ضد منو بردارند.اما توی این بازی دیدم که تیم خودمون بونتی رو پیک کرده گفتم حالا فوقش slice که پیک کنند هم بازم میزنم.خلاصه پیک کردن یهو متوجه شدم که....) اشتباها تیم خودمو تیم 1 دیده بودم در حالیکه تیمم 2 بوده
)
حالا فرض کنید تو تیم ما من و weaver وphantom lancer اینویزیبل داشتیم....علاوه بر این ها یه لونایی هم بود که اولین آیتمش Shadow blade هست و نیاز مبرمی به invisible بودن دارهو یک لیون هم که بر اساس عقل و منطق پیک کرده بود
حالا تیم اونا : axe bounty pudge slardar tusk
دیگه خودتون ببینید که چه کشیدیم...حالا من هیرو رو پیک کردم...این weavere هر چی از دهنش درمیومد به من گفت...میگفت من موندم در کار تو که با وجود این همه هیروی غیبی،بهترین انتخابات برای هیرو،ریکی بوده!!!:|
حالا من هی بهش میگم آقا به خدا من نمی دونستم توی این تیمم و فکر می کردم توی اون یکی تیمم اینا باورشون نمی شدخلاصه مثه مررررررد رفتم سولو جلوی بوچر...خیلی سخته جلوی این بشر بازی کنی
خلاصه ما بازی رو بردیم...بازی باهالی بود...دیگه آخرای بازی فقط فحش می دادم بهشون که این همه منو اذیت کردنخلاصه بازی جالبی بود...این آیدیشه اگه کسی می خواد ببینه: 329162624
من تنها کسی که تو Mid حالمو میگیره همون Pudge هست ! فقط و فقط با یه هیرو تونستم جلوش وایسم : Kunkka !
اقا این آپدیت های بازی تموم نشد ؟ میخوام بازیو دانلود کنم میترسم همون روز آپدیت بده منم که نمیتونم دانلود کنم![]()
تو مید وایپر همه رو له میکنه
کسی از دوستان میتونه این بازی رو با اخرین اپدیت بزنه رو دی وی دی و برام بفرسته؟؟؟
یا اگر در اهواز باشه از طریق فلشی چیزی
ممنون میشم اگر اینکارو واسم انجام بدین
دوستان بین سه گزینه زیر کدوم رو انتخاب کنم به نظرتون ؟
1 . ست زیر :2 . ست زیر :
3 . صبر کنم ست های جدید بیاد بخرم .
ویرایش : کلا یه ست دیگه خریدم : دی
Last edited by Arrowtic; 07-10-2013 at 21:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)