تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 45 از 402 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام.
    من بالاخره نفهمیدم شما مخرب رو بردید تو سندباکس یا نه؟
    آخه تو پستهای قبلی گفتید هم با آواست و هم با نورتون ایزوله اش کردم.
    بیشتر بر میگرده به تنظیمات فایروال و Defense+ .
    من سندباکس را روی Restricted تنظیم کردم.
    Defense روی Safe Mode و Firewall هم Custom Policy
    دیگه به چیزی دست نزدم.
    بعد بدون اینترنت تست کردم.اول کومودو به تنهایی و بعد هم به همراه نورتون.
    نتیجه هم یکسان بود.
    ویروس اجرا شد و به ظاهر یه کارایی انجام داد اما بعد از Restart همه چیز به حالت عادی برگشت.
    مثل همون تستی که شما با آواست انجام دادید.ویروس اجرا شد ولی کاری نتونست بکنه.
    ===============================================
    با اینترنت هم تست کردم.نتیجه همون بود.
    فقط اول کار کومودو ویروس رو تشخیص داد و میخواست پاکش کنه که من Ignore کردم.
    سلام
    منم مثل شما عمل کردم حالا نمیدونم چرا اینطوری میشه. دقیقا کارای شما رو کردم. فقط دیفنس روی Paranoid گذاشتم.
    منظورم از اینکه ایزوله اش کردم این بود که وقتی اجرا شد (کومودو + آواست) کومودو بردش داخل سندباکس.
    راستی نسخه نورتون شما 2012 هست(بتا) که مال من 2011 هست.
    نمی دونم شایدم توی نسخه جدید این مشکل حل شده باشه.
    به هر حال ممنون

2. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام
    از توجه شما ممنونم.
    البته تو فیلم از نسخه 2011 استفاده کردم.
    معمولا فایروالها خودشون رو با آنتی ویروس ها وفق میدن.
    یادمه وقتی از Outpost استفاده میگردم یه سری گزینه هاش مثل Web-Gaurd و AntiSpyware را موقع نصب غیر فعال میکرد.
    کومودو هم از این قاعده مستثنی نیست و مکانیزم های سازگار رو تو ورژن های جدید خودش قرار داده.
    کومودو با توجه به Defense+ اش بیشتر فرم آنتی ویروسی داره.
    بنابراین من تو تاپیک نورتون به کاربران NAV توصیه میکنم که Intrusion Prevention رو برای محکم کاری غیر فعال کنن.
    چون Defense+ داره همین کارو انجام میده به همراه سندباکس که مزیت محسوب میشه.
    موفق باشید.

4. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    همیشه آپدیت ها از ویروس ها عقب هستند حتی اگر شما یک اینترنت پرسرعت داشته باشید که نود مرتب خودکار بروز بشه باز هم ویروس ها جلوترند و البته هیچ آنتی ویروسی نمی تونه خودش رو به ویروس ها برسونه.
    اینجاست که راه حال بعدی میاد وسط که نود اگر از روی دیتابیس نشناخت خب چیکار کنیم؟
    شما خودتم می دونی که اجرا کنی چی میشه پس هیچوقت اجرا نمی کنی.
    ولی با کومودو شما نیاز 100% به دیتابیس آپدیت شده ندارید. دیتابیس یک راه حل راحت و خوب اما کمک کننده به کومودو هست همین!( البته همیشه توصیه میشه که کومودو آپدیت باشه)
    یعنی اگر شما ویروس رو اجرا کردی و دیتابیس نشناخت کومودو Defense اینجا بدرد می خوره و نمی گذاره ویروس به فایل های شما دسترسی داشته باشه(بستگی به تنظیمات شما داره) و اونو می بره داخل سندباکس و عملا ویروس هیچ کاری نمی تونه انجام بده و شما فقط عاقبت ویروس بیچاره را تماشا می کنید که چطور درمانده شده و در آخر هم پروسه اش یا بسته می شود یا اینکه بیچاره error دیباگ می ده(error برنامه نویسی) و کلا ویروس اینطوری میشه:
    دوسته گلم توضیحات شما خیلی خوب بودش.میشه بگید کدوم نرم افزار comodo خوب هستش ؟؟؟ من نمیخوام کمودو و یه نرم افزار دیگه نصب باشه.سبکه ؟؟؟

6. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

دوسته گلم توضیحات شما خیلی خوب بودش.میشه بگید کدوم نرم افزار comodo خوب هستش ؟؟؟ من نمیخوام کمودو و یه نرم افزار دیگه نصب باشه.سبکه ؟؟؟
    سلام
    بسته امنیتی کامل کومودو COMODO Internet Security شامل Anti-virus-Firewall-Defense هست .
    بله کومودو نرم افزار سبکی هست.
    از اینجا می توانید دانلود کنید(نسخه: 32-64 بیت)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به اینجا
    کد:
    بیایید و کمی حوصله خرج دهید(ضرر نمی کنید) و توضیحات جناب M E H R A N را بخوانید(کامل و مفید)
    موفق باشید
    رضا

8. 4 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام،
    آقایون من یه مقاله تو یه سایت منتشر کردم که متاسفانه تو خیلی از وبلاگ ها و سایت های دیگه حتی بدون ذکر منبع انتشار یافته .
    این مقاله رو بخونید درباره تمام آنتی ویروس ها و نرم افزار های امنیتی توش نوشته.
    کد:
    موفق باشید.

10. 2 کاربر از mahdizamani97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dara0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام

پیشنهاد من به دوستان کومودو هست نه به خاطر استقبال زیاد از اون که البته این استقبال بی دلیل هم نیست این انتی ویروس ومخصوصا فایروال اون با استفاده از یک سری لایه های حفاظتی عملا مجالی به مخرب برای استفاده از سیستم رو نمیده واینجا است که نه شما بلکه این مخرب هست که باید احساس نا امنی کنه

شادباشید

12. 2 کاربر از dara0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ever after's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

13

سلام.مدیر محترم دعوام نکنی.اگه باید یه تاپیک جدید بزنم سوالمو بپرسم بهم بگید
    دوستان لطفا راهنماییم کنید.
    من مدل لپتاپم sony vaio ea1agg هست.9 ماهه دارمش.چند وقت پیش کاسپر رو نصب کردم اما با لایسنسش مشکل داشتم bit defender رو نصب کردم اما سرعت دانلود با IDM رو به شدت می آورد پایین. الان آنتی ویرووسم نود 32 هست.1 هفته نشده نصب کردم.راستش تازگی یه اتفاق عجیبی میفته...
    وقتی ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن your freedom بازه و تو سایتایی مث beemp3 هستم یهو هیچ کاری نمیتونم بکنم.صفحه پیکسلاش شروع می کنه به شدت به هم ریختن و صدا میده.پیکسلا انقدر قاطی میشه که هیچی معلوم نیست.ببخشید نمیدونم چطوری توضیح بدم.خیلی ترسناکه.
    تا حالا 2 بار اینطوری شده هربارم که اینطوری شد انقدر وحشتناک بود که من میترسیدم صفحه بسوزه برا همین دستمو رو off نگه داشتم تا خاموش شه.
    وقتی روشن کردم هر دو بار مشکلی پیش نیومده بود.الان خیلی میترسم دوباره این مشکل پیش بیاد.نمیدونم چرا اینطوری میشه!به نظرتون به خاطر your freedom هست یا آنتی ویرووسم ضغیفه؟؟؟در هر حال میخوام عوضش کنم به نظرتون چی بریزم به جاش؟
    یه چیزی میخوام که خیلی خیلی قوی باشه چون زیاد ویرووسی میشه لپتاپم.واسم سرعت دانلود IDM به شدت مهمه.اصلا نمیخوام سرعت اینترنت و دانلود پایین بیاد و سرعت کامپیوتر کم شه.من Lord 2011 رو دارم یه آنتی ویرووسی بگید که توش باشه.خودم نظرم روی Norton هست.مناسبه یا نه؟
    خواهش میکنم کمکککککککککک کنید.اعصابمو خورد کرده

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام.مدیر محترم دعوام نکنی.اگه باید یه تاپیک جدید بزنم سوالمو بپرسم بهم بگید
    دوستان لطفا راهنماییم کنید.
    من مدل لپتاپم sony vaio ea1agg هست.9 ماهه دارمش.چند وقت پیش کاسپر رو نصب کردم اما با لایسنسش مشکل داشتم bit defender رو نصب کردم اما سرعت دانلود با IDM رو به شدت می آورد پایین. الان آنتی ویرووسم نود 32 هست.1 هفته نشده نصب کردم.راستش تازگی یه اتفاق عجیبی میفته...
    وقتی ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن your freedom بازه و تو سایتایی مث beemp3 هستم یهو هیچ کاری نمیتونم بکنم.صفحه پیکسلاش شروع می کنه به شدت به هم ریختن و صدا میده.پیکسلا انقدر قاطی میشه که هیچی معلوم نیست.ببخشید نمیدونم چطوری توضیح بدم.خیلی ترسناکه.
    تا حالا 2 بار اینطوری شده هربارم که اینطوری شد انقدر وحشتناک بود که من میترسیدم صفحه بسوزه برا همین دستمو رو off نگه داشتم تا خاموش شه.
    وقتی روشن کردم هر دو بار مشکلی پیش نیومده بود.الان خیلی میترسم دوباره این مشکل پیش بیاد.نمیدونم چرا اینطوری میشه!به نظرتون به خاطر your freedom هست یا آنتی ویرووسم ضغیفه؟؟؟در هر حال میخوام عوضش کنم به نظرتون چی بریزم به جاش؟
    یه چیزی میخوام که خیلی خیلی قوی باشه چون زیاد ویرووسی میشه لپتاپم.واسم سرعت دانلود IDM به شدت مهمه.اصلا نمیخوام سرعت اینترنت و دانلود پایین بیاد و سرعت کامپیوتر کم شه.من Lord 2011 رو دارم یه آنتی ویرووسی بگید که توش باشه.خودم نظرم روی Norton هست.مناسبه یا نه؟
    خواهش میکنم کمکککککککککک کنید.اعصابمو خورد کرده
    سلام دوست عزیز
    در رابطه با مشکل لپتاپ، فکر نمی کنم بخاطر eset باشه، شما می تونی یه آنتی ویروس دیگه برای تست این قضیه نصب کنی و امتحان کنی.
    در رابطه با ویروس و آنتی ویروس،دو سه صفحه قبل را مطالعه کنید من و بقیه دوستان بحث هایی کردیم که فکر می کنم بدرد شما هم بخوره.
    لرد 2011 داخش از نورتون فقط یک آنتی ویروس داره اونم Norton 360 v4 فکر کنم هستش.
    که البته قوی هست ولی نسخه جدیدش یعنی 5 بهتره.
    شما مشخصات سیستم و همینطور میزان حوصله در رابطه با کار با آنتی ویروس رو بفرمایید تا من و دوستان بتونیم بهتر راهنمایی کنیم.
    موفق باشید
    Last edited by pcsoft; 21-08-2011 at 13:22.

15. 4 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ramzdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان من دارم یه برنامه مینویسم که نتایج تست های AV-Comparatives و AV-Test رو داره.
    از امکاناتی که توی برنامه میذارم ایناست:
    * مشاهده نتایج تست های انجام شده توسط هر یک از دو سایت فوق بطور جداگانه
    * مشاهده نتایج تست های انجام شده بر روی آنتی ویروس ها بطور جداگانه (با کلیک روی اسم آنتی ویروس، اطلاعات تست اون نشون داده میشه)
    * مشاهده 3 آنتی ویروس برتر از دید هر یک از سایت های فوق.

به نظر من این برنلمه میتونه کمکی برای کسایی باشه که با خوندن آماری که این سایت ها میدن، گیج میشن و نمیدونن کدومشونو انتخاب کنن.

حالا میخواستم نظر شما رو بپرسم. به نظر شما این برنامه رو بنویسم یا نه؟

17. 6 کاربر از ramzdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوستان من دارم یه برنامه مینویسم که نتایج تست های AV-Comparatives و AV-Test رو داره.
    از امکاناتی که توی برنامه میذارم ایناست:
    * مشاهده نتایج تست های انجام شده توسط هر یک از دو سایت فوق بطور جداگانه
    * مشاهده نتایج تست های انجام شده بر روی آنتی ویروس ها بطور جداگانه (با کلیک روی اسم آنتی ویروس، اطلاعات تست اون نشون داده میشه)
    * مشاهده 3 آنتی ویروس برتر از دید هر یک از سایت های فوق.

به نظر من این برنلمه میتونه کمکی برای کسایی باشه که با خوندن آماری که این سایت ها میدن، گیج میشن و نمیدونن کدومشونو انتخاب کنن.

حالا میخواستم نظر شما رو بپرسم. به نظر شما این برنامه رو بنویسم یا نه؟
    نیکی و پرسش؟

19. این کاربر از mansour_hotboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •