[SPOILER]سلام دوستان اون رباتی که بعد از پیاده شدن از سفینه میاد چطوری به فنا میره ؟نیم ساعت تیر زدیم هیچ اتفاقی نیافتاد
[/SPOILER]
[SPOILER]سلام دوستان اون رباتی که بعد از پیاده شدن از سفینه میاد چطوری به فنا میره ؟نیم ساعت تیر زدیم هیچ اتفاقی نیافتاد
[/SPOILER]
بهترین راه اینه که بری کنار منابع انرزی و با یکی از اسلحه های ceph اینقدر بزنیش تا بمیره!!!
Last edited by mehdy.z; 07-04-2013 at 02:02.
سلام.من همین اولای بازی گیر کردم .اولین هنک (منهای حرف ن بخوانید) کردن چطوریه.نوشته هدف هنک شود ولی من هدفی نمیبینم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمت چپت و نگاه کن داخل از پنجره اون دستگاه و -- کن تا باز بشه.
با سلام آیا این بازی روی کارت گرافیک nvidia gt 555m
اجرا میشود یا نه؟
سمت چپ رو نگاه کن بعد N رو بزن دستگاه روش قفل میشه بعد فکر کنم یه دکمه دیگه میزنی شروع میکنه به هنک کردن از راه دور.. برای هنک هم باید دو تا دایره رو توی اون محدوده ای که خواستی بزاری.. دایره ها دارن حرکت میکن.. وقتی رسیدن به اون محدوده سریع باید یه دکمه ای رو بزنی که همونجا بمونن
واقعا یعنی همین تیر زدن ؟ فکر کردم شاید قلق خاصی داره ولی خداییش خیلی تیر زدما![]()
![]()
// حذف شود //
Last edited by GOLDFINCH; 09-04-2013 at 12:00.
// حذف شود //
بله.....ببین اون کنارهای زمین یه مکانه که چند تا منبع انرژی هست که کنار اونها چندتا اسلحه CEPH افتاده....شما اون اسلحه ها رو بردار و کنار منابع انرژی بمون تاشارژ اسلحه ها تموم نشه و اینقدر بهش شلیک کن تا طی چند مرحله بمیره!!!
بله عمدا سفید تایپ شده که داستان و روش کشتن اون برای بچه ها لوس نشه!!!!سفید تایپ شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)