تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 468 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض 777

سلام به دوستان کسپریدیشب من داشتم رو یه نفر با تروجان کار میکردم که کسپر 2012 نصب داشت (این تروجان ما راحت از فایروال کسپر گذشت، البته نمیدونم فایروالش رو چه حالتی بود که جلوش رو نگرفت!)حالا اینجاش برام جالب بود که نمیشد با ریموت موس روی کسپر کار کرد! یعنی با موس میشد رو پنجره های دیگه کار کرد ولی رو پنجره های مرتبط با کسپر نمیشد! مثلا از طریق Gadget کسپر میشد صفحه تنظیماتش رو باز کرد ولی دیگه با موس نمیشد همین پنجره باز شده رو بست!(قبلا در مورد کیبرد مجازیش خونده بودم که صفحه رو سیاه میکنه و... ولی اینو دیگه نمیدونستم)همین مورد رو روی اسمارت سکوریتی 5 انجام دادم، به راحتی میشد هرکاری کرد!مثلا تروجان رو به قسمت Exclusion اضاقه کرد و ...!از دوستان اگه کسی اطلاعات یا لینکی در مورد این قابلیت کسپر داره ممنون میشم بزاره...
    سلام فایروال باید شخصی سازی بشه در حالت تنظیمات پیشفرض اسیب پذیره و هکر میتونه به راحتی کسپر دور بزنه (تنظیماتی مد نظرم هست اگه دوست دارین بگید تا خدممتون عرض کنم تست کنید ببینید بازم کسپر دور زده میشه)

در مورد ریموت کنترل کردن کسپر باید گفت کسپر اجازه نمیده از راه دور کنترل بشه این جزی از قابلیتهای قسمت self defens هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by kases; 04-08-2012 at 18:04.

2. 6 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

سلام فایروال باید شخصی سازی بشه در حالت تنظیمات پیشفرض اسیب پذیره و هکر میتونه به راحتی کسپر دور بزنه (تنظیماتی مد نظرم هست اگه دوست دارین بگید تا خدممتون عرض کنم تست کنید ببینید بازم کسپر دور زده میشه)

در مورد ریموت کنترل کردن کسپر باید گفت کسپر اجازه نمیده از راه دور کنترل بشه این جزی از قابلیتهای قسمت self defens هست

جالبه که این کسپر فکر همه جا رو کرده!
    ممنون میشم تنطیماتش رو بزارید ولی بعید میدونم اگه تنظیمات درست روش انجام بشه، به همین راحتی ها دور بخوره!

4. این کاربر از I-Tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

6. 6 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

14

سلام . خسته نباشيد.
    کسپرسکي هم از چشمم افتاد!
    حالا اين شخصي سازي را چطور إعمال کنيم که ديگه آسيب پذير نباشه؟!
    به نظرتون اين تنظيم چطوره؟ من يه جا ديدم که اينو پيشنهاد داده بودند:

Last edited by polestar98g; 06-08-2012 at 02:11.

8. این کاربر از polestar98g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

برای استفاده از اپدیت دیگران, مگه فقط نباید به قسمت تنظیمات رفته و گزینه copy updates to folder رو تیک زد و سپس پوشه مورد نظر رو انتخاب کرد؟ پس این متنی که در ادامه اوردم (از یک سایت معتبر هست) جریانش چیه؟ از روش اول نمیشه برای اپدیت افلاین استفاده کرد؟ کلآ فرق و کاربرد این دوتا روش چیه؟

2- این فولدر را در مسیری مانند ریشه درایو C کپی می کنید.
    3- به داخل برنامه به قسمت Settings ‌و سپس My Update Center رفته و در قسمت Update Source بر روی Settings کلیک می کنید.
    4- بر روی Add‌کلیک کرده و فولدر KIS12Update که در درایو C است را انتخاب کرده و OK را می زنید.
    5- گزینه Kaspersky Lab's Update servers را از حالت انتخاب خارج کنید و OK را بزنید.
    6- دوباره OK را بزنید.
    7- به قسمت My Update Center در برنامه بروید و بر روی Start Update کلیک کنید. برنامه بدون مشکل به روز می شود.

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

برای استفاده از اپدیت دیگران, مگه فقط نباید به قسمت تنظیمات رفته و گزینه copy updates to folder رو تیک زد و سپس پوشه مورد نظر رو انتخاب کرد؟ پس این متنی که در ادامه اوردم (از یک سایت معتبر هست) جریانش چیه؟ از روش اول نمیشه برای اپدیت افلاین استفاده کرد؟ کلآ فرق و کاربرد این دوتا روش چیه؟
    وقتی شما آپدیت رو ذخیره کردین از این روش میتونید از آن استفاده کنید
    به جای گزینه 4 آدرس فولدری که سیو کردین مثلاً C:\Users\Name\Desktop رو بدین

11. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

برای امنیت بیشتر یه سری تنظیمات کلی میشه انجام داد البته تنظیمات زیاده و هر قسمت تنظیمات خاص خودشو داره میتونید

در قسمت application control در زیر مجموعه unknown applications تیک قسمت Move to the following group automatically بزارید بعد برید به قسمت application و

low restric انتخاب کنید و edit انتخاب کنید در پنجره باز شده در تب Files and system registry کل گزینه ایی که تیک سبز دارن راست کلیک کنید و بر روی promp for action بزارید

در تب rights هم قسمتهایی که علامت سبز دارن بر روی promp for action بزارید و در مسیر general seeting تیک قسمت interactive mode بردارید با این تنظیمات هر برنامه غیر معتبری

از دید کسپر می خواد به نقاط مختلف سیستم و همچنین به اینترنت دسترسی داشته باشه به شما گزارش میکنه ممکنه برنامه ای سالم باشه و کسپر به شما گزارش کنه این دیگه به اشنایی خود شما با سیستم برمیگرده

در قسمت فایروال هم میتونید پورتهای مهم به کسپر بدبد تا نظارت کنه البته به صورت پیشفرض بر روی پورتهای خاصی نظارت داره میتونید به دکتر گوگل مراجعه کنید میتونید سرچ کنید trojan ports

بله طبق تصویری که خودتون گذاشتید هم میتونید عمل کنید اما ممکنه بلاک Any incoming TCP stream باعث بشه در کار برنامه هایی مثل p r ox y fire و دیگر pro x y ها مشکل ایجاد کنه بهتره محدود بشه تا اینکه کامل از کار انداخته بشه مثلا پورتهای خاصی رو بلاک کنید

شما میتونید در فایروال کسپر پکت های ICMP بلاک کنید)

به عنوان مثال من پکت های وردوی ICMP رو بلاک میکنم وارد تنظیمات فایروال شوید و در قسمت packet rule میتونید add انتخاب کنید و ........

میتونید این تنظیمات برای پکت های خروجی هم انجام بدید

این فقط یکی از تنظیمات برای محافظت بیشتر بود ممکنه تنظیماتی که معرفی میشه برای کسی مشکل ایجاد کنه

کسپرسکي هم از چشمم افتاد!
    Last edited by kases; 08-12-2012 at 06:36.

13. 9 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

14

خيلي ممنون عالي بود
    اين تنظيمات را هم إعمالش کردم
    البته بعدش خواستم فايرفاکس را باز کنم، حدود هفت هشت تا پنجره سؤال باز شد تا بالأخره فايرفاکس اجرا شد!

و اون دوتا که من در شکل نشان دادم و شما گفتيد ممکنه که ايجاد مشکل کنه ميدونيد چيه: incoming TCP stream و incoming UDP stream ؟
    با تشکر فراوان
    Last edited by polestar98g; 06-08-2012 at 22:40.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خيلي ممنون عالي بود
    اين تنظيمات را هم إعمالش کردم
    البته بعدش خواستم فايرفاکس را باز کنم، حدود هفت هشت تا پنجره سؤال باز شد تا بالأخره فايرفاکس اجرا شد!

و اون دوتا که من در شکل نشان دادم و شما گفتيد ممکنه که ايجاد مشکل کنه ميدونيد چيه: incoming TCP stream و incoming UDP stream ؟
    با تشکر فراوان
    سلام

کسپر از لیست سفید استفاده میکنه قاعدتا نباید با اجرای فایرفاکس از شما سوالی پرسیده بشه فایرفاکس ببرید تو لیست trust تا در زمان اجرا از شما سوالی پرسیده نشه

incoming TCP stream و incoming UDP stream

این قسمتها متعلق به جریان ورودی اطلاعات پروتکل های tcp و UDP هستن

این در فایروال کسپر یه قانون کلی هست و اگه بلاک بشه ممکنه بعضی از برنامهایی که از این قسمت استفاده میکنن با مشکل روبرو بشن

Last edited by kases; 08-11-2012 at 21:39.

16. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض Kaspersky Internet Security - Tutorial Advanced Users

سلام دوستان

فیلمی توسط دوست عزیز KARKAS20 تدارک دیده شده که یکی از بهترین تنظیمات برای امنیت بیشتر کسپر هست توصیه میکنم حتما ببینید تنظیمات امیر حرف نداره

این چند روزه منم خیلی مزاحم امیر شدم و از کمک ها و راهنمایی های که به من کردن تشکر میکنم

بهتره خودتون ببینید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 6 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •