با هزار امید رفتیم بازی رو خریدیم ...!!!
با هزار امید رفتیم بازی رو خریدیم ...!!!
فکر نکنم ا زاینجا باشه برای منم 106 تا فایله..بازیم هم سالمه
![]()
سلام
من دیروز بازی رو گرفتم با کلی زور و زحمت نصب کردم (یکی از دی وی دی هاش مشکل داشت) اما وقتی نصب کردم هیچ اروری نداد
امروز داشتم بازیه میکردم که دیدم تو مرحله اول Act II بازی ارور میده و میره تو منو اصلی.
من رو بازی کرک نریختم اما یه فولدر به اسم Z هست داخل دی وی دی بازی که فایل هایی مشابه با فایل های پوشه بازی توشه
باید چیکار کنم ؟ ممکنه اگه اونارو بریزم بازی خراب شه ؟
ویرایش :
اونو ریختم باز هم عمل نکرد.
ویرایش 2 :
یه کرک 16 مگابایتی هم ریختم عمل نکرد
Last edited by َalireza; 11-11-2011 at 12:03.
دوستان من نسخه 5 دی وی دی بازی رو گرفتم . کرکی توش نبود. موقع اجرا ارور میده و پیغام stop working رو میده. رفتم از اسکیدرو کرکش رو دانلود کردم حجمش فکر کنم 2.9 مگ بود اومدم کپی کردم اما بازم همون ارور رو میده . لطفا کمک کنید تو کف موندم!
!!
سلام
به شما یه ارور میده که می گه نمی دونم چی چی ower flow شده ؟
منم دقیقا همین مشکل و دارم
اقا پدر من رو دراورد این بازی...وسط بازی یدفعه ارور داد..بعد الان دیگه اصلا درایور گرافیکم که ati هست رو نمیتونم باز کنم ده بارم حذفش کردم باز نصب کردم باز فایده نداره.میخوام دور فن گرافیک رو از برنامه گرافیک ببرم بالا تا کارتم خنک بشه اما تا بازش میکنم هنگ میکنه برنامه!!! یدفعه این کال اف مثل ادم بازی نمیسازه همیشه بازیهاش مشکلات زیادی داره !!!!
فکر نکنم بازی شما هم کامل باشه!!!!!
![]()
یه نگا بندا ببین درسه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. دوستان تو بازی یه دفعه پرید بیرو ارور دایرکت ایکس رو داد برای من همه چیزش آپدیته ؟؟؟؟ کمک کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟// مشکل چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)