تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 75 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اقا با اجازه من به اين مورد اعتراض دارم ناتي داگ استوديوي شاهكاري هست ولي حتي بهترين بودن تو اين نسل ادعاي بزرگي هست:

ولو اين نسل orangebox با متاي 96 و portal2 با متاي 95 و بازي l4d رو كه تقريبا انلاين با متاي 90 اونم دو شماره در اختيار داره و بازي dota2 رو هم در حال فعاليت داره
    (يعني نزديك 5 تا ip سطح بالا كه سه تاش جديد اين نسل ارايه كرد)

تازه راك استار هم اين نسل دو تا gta غول داده و rdr رو هم احيا كرده........و همينطور استوديوي لوين و ......و همينطور استوديوهاي نينتدو كه تعداد ip با كيفيتشون فوق العاده زياد

+

در كل ناتي داگ عالي هست ولي براي بهترين استوديو شدن راه زيادي داره و ميشه گفت يكي از بهتريناس(حتي واسه اين نسل)

.
    همه ی اینا درست ، با بهترین بودن منظور این نیست که WOW فاصله رو ببین ! بستگی داره معیارت چی باشه، معیار من سر این حرف معرفی IP هست و رشد دادن اون و نگه داشتن تو یه سطح خیلی بالا ، ND بازی Uncharted رو آورد رو سطح بالایی هم نگه داشت سه شماره هر سه عالی بدون افت ، دیگه همه میدونن چقدر سخته تو هر عرصه ای تو تاپ موندن ، همین پورتال که میگی خب دومین نسخش بود یا L4D که من اونقدر سطح بالا نمیبینمش و بیشتر IP اش حالت آنلاین دارن و بازم فرقی نمیکنه اونور دنیا اینور دنیا آنلاین ها هیچ وقت از نظر اهمیت و اینا .....!
    خب دومین IP رو نگاه کنیدنمرات سایتای معتبر بالا و کامل (نه متا!دی!) و...یعنی دو تا IP که یکیشون سه تایی شد و بدون افت و اینکیم هم که میبینید چیکار کرده ...
    درضمن راه زیادی هم یه کم ناجوانمردانس یه جوری میگی انگار تازه اومده به صنعت گیم ...تو نسل قبلی هم آثار شاهکار داشته که خیلیامون باش بزرگ شدیم مثل کرش و اینا .
    R* هم شامل حرفم میشه ، درضمن GTAIV افت داشت ...نسبت به ابرشاهکار GTASA .
    لوین هم که چاکرشم GOTY امسال رو آورده به نظر من ! (ایشالا تو تاپیکش و به وقتش بحث میکنیم !دی!)
    ببین جمع ببندی یه جورایی میشه گفت ND یه نمه میتونه بالاتر باشه ...یه نمه که میگم منظورم 5 درصد اینا
    Last edited by mjorh; 06-06-2013 at 18:14.

2. 11 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

همه ی اینا درست ، با بهترین بودن منظور این نیست که WOW فاصله رو ببین ! بستگی داره معیارت چی باشه، معیار من سر این حرف معرفی IP هست و رشد دادن اون و نگه داشتن تو یه سطح خیلی بالا ، ND بازی Uncharted رو آورد رو سطح بالایی هم نگه داشت سه شماره هر سه عالی بدون افت ، دیگه همه میدونن چقدر سخته تو هر عرصه ای تو تاپ موندن ، همین پورتال که میگی خب دومین نسخش بود یا L4D که من اونقدر سطح بالا نمیبینمش و بیشتر IP اش حالت آنلاین دارن و بازم فرقی نمیکنه اونور دنیا اینور دنیا آنلاین ها هیچ وقت از نظر اهمیت و اینا .....!
    خب دومین IP رو نگاه کنیدنمرات سایتای معتبر بالا و کامل (نه متا!دی!) و...یعنی دو تا IP که یکیشون سه تایی شد و بدون افت و اینکیم هم که میبینید چیکار کرده ...
    R* هم شامل حرفم میشه ، درضمن GTAIV افت داشت ...نسبت به ابرشاهکار GTASA .
    لوین هم که چاکرشم GOTY امسال رو آورد به نظر من !
    ببین جمع ببندی یه جورایی میشه گفت ND یه نمه میتونه بالاتر باشه ...یه نمه که میگم منظورم 2 درصد اینا
    اكثر اين حرفايي كه زدي نظر شخصيه .....از كم اهميت تر بودن بازيهاي انلاين گرفته تا شماره دوم بودن پورتال و ......مثلا همين egde كه به tlou داده ١٠ تو مجله دو ماه پيشش بهترين استوديو رو valve اعلام كرد يا همين mojang رو فقط با يه بازي دوم كرده
    اين كه هر كس يه استوديو رو در نظر خودش بهترين بدونه محترم و عاديه(الان البرز ميگه استوديوهاي سازنده cod بهترينن)ولي نميشه با اطمينان و "بايد" گفتن بهترين رو تعيين كرد چون ملاكهاي بسياري هست .......

بقيه بحثمون رو اگر بود تو پروفايل ادامه بديم لطفاممنون

.

4. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من خودم گوش دادم باحاله و Spoiler-free !

درمورد استدیو هم آره ملاک ها فراوان هست معیارها متفاوت و من فقط از یه جنبه خاص نظرمو گفتم حالا جاش نیست ایشالا به وقت و جاش بحث کنیم .

6. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

یک نمره کامل دیگه در متا ثبت شد و تعداد نمرات کامل به عدد 28 رسید و متا با 57 نقد همچنان 96

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 10/10

نقد به زبان کشور جمهوری چک نوشته شده که فقط اون ته نقدشو یک جورایی کشیدم بیرون نوشته که : ( یک بازی فوقعاده که شما دوست ندارید ان را ترک کنید یا همون بازی رو ول کنید )

+
    دوستان یکی لطف میکنه یه سرچی بزنه ببینیم CVG این نسل به کدوم بازی و کلا به چند بازی نمره کامل 10 داده ؟
    من فقط بازی های این چند وقت اخیر رو یک سرچی زدم که بین هیچ کدومشون نمره کامل نداده بود

محتوای مخفی: تعدادی نقد  

CVG - 8/10 Resident Evil: Revelations
    CVG - 7/10 Remember Me
    CVG - 9.1/10 BioShock Infinite
    CVG - 9/10 Tomb Raider
    CVG - 8.4/10 StarCraft II: Heart of the Swarm
    CVG - 7.5/10 God of War: Ascension
    CVG - 8.5/10 Crysis 3
    CVG – 9.2/10 XCOM: Enemy Unknown
    CVG – 9.8/10 Zelda: Skyward Sword

8. 12 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تصاویر از ویدیوها استخراج شده .

زمان هر ویدیو نهایت 30 ثانیه و در کیفیت پایین نهایت 3 مگابایت حجمش هستش .

پیشنهاد میکنم ویدیو هارو حتما ببینین
    .

تصاویر...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویدیوی تصاویر (لینک مستقیم ) :

کیفیت پایین :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیفیت بالا :

یا

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||

تصاویر...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیفیت پایین :

کیفیت بالا :

یا

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||

تصاویر...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیفیت پایین :

کیفیت بالا :

یا

تصاویر...

کیفیت پایین :

کیفیت بالا:

یا

تصاویر...

کیفیت پایین :

کیفیت بالا :

یا

یاد سونی افتادم یهو ! یاد شعار معروفش .
    یاد اینکه Naughty Dog زاییده SONY هستش .

Last edited by ™...; 07-06-2013 at 04:29.

10. 12 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بازی برای کنسول های جیلبریک منتشر شد ...
    گروه منتشر کننده : DUPLEX
    Size: 32,9 GB

و همچنان باید منتظر بلوری بازی باشم

و بالاخره فرا رسید :
    تاپیک منتقل بشه ...
    یاد این توییت نیل دراکمن افتادم :
    Pencils down

12. 13 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

داداش تمام لینک کیفیت بالات خرابه.

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

داداش تمام لینک کیفیت بالات خرابه.
    فک کنم اتوماتیک تغییر آدرس میده

به این صفحه برو و دالندو کن هر کدوم رو که میخوای

15. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

نکته : دوستان با توجه به این که لینک های بازی اومده و الان دیگه ممکنه عده زیادی در سرتاسر دنیا بازی رو انچام بدن و و داستان بازی رو لو بدن

بنابراین دوستان کلا به مراجعی مثل یوتیوب و غیره نرن و دنبال نکنن چون احتمال لو رفتن داستان بازی هست و این که هر یک از دوستان بازی رو انجام داد
    یا یک قسمتی از داستان براش لو رفت و خواستید اینجا بگید حتما داخل اسپویلر قرار بدید

هر سوال ، مشکل ، عکس و حتا ویدئو رو داخل اسپویلر قرار بدید و اگر نقدی داشتید به صورت کلی بیان کنید و وارد جزییات نشید که حتما با کاربری که این نکته ها رو رعایت نکنه برخورد خواهد شد.

+
    خب دوستان 29 مین نمره کامل بازی در متا ثبت شد و مجموع نمرات بازی از 58 نقد 96

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 10/10

نکات مثبت :

+Joel and Ellie
    + خون در همه جا
    +خشونت و تنش شدید
    +بخش اینورتوری به استرس شما می افزاید
    +تعریفی جدید در گیم پلی یک بازی ترسناک
    +قسمت مولتی پلیر سرگرم کننده و جذاب
    +یک بازی سینمایی و جذاب
    +ایا می خواهید در مورد خون صحبت کنیم ؟

- Not a "relaxing" game ( خدا رحم کنه معلومه اصلا ارامش نخواهیم داشت )

+

دوستان یکی لطف میکنه یه سرچی بزنه ببینیم CVG این نسل به کدوم بازی و کلا به چند بازی نمره کامل 10 داده ؟
    من فقط بازی های این چند وقت اخیر رو یک سرچی زدم که بین هیچ کدومشون نمره کامل نداده بود
    دوستان من تا اونجایی که می تونستم جستجو کردم مخصوصا بین غول های این نسل از جمله ( سوپر ماریو ، GTA IV ، RDR ، ME2 ، بتمن ، اسکاریم ، LBP ،هیلو ، زلدا ، بایوشاک ، پورتال 2 ، MGS 4 ، فال اوت 3 ، و چند تای دیگه ) که کلا این مرجع به هیچ کدومشون نمره کامل 10 نداده و ماکزیمم نقدش بین اون هایی که جستجو کردم به هیلو 3 بود که 9.7 بود و زلدا که 9.8 بود

اما بین این بازی هایی که جستجو کردم فقط به یک بازی نمره کامل 10 رو داده بود که اونم کلا یادم رفته بود و یهو یادم افتاد

اگه تونستید حدس بزنید ؟

محتوای مخفی: حدس بزن  
      محتوای مخفی: نتونستی حدس بزنی ؟ :دی  
      محتوای مخفی: خب پس  

Pencils down
    نیل جون چند وقت پیش گفتش که وقتش ازاد شده و رفته سراغ بازی کردن و بایوشاک اینفینتی رو تموم کرده و الان داره TR بازی می کنه

17. 11 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تصویر ...

محتوای مخفی: تصویر... 

19. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •