تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 405 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

به نظر من هم همینطوره.اما نه همه رادیاتورهای آلومنیمی مثلا رادیاتورهای بوتان خیلی با کیفیته یا ایران رادیاتورهای صادراتی هم کیفیت خیلی بالای داره و تاثیرش روی خرابی پکیج خیلی کمتره .اما خیلی از رادیاتورهای آلومنیمی باعث خرابی پمپ های پکیج میشن و هر سال باید یک پمپ برای پکیج تعویض کنید.اما این ایراد توی رادیاتورهای پنلی دیده نمیشه.وآمار خرابی کمتری دارن ، که این میتونه به دلیل این باشه که اولا توی رادیاتورهای آلومنیمی برای آب بندی بهتر چسب میریزن که همین چسب با تجزیه آب و بالا بردن ph آب باعث خراب شدن پمپ بشه.و اینکه توی رادیاتورهای آلومنیمی تیکه های براده آلومنیم وجود داره که بعضی وقتها این برادها توی پمپ باعث خرابی میشن یا به دلیل اینکه یک سری از رادیاتورهای آلومنیمی پوشش داخلی ندارن در تماس با آب و با یک سری فعل و انفعالات شیمیایی باعث تجزیه آلونمیم و هوا گرفتن رادیاتور بشه .رادیاتورهای آلومنیمی به دلیل واکنش شیمیایی بین آلومنیم و مس روی سوراخ شدن مبدلهای مسی داخل پکیج هم خیلی موثرهستند وباعث میشن مبد لهای مسی زودتر سوراخ بشن.
    حالا تصمیم با شماست.
    اینکه میگن رادیاتور آلمینیومی پره ای خوب نیست و پکیج رو خراب میکنه درسته؟
    Last edited by tamirkar1; 19-11-2012 at 00:22.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تا حد امکان سعی کنید که پکیج در طبقه پایین نصب بشه اینجوری فشار کمتری به پمپ پکیج میاد و اگر میتونید در همون طبقه پایین مکان نصب پکیج را تغییر بدید و پکیج رادر صورتی که فن داره توی یک اتاقک یا حتی توی تراس نصب کنید.و اگرپکیج بدون فن باید یک دودکش با شرایط مطلوب براش طراحی کنید.
    با سپاس از پاسخ شما

اگر راه چاره ای برای نصب پکیج در پایین نباشد ، آیا راه حلی برای تقویت پمپ وجود دارد؟ و آیا رادیاتور یا سیستم هوا نمی گیرد؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

پدی جان سلام جات خیلی خالیه.امیدوارم هرجا که هستی بهت خوش بگذره.و همیشه موفق باشی .
    مرسی دوست عزیز. امیدوارم شما هم همواره شاد و موفق باشی

4. این کاربر از pedi261 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با سپاس از پاسخ شما

اگر راه چاره ای برای نصب پکیج در پایین نباشد ، آیا راه حلی برای تقویت پمپ وجود دارد؟ و آیا رادیاتور یا سیستم هوا نمی گیرد؟!
    اگر امکان داره که در طبقه پایین نصب بشه خیلی بهتره اما اگر شرایط فراهم نبود میتونید طبقه بالا نصب کنید اگر پمپ کم آورد یک پمپ کنارش سری میکنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگر امکان داره که در طبقه پایین نصب بشه خیلی بهتره اما اگر شرایط فراهم نبود میتونید طبقه بالا نصب کنید اگر پمپ کم آورد یک پمپ کنارش سری میکنی.
    من تو چند تا ساختمون پکیجو طبفه بالا گذاشتم
    به راحتی رادیاتورهای طبقه پایین گرم شد و هیچ مشکلی پیش نیومد
    چند ساله دارن کار میکنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

1-به نظر من سختی گیر که سر راه کل منزل قرار میگیره یا اونایی که بعنوان تصفیه آب میشناسیم خیلی خوبه ولی اونایی که روی پکیج نصب میشه تاثیر زیادی نداره
    2-به نظر من پکیج تا موقعی که عیبی نکرده یا رسوب نگرفته احتیاج به سرویس 6ماهه نداره
    3-نمی شناسم
    4-کاور پکیج رو باز کن مدل پمپ روش نوشته ببین ups اون رو یادداشت کن اگه بازم متوجه نشدی با یه پیچ گوشتی دوپخ قسمت لاکی پشت پمپ که روش مشخصاته رو در بیار ببر بازار بخر البته اول از خراب بودنش مطمعن شو
    مرسی حسین جان از جوابت
    چندتا سوال دیگه با توجه به جواب هایی که دادی برام پیش اومده
    1-این سرویس دوره ای رو یکی از سرویس کارا معرفی کرد و گفت شامل همین جرم زدایی از پمپ هم میشه که باعث میشه پمپ دیرتر جرم بگیره و خراب بشه...حالا نظر شما چیه؟
    2- والا پمپ پکیج دستگاه خراب شد سرویس کارش یه پمپ آورد، من هم پمپ روی دستگاه رو خوندم هم پمپی که آورد ولی یادم نیست کدوم ups بود کدوم up اگر لطف کنید و یه توضیحی در باره این دو مدل بگی فکر کنم دوستان هم چیز جدیدی یاد میگیرن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

پکیج ما همون طور که قبلاً گفتم ایران رادیاتوره. از وقتی پکیج رو در حالت زمستانی گذاشتیم با اینکه آب ظرفشویی گرمه اما آب حمام سرده! علتش چی میتونه باشه؟ درجه رادیاتور پکیج رو که روی max میزاریم یهو درجه bar بالا میره و از زیر پکیج آب میچکه. مسئله دیگه اینه که احساس میکنم پکیج نسبت به زمستون پارسال بیشتر در حال کار کردنه و صداش اذیت میکنه. آیا مشکلات ذکر شده در بالا میتونه باعث کار کردن بیشتر پمپ یا شعله پکیج بشه؟
    البته قبلاً هم با شما در این مورد مشورت کردم. اما میخواستم نظرتونو دوباره بپرسم چون با تعمیرکار تماس گرفتم و قرار شده برای سرویس بیاد. میخواستم از قبل اطلاعاتی داشته باشم. ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مرسی حسین جان از جوابت
    چندتا سوال دیگه با توجه به جواب هایی که دادی برام پیش اومده
    1-این سرویس دوره ای رو یکی از سرویس کارا معرفی کرد و گفت شامل همین جرم زدایی از پمپ هم میشه که باعث میشه پمپ دیرتر جرم بگیره و خراب بشه...حالا نظر شما چیه؟
    2- والا پمپ پکیج دستگاه خراب شد سرویس کارش یه پمپ آورد، من هم پمپ روی دستگاه رو خوندم هم پمپی که آورد ولی یادم نیست کدوم ups بود کدوم up اگر لطف کنید و یه توضیحی در باره این دو مدل بگی فکر کنم دوستان هم چیز جدیدی یاد میگیرن

1- آب داخل پکیج وپمپ مدار بسته میباشد هر جندروز یکم آب بهش اضافه میشه که سختی زیادی نداره
    در زمستان پمپ دائما کار میکنه و در فصل گرم هرموقع شیر آب گرم باز بشه پمپ بکار میوفته و جرم نمی گیره تا جام کنه فقط زمانی که پکیج بمدت طولانی خامش باشه پمپ جرم میگیره و جام میکنه
    2- پمپ گراندفوس دو مدل داره ups و tp اولی سه سرعته وپمپ پکیج از همین مدله دومی یه سرعته 2900 دور میباشد بطور مثال پمپ گرانفوسUPS 25-40

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پکیج ما همون طور که قبلاً گفتم ایران رادیاتوره. از وقتی پکیج رو در حالت زمستانی گذاشتیم با اینکه آب ظرفشویی گرمه اما آب حمام سرده! علتش چی میتونه باشه؟ درجه رادیاتور پکیج رو که روی max میزاریم یهو درجه bar بالا میره و از زیر پکیج آب میچکه. مسئله دیگه اینه که احساس میکنم پکیج نسبت به زمستون پارسال بیشتر در حال کار کردنه و صداش اذیت میکنه. آیا مشکلات ذکر شده در بالا میتونه باعث کار کردن بیشتر پمپ یا شعله پکیج بشه؟
    البته قبلاً هم با شما در این مورد مشورت کردم. اما میخواستم نظرتونو دوباره بپرسم چون با تعمیرکار تماس گرفتم و قرار شده برای سرویس بیاد. میخواستم از قبل اطلاعاتی داشته باشم. ممنون.
    آیا آب دستشوی هم سرده یا فقط آب حمام ،یک نکته ای که باید توجه کنی اینه که اول باید همه شیرهارو چک کنی و ببینی از نظر دمایی از تمام شیر ها با یک کیفیت دمای آب میاد یا نه.اگر فقط حمام اینطوری بود احتمال زیاد شیر حمام مشکل داره .
    در مورد اینکه میگید درجه شوفاژ وقتی روی ماکزیمم هست دستگاه نشتی داره باید منبع انبساط رو چک کنید و ببینید شارژ داره یا نه.

11. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sghamgosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان گرامی .با پیشنهاد شما دیروز رفتیم برا خرید پکیج فرولی اما خیلی گرون بود. دیواتچ رو میداد 2700 و رادیاتوراشم اون طور که حساب کرد 1200 برا خونه 68 متری ما میشد که خیلی سنگینه.رادیاتوراش هم مال خود فرولی بود و یه تیکه و بصورت پره ای نبود ) حالا به نظرتون چیکار کنیم ما نهایت 2500 -2700 برای کلش میتونیم هزینه کنیم . فرولی مارکهای سبکتر و با کیفیتی هم داره؟ راستی تو همدان یه نمایندگی بود بنام روبلو که مال ایتالیاس نظرتون در مورد این مارک چیه؟یه نمایندگی دیگه هم فلوریدا ایتالیا بود که صاحبش خیلی تعریف میکرد.حالا میخوام شما عزیزان در مورد این دو مارک و رادیاتور راهنماییم کنید و یا اینکه همون فرولی اما قیمت کمتر بگید . یه دنیا ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •