سلام
یکی از دوستان من یه sl گرفتهه میخواد این قابلیتش که میگن وقتی لپ تاپ خاموشه میشه موزیک گوش کرد رو فعال کنه اما وقتی دکه رو میزنه یه صفحه باز میشه میگه asus music not instaled
باید چی جوری این نصب کنه؟
ممنون
سلام
یکی از دوستان من یه sl گرفتهه میخواد این قابلیتش که میگن وقتی لپ تاپ خاموشه میشه موزیک گوش کرد رو فعال کنه اما وقتی دکه رو میزنه یه صفحه باز میشه میگه asus music not instaled
باید چی جوری این نصب کنه؟
ممنون
یه CD تو کارتون هست که تمام درایورای لپ تاپو اتوماتیک نصب میکنه، بگرده Music Now رو پیدا کنه نصبش کنه! بعدش یه دکمه هست دقیقا بالا گوشه چپ که موقع خاموش بودن بزنه همون قسمت موزیک رو میاره
دوستان هنگامی که لپ تاب در حالت sleep هست اگه اونو از برق جدا کنیم مشکلی نداره؟
سلام.چطوری میشه فهمید که باتری ام درست کار میکنه یا نه؟
Last edited by chart; 07-02-2013 at 10:16.
لطفا اگه نرم افزاری داره بگید .در ضمن طریقه فهمیدن درست بودن یا نبودن باتری رو هم بگید.
سلام لطفا یکی به من بگه cpu 3630 2.3 up to 3.3 یعنی چی
من رو لپتابم نوشته 2.4 اما وقتی تو سایت های دیگه میزنم نوشته لپتابم 2.3 up to 3.3 است
بعد وقتبی من تو task manager میزنم cpu رو نوشته max 2.4 بعد سرعتش در حاله حاضر 2.18 الان چیکار کنم ؟
آقا کسی هست جواب بده لطفا؟
خیلی واجبه
میخواستم بگم رو برچسب cpu رو لپ تاپم زده 2.4
وقتی cpu رو میزارم رو 100 % سرعتش میرسه به 2.3 میخواستم بدونم این بدون turbo boost یا با اون ؟
خیلی ممنون
اون ۲.۴ فرکانس پایه cpu هست و با turbo boost فرکانس به 3.3 هم می رسد.
به طور معمول موقعی که کار خاصی انجام نمیشه فرکانس cpu برای مصرف کمتر به پایین ترین حد ممکن می رسه و بر اساس نیاز این فرکانس به فرکانس پایه که برای شما 2.3 هست میرسه.حالا با turbo boost این فرکانس می تونه از فرکانس پایه هم بیشتر بشه و به 3.3 هم برسه.
الیته می دونم که اینارو می دونی فقط برای اینکه دور هم باشیم گفتم بیشتر حرف بزنم![]()
دستت درد نکنه تو حالا یه جوابی دادی![]()
دوستان لپ تاپم وقتی با باتری روشن میکنم بعد از 5 دقیقه یهو خاموش میشه چراغ شارژ روشن میشه بعد ویندوز که میاد بالا مینویسه شارژ پره یعنی باتری خراب شده؟اصل
اصلا نحوه صحیح استفاده از باتری چطوریه؟شما ها چطوری ازش استفاده میکنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)