تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 311 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 3106

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم

داره خودمونی میشه raha20011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام
    دوستان چرا مثل قبل که تو هر سایت میرفتیم ابدیت افلاین ناد 32 بود ولی حالا هر چی میگردم نوشته کلید 1 ماهه برای ابدیت من لینک دانلود ابدیت افلاین نود 32 ورژن 5 می خاستم کسی از دوستان هست که بتونه یه لیک که کار بده برای من بزاره
    ممنون
    به این سایت مراجعه کن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از raha20011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

یادمه قبلا اینجا دوستان هر روز سریال نود میذاشتن. الان اومدم برا یکی از دوستان کارش رو راه بندازم میبینم که اینجا تغییر کرده اصلا! چه باید کرد برای سریال؟

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

یادمه قبلا اینجا دوستان هر روز سریال نود میذاشتن. الان اومدم برا یکی از دوستان کارش رو راه بندازم میبینم که اینجا تغییر کرده اصلا! چه باید کرد برای سریال؟
    سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای شما هم سریال پیغام خصوصی شد.

5. 2 کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام من یه کرک بازی assasins creed 2 نصب کردم این nod همش پاکش میکنه..خواستم ببینم راهی هست که اینو پاک نکنه؟
    و یه سوال از کجا بفهمیم یه کرک واقعا سالمه و یا بد افزاره؟

داره خودمونی میشه favfavfav's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

واقعا از ESET samrt security 5 ناامید شدم! همش میگه سیستم پاک هستش، اما نمیتونه ویرویس Autoran.ini. فلشم رو پیدا کنه. در صورتی که بقیه انتی ویروس ها همشون اونو شناسایی میکنند. دیروز هم تروجان BKA رو گرفتم که کل سیستم قفل شد و هیچ کاریش نمی شد کرد. ( به صورت Fake میگه که دولت المان کامپیوتر منو بلاک کرده چون کار غیرقانونی انجام دادم و باید 100 یورو بپردازم) اولش خیلی ترسیدم بعد رفتم داخل Safe mode در اینترنت جسجتو کردم. متوجه شدم که Panda, kaspersky, avg,mcafee و 10 انتی ویروس دیگه میتونن این ویروس رو شناسایی کنند الا ESET! به صورت انلاین سیستم رو با پاندا اسکن و پاک سازی کردم. واقعا عملکرد ESET اینقدر بده؟ برای من به غیر از خالت Gamer mode تمام قابلیت هاش فعاله اما انپار اصلا کارای نداره! اخرین اپدیت هم مربوط به دو هفته پیش بوده.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام من یه کرک بازی assasins creed 2 نصب کردم این nod همش پاکش میکنه..خواستم ببینم راهی هست که اینو پاک نکنه؟
    سلام
    پاسخ شما در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک وجود داره.
    شما میتونید فایلهای مشکوک را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود و نتیجه رو مشاهده کنید.

9. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

سلام
    آنتی ویروس رو باز کنید و F5 رو بزنید حالا برید به Computer>Antivirus and antispyware>Exclusions و مسیر فایل/پوشه رو بهش بدید، با اینکار دیگه این فایل/پوشه رو اسکن نمیکنه...
    میتونید خودتون به شرکت آنتی ویروس بفرستید واسه اطمینان و یا اینکه تو سایت های مثل virustotal.com تشخیص سایر آنتی ها رو هم ببینید و ...

واقعا از ESET samrt security 5 ناامید شدم! همش میگه سیستم پاک هستش، اما نمیتونه ویرویس Autoran.ini. فلشم رو پیدا کنه. در صورتی که بقیه انتی ویروس ها همشون اونو شناسایی میکنند. دیروز هم تروجان BKA رو گرفتم که کل سیستم قفل شد و هیچ کاریش نمی شد کرد. ( به صورت Fake میگه که دولت المان کامپیوتر منو بلاک کرده چون کار غیرقانونی انجام دادم و باید 100 یورو بپردازم) اولش خیلی ترسیدم بعد رفتم داخل Safe mode در اینترنت جسجتو کردم. متوجه شدم که Panda, kaspersky, avg,mcafee و 10 انتی ویروس دیگه میتونن این ویروس رو شناسایی کنند الا ESET! به صورت انلاین سیستم رو با پاندا اسکن و پاک سازی کردم. واقعا عملکرد ESET اینقدر بده؟ برای من به غیر از خالت Gamer mode تمام قابلیت هاش فعاله اما انپار اصلا کارای نداره! اخرین اپدیت هم مربوط به دو هفته پیش بوده.
    در مورد ویروس اوتوران که تشخیصش میده ولی فقط فایلی رو که Autoran.inf اونو اجرا میکنه رو پاک میکنه و دیگه به خود Autoran.inf تا جایی که یادمه کاری نداره...
    در مورد اون تروجان هم شاید با آپدیت بروز تشخیصش بده! ولی درکل اگه سیستم ویروسی بشه کاری از دست نود بر نمیاد به نظرم، ولی از نظر دیتابیس بد نیست.

---------------------------

شرمنده یکم وقفه افتاد بین ارسال پستم، پست بالا رو ندیدم
    Last edited by I-Tech; 02-09-2012 at 00:16.

11. این کاربر از I-Tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

سلام در صورت امکان برای من هم سریال ارسال کنید.آدرس سایتی که اشتراک یک ماهه برای هر ایمیل میدهد را می دونید چیه؟
    Last edited by hamidkabiri6270; 04-09-2012 at 07:53.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ســـلام

من الان چند سالــی میشه آنتی ویروسم NOD 32 هست و جـــز مواردی معدود باهاش مشکلی نداشتم.
    تازگیا ورژن جدیدشو هم خریدم هم نسخه تریال رو از خود ســـایت دانلود کردم.نصــب کردم خوب بود تا اینکه
    یه روز دیدم صفحه googel.com رو برام باز نمیکنه.توی هیچ کدوم از مرورگرهام دسترسی به گوگل نداشتم.
    اومدم با ف ی ل ت ر شکنم بازکنم به احتمال اینکه گوگل فیلتره دیدم ف ی ل ت ر شکنم هم کار نمیکنه دیگه.
    nod رو پاک کردم همه چی به حالت اول برگشت.

شنیدم nod داری قسمتی هست که سایتایی رو به عنوان سایت مخرب و جلوی اجرای یه سری نرم افزار هارو
    میگیره.اما نمیدونم دقیقا کجاست.ممنون میشم یکی توی ورژن 5 nod با توضیح کامل و عکس برام رفع
    اشکال کنه.

ممنون
    Last edited by part gah; 04-09-2012 at 09:46.

داره خودمونی میشه bycot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان سلام یه سوال مشکل پیغام خطای زیر چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •