هدفون های راحتی هستن دوست عزیز ؛ ولم کنترل هم دارن که خیلی کاربردی هست .
قیمتش هم 70 دلاره نه 30 دلار 120 / 30 گیر بیاد باید خدا رو شکر کرد .
AH-D510R با قیمت 180 بنظرم خوبه ! اسم شرکت وارد کنندش رو نمیدونید ؟
هدفون های راحتی هستن دوست عزیز ؛ ولم کنترل هم دارن که خیلی کاربردی هست .
قیمتش هم 70 دلاره نه 30 دلار 120 / 30 گیر بیاد باید خدا رو شکر کرد .
AH-D510R با قیمت 180 بنظرم خوبه ! اسم شرکت وارد کنندش رو نمیدونید ؟
امروز تولد کـــسی است
کـــسی خوب
کــــسی که مثل هیچکس نیست
امروز تولد باباست
کوچه ما لطف و صفاست
بچه ها با شادی و شور
دلها همه پر از وفاست
خوش به حال شما
که تولدتان مبارک می شود
به شاد باش و
ایشالا که 100 سال زنده باشی
کیک من را بزرگتر ببرید
شما که خوب می برید
آقا رضای گل همگی از صمیم قلب تولدت را تبریک میگیم
اولا قیکت یه هدفون بستگی به خیلی چیزها داره من قیمت دنون 310 رو تو آمازون 31 دلار دیدم ممکنه یه تک فروش 70 دلار هم بده ولی خوب بصورت رسمی که وارد نمیکنن البته تا اونجایی که من میدونم بنظر من تو این بودجه اودیو تکنیکا ام30 بهترین انتخاب هست با این موجودی و قیمتایی که تو ایران هست...
سلام خدمت دوستان،یه هدفون برای گوش دادن موسیقی میخوام و اول کیفت صدا و بعد بیسیم بودن برای من اهمیت دارن و بودجه ی من هم 600000 تومان است.
سلام. اگر حتما" باید بی سیم باشد Sennehiser RS 170 انتخاب خوبی است. اما اگر قید بی سیم بودن را بزنید انتخاب های خیلی بهتری دارید مثل Beyerdynamic DT880 Pro یا Sennheiser HD598.
موفق باشید.
آقا رضای عزیز بنده هم به نوبه ی خودم تولدتان را از صمیم قلب به شما تبریک می گویم و آرزوی موفقیت توأم با سلامتی برای شما دارم. در مورد قرار ملاقات هم هر چه زودتر اعلام کنید بهتر است (منظورم فاصله بین زمان اعلام و روز ملاقات است) چون من از شهرستان شهریار باید خودم را به تهران برسانم و به دلیل طولانی بودن مسیر و بسته بودن برنامه ریزی ام هماهنگ بودن کمی برایم مشکل می شود. ولی حتما" سعی می کنم در ملاقات شرکت کنم.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 11-07-2012 at 09:09.
مرسی از لطف همه شما عزیزان
برای اینکه با برنامه پیش بریم و هماهنگ باشیم که کاربری به موقع نتونه برسه کسایی که علاقه مند حضور هستن فقط یک پیغام خصوصی بدن که متن اون روزها و ساعاتی هست که می تونن به یک قرار نهایتآ 3 ساعته برسن
مثلآ:
روزهای زوج برنامه ریزی خاصی ندارم
ساعات بعد از ظهر بین 5 الی 9
یا:
هفته آینده برنامه خاصی ندارم
اگه قرار صبح باشه عالی میشه
لطفآ خیل خلاصه و تلگرافی
بعد از مشخص شدن تعداد باید برای محل قرار مشورت بشه و برای اینکه دوستان مسیر زیادی رو طی نکنن توی همون پیغام خصوصی عنوان کنید:
فاصله مسیر حرکتی من تا مرکز تهران 1 ساعت هست
یا:
اگر قرار صبح باشه فصله زمانی من تا مرکز تهران 1 ساعته
ولی اگر بعدازظهر باشه فاصله من تا مرکز شهر 2 ساعت میشه
و برای محل قرار نظر سنجی انجام میشه هر چند که فعلآ محلی انتخاب نشده ولی سعی میکنیم که چند محل مناسب معرفی کنیم
همینجا از نمایندگی ها و فروشگاههای هدفون اگه تمایل به برگزاری این قرار در محل خاصی دارند اعلام کنن که هم دوستان با محصولات اونها از نزدیک اشنا بشن و هم تبلیغی مفید برای اونها باشه
چون بعضی از کاربرها دیر به دیر اینجا سر میزنن این پست در روزهای آینده یک بار دیگه اضافه میشه
یک توضیح:
دوستان هدف از این قرار صرفا اشنایی و دیدار از نزدیک هست لطفآ هدفونهای گرون قیمت و یا ارزان قیمت خودتون رو ملاک شرکت ندونید و هر کاربری که حتی تجربه ای هم از هدفون و Setup شخصی نداره می تونه توی این قرار حضور داشته باشه و از تجربه دوستان استفاده کنه چه بسا این قرار ایجاد کننده ارتباطهای صمیمانه تر در خارج از این فروم بشه
دوستان همه شرایط قرار به صورت نظر سنجی انجام خواهد شد پس احتمال اینکه نظر شما مورد موافقت قرار بگیره هست پس منتظر پیشنهاد شما هستیم
شما هم موفق باشید.
سلام
رضا خان تولدتون مبارک باشه.
امیدوارم سالهای سال زنده و پاینده و شاد باشین
یعنی شما هم متولد 21 تیری؟
Last edited by t-jays; 11-07-2012 at 12:28.
از آقای kavehj4488 ممنونم که هدست هایی مناسبی پیشنهاد دادن،ولی کسی دیگه از دوستن هست که پیشنهاد دیگه ای داشته باشه،صرفا برای مقایسه و مشورت بیشتر این پست رو قرار دادم و یادآوری میکنم که بودجه ی من 600000 است،متشکرم.
Last edited by ama.lord; 11-07-2012 at 15:15.
از آقای kavehj4488 ممنونم که هدست هایی مناسبی پیشنهاد دادن،ولی کسی دیگه از دوستن هست که پیشنهاد دیگه ای داشته باشه،صرفا برای مقایسه و مشورت بیشتر این پست رو قرار دادم و یادآوری میکنم که بودجه ی من 600000 است،متشکرم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)