اگه یاد بگیریم هرچیزی جدید اومد زود نخریم,واسه ورشکسته نشدن خودشم که شده قیمتارو کم میکنه
قبلا هم گفتم3gیعنی سرعت های بالای 3مگ حداقل.نه اینکه سرعت گذاشتن واسه ملت روی 128و512و1مگ اونم با قیمتای مافوق فضایی
فعلارایتلنخرید
اگه یاد بگیریم هرچیزی جدید اومد زود نخریم,واسه ورشکسته نشدن خودشم که شده قیمتارو کم میکنه
قبلا هم گفتم3gیعنی سرعت های بالای 3مگ حداقل.نه اینکه سرعت گذاشتن واسه ملت روی 128و512و1مگ اونم با قیمتای مافوق فضایی
فعلارایتلنخرید
آقا رایتل باید تحریم بشه
نخرید
اینجا جهان سوم است... خواهشا تعجب نفرمایید...![]()
"فاک تل اپراتور نسل سوم(3G) ارائه دهنده اینترنت پرسرعت 128کیلوبیت برثانیه و ترافیک ماهانه یک گیگابایت با قیمت استثنایی ماهیانه 125000 ریال... "
![]()
Last edited by superquasar; 28-03-2013 at 14:59.
دوستانی که اطلاعات ندارن خواشها حرف های بی خود نزنن از خودشون .
سرعت اینترنت دست رایتل نیست که ببره بالا ، شما از کدوم ISP می تونید سرعت 2 - 3 مگابیت بگیرید که اومدید میگید 3G باید سرعتش حداقل 3 مگابیت باشه ؟! اونم سرویسی که در حال حرکت هم میتونه اینترنت داشته باشه ؟ سرعت اینترنت تو ایران در حال حاضر اینه ، حالا شما چه بخوای چه نخوای .
دوما هر شرکتی تو بدو ورود که تکنولوژی جدید رو وارد مملکت می کنه باید اول هزینه ای که کرده رو در بیاره بعد بیاد به فکر سود کردن باشه که قیمت ها رو بیاره پایین تا شاید سودش کمتر باشه ولی مشتری جذب کنه . در حال حاضر هم نرخ اینترنتش از ایرانسل و همراه اول کمتره در حالی که سرعتش بیشره .
سوما منو شما نخریم شرکت برشکسته میشه ، نمیره سرعت 3 مگابیت رو رایگان بده به شما که بری سیم کارت بخری که شاید فرجی بشه برشکسته نشن !![]()
دوستان الان برای خرید یک گیگ اضافی باید چقدر هزینه کنیم؟ این کارت شارژها فقط واسه مکالمه کاربرد داره؟
خوب حداقل اسم 3G روش نذارن دیگه بگن gprs در حال حرکت![]()
یکی از مزیت های اینترنت 3G این هست که در حین استفاده از اینترنت می تونید تماس تلفنی داشته باشید یا اس ام اس بزنید ، تو gprs این امکان رو ندارید ، اس ام اس بزنید یا تماس بگیرید اینترنت قطع میشه .
درست میگین حرف حق جواب نداره![]()
درسته كه بخشي از مشكلات برميگرده به مسايل سياسي ولي اين رايتل ارزش تعريف كردن نداره. خيلي كند كار ميكنن ميدونيد قرار بود كي راه بيوفته؟ به نظر من وقتي ايرانسل امتياز 3g رو بگيره خيلي بهتر از اين عمل ميكنه.
ميدونيد مشكل كجاست؟ مشكل اينه كه رايتل مال تامين اجتماعيه و از يه شركت دولتي نبايد انتظار زيادي داشت
Sent from my iPad using Tapatalk
حیف که اون اینترنت 128 کیلوبیت قطع بشه !![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)