تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 72 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من تازه تلی رو گرفتم 8880 46 هست فریمور رو باید از کجا بگیرم مرسی

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من تازه تلی رو گرفتم 8880 46 هست فریمور رو باید از کجا بگیرم مرسی
    دوست عزیز

اگر تلویزیون تان مشگلی ندارد از فریمور استفاده نکنید. در سایت ایران فریمور شما موجود نیست ولی همنام خارجی آن این استUA46ES8000R و این سایت آن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اولا تاپیک مشاوره برای خرید اینجا نیست و سوالتون رو بهتر بود توی تاپیک مربوطه مطرح می کردید تا جواب بگیرید
    تی وی که گفتید حدود 650 قیمت داره . ممکنه کسی ارزونتر هم بده . برای اطمینان با گارانتی بخرید . موقع خرید هم تی وی رو بررسی کنید . تاریخ تولید روی برگ گارانتی درج شده . بسته بندی سام سرویس حتما دو تا نوار پلاستیکی دو طرفش داره . از این نوارهایی که باهاش کارتن رو می بندند . موقع روشن شدن برای اولین بار تلوزیون بصورت اتوماتیک برنامه پیکربندی رو آغاز می کنه . که اگه قبلا استفاده شده باشه احتمالا یک سری کانال و اطلاعات باید روش باشه . مثلا وقتی برای اولین بار تی وی رو روشن می کنید وارد کانال تلوزیونی می شه بجای اینکه منوی تنظیمات رو شروع کنه .
    منظورتون از اینکه قد رو کوتاه نشون می ده نمی فهمم. من تی وی 22 اینچ استفاده نکردم . اما می تونید همونجا با نمونه های 40 یا 46 مقایسه کنید .
    دوست عزیز
    اگر گارانتی داشته باشد مشگلی نیست و در ضمن برای فابریک کردن راحت می توان با ریست فاکتوری و پلمپ کردن آن نشان بدهید که این محصول کار کرده نیست چون من با تلویزیون خودم که سری پنج 2012 هست امتحان کردم هم ساعت کارکردش صفر شد هم همه تنظیمات آن صفر شد.پس دقت کنید که تاریخ گارانتی آن از روز خرید باشد.

دوستان ممنونم که سریع پاسخ دادین .

تو تاپیک مورد نظر شما یعنی مشاوره برای خرید هم سوال کردم ولی متاسفانه هنوز پاسخی نگرفتم . از اونجایی که فکر کردم این مدلی که قصد خریدش رو دارم از تولیدات 2012 هست برای همین اینجا هم سوال کردم .

تا اونجایی که یادم هست توی یکی از تاپیک ها ( متاسفانه الان درست خاطرم نیست کدوم تاپیک بود ) یکی از دوستان گفته بود 40 اینچ و 42 اینچ از این نظر که تصاویر رو قد کوتاه نشون میدن با هم تفاوت دارن . واسه همین فکر کردم شاید این در مورد 22 اینچ هم باشه .

برگ گارنتی روی خود جعبه است ؟ تاریخ گارانتی رو همون روز خرید مشتری روی برگ درج می کنن یا نه از قبل درج شده ؟

منظورتون از بررسی تلویزیون موقع خرید ، یعنی اینکه تلویزیون همونجا از بسته بندی خارج بشه ؟

در مورد نوار پلاستیکی ، تا جایی که یادمه بسته های مدل های مختلف تلویزیون تو فروشگاه هایی که سر زده بودم بدون نوار پلاستیکی بودن حالا شاید چون به این مورد توجهی نداشتم الان اشتباه کنم . ولی اگر بسته بندی تلویزیون نوار پلاستیکی نداشت یعنی گارانتی سام سرویس نیست و نخرمش ؟

توی اینترنت دیدم که قدرت بلندگوی این مدل رو 3 وات نوشته بود . آیا این ضعیفه ؟ چون تا اونجایی که پرس و جو کردم این مدل تلویزیون خروجی اسپیکر هم نداره تا با صدای قوی تری از تلویزیون استفاده بشه و فقط میشه از هدفون استفاده کرد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز

اگر تلویزیون تان مشگلی ندارد از فریمور استفاده نکنید. در سایت ایران فریمور شما موجود نیست ولی همنام خارجی آن این استUA46ES8000R و این سایت آن

وارد هاب نمیشه و exe_001 رو می گیره
    هیچکودوم از محیط هاب کار نمی کنند به اینتر نت کانکته ولی گیر میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان ممنونم که سریع پاسخ دادین .

