تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 53 اولاول ... 35414243444546474849 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 524

نام تاپيک: ** تجربیات رانندگی **

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

دوستان من از پشت خیلی تصادف میکنم یعنی از پشت زیاد بهم میزنن

اکثرا هم مواقعی به وجود میاد که یهو همه ماشین ها وایمیستند(بزرگ راه ها یا اتوبان ) تاحالا 4 5 بار اینجوری تصادف کردم یک بار هم اینقدر محکم از پشت زدند که خوردم ماشین جلویی خودمم داغون شدم!!!!!

اینجور مواقع برای جلوگیری چکار باید کرد ؟؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این موضوع یک معضل اساسی است برای همه رانندگان، به طوری که در بسیاری خودروهای ایمن امروزی، حسگر نقاط کور روی ماشین نصب میشود که با روشن شدن یک چراغ در آینه ی بغل یا لرزش فرمان، راننده را از وجود خودرو یا ... در نقاط کور مطلع میکند.برای خودروهایی که این حسگر را ندارند، میتوان از آینه های کوچک محدب استفاده کرد و این آینه های کوچک را روی آینه ی بغل چسباند. البته به استفاده ازش باید عادت کنی. خصوصا فاصله ها در این آینه ها را باید با تجربه به دست بیاری.یا اینکه آینه ی بغل را به نحوی تنظیم کنی که به جای دیدن کمی از بدنه ی ماشین خودت، بیشتر اطراف را نشان دهد که آن هم باید با تجربه، موقعیت مناسبش را پیدا کنی.راه حل دیگر هم استفاده از آینه ی بزرگتر وسط است که در برخی خودروها جواب میدهد. در این حالت علاوه بر عقب خودرو، شما قسمتی از عقب سمت چپ خودرو را هم ( یعنی تقریبا تصویر شیشه ی عقب پشت راننده) را میتوانی در آینه وسط ببینی. البته همانطور که گفتم این مورد بستگی به خودروی مورد استفاده شما دارد.بهرحال، همیشه مراقب موتور سیکلت ها و عابرین پیاده باش که سر و کله شان ممکن است از هر جایی پیدا شود.هر جایی هم احساس کردی که ممکن است موتور و ... از کنارت رد شوند، سرعت را کم و احتیاطت را بیشتر کن.
    نظرت چیه که آینه‌های بغل را را با آینه محدب عوض کنم؟ (روی L90 دیدم هر دو آینه چپ و راست محدبه و فضای بیشتری را نشان میدهد)

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض چکار کنیم از عقب بهمون نزنند و از عقب به کسی نزنیم ؟

سلام دوستان من از پشت خیلی تصادف میکنم یعنی از پشت زیاد بهم میزنن
    اکثرا هم مواقعی به وجود میاد که یهو همه ماشین ها وایمیستند(بزرگ راه ها یا اتوبان ) تاحالا 4 5 بار اینجوری تصادف کردم یک بار هم اینقدر محکم از پشت زدند که خوردم ماشین جلویی خودمم داغون شدم!!!!!
    سلام

جواب سوالتون خیلی طولانی هست . خیلی کارها باید انجام بدین تا مشکلِ تصادف از عقب با ماشین شما حل بشه
    سعی میکنم خلاصه بگم:
    1- مغز راننده باید سالم باشه یعنی تحت تاثیر الکل و مواد مخدر و داروی خواب آور و سست کننده نباشه
    2- گفته میشه که سرعت عکس العملِ آدم جوان و سالم در حدود 0.3 ثانیه هست ( 3 دهم ثانیه ) طول میکشه که جوانِ سالم چراغ قرمز ترمز ماشین جلوئی رو ببینه و عکس العمل نشون بده . هر چه فرد پیرتر و مغزش ناسالمتر باشه زمانِ لازم برای عکس العملش هم بیشتر میشه پس باید فاصله ی طولی با ماشین جلوئی رو بیشتر و بیشتر کنه
    میگن به ازای هر 20 کیلومتر سرعت باید یک ماشین فاصله داشته باشیم با ماشین جلوئی
    بعضیها هم این رو میگن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3- چشم برنداشتن از جلو مگر برای یک ثانیه و اون هم در جائی که مطمئن هستیم فرصت داریم یک ثانیه چشم برداریم . یعنی زُل زدن به آمپرها و داشبورد و نگاه کردن به بغل دستی و زل زدن به آینه های عقب و بغل ممنوع .
    4- هر چه جاده لغزنده تر باشه بابد فاصله با ماشین جلوئی بیشتر باشه
    5- اگر ماشین جلوئی چراغ ترمزش کار نمیکنه بهتره ازش دور بشین یا سبقتِ مجاز بگیرین تا از خطرش در امان باشید
    6- توجه نداشتن به جلو باعث میشه یکهو مجبور بشیم بزنیم روی ترمز که خودش عامل بزرگ و مؤثری هست برای خطرساز شدنِ ما و تصادف کردنِ ماشین عقبی با ما خصوصاً اگر اون هم فاصله رو رعایت نکرده باشه و یا حواسش پرت باشه . بعضیها ذاتاً زود دستپاچه میشند و بیخود ترمز سنگین میگیرند که باعث تصادف از عقب میشن . معمولاً درصدِ خانمهای اینجوری بیشتر از آقایونِ اینجچری هست برای همین بنده از خانمها بیشتر فاصله میگیرم و به ندرت براشون بوق و چراغ میزنم تا دستپاچه نشند .
    7- سالم بودنِ ترمزها و لاستیکها و چراغ ترمز و چراغهای دیگر ماشین تا در کمترین زمان سرعت کاهش پیدا کنه و نزنیم به جلوئی
    8- همیشه حضور ذهن داشتن در رانندگی یعنی حواسمون پرت نشه به چیز دیگه . همیشه در نظر داشته باشیم که راننده جلوئی هر لحظه ممکنه یهو بزنه روی ترمز . با دلیل و بی دلیل پس هم فاصله رو رعایت کنیم هم حواسمون پرت نشه و چشم از جل برنداریم .
    9- برنامه ریزی کردنِ مغز با تمرین برای استفاده ی صحیح از سیستم ABS یعنی فرد عادت کنه موقع ترمز گرفتن با ABS با فرمان هم مانع از برخورد بشه نه اینکه بزنه روی ترمز و بشینه تماشا کنه میخوره یا متوقف میشه . در صفحات قبل بیشتر توضیح داده ام

10 - از شیشه ی عقبِ ماشینِ جلوئیمون ,ماشین جلوئیش رو هم در نظر و دید داشته باشیم تا اگر زد ترمز ما هم آماده ی کاهش دادن سرعت باشیم . یعنی فقط متمرکز نشیم روی ماشین جلوئیمون . بر همین اساس هست که رانندگی پشتِ ماشین شاصی بلند و بزرگ که جلوش رو نمیبینیم خطرناکه مثل وانت بار و کامیون و وان و مبنی بوس و اتوبوس جیپ و غیره و بهتره اصلاً پشت اینها نمونیم و یا ازشون بیشتر فاصله بگیریم
    11- در وقتی که تازه بارون شروع شده جاده به شدت لیز میشه چون قطرات بارون با گل نرم و چربی روی آسفالت ترکیب میشه وچیزی مثل گریس به وجود میاره که گاهی مرگ آفرین میشه
    مثلاً راننده هر روز در هوای آفتابی با سرعن 60KM بدون مشکل یک پیچ رو راحت رد میکرده . اما حالا و کمی بارون اومده و تجربه نداره و میاد با همون سرعت پیچ رو رد کنه که یا لیز میخوره یا چپ میکنه .
    پس هر چی لیز بودنِ راه بیشتر بشه باید سرعت کمتر بشه و فاصله بیشتر بشه و هشیاری هم بیشتر بشه .
    12- کسی که چشمش ضعیفه اگر بدون عینکِ مناسب رانندگی کنه بسیار حادثه ساز و خطرساز هست برای خودش و دیگران .
    13- کسی که فقط یک چشمش دید داره باید خیلی خیلی خیلی بیشتر از بقیه مراقب باشه چون دیدن با یک چشم باعث کاهش شدیدِ قدرتِ تشخیص فاصله و سرعت میشه پس باید بیشتر از دیگران فاصله بده و با سرعت کمتری هم رانندگی کنه تا فرصت کافی برای عکس العمل داشته باشه .
    14- رنگ ماشین تاثیر زیادی داره در میزانِ حادثه ساز بودنش . ماشین زرد و سفید بسیار ایمن هست و ماشین آبی باز مایل به خاکستری و یا خاکستری باز و سیاه بسیار خطرناک هست
    15- پر نور بودن چراغهای عقب بسیار موثر هست در جلوگیری از حادثه

16- سالم بودن پدال ترمز و به موقع روشن شدنِ استپ ترمز خیلی مهم هست . استپ ترمز باید طوری رگلاژ باشه که با کوچکترین فشاری به پدال ترمز و حرکتش در حد 5 میلیمتر هم چراغ ترمز روشن بشه . هر راننده ای میتونه خودش این رو چک کنه در شب و اگر دیر روشن میشه رگلاژش کنه .
    17- موقع رانندگی باید گهگاهی از آینه ی عقب نگاه کنیم به پشت سرمون به چند دلیل:
    الف - اگر کسی خیلی به ما نزدیکه بهش علامت بدیم فاصله اش رو بیشتر کنه مثل چند بار فشار اندک روی پدال ترمز و یا علامت دادن یا فلاشر دو طرفه . اگر مشخصه راننده ی بی ملاحظه ای هست بهتره بهش راه بدین تا بره و ازش دور بشین چون حادثه ساز هست
    ب- میفهمین که ماشین پشت سرتون هست پس باید از ترمز سنگین و یکدفعه ای اجتناب کنین پس با دقت بیشتری میرونید و فاصله با ماشین جلوئی رو افزایش میدین و چشم از جلو برنمیدارین .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 11-09-2017 at 15:22. دليل: تصحیح

4. 6 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نظرت چیه که آینه‌های بغل را را با آینه محدب عوض کنم؟ (روی L90 دیدم هر دو آینه چپ و راست محدبه و فضای بیشتری را نشان میدهد)
    ماشین شما چیه؟
    روی تندر 90 دیدم که آینه های ساندرویی ( یا تندر 90 پلاس که به مدلهای پرستیژ هم معروف شده) نصب میکنند که خیلی محدوده ی دید بالاتری داره نسبت به انواع فابریک بیضی.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

دوستان من از پشت خیلی تصادف میکنم یعنی از پشت زیاد بهم میزنن

سلام.

علاوه بر مواردی که دوستمان اشاره کردند، بنظرم مهمترین موارد این هاست:

1- چراغ های ترمز خودرویتان سالم هستند؟ اگر سالم هستند، تست کنید که آیا روشنایی ش به اندازه ی کافی هست یا نه. اگر نیست لامپش را عوض کنید و از انواع پرنورتر مثلا LED استفاده کنید.
    یا از چراغ اضافه استفاده کنید و در کل بهرطریقی، سعی کنید، اینکه ترمز کردید را به بهترین نحو به رانندگان دیگر اطلاع دهید.

2- در هنگام ترمز شدید حتما از فلاشر استفاده کنید. هر جایی دیدید که ناچار هستید ترمز ناگهانی کنید یا سرعت را به میزان قابل توجهی کم کنید، از فلاشر استفاده کنید.
    برخی خودروها خودشان این قابلیت را دارند و یا با دستکاری ECU فعالش کرد و یا حتی در برخی دزدگیرها دیدم که این قابلیت هست. اگر نبود هم به صورت دستی، در مواقع خطر سریعا فلاشر بزنید.

3- همیشه از آینه ی وسط حواستان به پشت سری ها باشه. اگر میبینی که کسی از پشت بهت چسبیده یا کنار برو و بذار رد بشه یا اینکه فلاشر بزن تا فاصله ش را کم کنه و یا اینکه اگر امکانش بود سرعتت را بیشتر کن و ازش فاصله بگیر. ضمن اینکه همیشه خودت فاصله ی ایمنی را با جلویی ها حفظ کن. چون اگر از پشت بهت بزنن مقصر نیستی ولی اگر به کسی بزنی، شما مقصری.

یک کار دیگر هم من خودم روی ماشینمان کردم که کمی تخصصی است و البته به نوع ماشین هم بستگی دارد، آن هم تنظیم مجدد میکروسوییچ کلید ترمز است که در ماشین ما پشت پدال ترمز قرار دارد. یعنی با چرخاندن مهره ش کاری کردم که با کوچکترین تماس روی پدال ترمز، چراغ ترمز روشن میشود. به شکلی که وقتی حتی هنوز ترمز نکردی و فقط پایت را روی پدال ترمز گذاشتی و در حد یکی دو میلیمتر فشار دادی، لامپ ترمز روشن میشود. اینطوری موقع ترمز با توجه به زودتر روشن شدن چراغ ترمز، رانندگان پشت سری ها فرصت بیشتری برای عکس العمل دارند.
    قبلا هم گفتم، انجام این کار تخصصی است و باید با دقت انجام شود که موجب ایراد در سیستم ترمز و عملکرد چراغ های ترمز نشود.
    Last edited by amir_t6262; 11-09-2017 at 23:22.

7. 3 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من به اینه عقب زیاد نگاه میکنم همش درگیرم که از عقب بهم نزنند دیگه یکی یکمم تند میاد ترسش رفته تو تنم ترمز هم همیشه نمه نمه میزنم ولی شانس خراب من همش ادم های میزنن بهم که سرشون تو .... هست یه سوال تو اتوبان وقتی لاین سبقت پر میشه به دلیل ترافیک و لاین بقلی هنوز خالیه باید پیچید تو لاینی که خلوت تره یا باید تو لاین خودمون بمونیم الان دو مورد تصادفی که ار پشت کردم اگه تو لاین های کناری رفته بودم به محض شلوغ شدن و تو لاین خودم وای نمی ایستادم الان اتفاق نیوفتاده بود. چون همیشه یک لاین زودتر پر میشه
    Last edited by Zachyrock; 12-09-2017 at 00:01.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ماشین شما چیه؟روی تندر 90 دیدم که آینه های ساندرویی ( یا تندر 90 پلاس که به مدلهای پرستیژ هم معروف شده) نصب میکنند که خیلی محدوده ی دید بالاتری داره نسبت به انواع فابریک بیضی.
    پژو RD / شنیدم آینه پژو پارس بهش میخورد

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علت جا نرفتن دنده چیه؟

من بعضی اوقات که با دنده دو یا سه مجبور میشم توقف کنم مثلاً وقتی ماشین جلویم می‌ایستد و هنوز ماشین توقف کامل نکرده و میخواهم دنده یک بهش بدهم دنده جا نمیره اینجور موقع‌ها یا باید توقف کامل کنم تا دنده یک جا بره یا اینکه بزنم دنده دو که آن هم شتاب برای حرکت در این وضعیت نداره و ماشین مرده حرکت میکنه

11. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پژو RD / شنیدم آینه پژو پارس بهش میخورد
    بررسی کنید، اگر دید بهتری میدهد که عوض کنید و اگر دیدی فرقی نمیکند از این آینه های گرد کوچک که روی آینه ی اصلی می چسبانند، استفاده کن.

13. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آیا در طول پیچیدن باید نیم کلاج بگیریم؟ (در هنگام رسیدن به تقاطع خیابانی که قصد پیچیدن به آن را دارید نیم کلاج را بگیریم و پس از آنکه ماشین در مسیر مستقیم خیابان قرار گرفت نیم کلاج را رها کنیم؟)

روی دست اندازها چطور؟ آیا باید روی دست اندازها (ساندویچهای کاهش سرعت) آیا بهتر است کلاج را تا ته فشار بدهیم؟

کلاج را با با سینه پا بگیریم بهتره یا با نوک انگشتان پا؟
    چون انگار وقتی با سینه پا کلاج را میگیریم و تا ته فشار میدهیم کاملاً تا ته فشار داده نمیشه و هنوز جا دارد تا به ته برسد و برای همین است که دنده جا نمیره!
    Last edited by ehsan_iace; 14-09-2017 at 17:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •