فصل سوم که فکر کنم بترکونه . امروزم اپیزود دومش اومد .
فصل سوم که فکر کنم بترکونه . امروزم اپیزود دومش اومد .
راستی دوستان شرکت سازنده اش کیه ؟ اونی که داره THE WAlking DEAD رو میسازه ؟
اسکیرین شات ازش نیست ؟
خودم رفتم پیدا کردم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا کنون چیز زیادی در مورد بازی تیراندازی Terminal Reality که بر اساس The Walking Dead ساخته میشود نشنیده و ندیده بودیم.
این پست هم قرار نیست چیزی را عوض کند. تصاویر این بازی که توسط اکتیویژن منتشر خواهد شد، زیاد چنگی به دل نمیزند.
استودیوی سازنده، قرار است المانهای سبک زنده ماندن را با تیراندازی اول شخص ادغام کند. در این بازی، علاوه بر شلیک کردن، باید حواستان به مهمات خود باشد، باید به دنبال غذا بگردید،
به دنبال کمکهای پزشکی باشید و هر نیازی که فکر میکنید در چنان محیطی دارید را برطرف کنید. چیزی بیشتر از عکسالعمل سریع و یا نشانهروی با دقت نیاز است.
سازندهی این بازی، نسبت به اوضاع زامبی ها با درستتر Walkers بیشتر از دیگر نکات بازی افتخار میکند. Terminal Reality قول داده است در این بازی، مردگان متحرک،
همانند سریال جلوه کنند و مانند همانها رفتار نمایند. به صدا، نور و حرکت و بو واکنش نشان دهند.
این بازی، بعد از بازی ماجرایی پنج قسمتی Telltale و یک بازی مخصوص فیسبوک، سومین بازی ساخته شده بر اساس داستان مردگان متحرک است. در این بازی نیز مانند
ساختهی تلتیل، انتخابهای گیمر بر سرنوشت دیگر بازماندگان تاثیر گذار خواهد بود.
The Walking Dead در ۲۰۱۳ برای PC و کنسولهای Xbox 360 و PS3 منتشر خواهد شد. تصاویر را ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چوخ گوزل ...... حرف نداره !![]()
سلام
ما که الان داریم اپیزود هارو بازی میکنیم
قضیه ی این فصل چیه؟
راستی اپیزود 4 کی میاد
آقا من یه مشکل دارم
من 4 تا قسمت بازی رو باهم خریدم
و کرک رو ریختم
رفت بازی
ولی موقعی که میگه یه کلید رو بزن تا به منو بری
یه user name
و
password میاد
فهمیدم که باید تو سایتش عضو شم
تو خود سایت the walking dead که نمیشه عضو شد
تو خود سایت telltale عضو شدم
و اونجا وارد کردم
قبول کرد ولی از اونجا تکون نمیخوره
کسی میدونه چرا اینجوری میشه؟
احتمالا کرک نشده هنوز . پیشنهاد میکنم کرک رو جداگانه از یه جا دانلود کن .
اخه 4 تا قسمتش یکی هست
کرکشو از کجا بیارم؟
اینکه یکیه مهم نیست . شما کلا باید همیشه کرک اپیزود جدید رو بریزین . یعنی الان توی همین تاپیک هم سرچ بزنی یه کرک ها رو میتونی پیدا کنی . شرمنده الان وقت ندارم وگرنه خودم واست میذاشتم .
Activision با همکاری استودیوی Terminal Reality در حال ساخت بازی اول-شخص The Walking Dead است. به تازگی این کمپانی نام بازی را به The Walking Dead: Survival Instinct تغییر داد. این بازی پیرامون دو برادر به نام های دریل (Daryl) و مرل (Merle) است که در حال رفتن به شهر آتلانتا هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول شخصیت دریل خیلی به درد بازی میخوره . مخصوصا با اون crossbow اش .
100% مطمئنم بازی محشری از کار درمیاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)