تو تاپیک مورد نظر شما یعنی مشاوره برای خرید هم سوال کردم ولی متاسفانه هنوز پاسخی نگرفتم . از اونجایی که فکر کردم این مدلی که قصد خریدش رو دارم از تولیدات 2012 هست برای همین اینجا هم سوال کردم .

تا اونجایی که یادم هست توی یکی از تاپیک ها ( متاسفانه الان درست خاطرم نیست کدوم تاپیک بود ) یکی از دوستان گفته بود 40 اینچ و 42 اینچ از این نظر که تصاویر رو قد کوتاه نشون میدن با هم تفاوت دارن . واسه همین فکر کردم شاید این در مورد 22 اینچ هم باشه .

برگ گارنتی روی خود جعبه است ؟ تاریخ گارانتی رو همون روز خرید مشتری روی برگ درج می کنن یا نه از قبل درج شده ؟

منظورتون از بررسی تلویزیون موقع خرید ، یعنی اینکه تلویزیون همونجا از بسته بندی خارج بشه ؟

در مورد نوار پلاستیکی ، تا جایی که یادمه بسته های مدل های مختلف تلویزیون تو فروشگاه هایی که سر زده بودم بدون نوار پلاستیکی بودن حالا شاید چون به این مورد توجهی نداشتم الان اشتباه کنم . ولی اگر بسته بندی تلویزیون نوار پلاستیکی نداشت یعنی گارانتی سام سرویس نیست و نخرمش ؟

توی اینترنت دیدم که قدرت بلندگوی این مدل رو 3 وات نوشته بود . آیا این ضعیفه ؟ چون تا اونجایی که پرس و جو کردم این مدل تلویزیون خروجی اسپیکر هم نداره تا با صدای قوی تری از تلویزیون استفاده بشه و فقط میشه از هدفون استفاده کرد .

موقع خرید همونجا در حضور خودتون تلوزیون رو از جعبه خارج و تست کنید . روشن کنید . برگ گارانتی هم داخل جعبه تلوزیون هست . برای خود من تلوزیونی که ژانویه 2013 خریدم تولیدش برای سپتامبر 2012 ( 6 ماه قبل) بود. من هر چی جعبه آکبند سام سرویس دیدم دو تا نوار پلاستیکی دورش بوده بصورت عرضی. حالا ممکنه نداشته باشه . این بر اساس مشاهدات من بود . اکثرا قدرتش همین 3 وات هست و فکر کنم کفایت می کنه .

6. این کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

وارد هاب نمیشه و exe_001 رو می گیره
    هیچکودوم از محیط هاب کار نمی کنند به اینتر نت کانکته ولی گیر میده
    دوست عزیز
    آیا شما تنظیمات هاب را انجام دادهید ؟. بوسیله کابل یا وایر لس به اینترنت وصل شده اید!؟ آیا تلویزیون شما هنگام اتصال پیام بروز رسانی را می دهد.؟ جواب سوالهای مرا بدهید تا مشگل شما را چاره کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    آیا شما تنظیمات هاب را انجام دادهید ؟. بوسیله کابل یا وایر لس به اینترنت وصل شده اید!؟ آیا تلویزیون شما هنگام اتصال پیام بروز رسانی را می دهد.؟ جواب سوالهای مرا بدهید تا مشگل شما را چاره کنم.
    نه- وایر لس- نه- راستی بهترین تنظیم تصویر از نظر رنگ و کنتراست . ... چیه؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نه- وایر لس- نه- راستی بهترین تنظیم تصویر از نظر رنگ و کنتراست . ... چیه؟
    دوست عزیز

آیا تنظیمات شبکه را بدرستی انجام دادهید و برای تنظیمات رنگ و کنتراست به این تایپیک رفته و قسمت تعیین کنتراست را مطالعه کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by matinpour; 23-04-2013 at 09:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز

آیا تنظمات شبکه را بدرستی انجام دادهید
    بله چون تو منوی دستگاه کانکنشن رو درست نشان می دهد و به کره زمین وصل هست

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بله چون تو منوی دستگاه کانکنشن رو درست نشان می دهد و به کره زمین وصل هست
    دوست عزیز

تنظیمات هاب تان را انجام بدهید.

Smart Hub
    منو ← پشتیبانی ← Smart Hub
    با استفاده از Smart Hub می توانید فیلم، ویدئو و موسییقی را از اینترنت جریان دهید، به کاربردهای هزینه دار یا رایگان دسترسی پیدا کنید و آنها را در تلویزیون تماشا کنید. محتوای کاربرد شامل اخبار، اخبار ورزشی، پیش بینی هوا، قیمت سهام در بورس، نقشه، عکس و بازی می شود. می توانید با فشردن دکمه اسمارت روی کنترل از راه دور نیز این عملکرد را شروع کنید.
    توجه
    Samsung Electronics مسئولیت قانونی برای هرگونه اختلال در سرویس Smart Hub که توسط ارائه کننده خدمات به هر دلیلی ایجاد شده باشد را نمی پذیرد. خدمات کاربرد فقط به زبان انگلیسی ارائه شده و محتوای موجود ممکن است بستگی به منطقه شما متفاوت باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سرویس Smart Hub از وب سایت ارائه کننده خدمات مربوطه بازدید کنید. سرویس Smart Hub داده ها را از طریق اینترنت دانلود و پردازش کرده تا شما بتوانید از محتوای اینترنت بر روی صفحه تلویزیون بهره مند شوید. اگر اتصال اینترنت بی ثبات است، ممکن است که در سرویس تأخیر ایجاد شده یا قطع شود. علاوه بر این، ممکن است دستگاه پخش در رابطه با شرایط اینترنت به طور خودکار خاموش شود. در این صورت اتصال اینترنت را کنترل کرده و دوباره امتحان کنید. خدمات ارائه شده منوط به تغییرات توسط ارائه کننده سرویس Smart Hub بدون اطلاع قبلی می باشند. محتوای سرویس Smart Hub ممکن است بستگی به ویرایش سفت افزار یا (فریمور) دستگاه پخش متفاوت باشد. برای محتوای هزینه دار DivX با محافظت نسخه فقط می تواند از طریق یک ترکیب، یک جزء یا کابل HDMI پخش شود.
    برای شروع Smart Hub برای اولین بار، این مراحل را اجرا کنید:
    1- دکمه اسمارت هاب را از روی کنترول فشار دهید
    2- صفحه Smart Hub ظاهر می شود
    3- صفحه اعلامیه عمومی سلب مسئولیت ظاهر می شود موافق را انتخاب کنید. ممکن است چند ثانیه طول بکشد تا صفحه نمایان شود.
    4- صفحه حریم شخصی سرویس Samsung ظاهر می شود. موافق را انتخاب کنید.
    5- پیام به روزرسانی نشان داده می شود. قبول را انتخاب کنید.
    6- صفحه به روزشدن سرویس ظاهر شده و تعدادی از خدمات و کاربردها را نصب می کند. هنگامیکه تمام شد، بسته می شود صفحه Smart Hub. برنامه ها و سرویسهای دانلود شده را نشان می دهد. ممکن است قدری طول بکشد. ممکن است Smart Hub برای چند لحظه در حین فرایند نصب بسته شود. ممکن است تعدادی صفحات بعد از نصب نمایان شوند. می توانید آنها را ببندید یا بگذارید خودشان بسته شوند.
    7- برای شروع برنامه، آن را با استفاده از کنترل از راه دور انتخاب کنید.

12. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •