عماد جان زور زدم يدونه يادم اومدmachinarium
![]()
عماد جان زور زدم يدونه يادم اومدmachinarium
![]()
ظاهرا آی پد جدید مدل 4G فقط GPS داره .... برای اتصال GPS باید از اینترنت استفاده کرد؟!؟!؟!؟
بله در آیپد 1 و 2 و 2012 هر سه تا فقط در مدل سیم کارت خور GPS ,وجود داره و مدل وای فای فاقد GPS هست
برای اتصال به GPS نیازی به اینتر نت نیست دوست عزبز
شما بودین کدومو میخریدین؟ new ipad 4g 16 gig با گارانتی یا ipad 2 3g 64 gig با گارانتی یا new ipad 4g 32 gig بدون گارانتی؟؟؟؟
سوميهمه ي بچه ها هم مي گن سومي
( مگر اينكه بخوان ضايع كنن
)
من اگر بودم تو ایران حداقل سری های اول new ipad را بدون گارانتی نمی گرفتم.
درود بر شما برای آیپد و به خصوص آیپد جدید ظرفیت ۱۶ گیگ به هیچ عنوان توصیه نمیشه
من حتی ۳۲ گیگ رو هم توصیه نمی کنم
تو خونم یه آیپد ۳۲ گیگ داریم بابام هر روز میگهدچرا رفتی یه چیزی خریدی که ظرفیتش کمه
میگه ماله خودتو بده به من
چند روز انجمن مشکل داشت زندگیمون بی مزه شده بود
ارادت مند همه اعضا این انجمن![]()
سلام و عرض ادب.
آی پد جدید با کمتر از ظرفیت 32گیگابایت به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه...به طور مثال بازی مثل مکس پین حجمی حدود 1.2گیگابایت داره.
برای دوستانی که قصد خرید دارند...... اگر آی پد رو از جای مطمئن خریداری بکنید نیاز به پول اضافه برای گارانتی بودن هم نیست! (گرانتی برای محصولاتی مثل آی پد معنی خاصی نداره...مثلا اومدیم و ال سی دی شکست! شما باید هزینه تعویض رو بدی!)
مرسی از راهنماییتون پس لطفا یک جای معتبر معرفی کنین خرید اینترنتی میخوام بکنم![]()
سلام . دوستانی که قصد خرید iPad جدید رو دارن به نظر من صبر کنن که در فروم مشتریان اپل گفته شده که ممکنه اپل برای کاهش زمان شارژ iPad جدید در تولید جدیدش از شارژر های پر قدرت تر استفاده کنه . ( الان که همون 10 وات iPad 2 )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت : New iPad 4G 64GB 1850
Last edited by hormozan m; 14-04-2012 at 17:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)